Let this party get started

Söndag den 15/1-12

Det var tänkt att jag skulle skriva ett inlägg igårkväll, men jag blev avbruten av Adam som kom förbi så jag får skriva om helgen i detta inlägg istället!
I fredags var det den fruktade "fredag den 13:e" och alla hade väl mer eller mindre en klump i magen över att någonting hemskt skulle hända. Dock var den dagen raka motsatsen! Jag fick tillbaka ett fysikprov som jag blev riktigt nöjd över, hade en riktigt härlig skoldag i ren allmänhet, spenderade eftermiddagen med mina fina luciabrudar där vi sjöng ut julen och åt smörgåstårta♥ och därefter var jag hos Linn och såg film med henne och Ville. Ett fint avslut på en annars så "hemsk" dag!
Lördagen blev det att gå upp relativt tidigt för att vara hos Felicia klockan elva. Vi tog på oss skidorna för att fara ut och åka 5.5 km längdskidor i det underbart vackra vädret! Dock fick vi oss en chock när spåret i princip inte fanns. Så vi fick lösa det hela genom att köra Offpist med längdskidor. Jag fick ta täten och försöka att hitta åt spåret, vilket inte var det lättaste. En mycket trevlig förmiddag och man var rätt slut i kroppen efter det. Kanske borde satsa på Offpist lite oftare? Därefter for jag ut en sväng med skotern och senare under kvällen kom Adam förbi och han tvingade mig åter igen att se en skräckfilm. Jag känner att jag kanske borde börja bli van, men icket. Jag satt och hoppade till för det minsta och det hjälpte väl inte mer då Adam skrämde mig gång på gång heller..
Idag har jag då hunnit med att plugga på biologiprovet vi ska ha nu på torsdag. Känns skönt att det är det sista provet för gott, minst sagt! Därefter har jag städat övervåningen och kört på en kortsväng med skotern. Ikväll får vi se vad som händer. Alexander pratade om att fara och se på bio, men vi får se hur det slutar!
Hoppas ni får en fin dag!♥

Kommentarer
Postat av: Mickis

Om Albert Einstein varit kvinna och blond hade han nog hetat Madelené! Du rockar ju på alla prov :) (iaf de du skriver om). Bra gjort! :)

2012-01-17 @ 17:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback