110212

Godnatt! Har sådär smygkramp i kroppen, ni vet då man har gått från stadiet när man är övertrött, pigg, övertrött och sedan börjas det. Som att någon springer omkring i kroppen. Är jag den enda som har känt så, så får ni väl kalla mig konstig. Men jag är riktigt riktigt trött, så jag ska hoppa i säng alldeles strax!
Denna helg har varit väldigt lugn och skön, vilket jag inte alls klagar på. Fredagen spenderade jag med Adam, Ville och Pierre där det lirades Halo. Känns inte bra att detta är tredje helgen i rad som jag spelar det. Har jag fått något slags beroende, eller är det för att sprida glädje till mina fina vänner(läs: Vara riktigt kass i spelet så att de har någon att skratta åt tills tårarna sprutar). Vad det än må ha varit, var det himla trevligt. Kom mig dock inte hem förrän tre och vaknade klockan nio av att pappa skottade av taket och knackade på mitt fönster. Då var det bara att stiga upp och hjälpa till med det, för att sedan fara ut och åka skidor med Erica. Lika mysigt som förra året vi var ut och det blir att fara ut nästa vecka också. Blir himla bra!!
Denna kväll spenderade jag med Linn där vi spanade in melodifestivalen. Egentligen är det inte särskilt bra, men på något sätt känns det som att man måste titta på det - för traditions skull. Jag tycker dock att Ulrik var riktigt bra. Han har en fin och klar röst sådär, han kommer att gå långt :) Därefter spanade vi in Scooby Doo och James Bond, men kring tolv for Limpan hem. Antingen börjar jag bli gammal, eller så känns det av att jag bara sov sex timmar denna natt.. Så med detta inlägg säger jag godnatt från mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback