220212

Godkväll! Sitter här nyduschad och njuter av en dryg timmas powerwalk. Den meningen kan tolkas på två olika sätt, vilket den också ska göras! För det 1: Det har varit en typ av snöstorm i Ursviken så var det plogat? Nej = glida sig fram mellan snöhögarna. För det 2: Jag var ute i en dryg timma! Nog för att det säkert finns andra sätt att tolka den meningen också på MEEEN det var så här jag tolkade den i alla fall. Varför skriver jag ens om detta är frågan?!
Idag hade vi det fruktade historiaprovet ingen i klassen ville nämna något om och inga glada miner och skratt var det när en efter en kom tillbaka från provet. Håller tummarna för att det gick bra för mig och för alla andra såklart. Vår historialärare är lite speciell när det kommer till prov, man vet aldrig vad som väntar en så att säga. Så hur väl förberedd man än känner sig, kan det ändå kännas som att man har pluggat på helt fel saker. Vilket också kan vara fallet såklart.
Efter skolan gick jag på stan lite i hopp om att hitta inget mindre än högklackade skor. Jag är ju ingen som brukar köpa sådant för skojs skull, utan detta är till studenten. Så efter lite letande hittade jag mig ett par jag har totalt förälskat mig i!
Här får ni ett litet smakprov på hur de ser ut. De är ju inte märkvärdiga på något sätt egentligen och dyra var de inte heller, men de passade mig rätt bra. Klacken är dessutom inte skyhög så då kan jag gå utan att vara bambi på hal is och inte heller bli så lång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback