I hope someday you'll realize how I really feel

Tisdag den 10/5-11

Godafton! Sitter här i mina egna tankar, lite smått jobbiga tankar. Sådana tankar som egentligen inte borde finnas, men som finns ändå. Känner mig en aning förvirrad och ensam helt enkelt..
Dagen har gått fint. Började med en härlig sovmorgon, sedan matte som jag förstod allt på. Kan inte påstå att detta kapitel har varit lätt, så det gjorde mig glad. Fick även tillbaka ett engelskaprov idag, en mycket glad överraskning which made my day! Därefter åt jag och Elin inte lunch på skolan, mer säger jag inte. Var en aning feta så att säga. Efter det var det fruktade kemiprovet, som för min del kändes rätt bra ändå.
Gick sedan runt på stan med Elmira och kollade efter skolavslutningskläder. Hittade inga på stan, så jag har nu beställt en från bubbleroom. Har aldrig beställt därifrån tidigare, så vi får se hur detta slutar. Efter det var jag på ett hemligt möte som jag troligen berättar om imorgon.
Nu ska jag sätta mig med samhällsen och börja plugga inför provet. Har prov på måndag och jag har ingen som helst aning om vad jag ska plugga på. Så nu blir det att lära sig allt om FN och EU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback