260112

Dagarna går så fort att man inte hänger med i svängarna längre. Nog för att dagarna går fort annars också, men det känns som att dessa tre veckor av skola har bara rusat fram i ilfart. Dock kan jag skylla lite på mitt ack så goa schema. Det bästa schemat jag någonsin haft tror jag. Fredagarna under tvåan var ett undantag då jag varannan fredag slutade tio, men då kom frågan - Vad ska jag göra hemma kring halv elva på en förmiddag, på en fredag? Kändes ju en aning ovärt då alla andra fortfarande gick skola. Så jag var den nörden jag var och satt kvar på skolan tills klockan gick mot ett, då kändes det en aning bättre att bege mig hemåt. Var ju dessutom social med mina klassmates, så winwin som man kan skriva.
Gårkvällen spenderade jag med Adam och Ville där vi först såg en aningen konstig julfilm där alla gick på någon form av drog. Kändes som att den gjorde reklam för droger..? Därefter spelade vi NHL och vi kom fram till slutsatsen att jag är sämst på det. Förlorade alla matcher jag spelade och gjorde inte en passning rätt, men det är ju någon som ska vara sämst också...så det fick bli jag!
Vad har jag då gjort denna fantastiska dag? Ja, skolan stod på schemat som alltid(visst var jag lite lustig där, nja) och därefter har jag suttit i hela tre timmar och skrivit på mitt samhällshemprov. Inga nådiga frågor det där, att vår lärare dessutom är politiker gjorde väl inte frågorna mycket lättare, men nu är allt i princip gjort och det känns underbart skönt! Så nu har jag tänkt unna mig några timmars sömn. Godnatt på er! :)
En gammal bild bjuder jag på. I skrivande stund sitter jag med blött hår och en stor t-shirt med Fred Flinta på. Kände att denna bild var något bättre än en bild av mig just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback