Om jag säger att du är vacker, men att det inte spelar någon roll.

Nu är jag hemma från bion med mina fina vänner. Såg "Baksmällan 2" och den rekommenderar jag starkt! Fruktansvärt pinsam på alla sätt och vis, lite barnförbjuden sådär också. Märktes rätt tydligt vilken åldersgrupp den hade lockat i alla fall. Majoriteten (99,847204%) av biobesökarna var ungdomar. Att sällskapet sedan var riktigt trevligt gjorde ju inte saken sämre. Åkte sedan hem i en proppfull bil där majoriteten (80%) var män och jag, som var den enda kvinnan. Känner att matte A fortfarande sitter kvar inom mig!
Ska jag ta och berätta lite om dagen då kanske? Dessa skoldagar har ju faktiskt varit rätt okej då det inte bara är vanliga lektioner. Hade min sista fotografiska bild lektion som resulterade i ett riktigt bra betyg som jag är supernöjd med! Därefter gjorde jag fysikrprovet, som enligt mig och alla andra var riktigt knepigt. Så ensam om den saken var jag inte! Skönt att ha gjort bort det i alla fall :) Skyndade mig sedan till svenskan för att sedan proppa i mig lite lunch och åka med Mirre till landskyrkan för att öva inför skolavslutningen. Allt börjar sitta nu och jag är riktigt nöjd med vår insats. Ska bli spännande att se slutresultatet!
Sista lektionen blev gympan där vi valde tältgrupper till trean då vi far till fjällen från måndag till fredag i början av skolan. Riktigt spännande och kul! När det sedan var valt blev det brännboll där jag fångade en lyra och fick till ett riktigt bra slag. En lyckad dag så att säga!
Inte nog med detta mina vänner, när jag kommer hem står det en fyrhjuling på gården som min fader hade köpt i hemlighet(inte till mig, onej haha) till den kommande jakten. Eftersom jag tog skoterkortet i vinter får jag även köra fyrhjuling, så jag testade på detta och körde runt lite i Ursvikenområdet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback