Shake it from the bottom and the top

Nu kan jag säga med en stor säkerhet att alla 355 glosorna sitter fastetsade i huvudet. Gäller bara att repetera, då sitter de som en smäck! Kommer säkert minnas dem om 50 år, skulle inte alls förvåna mig faktiskt. Jag har även suttit och skissat lite på en bild av Muse. Inte nog med att jag hade skrivit alla glosorna en gång. Händerna kunde liksom inte få nog av det, så jag fortsatte med att skissa på en bild av dem. Dock långt ifrån klar, men helt klart avslappnande!

Tog mig även en dusch som var riktigt skön. Provade sedan en utav alla ansiktsmasker jag fick i julklapp av mina fina vänner och gissa vad? Nu luktar mitt inte allt för fagra ansikte passionsfrukt, jordgubbe och mango. Inte dåligt! Inte nog med det så känner jag igen lukten från ett schampo min frisör alltid använder. Så man skulle kunna säga att mitt ansikte luktar frisörschampo? Kanske inte jättecharmerande, men gott luktar det.

Imorgon har jag en timmas längre sovmorgon, som jag ska försöka att utnyttja. Dock ville min kusin ha hjälp med en design till hennes projektarbete(dvs. en blogg), så jag ska försöka att fixa den så fort som möjligt så att jag sedan kan lägga mig. Ska ju nämligen klippa mig imorgon(behövligt då mitt hår har börjat få ett eget liv) och stanna kvar på skolan och visa allt det goda med naturvetenskapsprogrammet för kommande 9:or. Skulle tydligen göra någon kemilabb och någon pratade om flytande kväve? Kan bli spännande!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback