När du strippar och klär av dig är det samma grej

Lördag den 17/9-11

September har en tendens att vara en månad då många fyller år. Idag fyller en utav mina fina vänner år, nämligen Olivia! Gratulationer till dig bruden!
Elmira sov över hos mig denna natt, vilket var mycket gemytligt! Låg och pratade till tio över ett tills vi ansåg att vi kanske skulle få oss lite sömn. Därefter gjorde vi senare under dagen varma mackor, vilket satt bra i magen! En liten stund efter att Elmira hade farit for jag ut på min första löptur på mer än tre veckor - och det kändes. Tog en kortare runda i och med att jag inte ville sätta igång förkylningen. När jag sedan kom in igen gjorde jag lite fys och hoppade in i duschen. Nyduschad och en aningen fräschare gjorde jag klar psykologin. Så denna dag har varit väldigt väldigt bra och den fortsätter på samma sätt. Beger mig nämligen till Linn för lite filmmys, toppen!
Har även idag bokat in en klipptid. Senast jag klippte mig var den 10/5 detta år, så ni kan ju gissa på att mitt hår numera liknar en stor och tovig enbuske. På tal om enbuske så hette även min lärare under mellanstadietiden Enbuske i efternamn, om ni nu ville veta det? Har även fått mig lite kontakt med en lokala tidningen här i Skellefteå(om det nu är några från andra ställen än Skellefteå som läser min blogg), dvs Norran. Kommer inte berätta vad detta nu innebär utan det kommer väl senare i framtiden. Lite nyfikna blev ni nu va?
Bjuder på denna väldigt gamla bild på mig, eller ja, den är väl kring åtta månader gammal?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback