Blame it on me

Jag är rätt död i huvudet nu efter att ha tryckt in 99 glosor i huvudet. Har dessutom läst engelskaboken och mitt i allt läste jag om tyskaboken? Ja den boken är 32 sidor och lika stora bokstäver som i en bok för lågstadieelever. Nämnde jag att den har fina bilder också? Inte? Haha jo, det finns massor med fina bilder över allt i boken. Så om man skulle ta bort alla bilder kanske boken skulle vara på 20 sidor. Rätt skönt ändå.

Därefter tog jag hjälp av FB och insåg att Elmira var på väg ut, så jag hängde med henne och vi tog en lång prommis ute i kylan. Mycket trevligt, som alltid. Inte nog med det så beundrade jag den fina månen. Har varit månklart sedan fem på eftermiddagen och jag kan inte säga annat än att jag gillar det.

När jag kom in tog jag mig en snabb dusch, tog på mig min natt t-shirt och kokade mig en kopp te som jag sedan avnjöt framför tv:n. Ett bra slut på en bra kväll helt enkelt. Inte nog med det så fick jag just veta av Johan att jag ska få fota hans band inom en snar framtid. En riktigt lycklig Madde sitter här nu!

Ännu en till bild jag hittade på min dator. Tror jag redigerade denna bild för någon månad sedan. Bakgrundsbilden är alltså tagen av mig - månen dvs. Därefter har jag redigerat den och lagt till texten "New Moon".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback