Dreams are coming true I'm standing here with you

Tisdag den 26/4-11

Godkväll! Hur står det till med er? Med mig är det bara bra. Har just skrivit en inlämningsuppgift till gympan där vi ska planera ett individuellt gympapass för antingen hälsan, underhållet eller prestationshöjande. Jag valde den mittersta då jag faktiskt har börjat om med min löpträning som består av 2-3 löppass i veckan inkluderat fys. Så vi får se vad Jalle tycker om min planering!
Första skoldagen idag. Började väldigt bra med sovmorgon. Gott sov jag dock inte. Somnade inte ordentligt förrän efter halv två. Så mycket sömn blev det inte, men jag överlevde dagen. Slutade även rätt tidigt. Då blev det ut och övningsköra med far min för att hämta min nya madrass samt kolla om en fyrhjuling till den kommande jaktsäsongen i höst. Kan faktiskt bli så att jag ska försöka ta jaktlicensen. Dock ingenting som är klart än, men det finns i tanken.
Efter skolan, maten och övningskörningen drog jag och Linn till Bergsbyn där vi köpte oss årets första "Bergsbyglass". Kan säga att det satt bra i magen, även fast det blåste likt orkanen Gudrun. Därefter drog vi hem till mig och såg på film. Ni kan nog gissa i vilken genre det var vid det här laget.
Idag firade jag och Johan två månader, men på helt andra ställen. Tur att vi går på samma skola så att man lyckas se grabben i alla fall♥
Nu snart ska jag bege mig till sängen med min nya madrass och min nya kudde. Ber till sänggudarna att jag sover gott i natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback