280112

God eftermiddag! Hur står det till med er? Med mig är det bara bra, dock lite halvslut efter dagens skidpass. Är så fruktansvärt skönt att vara ute och åka på förmiddagarna i ungefär -10 grader. Dock var inte solen framme denna dag, men inte en vindpust eller snöflinga. Helt perfekt! Åkte drygt 5.5 km på hela 40 minuter! Nog för att jag inte har någon aning om hur fort man ska åka den sträckan för att vara bra, men jag blev chockad över mig själv då jag kände i spåret att kondisen inte ligger på topp, så det gjorde mig glad. Lär ha en fantastisk träningsvärk imorgon, which I like!
Gårkvällen blev verkligen succé när jag ÄNTLIGEN fick träffa den underbart saknade Erica som nu har kommit hem från Australien. Det blev många lnga kramar och prat om att hon varit med om. Kan ju säga att jag blev en aning avundsjuk, eller ganska mycket.. Hur som haver var det mycket god mat vi blev bjudna på, sedan blev det förfest. Jag och Linn begav oss dock hemåt när de for ut på Olles. Eller rättare sagt till Ville där även Adam och Pierre var. De spelade Halo, som jag är sjukt dålig på och de skulle såklart ha mig till att spela - just för att jag är helt kass. Så jag satt där och skrattade åt mig själv, medan de andra gjorde samma sak. Dock var det himla trevligt!
Ikväll får vi se vad som händer. Var tänkt att jag skulle vara med både Felicia och Julia, men det blev förhinder för båda så kvällen är ännu oklar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback