I'm learning to breath

Kära församling av bloggtokiga människor! Ännu en gång är vi nära ett rekord och jag vet inte alls vad det beror på? Jag menar, detta är ju nästan mer än det dubbla av vad det brukar vara läsare på min blogg. Så x antal personer kan ju inte ha kännt bara för att läsa min blogg. Måste bero på något, men vad vet jag inte.

Ikväll har jag pluggat på matten och fysiken som jag skrev tidigare. Lekte även med inställningarna på kameran och det börjar komma nu, på riktigt. Såklart är alla bitar inte på plats, men snart kan jag börja köra helt manuellt och det är väl då bilderna börjar bli bra? Jag hoppas innerligt på det för fotograferingen är någonting jag verkligen vill utveckla. Antar att den eventuella skoterfotograferingen på lördag blir den stora utmaningen för mig. Peppar verkligen!

Förutom sakerna ovan har jag sytt in min höst/vårjacka som jag nu har haft i två år om jag minns rätt. Känner inget större behov av att köpa en ny jacka. Är ju inte jätteinsatt i dagens mode, så jag kör på den jackan ett år till. Blir nog bra det! Har även fixat med lite knappar som har envisats om att inte vilja sitta kvar på jackan. Så nu är den fit for fight!

Med detta avslutar jag denna dag. Imorgon har jag en timmas extra sovmorgon och den hade jag tänkt utnyttja med att sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback