Gorgeous Elmira!

Tamron 28-75mm/2.8

When we stand together

Måndag den 31/10-11

Godmorgon! Vi är nu inne på sen sista dagen av oktober och det känns minsann märkligt. Nu måste man börja oroa sig för julklappar och annat som hör julen till. Dock längtar jag tills snön faller, då ska skotern startas!
Fick igårkväll besök av Adam. Han pratade om ett pyjamasparty med Teddybjörnen Fredriksson, men så blev det väl inte riktigt. Efter ett tag kom även Alle, Ville och Pierre. Satt och pratade ett tag innan vi bestämde oss för att se en skräckis. Kan säga att det är jobbigt att vara ensam tjej och se skräckfilmer. Pierre gav mig även men för livet, så jag trodde att jag skulle dygna i och med att jag var så rädd, men jag lyckades somna så gott och nu sitter jag här, fit for fight inne i schtan med Elmira. Därefter blir det att fara ut och fota, blir kanon!

I'm out of time just cause I'm thinking about you

Söndag den 30/10-11

Godkväll! Har nyss ätit mig en go middag i form av tacos, men före såg jag på film med Linn. Åt popcorn och godis och hade det riktigt trevligt! :)
Igår blev det en minst sagt annorlunda kväll då jag och Ville for till Alle för at bli bjuda på tårta, sedan hämtade vi upp Pontus och Simon för att fara och basta. Dock gick inte det vägen då säkringen hade gått, vilket vi i samma veva träffade på Moa och Jonte. Efter ett tag kom även Marcus och kände för att umgås lite, så vi for hem till Marcus för att se film istället. Filmen var för övrigt galet dålig och dryg att se på, så jag höll på att släcka mina ögon. Vilket kanske inte var så bra då jag var chauffören. Hur som helst tog vi oss helskinnade hem, jag hoppade i säng och sov länge och njöt av att klockan skulle ställas tillbaka en timma = mer sömn!
Nu ikväll ska vi strax fara till min broder och gratulera min brorson Alvin som idag fyller ett år! Kan inte fatta att han har blivit så stor och att jag snart ska bli faster igen! Känns rätt overkligt, men jag har ju blivit det två gånger nu, så tredje gången gillt kanske man ska säga.

You're out of touch

Lördag den 29/10-11

God förmiddag! Hur står det till? Med mig är det bara bra, lite halvhängig i och med förkylningen och för lite sömn i natt, men jag klagar inte! Hade en heltrevlig kväll igår med Olivia, Hanna, Viktor och Ville. Spelade lite spel, snackade, tittade på tv och hade det helt enkelt riktigt gemytligt!
Idag har jag varit ute och utnyttjat mitt körkort till fullo(som jag för övrigt fick igår? Gick riktigt riktigt snabbt!). Körde in till stan och fixade lite kläder inför tisdag då det vankas Halloweenfest, en aning sent, men bättre än aldrig! Därefter fikade jag och mor min på stan och hade det riktigt trevligt! Fick även med mig lite grejjor hem, men jag visar endast två och det andra hör till outfiten..
För övrigt fick jag ett samtal idag från de som håller i luciatruppen och tro det eller ej, men jag kom med!
En låda, passande till jul där man kan ha godis i (som texten i och för sig klargör rätt bra..). Jag har dock valt att ha mitt "vanliga" godis där, som ni ser en gnutta av.
En liten del av min outfit som jag skrev, så ni får gärna lägga en kommentar och gissa på utklädnaden!

Dag 2; Del 2

Efter de fantastiska vyerna kring bergen längst upp i Norge fortsatte vi till ett ställe där det fanns bl.a. sovjetiska gravar. Där fick vi gå och kolla runt, höra på en norrman, som var en aning svår att förstå, samt gå i skogen för att hitta delar av ett hus. Minst sagt spännande, men även väldigt vackert!

See you again in my dreams

Torsdag den 27/10-11

Idag har dagen varit en sådan dag då allting bara känns fruktansvärt jobbigt. En sådan dag som man kallar "vakna på fel sida av sängen"-dag. Biologilabben var jobbig, fysiklabben gick inte och fysiken var som vanligt riktigt jobbig. Kan ni tänka er att jag var på ett ganska dåligt humör? Eh, jo jag skulle nog vilja påstå det. Men jag försökte att hålla humöret uppe ändå.
Är nu hemkommen efter sången och en till sak....nämligen en luciaaudition! Min faster anmälde mig nämligen till en Luciatrupp som varje år hålls och anordnas av Norran(den lokala tidningen om det finns några utanför Skellefteå som läser min blogg). Blev rätt chockad då de ringde och frågade om jag ville komma och sjunga för dem. Som jag kanske har skrivit har jag ingen änglalik röst, mer soul/blues som då kanske inte passar i en luciatrupp. Dock verkade det som att de gillade mig skarpt, men man kan inte ta ut något i förväg. Så vi får se hur detta slutar. Får veta på lördag eller söndag om jag har gått vidare eller inte. So we'll see helt enkelt! ;)
Nu ska jag åter sätta mig med kemin, för sista gången på ett tag. Ingenting jag direkt föredrar, men det får gå vägen!

A song that goes on and on

Onsdag den 26/10-11

Så var den stora dagen inne. Den fantastiska, nervösa, nervkittlande, spyfärdiga, mirakulösa och alla andra spektakulära ord som kan beskriva en uppkörningsdag. Gjorde klart teoriprovet förra torsdagen och enda sedan dess har jag varit nervös och inte sovit särskilt bra på nätterna, men nu har jag jag tagit körkortet, som så många utav mina vänner nu har gjort. Visserligen har jag inte fått själva "kortet" än, men jag får nu köra lagligt i hela sverige and that feels gooood!
Har för övrigt varit ut på min första tur. Skulle köpa en farsdagspresent med mor min, så då fick jag äran att köra. Visserligen kändes det inte jättekonstigt, i och med att jag hade en förälder bredvid mig, men imorgon då jag ska till sånglektionen, då jäklar!
Men slut på det roliga. Nu ska jag sätta mig med kemin och plugga till provet som är på fredag. Kan bli minst sagt spännande, men då det är gjort, ja då har vi lov i en hel vecka. Inte fel på något vis!

I kept writing

Tisdag den 25/10-11

Uppdateringen går som en sinuskurva, eller som man hellre föredrar en cosinuskurva. Bara de som har läst matte C och framåt förstår det påståendet, om man nu inte skulle vara någon slags einstein av något slag..
Igår hände det en minst sagt prekär händelse! I och med att jag är förkyld så har jag ofta vaknat på nätterna för att snyta mig, vilket jag då hade gjort natten till måndagen. När jag sedan går upp och in på toan så börjar det att forsa blod från näsan. Alltså det var inte lite blod. I och med att jag dessutom var nyvaken, var reaktionstiden inte särskilt snabb. Så när jag lyckats trycka upp en stor pappersbit i näsan för att stoppa blodflödet, ser toaletten mer ut som en mordplats än toalett. Ursäkta för detta aningen äckliga ämne, men jag kände för att dela med mig av det.
Gårdagen var relativt lugn med ganska lätta lektioner, plugg, övningskörning och sedan prommis med Fellan. Vilket även denna dag har sett ut, förutom prommisen. Känns som att vi verkligen har kommit in i en pluggperiod nu och jag känner väl ingen större pepp, osm vanligt, att plugga. Men nu är det ganska precis en och en halv termin kvar av gymnasiet.. Känns otroligt konstigt!
Bjuder på denna fagra bild som Maja tog på mig under förra årets Fotografiska bild. Saknar det!

Dag 2; Del 1

Dagen därpå började våran resa över gränsen till Norge. Utsikten var fantastisk trots vägens upp och nedgångar, sluttningar och kurvor. Ingen blev åksjuk, vad jag vet, så vi klarade oss fint. Bilderna ovan är tagen just efter vi kommit till Norge. Kan nog säga detta för alla i klassen - Utsikten var magisk!

So dance dance like its the last last night

Söndag den 23/10-11

Jag var lite emotionell inatt. Kan det ha berott på att jag såg en fantastiskt roglig film? Blev en aning lurad, då det var tänkt att det skulle vara en komedi, men det var tydligen en romantisk och sorglig film. Så, som en gång tidigare, låg jag i min säng och grät för mig själv till filmen. Att jag alltid ska vara så insatt i filmer?! Det är verkligen Madde på pricken!
Har valt att inte uppdatera någonting då min helg inte har varit särskilt speciell efter fredagens bravader. Så jag tänkte, kanske ska jag berätta vad som hände i fredags? Så får ni stackare någonting att läsa om i alla fall...
Vi skulle då fara till Hasses(Hannas) stuga och se på film, mysa och äta pizza. Så Adam var en aning försenad för det första, 20 minuter. Så jag och Linn var en aning otåliga, men tillslut kom Adam med Ville som sällskap och berättade om ett prekärt möte med två älgar utanför huset. Kändes, en aning norrländskt eller hur?
Därefter for vi in till stan för att möta upp Hanna, Olivia och Sara för att köpa pizza och sedan fara till konsum för att köpa lite annat gott till senare under kvällen. Sagt och gjort, klart och betalat, for vi ut till ingenstans i den mörka skogen. Satt med jackor och tjocksockar under middagen för att stugan inte hade hunnit bli varm. Därefter pratade vi, spelade Wii och jag blev utskrattad i Mariokart av Adam och Ville.. Sedan kring ett körde vi hem, en aning trötta, men blev snabbt pigga av musiken och den galet vackra månen. En halvmåne som var KNALLgul! Aldrig har jag skådat något så vackert och då har jag inte med mig zoomobjektivet *suck*
Gårdagen spenderade jag tillsammans med plugg och ett antal filmer. Kände mig inte hundra i och med förkylningen, så det blev en lugn hemmakväll. Vilket jag tror det blir ikväll också, om inget annat händer :) Ska försöka att uppdatera lite med bilder också, då jag inte pluggar dvs..

Tankar mitt i natten

Man ska ta vara på åren, veckorna, dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna med sina nära och kära. Njuta av allt man har att ge och allt man har att få. Ett liv är så skört att det kan försvinna med ett ögonkast. Uppskatta det liv man fått och ge den kärleken du känner till andra. Kärlek är något fantastiskt, men kan även vara det mest förödande. Äkta kärlek försvinner inte, den stannar kvar i hjärtat, men kan glömmas bort.

I love you like a love song baby

Fredag den 21/10-11

Sitter här och är halverst stressad. Ska till Hannas stuga ikväll och jag är förmedlaren som ska sms:a alla om tider och skjuts. Vad som är klart är att Adam kommer och hämtar upp mig kring fem och att vi då beger oss till Olivia! Tror att det kan bli en kanonkväll med pizza, godis och bara mys! Hoppas ni får en fantastiskt fin kväll! :)

Dag 1; Del 3

När vi var framme i Jäckvik fick vi välja rum att sova i. Därefter blev vi bjudna på en fruktansvärt god husmanskost till middag - Korvstroganoff. Vi fick då veta att vi hade tillgång till kanoter, så vi for ut på en sväng, vilket var både spännande och intressant. Vissa ställen hade väldigt grund botten med stenar, så att glida däröver med kanoten gav med sig några få skrik från vissa. Vi for sedan ut på en liten rundtur för att besöka en plats jag tycker var fantastiskt vacker då jag var där i vintras. De andra fann stället minst lika fint. Så där stannade vi ett bra tag innan kylan drog sig på och vi begav oss hemåt för att se en film och sedan somna tidigt.

Take a bullet straight through my brains

Tisdag den 18/10-11

Godafton! Ute regnar det en aning och mörket börjar lägga sig likt ett täcke över Ursviken. Ska snart hoppa på cykeln och bege mig till kyrkan för en konsert där jag och Hjalle ska sjunga och spela. Temat är "Världens barn" och jag känner mig hedrad som har blivit tillfrågad att få sjunga. Kommer nog bli riktigt mysigt! :)
Gårdagen gick rätt segt då jag hade fulldag mellan 8.30-15.55. Lite sådär smådrygt, men jag fick hålla en slags predikan på bussen för min vän Amanda. Eller ja, jag fick den känslan. Berättade för henne om mitt svenskatal och hon tyckte att det lät bra - vilket var huvudsaken! Dock kände jag mig som en 60-årig gammal tant som berättade om sitt liv och uppväxt hehe, men det är väl sådant man får ta..
Därefter pluggade jag fysik, som gick fantastiskt bra. Blev en aningen rädd för mig själv, så det kanske inte är så stor chans att det går lika bra ikväll. Blir nämnligen en fullspäckad kväll med konsert och sedan plugg.. Hur som helst gick jag sedan ut på en prommis med fellan i drygt en timma. Riktigt härligt! Dock kanske inte det bästa botemedlet för min förkylning. Sitter nämligen och småfryser medan jag hostar en aning och snorar..
En bild från fjällenresan. Har varit riktigt kass på att lägga in bilder på bloggen nu, fick även ett klagomål från Elmira idag. Så nu är det bara att rycka upp mig och jag ska göra så gott jag kan!

Dagens roliga fakta


Come and play that funky music baby

Söndag den 15/10-11

God förmiddag! Har nu suttit och skrivit på psykologin, men tar ett avbrott för att få rensa tankarna lite. Har även hunnit plugga på fysiken, så man börjar känna att huvudet är lite borta.
Gårkvällen var minsann intressant. Började med att Viktor och Ville kom hit, såg på en film och efter det kom Alle och efter ett tag Adam. Då for vi ut med bilen och körde omkring lite i stan. Grabbarna fick för sig att fara och bada bastu mitt i natten och bara ta det lugnt, vilket de lyckades övertala mig till att göra också. Så sagt och gjort, efter att ha väntat på att Pontus även skulle anlända, for vi iväg till kanotudden och bastun efter halv två på natten(?). I och med att jag var ensam tjej fick jag då byta om helt själv i mitt omklädningsrum. Var sannerligen intressant då det ligger ut mot skogen. Så vissa tankar flög i huvudet. Typ att någon mördare skulle komma eller liknande.
Därefter trängde vi ihop oss i den lilla bastun och hade det riktigt gemytligt. Fortsatte sedan att prata utanför innan vi bytte om och satt oss i gymmet för att ta det lugnt. så kring halv fyra fick jag skjuts hem av Ville och jag kan säga att jag var en aning trött. Så det var i princip bara att slänga sig i sängen och försöka att få så mycket sömn som möjligt.
Nu ligger jag här i min säng och känner att jag måste fortsätta med psykologin. Sedan blir det en storstädning av mitt rum och hela övervåningen, efter det får vi se vad kvällen har att erbjuda. Kanske blir det en prommis?
För övrigt saknar jag denna brud som nu är i Australien och kommer att vara borta ett bra tag till..

Haha vad är detta?!

Hittade detta klipp då jag var inne och kollade på de olika IDOL klippen?

It's cold around me the night is young

Lördag den 15/10-11

God förmiddag! Uppdateringen har varit kass, det vet jag mycket väl, men jag har haft fullt upp. Så jag har helt enkelt inte orkat engagera mig i att skriva ett vettigt inlägg.
Torsdagen blev det fullt upp. Två labbar i form av fysik och biologi, som gick riktigt bra! På biologilabben fick vi "leka" med mjölk och med detta menar jag att utsätta den för diverse situationer i form av upphettning, sätta den i en sur miljö, filtrera den und so weiter. Detta för att vi skulle få fram proteiner av olika slag och det blev riktigt äckligt där ett tag då mjölken ett tag såg ut som en tjockare créme/moln, om man nu kan uttrycka sig så.
Därefter hade vi fysiklabb där vi skulle tillverka en elmotor. Gick riktigt bra för mig och Elin och den fungerade hyffsat bra. Inte den bästa, men inte den sämsta. Huvudsaken var att den gick igång i alla fall... Fysiken är, som jag har skivit x antal gånger i denna blogg, inte det mest underbara ämnet enligt mig.
Lunch efter det och sedan en vanlig fysiklektion som gick snabbt och då var skoldagen slut. Så jag och Caro gick ner till musiksalen och repade lite inför baldershowen och sedan gjorde jag lite faser. Har inte skrivit så mycket om körkortet på senaste tiden, men det beror helt på att jag inte har tänkt berätta vilket datum jag förhoppningsvis tar det. So you'll have to wait! ;) Tog sedan bussen hem, gjorde matteplugg, åt middag och hämtade sedan upp Hjalle som skulle följa mig till min sånglektion. Vi fick stående ovationer från min sånglärare, så förhoppningsvis går konserten på tisdag bra! Efter det blev det sedan ÄNNU mer plugg. Vi naturare är tillbaka på banan!
Igår hade vi det aningen fruktade matteprovet, som enligt mig gick riktigt bra! Eller det är väl vad man kan hoppas på.. Därefter biologi, lunch, samhälls och sist, men inte minst, kemilektionen där vi fick gå till Tekno Balder för att göra egen färg(?). Tydligen var det kemins dag igår, så vi fick ta en paus från den vanliga kemin och gjorde egen färg för att sedan göra porträtt av varandra. Mycket fagra konstverk! Under kvällen senare såg jag Idol med Linn, Hanna och Olivia. Somnade sedan i soffan. Åldern börjar tära på mig!
Nu idag har jag hunnit plugga lite på fysiken samt gjort psykologin. Ska snart hoppa i duschen, sedan får jag mest troligt främmande ikväll av några. Vilka det blir exakt är ännu oklart, men jag tror att det kan bli finemang!

Sing with the voices of the mountains

Onsdag den 12/10-11

Sitter här och gäspar för fullt, så jag har tänkt lägga mig tidigare än vanligt. Var nog pinsamt att jag somnade på bussen. Visserligen är det vanligt att folk somnar på bussen, men jag var nog den enda, som den gamla tanten jag är. Känner att åldern börjar ta på.
Har idag spenderat dagen på LTU - Luleå Tekniska Universitet, vilket var riktigt riktigt trevligt! Vädret var dock inte det bästa och vi fick stå i en lunchkö för 50 minuter, men annars var det gemytligt. Var och lyssnade på en ingenjör, ekonom och lärare samt kollade upp psykolog/socionom programen. Så vi får se om det blir min framtida studentstad eller inte!
Nu har jag inte tänkt skriva något mer, ögonlocken faller lika fort som jag skriver(som för tillfället är rätt snabbt då jag vill komma i säng så fort som möjligt...).

It's just another Christmas

Tisdag den 11/10-11

Jag sitter för tillfället och lyssnar på musik. Längtar galet mycket till vintern, de mysiga kvällarna framför en film med fint sällskap, skoterfärder, den gooa maten, kylan. Varför får jag direkt jag hör de speciella tonerna en sådan underbar julkänsla?! Mitt i sommarn kan jag få det också. Lite sådär konstigt på något sätt..
Gårdagens prov gick finemang och jag hoppas på ett bra betyg! Kändes skönt att få göra bort det efter mina 12 handskrivna A4:an. Ville ansåg att jag var för överambitiös, men går man natur så gör man. Blev sedan en konstig tankeöverföring mellan mig och Felicia. På matten måste man nämligen sätta mobilen på ljudlöst, annars blir man tvungen att bjuda på fika. Som alla i klassen givetvis älskar, man man vill ju vara den som blir bjuden och inte vara den som bjuder. Så jag står inne på toan och börjar tänka på "Jag skickar iväg ett sms till Felicia om en långprommis!" Vad har jag då fått för sms på mobilen tre minuter tidigare? Ett sms angående en långprommis av ingen mindre än Felicia! Så vi for ut på en 6-7 km prommis, vilket känns idag kan jag säga!
Så idag har jag, som så många andra, varit ledig och har spenderat denna lediga dag till plugg. Dock med Elmira, vilket gjorde det såklart mycket mer roligare! Nu snart ska jag hoppa på cykeln och bege mig mot Ville, dock inte för att träffa honom utan för att repa med hans yngre bror, Hjalle. Vi ska nämligen spela och sjunga på en konsert nästa tisdag, så det kan vara bra att ha kollat genom låten!

Cause this time I'm right to move on and on far away from you

Söndag den 9/10-11

God eftermiddag! Jag ursäktar att uppdateringen inte har varit den bästa, men helgen har varit proppad så jag har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn. Eller det har man ju alltid, men att skriva ett någorlunda bra inlägg på bloggen. Så jag hade tänkt försöka att delge er nu vad som hände under min helg!
Fredagskvällen började hos Johanna med massor utav härliga människor där det blev dans, god dricka och spel. Kring halv elva fortsatte vi mot Olles för att vidga våra vyer i form av att träffa nya människor. Jag träffade många kända ansikten och fick mig ett par nya också. Bl.a. en från gotland som hade gått filmgymnasiet där. Aldrig hört talas om, men det lät minsann intressant! När klockan närmade sig halv två tog jag och Linn bilen och skjutsade hem Carro och Ramona för att sedan fortsätta våran färd hem i mörkret.
Lördagen vaknade jag upp pigg, men kanske inte utvilad. Mådde prima och det kändes som att lördagen skulle fortsätta i samma takt med solen som sken utanför fönstret! Pluggade biologi i drygt tre timmar, duschade och fixade till mig för att bege mig mot Adam där det vankades att ännu en gång umgås med trevligt folk! Blev sedan att halvsova framför Transformers där jag fick agera fåtölj(visst är det ett fult ord?!) till Alle och Ville. Kring ett tog vi cyklarna hem och jag blev tvingad hem till Alle där vi såg på HIMYM. Därefter cyklade jag hem och bokstavligt talat slängde mig i sängen.
Nu idag har jag haft besök av mormor och morfar samt ännu en gång pluggat på biologin. Kan hoppas på att provet går bra! De for för ett litet tag sedan. Så nu ska jag ta på mig myskläder och sedan tända lite ljus för att sedan se film. Ett bra avslut på en bra helg!

Skoinköp


Äre fest eller?

Fredag den 7/10-11

Godkväll! Har nu fixat till mig och är peppad för trevligheter inne i stan! Vankas förfest hos Johanna och sedan beger vi oss till Olles, där det förhoppningsvis blir lika trevligt! Skriver inte så mycket mer än så! Ha det fint♥

Bloggens poet

Du skrattar, när någon dör
Du ignorerar, när någon känner sig utanför
Du äter, när folk spyr
Du är David hasselhoff, när morgonen gryr

En kommentar av Jonathan

That I just want you to know

Onsdag den 5/10-11

Hallå! Hade nyss besök av min bror och hans familj vilket inkluderade såklart Alvin. Fick kommentarer som "Hon kommer att ta honom ifrån oss" och "Ska vi bort, så är det hon som blir barnvakt.". Kändes bra att få en sådan pass respons. Är nog lite småkär i lillpojken.
Imorgon har vi sovmorgon till 11.50 och slutar 12.55. Känns riktigt riktigt skönt kan jag meddela er! Går jag fortfarande natur? Känns inte riktigt som det. Gäller att njuta då dessa tillfällen kommen helt enkelt!
Jag fick en ynka kommentar på det förra inlägget, men det är trots allt en kommentar. Så jag lovar att jag ska ta ett kort på den så snart som möjligt!
Bjuder på våran klassbild för trean. Det som är vanligt just för det är ju att man kan välja att klä ut sig, komma som man inte brukar eller dylikt. Så vad tror ni var vårat tema?

I'll catch a grenade for ya

Tisdag den 4/10-11

Kommentarerna väller in ser jag. Statistiken är på sin högsta höjd och jag tjänar pengar på min blogg - kanske inte. Ingenting som jag hade tänkt mig heller, speciellt inte då ni bara får ta del av mitt rätt halvtråkiga liv. Jag, i egen hög person, anser väl inte att det är sådär fruktansvärt tråkigt. Men om man ska jämföra med de större bloggarna så som Kissie eller Kenza, så är mitt liv gaaanska tråkigt, eller hur?
Började med att jag hade sovmorgon till 12.25, men jag for in tidigare för att köpa mig ett par jeans och sedan möta upp Elin för en lunch på stan. Mycket gemytligt! Därefter hade vi svenska, där jag blev en aningen attackerad av Elmira. Jag har Filip som vittne om jag skulle vilja anmäla henne, känns bra (Y). Efter det hade vi baldershowen där vi började spåna på musiken. Vi är en minsann spännande musikgrupp som jag tror kommer att göra bra ifrån sig, kan man hoppas. Därefter hade vi matte och efter det löpte jag och Elmira till bussen, för att komma hem så fort som möjligt.
Ikväll har jag spenderat tid med svenskan, biologin och psykologin. Min far kom även hem från England idag och han tog med sig en sannerligen spännande sak därifrån. Kan visa en bild på det senare om ni skulle vilja det? Hintar alltså om några kommentarer här..
Nu ska jag bege mig mot sängen, som jag alltid nu för tiden avslutar mina inlägg.

Dear John Soundtrack

Ett fantastiskt soundtrack!

See you soon then

Söndag den 2/10-11

Godkväll! Känns som att jag hade börjat göra många kvällsliga inlägg nu för tiden. Inspirationen kanske kommer då man kan titta ut genom fönstret och se en rosaskimmrande himmel. Det är inte så pjåkigt kan jag lova er!
Gårkvällen var fantastisk. Bjöds på kyckling @ Felicias place där hon själv var mästerkocken. Efter det en fruktansvärt god chokladtårta med numret 18 på. Blev även massor med prat, godisätande och filmtittande. En riktigt fin kväll med två fantastiska människor. Tack Rebecka och Felicia!♥
Vaknade imorse av ett sms från Elin som frågade om jag ville fara och kolla på hennes killes innebandymatch. Då jag inte var särskilt peppad på att plugga just då följde jag med och insåg att även mina två vänner Ville och Marcus spelade. Vilket gjorde det hela roligare! Adam satt även med oss en stund på läktaren innan han skulle bege sig till sin match. Därefter hjälpte jag mamma att städa lite, tog kort på den fina naturen och efter det plugg.
Nu sitter jag och spelar lite på gitarren och väntar på att Alle och Ville ska entra min boning för filmtajm! Om jag inte minns helt fel så var en av två hos mig förra söndagen för exakt samma sak. Kanske ska börja med "Söndag hos Madde" eller något liknande?
Denna bild tog jag idag. Vattendroppar är fantastiska att ta kort på!

Map of Problematique

Lördag den 1/10-11

Så är vi nu inne på oktober och tiden bara rusar iväg. Snart ska man börja fundera på vad man önskar sig i julklapp, klä sig tokmycket då man ska gå till bussen och trå pepparkakor i massor. Jag har redan börjat lyssna på jullåtar så smått, var dock inte lika tidig som förra året då jag började i augusti?
Har idag varit mycket effektiv då jag har pluggat 2½ timma på biologin som vi har prov i på fredag samt varit ute på en löptur, så duschen efter det satt sannerligen bra där den skulle! Sitter nu här och ska snart bege mig till Felicia där hon och Rebecka har fixat en delikat middag - just for me! Det är nämligen deras födelsedagspresent till mig och jag är verkligen peppad på att få spendera denna lördagskväll med mina brudar! Tar med mig kameran, så jag hade tänkt knäppa några bilder, som kanske kommer upp på bloggen senare!
Ha en superfin kväll läsare :)

RSS 2.0