Burning love

Todiloo! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, tror dock att jag håller på att bli förkyld. Har lite känningar i halsen, vilket inte känns sådär jättebra, heh. Min far har nämligen legat hemma och ojjat sig hela veckan med skyhög feber och snor som har runnit. Dock kan jag säga så här: Är hellre förkyld i en vecka än att ha magsjuka! Magsjuka är det värsta som finns, alltså verkligen det värsta! Även fast det oftast bara handlar om några timmars toalutande, så klarar jag inte av det. Fast skulle jag få det så får jag ju leva med det, men som sagt väljer jag hellre en grym förkylning.

Idag har det gått sådär helt okej bra. Fin mening där. Som ni vet hade jag FB där vi såg film, helt onödigt enligt mig. Kanske inte från början, men i slutet höll jag på att somna. Så då redigerade jag lite bilder. Känner att jag börjar bli lite bättre på PS nu. Använder mig av Gimp hemma, så en liten skillnad är det ju allt. Därefter hade vi ett rätt långt hål, så jag och Elin begav oss in till staden för att hitta en present till Linn. Lyckades till slut komma på något att köpa, sedan var vi lite tjocka och åt på frasses. Vi gick tillbaka till skolan och satt på en bänk och pratade i en timma drygt, trevligt trevligt! Sedan hade vi kemilabb som gick awesome, men fysiken ska vi inte prata om.

Ikväll vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra, återstår att se helt enkelt. Kanske stannar hemma och ta det lugnt eller så umgås jag med någon! :)



Kan bjuda på denna "gobit".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback