This was over before it had ever begun

Onsdag den 20/4-11

Inte har uppdateringen blivit nå bättre? Antar att jag njuter av lovet för fullo, eller det gör jag, det kan jag lova er!
Har idag skaffat mig en större säng då jag har haft min förra sedan jag var...åtta kanske? Min kära fader gjorde den till mig, likt ett skrivbord och en bokhylla. Inte dåligt det! Men jag kände nu för att förnya mig lite och skaffa mig en större. Så jag tog helt enkelt en säng från vårat gästrum och ställde den i mitt rum istället. Alltid skönt med lite nytt! Jag har även varit med Linn och Emelie och då såg vi lejonkungen. Uppskattas alltid lika mycket, men jag har nog sett den ett antal gånger för mycket. Kan man replikerna och sångerna utantill är det inte helt okej kan jag tycka.
Kvällen har jag spenderat hos Carro där vi blev bjudna på gofika, spelade spel, pratade och såg på film. Mycket trevligt! Speciellt då Carro imorgon fyller hela 18 bast! Det är inte dåligt vill jag lova :) Så grattis igen bruden!♥
Titta vilken fin skapelse Carro hade ordnat för oss. Hon är en riktig pyssel...Carro. Kan säga att det var riktigt jobbigt att äta upp den. Blev lite förälskad och det förstod de andra också..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback