Help me get my feet back on the ground

Torsdag den 12/5-11
Chacha bloggeen! Okej, ingen vanlig fras av mig. Så detta var första och sista gången(förhoppningsvis).
Idag hade vi som jag skrev igår nationella proven i engelska, listening och reading. Kan säga att jag var riktigt nervös då jag hade allt framför mig, men det rullade på bra och jag är helt enkelt nöjd med min insats! Jag är ingen som är särskilt pr0 på språk, så vi får se vart detta leder.
Därefter hade vi fyra kämpande lektioner som ändå var relativt enkla. På svenska blev vi klara med våran muntliga redovisning, på historian svarade vi på frågor, på fysiken gjorde vi gruppuppgifter och på engelskan fick vi veta att vi inte har några specifika lektioner fram till den sista veckan innan sommarlovet. Alltså kommer det bli lätt hänt att man kanske slutar tidigare någon dag...vem vet?
Varför den sena uppdateringen beror helt på att min kära syster kom på besök. Riktigt trevligt att träffa henne igen! Ska även ta en fika med henne imorgon före hon far till baka till 08-aka huvudstaden. Skjutade även in henne till stan igen, dvs jag övningskörde. Gick helt okej! Rullar på som det ska och jag har inte dött än, så dåligt går det väl inte..

Kommentarer
Postat av: linn

Sv. Jaha, i see :) tyvärr kan jag inte på lördag:(

2011-05-12 @ 21:48:00
URL: http://liinnjohanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback