I just wanna dance

Spenderade som sagt kvällen @ Elmiras place där vi bakade kladdkaka till en början. Känns inte jättebra att jag kan receptet utantill. Tyder på att jag har bakat det allt för många gånger. Dock kan jag erkänna att jag har gjort 15 kladdkakor under en kväll och ja, det är sant! Under 9:an skulle vi ha "Företag för en dag" där vi valde att baka. Så vi gick ut samma dag och tog emot beställningar och då fick jag 15 kladdkakor att göra under en kväll. Kan säga att jag inte älskade kladdkaka efter den kvällen.

Okej, åter till ämnet. Jag fick beröm för kladdkakan, även fast det är rätt svårt att misslyckas med det? Därefter snackade vi om allt möjligt innan vi intog tag i plugget. I mer än en och en halv timma slog vi våra kloka huvuden ihop och klarade massor. Så lite klarare i skallen blev det! Tog med mig kameran också, så här har ni några bilder från kvällen.






Lägg för övrigt märke till att Elmira har skrivit upp alla starka syror på sin högra hand, så som HCL och "H2SO4, det är svavelsyra" som jag så fint brukar skriva. Vissa i min klass har faktiskt tackat mig för denna truddilutt!

Nu ska jag bege mig. Imorgon är matteprovet, men även skridskor som ligger mig så varmt om hjärtat!


Kommentarer
Postat av: Elmira

skieet, jag ser verkligen ut som en pluggåsna :D hahaha

men vi är sååå snygga ;)

2011-02-02 @ 17:40:55
Postat av: Lenneah

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF vet du hur sugen jag vart på kladdkaka nu... MADDES KLADDKAKA 8D

2011-02-03 @ 16:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback