It was AAWWEESSOOMMEE MOM

Tisdag den 28/6-11

Att gå upp imorse var ingenting jag ville. Efter att ha sprungit dryga sex kilometer igår, var jag så furktansvärt död i kroppen att jag nästan inte orkade gå upp för trappen. Vilket är rätt förståeligt då jag inte har varit ute och sprungit på tre veckor. Blev så chockad av mig själv då jag kom hem att jag gjorde ett glädjeskutt mitt på gården - där alla mina grannar kunde se lyckan skina likt solen gjorde. Fann även denna fagra bild under min löprunda, som gjorde mig en aning skeptisk till att fortsätta.
Löpningen igår resluterade att mitt trappgående idag var trögare än vanligt. Att dessutom bära målarburkar upp och ner gjorde nog inte saken jättemycket bättre. Kanske blir man lite vältränad av att vara målare? Kanske något yrke jag faktiskt borde fundera över då jag finner det väldigt roligt. FÖRUTOM att måla dessa...otroligt jobbiga vattenelement. För er som inte vet vad ett vattenelement är så är det gigantiska element som sitter fast i väggen med ett rör på högra sidan. Bra förklaring? Kanske inte, men det var fruktansvärt jobbigt att måla och tog oss en hel dag att måla två stycken. Jag och Gabrielle var inte lyckliga i slutet kan jag lova er.
När jag sedan kom hem hoppade jag ur kläderna och la mig ute och solade i en dryg halvtimma för att behålla brännan. Har dessutom bakat bullar denna varma dag, som jag inte rekommenderar. Det var 30 grader inne i köket... Fick nu även en förfrågan att fara ner och bada på kanot samt se film hos Hanna senare under kvällen, men eftersom jag jobbar fick jag lov att neka erbjudandet. Bara tre dagar kvar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback