I miss you like all the time

Söndag den 13/2-11

God förmiddag! Solen skiner ute, men det är otroligt kallt ute! Hade tänkt fara ut på en skotersväng, kände dock inte för att bli sjuk. Så jag fick lov att slippa den. Istället har jag suttit och kämpat med fysiken som inte går alls. Insåg att det finns massor med formler i boken som våran vikarie inte har tagit upp. Kul för de i klassen som kanske inte har läst den stora, tjocka boken. Inte för att jag påstår att de inte skulle tänka tanken, men det brukar ju alltid finnas någon som kanske skippar att läsa den. Trots allt är den inte jättebra.

Men jag har inte pluggat riktigt hela dagen. Jag har även varit ute och fotat lite, samt försökt att ta kort på mig själv. Hur tror ni det gick? Inte så jättebra kan jag meddela. Hatar att stå framför kameran, så någon ny profilbild blev det ju inte. Roliga I-landsproblem man har.

Hade förresten en riktigt trevlig kväll igår med Sara och hennes systers hund som jag totalt sog för. Har nog inte sett något sötare! Blev att titta på melodifestivalen, köra runt lite i staden samt spela lite tv-spel. Kan väl säga att de enda skillsen som fanns kvar där var från alla timmar jag har spenderat framför snowboardspelet SSX.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback