Let your feelings show

Torsdag den 13/1-11

Hallå! Har ni saknat mig? Såklart ni inte har. Peppad jag är på att skriva eller hur?

Hade en riktigt dryg dag idag med fyra lektioner på eftermiddagen. Dock gick det smidigt fram då vi fick sluta tjugo minuter tidigare från samhällsen och tio minuter tidigare från historian. Jag och Elin gjorde även bort lite tyska, så nu har vi pratat muntligt, alltså ett prov bortgjort. Gick riktigt bra också, så det kändes bra! Resterande tid av dagen var rätt dryg med fysik och engelska i en och en halv timma.

Därefter skyndade jag mig hem, slängde i mig lite middag och drog sedan till sången där jag fick träffa min speciallärare med genre afrosång. Gick otroligt bra och fick mycket beröm av henne, som jag inte egentligen hade trott att jag skulle ha fått. Så det gjorde mig väldigt glad i hjärtat. Så nu har jag lite övningar att göra hemma så att jag kan förbättras ytterligare :) Efter det begav jag mig hem till Rebecka och snackade om allt mellan himmer och jord. Kändes att vi behövde uppdatera lite, fanns otroligt mycket att prata om.

Nu ska jag sitta här och ta det lugnt. Har varit hemma i ganska precis en timma nu om man räknar med middagen jag som hastigast åt och då jag kom hem från Rebecka. Är nästan uppe i varv lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback