Detta inlägg har varit klart i en timma, men jag har glömt att publicera det.

Onsdag den 30/3-11

Godeftermiddag! Solen lyser fortfarande utanför fönstret och jag har en riktig vårkänsla. Som jag konstaterade tidigare är jag ingen äkta norrlänning som vill att snön ska försvinna. Jag hoppas ni förlåter mig på något sätt, men jag vill hemskt gärna ha sommar så snart som möjligt!

Denna dag har minst sagt varit härlig med FB där jag fick veta att jag ligger på ett svagt MVG, dvs. om jag fortsätter på den nivån jag är nu ska jag troligtvis kunna skrapa hem ett MVG i kursbetyg också. Därefter kollade vi på "Baldershowen", som är en show som visas varje år och utförs av de 3:or som har det som projektarbete(4 som i en enda mening för övrigt). Riktigt bra var det, som alltid! Efter det hade vi lunch och 3½ timma senare bad.
Eftersom solen fortfarande lös/lyste då jag kom hem slog tanken mig att jag kanske skulle försöka att byta ut min profilbild. Jag tof med mig stativet och kameran ut och posade framför kameran. Jag har aldrig varit någon linslus och kommer aldrig att vara det. Är inte alls bekväm framför kameran, mer bakom. Så jag fick väl till en bild av x antal tagna. Dvs. den som sitter till vänster om detta inlägg.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback