I heard you screaming out your name

Torsdag den 15/12-11

Dagarna bara rullar på och nu är det inte alls länge kvar till julafton, bara nio dagar. Men det är bara sex dagar kvar tills min fina barndomskompis Emelie kommer hem från Norge och jag längtar verkligen! Har inte träffats sedan sommarens slut, så det är på tiden att hon kommer hit igen!
Denna kväll har jag suttit drygt fyra timmar och pluggat inför kemiprovet som är imorgon. I och med att jag har haft lucian, har jag inte haft nog med tid att plugga. Så gårkvällen och denna kväll är den enda tiden jag har haft att plugga. Känns inte sådär jättesäkert, men det får gå vägen ändå! Känns som att det sitter rätt bra, fast man vet ju aldrig. Min kemilärare har en tendens att ta med sådant man inte pluggat på, eller som man inte tycker är särskilt viktigt. Så alla hennes prov är minst sagt spännande att få tillbaka.
Imorgonkväll är det sista uppträdandet med luciatruppen, men jag taggar järnet. Direkt efter beger vi oss till Izabelle för att sedan fara ut på krogen och ha det riktigt riktigt trevligt! Kommer bli, galet bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback