Where did I go wrong?

Var som sagt ute och fotade Elmira. Gick jättebra och blev många riktigt bra resultat. Om ni kikar längre ner på min blogg, rättare sagt till det föregående inlägget, så har jag lagt in en utav alla bilderna! Vi satt även där och pratade ett tag. Kanot är verkligen Ursvikens hjärta, varesig det är sommar/vår/vinter/höst. Funkar året runt! Fick även lite sällskap av Alle och Marcus.
Därefter drog vi oss hemåt och jag drog mig så småningom till Linn där det vankades bak och popcorn samt film. Såg på "Aladdin och rövarnas konung" samt "Lejonkungen 2" som jag för övrigt somnade till. Kan nog säga att jag kanske såg..tio minuter sammanlagt av den filmen. Så nu sitter jag här och är pigg medan regnet lugnt smattrar mot taket. Antar att jag är konstig eftersom jag blev utskrattad av Linn då jag berättade det. En utav alla saker jag längtar till med sommaren är då det regnar ute. Att bara svepa in sig under en filt med någon man verkligen gillar och bara ligga framför tv:n hela dagen. Att lukten sedan efter regnet är helt fantastiskt och fräscht gör saken en aning bättre.
Eftersom jag redan har tagit mig en powernap lär jag inte lägga mig än på ett tag, men något mer inlägg för idag blir det inte. Så med detta önskar jag er en god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback