Snart kommer regnet som en våg och sköljer bort allt som inte är musik.

Söndag den 14/8-11

Jag ska väl åter dra en slags sammanfattning från de dagar jag inte har berättat om..? Vilket är väldigt många?!
Efter måndagens inlägg var jag rätt villig till att ta bort denna rätt okända och inte alls så besökta blogg, men efter några få kommentarer på bloggen samt IRL snack(visst låter jag lite nördig då jag skriver så?) bestämde jag för att ha kvar den ett tag till.
Så under den gångna veckan har jag under tisdagen plockat blåbär med Erica för att sedan under kvällen ta de lugnt med film och annat. Onsdagens förmiddag spenderade jag på Staans körskola med riskettan. Även fast det var en tre och en halv timmas lång "föreläsning" gick det ganska fort. Antar att det beror på att jag sov rätt mycket under natten, annars hade det blivit mer eller mindre en....mer jobbig förmiddag. Kvällen bestod av bak hemma hos Linn med henne och Elmira.
Torsdagens förmiddag blev fasträning för att sedan sluta med en photoshoot med Linn(som ni kanske insett angående förra inlägget). Därefter såg vi film med Ville, Adam och Alle. Blev efter det en lång pratstund ute i det kalla under prommisen hem till sig. Morgonen därpå blev en aning stressad då Elin insjuknade i feber, så jag, Johanna och Carro fick ta bussen till klassfesten som skulle hållas i Lövånger. En fruktansvärt rolig dag och kväll med lekar, prat, charader och god mat.
Under lördagen sov jag tolv timmar, varför vet jag inte. Trodde jag hade någon förkylning på G, men jag har inte märkt av det än. Så jag håller tummarna för att det fortsätter så också! Låg ute och solade i Augustivärmen, pluggade teori, åt god mat och grillade sedan på kvällen med Olivia, Simon, Hanna, Erica och Linn för att sedan bege oss hem till Hanna för att se film. Galet trött även då, likså jag har varit idag. Efter elva mils körning till mormor och morfar tog jag ne powernap på en halvtimma för att återfå krafterna till att kunna köra hem senare. Gick fint! Kändes väldigt norrländskt då vi såg tre älgar, massssssoooorrr med renar och en överkörd katt(inte av mig). Fick sedan finfrämmande av Elmira som gav mig två fina bilder på mig och henne!
Så har väl mina dagar sett ut och jag kan inget annat än att klaga. Vad ni dock kan klaga på är min sammanfattning, har en tendens att alltid återupprepa ord. Så denna wall of text kan bli en aning jobbig att läsa, men ni får leva med det helt enkelt(dels för att jag fortfarande inte kommer överens med Chrome och på så sätt inte kan få stycken..)! Nu ska jag lägga mig och titta på Pearl Harbour för att sedan spela sims 2. Jag förbannar fortfarande Adam för att han gav mig beroendet tillbaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback