Run away with my love

Tisdag den 29/3-11

Hallå! Allt bra med er? Med mig är det bra, livet rullar på även fast sömnen är lite efter. Sov trots allt nio timmar i natt, men kroppen behöver tydligen mer. Kommit ikapp lite i alla fall.

Dagen har rullat på bra med sovmorgon, matte och sedan engelska där vi hade våran redovisning. Var inte ett dugg nervös för ovanlighetens skull, så mitt lilla "tal" kan inte ha varit helt kasst. Därefter hade vi lunch och efter det NK, vilket innebar STENPROVET! Kan väl inte säga att det gick dåligt, men superbra gick det inte heller. Så något fel har jag nog, men hur många det blir är svårt att avgöra. Tillsist hade vi kemi och därefter gick jag in till stan för att lämna tillbaka en kofta jag köpte på stan i lördags. Hade tänkt ge koftor en chans, men det passar helt enkelt inte på mig, så jag lämnade tillbaka dem och köpte istället en skjorta som det var 30% på. Tror jag har hela 13 stycken inne i min lilla garderob nu, inte dåligt :)

Ikväll får vi se vad som händer. Blir nog att se hockeyn, även fast jag inte har nerverna för det över huvud taget.

Gårdagens roliga:
Vi sitter på kemin och går genom olika bindningar mellan molekyler i den organiska kemin. Vi kommer då in på hår. Dvs. att allt hår i mikroskåp är spiralformat, men vissa har mer och vissa har mindre.
"Ja, de med lockigt hår har ju större spiraler.." Alla vänder sig om och kollar på mig, även läraren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback