150212

God eftermiddag! Hur är läget med er? Med mig är det bara bra! Är riktigt taggad inför ikväll, eller rättare sagt om drygt en timma då det blir ett skidpass med Erica. Varför jag har blivit så taggad på skidor är fortfarande oklart, men jag gillar det sannerligen och att sedan umgås med den fina tjejen gör ju saken ännu bättre :)
Dagen har rullat på bra. Samhälls i två timmar där det blev argumentationer med läraren, fick tillbaka ett biologiprov jag verkligen blev nöjd över resultatet, goomaten till lunch aka tacobuffé och en mattelektion med repetition. Kan säga att dagen jag sitter och gör första provet i matte E kommer jag att skaka av nervositet. Är ju något absolut helnytt för mig och för alla andra då såklart, så det kommer att bli spännande att se hur det kommer att gå. Blir i alla fall att plugga galet mycket innan i alla fall
Efter skolan gick jag lite på stan i hopp om att hitta mig lite nya kläder. Visserligen har jag köpt lite då och då, men då har det varit några enstaka klädesplagg, jag var helt enkelt ute efter en helt outfit(mer eller mindre) och jag fann mig något, som inte egentligen är min stil - men jag fastnade för det! Så jag tänkte fråga er vad ni tycker, om det är hiss eller diss? Båda plaggen är köpta på Gina Tricot. Försökte att ta en så bra bild som möjligt, men då man kommer hem lite sent och solen har gått ner är det inte så mycket ljus man kan använda annat än taklampan och andra lampor. Tröjan är ju en helt vanlig och traditionell tröja, men byxorna är "herrbyxor" som är lite högre. Detta blev tillsammans 398:- (hoppas ni inte synade mitt försök att ordbajsa så mycket som möjligt så att det inte skulle bli ett stort glapp med bilden, hehe. Mission completed!) Så kommentera gärna nu och säg vad ni tycker! :)



Kommentarer
Postat av: erica

skitsnyggt madde! <3

2012-02-15 @ 21:04:40
Postat av: Ramona

Du ser ut som en sufflé på kvällspromenad men en låda kanelkrokar

2012-02-15 @ 21:23:53
URL: http://therambostyle.blogg.se/
Postat av: Mickis

Tycker det ser bra ut, och du Madde du behöver verkligen inte gå ner i vikt för du är verkligen inte överviktig, och så är du fin som är vännen! :)



//Mickis

2012-02-15 @ 23:43:19
Postat av: Mickis

som du* är ska det stå :)

2012-02-16 @ 02:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback