I don't want you to let go

Bjuder på två seriösa och två en aningen mindre seriösa bilder, hehe.
Idag har solen strålat med sin närvaro, så jag passade på att lägga mig ute och låta solens strålar bränna mina små hudceller så att cancern kommer fortare, men så även brännan! Kan säga er att jag till och med har bränt mig idag? Det är inte ofta man lyckas bränna sig när man är i Sverige, men jag har lyckats! :) Som tur är så är det inte fantastiskt mycket, annars hade det blivit en aning jobbigt att sova i natt kan jag tänka mig.
Imorgon är det Valborg som gäller och ännu är planerna lite oklara, händer olika saker på olika platser. Så vi får se hur jag känner mig imorgon. Just nu sitter jag med ont i halsen och det kan finnas en chans för feber, men det säger vi att jag inte vet eller känner av ;)

290412

Hallå vänner! Jag är nu hemkommen efter en sannerligen trevlig klassfest där det bjöds på pizza, charader, "Med andra ord" och Rock Band. Himla härlig klass har jag! Tänkte bara uppdatera så att ni vet att jag är vid liv då uppdateringen inte har varit på topp. Hoppas ni har haft en fin lördagskväll!♥

Black and White


250412

Hallå mina fans, Madde is back on track! Eller så inte.. Ja, uppdateringen var det ja. Tror att denna blogg börjar gå mot sitt slut, helt ärligt. Jag har väldigt få läsare(och det är inte så konstigt då jag aldrig uppdaterar och när jag väl gör det så är det om min vardag som är så otroligt spännande:))) och ni kommenterar ju aldrig(vilket inte heller är så konstigt, hur ska man kunna kommentera en naturares vardag?!).
Men jag ska försöka att ta tag i detta. Kommer nog inte att bli några dagliga uppdateringar, men jag ska försöka. Kommer nog mest att lägga upp bilder och då kanske inte bilder från min vardag, men bilder i ren och skär allmänhet. Allt från bilder på Muse(Åh gud vad jag längtar efter deras album!!) till bilder på moi..
..som denna, exceptionellt vacker med fina kontraster och ett fruktansvärt vackert leende. Kanske ska jag börja göra reklam för tandkräm? Om något tandkrämsföretag läser min blogg kan ni skicka ett mail eller två!

Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu

En bild från stockholmsresan som jag faktiskt blev riktigt riktigt nöjd med!

210412

Hallå mina vänner! Jag är nu tillbaka till Skellefteå och har alldeles nyss vaknat upp från en timmas powernap. Sov bara 3 och en halv timma i natt, så ni kanske förstår min trötthet. Har haft en toppenvecka nere i den stora staden, men det får vi ta i ett annat inlägg. Hade bara tänkt visa att jag lever! Sköt om er♥

180412

Det känns som att vintern har kommit tillbaka åter igen. När jag och Felicia igår gick på en powerwalk till bergsbyn och tillbaka startade "snökaoset" som de nere i Stockholm skulle sagt. Vi gick i motvind(hur det nu gick till när vi bytte "riktning" fyra gånger") och massor med blötsnö. Men vi kämpade på och gick med raska steg!
Även idag när jag vaknade snöade det lika mycket, om inte mer. Kan säga att jag inte var supertaggad på livet just då, men nu har det slutat och solen är åter tillbaka till jordens yta...typ. Hej förresten! Så här mitt i stycket. Sitter mätt och belåten och funderar på vad jag möjligtvis kan ha glömt till stockholmsresan imorgon. Jag är så otroligt taggad på att fara! Har bara varit i Stockholm en gång tidigare, så det känns som att det är dags att återuppta relationen till huvudstaden. Jag kommer försöka att mobilblogga på något sätt. Skulle tydligen finnas gratis WIFI där vi ska bo, så något inlägg ska jag väl kunna slänga ihop!
Nu ska jag återgå till packandet och sedan blir det hard work work!

Horsepowers

Två olika redigeringar på en bild jag tog nu i somras. Är alltid lika kul att hitta bilder man knappt kommer ihåg. Denna bild är från när vi var hos Caro i somras. Minns att jag skulle lägga ut massor av bilder därifrån, har jag gjort det? Nej hehe.

160412

Godkväll vänner! Hur står det till med er? Med mig är det bara bra. Ska strax bege mig ut på en powerwalk och sedan stannar jag hos Elmira för att plugga lite inför samhällsprovet vi har nu på onsdag. Men vet ni vad som händer dagen efter? Jo det ska jag berätta för er! På torsdag beger jag mig nämligen ner till Stockholm, tro det eller ej! Blir som en liten klassresa och där stannar vi tills på lördag. Kommer att bli himla bra och jag ser verkligen fram emot det. Förhoppningsvis är vädret bättre där än här :)

Lisa Ekdahl - Vem vet

En låt som har några år på nacken, men är ack så skön att lyssna på så här på kvällskvisten. En riktigt härlig röst med ett härligt komp och trumpet!

Styrkeprövning

Ingen uppdatering igår och jag vet inte varför den inte blev av egentligen, visserligen hade jag mycket för mig men nog blev det någon datortimma ändå. Aja, det var då en sannerligen spännande sak som hände mig igår, eller rättare sagt hemsk sak. Jag la på några kilon på bänkpressen och tänkte köra lite hårdare med mig själv - vilket inte kanske var det ultimata. Efter tredje upprepningen ger armarna bara upp och stången hamnar mot strupen. Jag lyckas ropa på pappa som kommer springandes och lyfter bort stången. Det var inte behagligt alls kan jag säga er, huvva!

120412

God förmiddag vänner! Sitter nu hos Sara och bloggar lite. Hann inte skriva något hemma då jag hade fullt upp med annat. Hade i alla fall bara tänkt kika in och säga hej och önska er en riktigt fin dag!

The Calling Trailer 2012 by my friend Mohib

En vän till mig har gjort ett projekt, en film, som han ville att jag skulle dela med mig till omvärlden. Visserligen är min blogg väldigt liten för att kunna förmedla detta till jordens befolkning, men det är alltid något. Kolla in denna trailer till den kommande filmen. Jag tycker att den verkar väldigt intressant och ser verkligen fram emot filmen! Enjoy! :)

110412

Godmorgon vänner! Visserligen vaknade jag inte nyss, men det känns ändå som morgon för mig fortfarande, så jag skriver godmorgon! Hur är läget med er? Med mig är det bara bra, blev en sen natt men då fick jag sova längre på morgonen också vilket var riktigt skönt! Nu strax ska jag bege mig ut på en powerwalk med Julia, ska bli riktigt trevligt att träffa henne igen :) Nog för att vi går samma kurs numera, Etik och Livskunskap, men det blir ju inte riktigt samma sak..
Har ni förresten sett min nya header? Såklart ni har, det är det första man ser när man kommer in på min blogg, hehe. Vad tycker ni? Kändes hur som haver dags att byta header från den gamla, så hur länge denna kommer att stå kvar är oklart. Men än så länge duger den fint :)
Ha en fin dag!♥

100412

God förmiddag vänner! Har nyss tränat fys, så nu värker kroppen. Var en vecka sedan jag tränade sist, så det var en aning tungt idag, men jag tränade ändå extra hårt för att på något sätt kunna kompensera de sju dagarna jag inte tränade..hehe.
Gårkvällen bjöd på grillning hos Linn tillsammans med hon och Viktor. Riktigt mysigt var det, omän mina ögon grät stup i kvarten av röken från elden. Jag valde den dåliga sidan av grillringen. Men man brukar ju säga att man får vackrare ögon efter man har gråtit. Så jag måste haft fantastiskt vacka ögon :))
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det att plugga lite matte och samhälls. Känns lite drygt, men måste göras! Annars är det oklart vad som händer, så det får bli en överraskning!
En bild från helgen!

When I look into your eyes and tell you that I love you


Helgens roliga

Jag sitter framför tv:n och är nyvaken. Har världens morgonfrilla och ser rent för täskig ut. Mor min kommer in.
Mor - Kan du cykla till affären och köpa korvbröd och lite fil?
Jag - Åh stackars affärsbiträde som får se mitt hemska nylle...men okej!
Erik - Den överlever..förhoppningsvis..
Mor - Hmm..kanske du ska cykla ner, Erik?
Ibland känner jag hur älskad jag är av min familj :)

080412

Hallå mina vänner! Jag är nu hemma i lilla Ursviken och det känns till viss del rätt skönt. Har nu packat upp, städat rummet och duschat så nu känner både jag och rummet oss fresch and fit for fight!
Helgen hos mormor och morfar har varit fantastisk och jag älskar verkligen att vara där. Lugnet, den lilla byn, skoterlederna och de underbara människorna. Skellefteå är visserligen ingen stor stad och det händer inte tokmycket här för visso, men ibland tycker jag det är skönt att bara få komma bort från allt och göra absolut ingenting! Jag vet inte om jag ska sammanfatta helgen i stora eller små drag, men man kan väl säga så här:
-Skoter
-God mat och godis
-Härliga människor
-Lugn och ro
-Sol

Frågestund: Svar 3

Vad skulle du hellre välja att få, mörkt skägg eller hårig rygg?
Mörkt skägg, haha?

Vad skulle vara värre, vara utan din mobil eller utan din dator?
Mobilen tror jag, mest för att dagens mobiltelefoner är som små datorer. Min mobil har i alla fall en processor som är lika bra som en dators....tror jag?

Vem skulle vinna i ett snöbollskrig mellan Simba och Lilla sjöjungfrun?
Lilla sjöjungfrun, för hon har händer och kan göra ultimata snöbollar medan Simba inte är lika bra på det..

Vad är ditt favoritfika?
Jag ÄLSKAR fika så jag vet inte riktigt, men kladdkaka sitter ju inte helt fel..

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop!

Var skulle du helst vilja resa utomlands?
Jag skulle vilka fara till Italien, Egypten, Frankrike och USA.

Hur stor är den största fisken du fångat?
Tror den vägde kring två kilo ändå:O

Vad är det för mönster (om något) på ert toapapper hemma?
Vi har lambi, så det är nå blått mönster.
Har du några planer på att göra lite videoinlägg på din blogg?
Ingen har frågat efter det, men det skulle helt klart vara kul att prova på det. Dock måste jag komma på något att prata om..

Skulle du hellre vilja vara 2dm kortare eller 2dm längre?
2 dm kortare tror jag?

Blir du arg om någon spelar dig ett ofarligt spratt?
Onej, bring em om!

Är du nöjd med den nya uppdateringen till din mobil?
Jodå, det är jag väl!

Hur ofta får du höra komplimanger varje dag?
Inte varje dag, så man försöker att ta åt sig de man får :)

Har du haft eller har du någonsin tänkt skaffa en näs-piercing?
Nej, det skulle jag inte kunna ha. Fatta så obehagligt det skulle vara när man blir dyngförkyld och fruktansvärt snorig!

Blev du rädd för tomten som liten?
Nej, jag var en modig liten brud.

Vad gillar du för musikgenrer?
Jag gillar all sorts musik, allt från metal till smooth.

Vem lärde dig göra din berömda kladdkaka?
Jag själv tror jag xD

Vad är den godaste frukten du vet?
PÄRON♥

Vad sover du i för klädsel?
En stor t-shirt ^^

Brukar du ha tofflor eller sandaler inomhus?
Nope!

Cyklar du ofta?
Jodå, jag gillar att cykla :)

Vad är lägsta summan du skulle ta, för att låta någon måla dina öron knallblå med ej vattenlöslig spritpenna?
1 krona.

Har du testat på någon kampsport?
Nej, tyvärr..

Har du någonsin sparkat en kille mellan benen och isf varför?
Haha nej!

Vad tycker du är godare, blåbär eller hallon?
De blåa bären.

Om du vore en färg, vilken skulle du isf vara?
Grå tror jag!

Frågestund: Svar 2

Herr X står i en spårvagn och skriker allt vad han orkar. Spårvagnens volym är 470 och herr X är 44. Bredvid herr X står fru Y med sitt högra öra. Örat är 11 cm långt och har ett djup av 6. Herr X skriker hela tiden och låter som något som finns i alla kök. Vad låter han som?
Han låter som en kvinna! Haha, skämt åsido. Nämen jag tror han låter som en diskmaskin..

Skulle du hellre äta ett kilo snö eller ett kilo gräs?
Ett kilo snö, skulle vara lätt att få i sig och lite skit rensar alltid magen som man brukar säga.

Är du en hästtjej? (dvs gillar du hästar)
Nej, inte direkt. Har alltid varit smått rädd för hästar då jag har blivit biten av en.

Har du fått sommarjobb?
Jag har inte fått besked om jag har fått sommarjobb eller inte. Men jag håller tummarna för att jag får på rönnskär! :)

Vad dras du till för killar/tjejer (romantiskt och vänskap)?
Jag dras till killar först och främst! Dock är det lite svårt att veta vad jag direkt faller för då jag har varit riktigt kär en gång. Även där kan jag inte säga något specifikt då jag föll för "hela paketet" om man kan beskriva det så. Var inte några speciella saker som gjorde att jag föll extra, eller jo, kanske humorn ändå.

Då det gäller vänskap så är det väl omtänksamhet och humor. Jag är inte så kräsen när det kommer till vänner, bara jag känner mig bekväm med personen så är det ett stort plus :)

Vad är det knasigaste du gjort som liten (under 12år)?
Hmm...alltså jag var väl inget superbusigt barn som liten. Jag slickade på lyktstolpar, som de flesta gjorde. Kan inte komma på något för tillfället.

Har du någonsin fastnat med tungan i en lyktstolpe eller liknande?
Haha, ja svaret ovan!

Har du opererat dig för något?
Nej, inte det! Dock var det nära att jag skulle förlora mina halsmandlar, men de sitter kvar även i dessa dagar ;)

Vad gillar du mest med dig själv och din kropp?
Dessa frågor brukar alltid vara knepiga att svara på. Men det jag gillar mest med mig själv är att jag vågar vara mig själv, oavsett vad andra tycker och tänker. Vågar stå för mina åsikter och tankar. Sedan kan jag anse att jag är rätt kul också, men jag får oftast kommentarerna "Madde, din humor suger..-.-'". Gällande min kropp sedan är väl mina ögon. Får ofta positiva kommentarer om de, sedan är jag inte så missnöjd med min rumpa heller! Lite bodylicious så att säga.

Är du duktig på att dansa?
Näe inte direkt, dock har jag bra taktkänsla.

Man blir som man umgås brukar man säga, vilken vän har påverkat dig mest på ett positivt sätt? :)
Det finns ingen speciell person som har påverkat mer än andra. De vännerna jag umgås med är jag ju med av en anledning. Jag tror alla mina vänner påverkar mig med olika saker och har gjort mig till den jag är idag, eller en liten del av mig i alla fall.

Vad är den äckligaste maträtten du vet?
Än så länge är det Chili Con Carne!

Är du djurvän?
Absolut!

Röker/snusar du?
Nej, verkligen inte.

Smälter du i vatten som socker då du är så söt?
Haha, tack så mycket! Men, nej, det gör jag inte. Annars hade jag nog inte funnits i fast massa vid detta tillfälle.

Då du metar krokar du masken själv då?
Jajjemensan!

Vad har du för fobier?
Jag är inte ett så stort fan av spindlar..

Gillar du skräckfilm?
Gillar och gillar..jag tycker om att se dem, men i stunden brukar jag förbanna mig själv att jag valde att se den. Dock gillar jag att bli lite rädd, speciellt om man har någon med sig som blir lika rädd, haha!

Blir du rädd när du ser skräckfilm?
Yes, sir!

Om du vore ett frimärke, skulle man få slicka dig då?
Beror på vem jag ska bli skickad till..

040412

Hallå vänner! Ett sent skrivet inlägg, men vad gör det om hundra år när man har fått påsklov en dag tidigare? :) Kom hem för ca en timma sedan efter en heltrevlig kväll med Elmira, Elin och Simon. Även Linn skulle vara med, men den stackaren åkte på feber:/ Vi åt midddag på dallas och sedan köpte vi lite smått och gott till kvällens bio som blev "American Pie: The Reunion" och jag säger bara en sak - Fantastisk! Jag har ju dock en liten crush på de tidigare filmerna, så förväntningarna på denna var rätt höga och ack så bra den var! Ont i magen av skratt har jag och även i mina kinder, så jag rekommernderar starkt att ni ska se den!!
Nu ska jag dock strax hoppa i säng. Imorgon blir det ingen jättelång sovmorgon då jag ska packa som en tok inför en helg i mitt sk. fjällen. Far bort på torsdag eftermiddag och kommer hem söndag kväll, så då kan ni kanske gissa att uppdateringen kommer att vara rätt kass? MEN vi har ju några delar kvar av frågestunden, så jag har tidsinställt några inlägg och förhoppningsvis kanske jag kommer att lägga upp någon bild under helgen, men det beror helt enkelt på! Hoppas ni får en riktigt fin påsk ni fina!♥

030412

Godkväll mina vänner! Har nyss tränat styrka i en dryg timma och nu skriker kroppen, men inte nog med det så ska jag ut på en prommis med Elmira! Så när jag kommer in från den lär jag bokstavligt talat vara död i kroppen - But I like it!
På tal om träning. Känns som att det har blivit 2012:s "innegrej". Förra året var "Årets julklapp" en matkasse och året därföre var det en surfplatta. Kommer årets julklapp vara en vältränad kropp? För just nu känns det som att var och varannan människa(i alla fall i Skellefteå) tränar och jag vet inte om det är för att det är "inne" eller om folk faktiskt börjar bry sig om sin hälsa. Jag läste någonstans att 13% av sveriges befolkning sitter största delen av sin fritid stilla och ska man räkna snabb matte så är vi 9 486 591 människor i Sverige och 13% av det är 1 233 257 personer. Så många sitter majoriteten av sin fritid stilla. Hur många är det då inte i typ USA?

På tal träning. Två brudar jag känner fyller nämligen år idag, inga mindre än Olivia och Ramona fyller 19 år denna dag. Gratulationer till er mina fina! :)




Wonderful World - James Morrison

Störtskön musik från James Morrison som får, i alla fall mig, att bara släppa allt.

Frågestund: Svar 1

Hur skulle en perfekt sås se ut för dig?
Den skulle vara en blandning mellan rödvinssås och bearnaisesås, så den lär väl se diarée aktig ut skulle jag tro. Om man då går efter smaken.

När insåg du att du ville ha ditt hår som du har det nu? :)
En kompis till mig hade lockigt hår, som mig, men hon hade snedbena där luggen var plattad och resterande del av håret var lockigt. Så jag provade på det och det har suttit kvar. Tror jag gjorde det i sjuan, så några stora förändringar på mitt hår har det inte varit på väldigt länge, haha!

Har alltid undrat vad är ditt favorit godis? ultimata godispåsen?
Förut var jag helt skogstokig i saltlakrits i alla former, men jag blev lite avtänd på det efter att ha fått 2 kg djungelvrål av Linn i födelsedagspresent. Så nu har jag gått över till sura godisar, dock finns fortfarande kärleken till saltlakrits kvar. Något jag också totalgillar är choklad. Så min godispåse skulle bli en salig blandning av saltlakrits, sura saker och choklad i massor.

När har du tänkt att vara med mig? ;)
Vad sägs som att boka in en date under påsklovet, Rebecka? ;)

Vad har du för planer efter studenten? :) Plugga vidare? Ta det lugnt? Jobba? Flytta? Resa? Eller kanske något helt annat?? :)

Efter studenten ska jag ta ett år ledigt, just för att jag helt enkelt inte skulle orka att börja plugga igen. Så jag har tänkt jobba mycket för att få ihop pengar till att resa. Då pratar jag inte om någon solsemester för sol och bad, mer en fotoresa där jag och några vänner far och upptäcker delar av världen vi tycker verkar intressanta. Flytta gör jag nog inte än på ett tag, så Ursviken får leva med mig åtminstonde ett år till. ;)


Vad har du för planer efter studenten? Vill du studera vidare och isåfall när, var och till vad? :)
Som jag svarade på frågan ovan så kommer jag att ta ledigt ett år, men efter det så har jag tänkt börja plugga. Jag vet dock inte riktigt än vad jag vill plugga till. Just nu ligger Psykolog högt uppe på listan, men även lärare och läkare finns där och härjar. Har även ett till yrke som jag har börjat fundera väldigt mycket över och det är polis. Detta är även en utav anledningarna till att jag inte väljer att plugga till hösten - jag vet inte vad jag vill!

Vilken dag är din Bratwurst-dag?
Om jag inte minns fel så är den alltid fyra veckor efter den tredje månadens fjärde dag!

Fotar du fortfarande lika mycket?
Jag fotar inte lika mycket, men det beror helt på att jag inte har haft tid för fotandet. Sedan har vädret inte alltid varit det bästa, så det finns många faktorer som har bidragit. Men nu när våren är på G kommer jag att fota betydligt mer! :)

Gick du på något aprilskämt i år?;)
Haha, nej jag tror faktiskt inte det! Dock trodde jag att grejen med att frågor från högskoleprovet hade läckt ut var ett aprilskämt, men tydligen var det inte så. Så det var lite tråkigt.


Vad är den finaste komplimangen du fått av en vän?
Jag kan inte välja någon komplimang som betyder mer eller någon annan. För mig är komplimanger så fina, speciellt då de oftast är personliga då de är menade för en speciell person. Spelar ingen roll om jag får höra "Vad fin du är idag!" eller "Du är superbästast i hela världen!". För mig betyder båda två lika mycket :)

Vad är din favoritmat?
Jag ÄLSKAR mat och då menar jag verkligen älskar! Jag är inte rädd för att äta mycket framför folk då vi behöver mat för att kunna klara av livets alla år och dagar. Kan inte sätta fingret på någon favoriträtt, men filé black and white är aldrig fel.

Om du skulle vara tvungen se en film på repeat en hel dag vilken skulle du isf välja?
Pearl Harbor, utan tvekan.

Hur mycket vikt kan du lyfta enbart med hjälp av dina öron (örhängen får användas)?
Jag skulle gissa på 500 gram kanske?

Om du skulle tatuera in ett disneymotiv på din kropp vad skulle det isf föreställa?
Det skulle nog föreställa pumba - Inga bekymmer.

Har du gjort "Kanelutmaningen"?
Nej det har jag inte och jag vet inte heller om jag skulle våga göra det..

Vad får dig att skratta?
Ojoj, ja det är en svår fråga. Jag älskar att skratta och har väldigt lätt för att skratta åt saker. Speciellt när jag blir övertrött. Har en gång skrattat åt en stol, men då var klockan lite mer än två på morgonen, så det förklarar nog det hela..

Skulle du hellre sniffa ett par begagnade sockar eller slicka på en hissknapp?
Sniffa på ett par begagnade sockar.

Vad har du för planer för i sommar?
Jag hoppas på att få jobb på Rönnskär så jag kan tjäna lite cash, men annars hoppas jag att kunna få umgås så mycket som möjligt med mina nära och kära samt njuta av sommaren. Fara på trästocksfestivalen och dylikt.

Gillar du fiska?
Jo absolut! Tycker att det kan vara jättemysigt att sitta och meta en sen sommarkväll och bara njuta av lugnet. Att man sedan får en baddare till fisk skadar väl inte.


Är du bra på snickra?
Jag är nog inte en lika händig man som Per Gessle, men helt bakom flötet är jag inte. Har satt upp flera hyllor i mitt rum samt snickrat ett älghuvud i åttan till en hängare jag gav till min älgjagande far.

Kan du joddla?
Nej, men min sånglärare påstår att jag har potentialen till det. I och med att jag har ett litet glapp mellan min bröströst och huvudklang så kan jag tydligen använda det glappet till att joddla. Det gör tydligen proffsen i alla fall.

Kan du nysa och hålla ögonen öppna samtidigt?
Jag återkommer med svar om det senare!

Vad har du för favorit-tvshow?
Jag är ett stort fan av 2 and 1/2 men, men efter att ha blivit påtvingad HIMYM för snart ett år sedan har jag börjat gilla det väldigt mycket! :)

010412

Saker som gjorde min dag till en riktigt bra dag:
  • När jag vaknade i morse vaknade jag till att min fina, Ludde, låg vid min sida och sov så sött. Detta har aldrig hänt mig förut så det var bara att ta tillfället i akt och ligga kvar ett tag till och njuta av hans närvaro.
  • Åt viltskav med potatis och lingonsylt till middag ♥
  • Fick lyssna på Willy och Matte från "Bygglov" som var på Lakkapää här i Skellefteå. Willy är ju en riktigt go en karl!
  • Fick en fin komplimang av en riktig norrlänning " Du va då en nalta grann'n tös, eller du va en himla grann'n tös". Dock var han nog minst 40 år äldre än mig, så kanske inget att satsa på..
  • Jag har tränat stenhårt och lagt på fler vikter, så nu skriker kroppen av träningsvärk = vilket jag gillar!
  • Ska nu på date med en viss Harry P och bara ta det riktigt lugnt!
Ikväll avslutas frågestunden, så om det är några frågor kvar är det bara att ställa dem! ;)

RSS 2.0