Would you like to spend the night with me?

Repet ikväll var minst sagt spännande. Blev sång med stora och små. Fick sitta bredvid två yngre flickor som kanske inte hade alla toner på plats. Såklart ska jag inte säga att jag var så mycket bättre, men det var svårt att hålla stämman då de sjöng för glatta livet. Vilket man ska göra! Hade i alla fall mycket trevligt och ser fram emot sången imorgon då vi ska nöta, nöta, nöta solot till konserten. Är riktigt nervös!

Om en stund ska jag bege mig mot sängen. Fick massor av sms från de i klassen att vi imorgon inte har någon historia. Vilket betyder att våran annars sex lektioner långa dag blir bara fyra lektioner lång. Vi har samma lärare i samhällskunskap och historia, så han har delat upp det. Dvs. han har historia x antal veckor och går sedan över till samhällskunskap. Så eftersom vi skulle haft samhälls och historia imorgon, så försvinner båda!



Eftersom jag ändå slutar just före fyra, så vet jag inte om jag hinner in på datorn mellan skolan och sången. Ska sedan till Johan, så ni behöver inte bli oroliga att jag har tappat bort mig någonstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback