I found myself

Onsdag den 12/1-11

Hola! Allt bra med er? Med mig är det bara bra, trött som vanligt, men annars rätt bra ändå. Skoldagen gick rätt fort med FB där jag skrev en nyhetsartikel till en bild jag tagit. Blev något i stil med att "Titanic 2" skulle spelas in på Balderskolan av mig, Daniel och Maja. Rätt kul var det och båda två fick sig ett skratt då jag var klar. Därefter hade vi svenska, som inte var särskilt intressant. Vi fick "pyssla" lite och gissa oss fram till vad nya ord som kommit in i ordboken betyder. Där fanns bl.a. "Stalka", "Blingbling" och "Dampa" haha?

Matten började direkt efter lunchen där vi fortsatte med derivatan av exponentialfunktioner och det gick denna gång fantastiskt bra! Kommer ni ihåg de där glada gubbarna som alltid log mot en på MVG-uppgifterna? Banne mig att det gick så bra så att jag klarade nästan alla MVG-uppgifterna!



Dessa tal är dock inte vad vi håller på med nu, men de glada gubbarna finns fortfarande kvar. Sedan satt vi kvar och gjorde lite fysik och kemi innan vi begav oss till idrotten för några omgångar badminton. Visste ni att jag har gått badminton då jag var yngre? Mellan 6:an och 7:an gick jag badminton med min kompis Emelie? Så nog finns det kvar lite skills inom mig. Var hur som helst riktigt trevligt!

Nu ska jag kolla genom glosorna, sedan ska jag så småningom gå ut på en prommis med Fellepelle, myys! :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Badminton är riktigt skoj! :D

2011-01-12 @ 20:09:53
URL: http://santapola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback