You are always on my mind

Så var det denna fotbollsträning. Jag hade gott om tid på mig att byta om och fixa sakerna. Lika fullt sitter jag och spelar Bubblespinner på facebook tills det är 10 minuter kvar innan samlingen = inte packat ett skit samt inte ens kört dit med moppen. Så stressa med att packa ihop allt och sedan bege sig dit. Var inte försenad då det bara var jag och tre andra där.
Träningen i sig gick väl helt okej för att vara första gången på ett år. Många missar vilket var synd då jag vet att jag kan bättre, men sånt är livet och jag får fortsätta att kämpa på onsdag. Vatten uppskattas aldrig så mycket som under en fotbollsträning kan jag säga er(inte för att jag har gått någon annan sport än det och hockey så jag har väl inget att jämför med), men jag har klunkat vatten idag.
Vilket leder till en rätt roligt sak. I all min hast då jag skulle packa allt tar jag vatten...från kranen. Så nu finns det en liten möjlighet att jag har parasiter i min mage som känner för att inkubera mig i två veckor. Blir lagom till skolavslutningen och allt. Känns toppenbra! Nämen jag har väl klunkat i mig kanske fyra deciliter vatten, vilket i sig inte är jättemycket. En dm3 är en liter vatten och en m3 är 1000 liter vatten. Så chansen att få parasiten är liten, men den finns.
Nu ska jag bege mig mot sängen och försöka att få mig lite sömn. Har sovmorgon imorgon, men jag har som vanligt tänkt utnyttja den till fullo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback