030412

Godkväll mina vänner! Har nyss tränat styrka i en dryg timma och nu skriker kroppen, men inte nog med det så ska jag ut på en prommis med Elmira! Så när jag kommer in från den lär jag bokstavligt talat vara död i kroppen - But I like it!
På tal om träning. Känns som att det har blivit 2012:s "innegrej". Förra året var "Årets julklapp" en matkasse och året därföre var det en surfplatta. Kommer årets julklapp vara en vältränad kropp? För just nu känns det som att var och varannan människa(i alla fall i Skellefteå) tränar och jag vet inte om det är för att det är "inne" eller om folk faktiskt börjar bry sig om sin hälsa. Jag läste någonstans att 13% av sveriges befolkning sitter största delen av sin fritid stilla och ska man räkna snabb matte så är vi 9 486 591 människor i Sverige och 13% av det är 1 233 257 personer. Så många sitter majoriteten av sin fritid stilla. Hur många är det då inte i typ USA?

På tal träning. Två brudar jag känner fyller nämligen år idag, inga mindre än Olivia och Ramona fyller 19 år denna dag. Gratulationer till er mina fina! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback