Nyårslöften

  • Min hälsa - I och med att jag inte längre spelar fotboll, men ändå är en väldigt aktiv person, ska jag försöka att hålla igång så mycket som möjligt. Minst två powerwalks x en timma per vecka + en eventuell joggingtur om vädret och underlaget tillåter. Även försöka att dra ner på allt onyttigt, gå tillbaka till den rutinen(som i alla fall jag hade när jag var liten) att bara äta godis på lördagar, men i mitt fall - på helgerna. Inte för att jag på något sätt ska gå ner i vikt utan för att må bra rent hälsomässigt. Med detta tror jag man kan komma långt och på så sätt mår man även bra psykiskt.
  • Nära och kära - Att ta vara på tiden jag har med mina nära och kära helt enkelt. Nej, jag har ingen dödlig sjukdom, men man lever bara en gång och det gör alla andra också. Därför vill jag visa min uppskattning till de vänner jag har, släkt och familj!
  • Resor - Ska fara på minst en resa under detta år. Vare sig det är till Sydafrika eller Piteå. Detta har jag och fler vänner pratat om, men då är frågan - Solsemester eller Upptäcktsresa? Jag har absolut ingenting emot att sola och bada och bara leva livets goda dagar, men jag älskar att upptäcka saker! Jag skulle vilja ha ett startmål och ett slutmål med kanske en månads mellanrum. Därefter får man planera in på vilka ställen man ska vara och hur länge man stannar på respektive plats!
  • Jobb - Skaffa mig ett sommarjobb, som jag mest troligt redan har säkrat - på rönnskär där jag jobbade förra sommaren. I sådana fall blir det så att jag jobbar hela sommaren, dvs två och en halv månad = cash! Dessa pengar kommer då att hjälpa mig väldigt mycket till resan jag hoppas blir av, som jag skrev om ovan^
  • Intressen - Spela mer gitarr och utveckla sången. Efter studenten kommer mina sånglektioner att avslutas då de är kopplade till skolan. Kanske börjar i någon kör eller dylikt. Ska även utveckla mitt fotande ytterligare och försöka att fara ut och fota mer, ta på mig fler uppdrag och utvecklas för att bli bättre. Även spara ihop pengar till ett nytt kamerahus - NikonD7000.
  • Utbildning - Efter jag har tagit studenten är jag 100% säker på att jag ska ta ett sabbatsår, men för det kommer inte tankarna att finnas kvar: Vad ska jag plugga till? Vad vill jag hålla på med? Ända sedan jag har varit liten har läkare varit ett stort intresse, men jag har gått mer från det fysiska till det psykiska. Nu funderar jag mer på psykolog eller socionom. Det finns massor med gymnasium som erbjuder utbildningar, men då är frågan - Vars ska jag plugga? Ska jag känna mig lite bekväm och plugga i Luleå eller Umeå, så att jag har nära till hemmet. Eller ska jag våga ta ett stort steg i livet och flytta till exempel Linköping där jag måste starta om från början. Skaffa mig nya kontakter, ett deltidsjobb för att klara av utgifterna, hitta ett bra boende och kunna känna mig bekväm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback