Så kan du ge mig lite mer?

Måndag den 4/4-11

När jag skrev datumet ovan kom jag att tänka på "Hur kommer världen se ut då datumet är 4/4-44?". Blev lite jobbigt att tänka så, för då är jag över 50 sträcket och vad gör jag då? Kommer jag att ha ett jobb, kommer jag att bo i Sverige, kommer jag att ha barn? Näe, nu blev det för jobbigt.

Uppdateringen igår blev åter igen rätt kass. Umgicks med Johan på kvällen, så jag hade saknat honom och ändå sågs vi på skolan i fredags. Hur som helst var det som alltid lika mysigt :)

Idag har skolan rullat på bra med kemi, NKplugg och sedan diskusion med invandrarklasserna. Mycket intressant! Fanns massor med tankar och idéer som inte ens fanns tillängligt att hoppa fram i mitt huvud. Var verkligen riktigt roligt att utbyta tankar med varandra eftersom jag inte har så bra kontakt med invandrarklasserna. Därefter hade vi lunch, matte och fysik. Hade en vikarie som i alla fall inte jag förstod mig på, så matten gick väl helt okej, men fysiken. Ja vad ska jag säga? Jag var rätt förbannad på den lektionen = satt tyst hela lektionen medan huvudet kokade. Sista lektionen var tyska där vi pluggade och började skriva på en berättelse. Gick väl helt okej!

Nu ikväll blir det att göra tyska, engelska och öva på sångerna vi ska sjunga upp om ganska precis en vecka. Blir stenhård träning då jag är den enda av oss tre som har altstämman. Vill inte göra bort mig, hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback