Falling away with you

Måndag den 10/1-11

Så var det första skoldagen efter lovet och det kändes precis som att man hade haft en helt vanlig helg. Lite sådär smygtrött, men trevligt att träffa klassen igen. Var en rätt lugn dag också då vi har flyttat en lektion så att vi bara har fem lektioner = ta det riktigt lugnt under lunchen med en och en halv timmas hål.

Dagen flöt som sagt på bra, fick dock engelskaläxa och tyskaläxa fram tills torsdag. Inte nog med det så har vi fått två böcker, en från varje ämne, som vi ska läsa på 4 respektive 3 veckor. Jag kände glädjen inom mig. Jag som brukar ha lätt att blanda ihop tyskan och engelskan om vi har glosor under samma intervall. Hur lär då detta gå? Blir spännande!

Har börjat känna av mina benhinnor nu igen. Gick från kaplan in till busshållplatsen på 15 minuter och det kändes verkligen. Pappa råkade nämligen slå till min ena vad då vi satt vid matbordet, inte hårt alls, men det kändes som att någon gick över benet, typ en elefant. Känns inte bra att benhinneinflammationen har kommit tillbaka nu då skolan precis har börjat.

Inte nog med det så var jag och Elmira rätt tidiga till bussen, så vi stod där ute och pratade lite medan vi väntade på bussen som aldrig kom. Bergsbybussen hann att gå, men skelleftehamnsbussen syntes inte till. Så tio minuter senare, sittandes på en varm buss med alldeles för lite syre, var jag rätt less och ville hem.

Inte nog med det så sms:ade min sånglärare mig i morse om kommande sånglektioner som börjar om på torsdag. "Great!" tänkte jag, en stund senare får jag ett till sms där hon berättar att jag ska få en speciallärare inom afrosång/blues för att kunna förbättra min sång ytterligare. Kändes helt toppen, men såklart är jag nervös som bara den nu..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback