The moment I saw you cry

Fredag den 3/6-11

Godnatt äpplen! Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har inte haft tid att sitta vid datorn förrän nu. Som den businesswoman jag är så har jag haft ärenden hela dagen(fast ne). Kilade in med min mor till stan för att kolla om en studentpresent till min kusin som tar studenten nästa vecka. Därefter köpte jag lite smått och gott som jag kanske ska visa er imorgon? Innan jag mötte upp Elin. Vi köpte med oss, tro det eller ej - vax för att kirra några snygga spiror till den kommande sommaren(som för övrigt redan har kommit). Tog oss även en glass i det härliga vädret.
När vi kom hem till mig startade vi en liknande variant av gräsklippning. Var ingen höjdare då det inte funkade särskilt bra och benen blev till rödflammiga stolpar. Så vi gav upp det ganska snabbt och kollade på film i stället, som vi i princip har gjort hela kvällen. Vi hann att se tre och en halv film under kvällen hos mig, där vi även besökte konsum och kanotudden. En mycket angenäm kväll som var oerhört trevlig! :)
Nu lär jag sitta vid datorn ett tag innan jag hoppar i säng. Hoppas på ett lika bra väder som det har varit idag, imorgon, men enligt diverse väderleksrapporter ska det regna. Kul..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback