I can't sleep can't eat can't think

Tisdag den 5/4-11

"I am in misery, there ain't nobody who can...nanana" Om jag ska säga två av mina favoritband så är det Muse och Maroon 5. Två helt olika band, med olika utstyrslar och helt olika genrer, ändå har båda ett fast grepp om mitt hjärta. Är det för att de är ganska lika till utseendet eller är det bara för att rösterna är helt magiska att lyssna på? Hade tänkt göra ett fint collage med de + mig, men jag är lat, så det kommer väl senare.
Dagen har gått fint med sovmorgon, matte, engelska och sedan det fruktade NK provet! När det väl låg där framför mig kände jag en ren lättnad över hur pass enkelt det var. Jag ska inte påstå att jag kommer att få högsta betyg på det, men jag känner att jag är där och naffsar. Hur resultatet blir senare återstår att se, men med ett stort självförtroende kan jag säga att ett VG sitter på sin plats! Därefter hade vi en lugn kemilektion innan vi fick sluta för dagen. Då drog jag och Elin in mot staden för att avnjuta en glass och glassa i solen. Mycket mysigt!
Nu har jag nyss varit ute och fotat lite, ska ladda upp bilderna senare ikväll. Nu ska jag plugga på tyskan och sångerna. Känner en stor pepp!
Jag bjuder på denna fagra bild på en osminkad Madde och min fina och tjocka katt. Ser kanske ut som att jag stryper stackarn, men det gör jag då verkligen inte. Jag gillar att det ser ut som att jag har gigantiska kuddar under ögonen.

Kommentarer
Postat av: linn

Tjockiskatt!

2011-04-06 @ 13:20:01
URL: http://liinnjohanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback