Sagan om bokhyllan

Onsdag den 18/1-12

Godkväll! Sitter här vid datorn, fast jag känner att jag egentligen borde ligga i sängen och sussa så sött, men icket. Mycket tänka, men lite göra. Dock har jag suttit och pluggat biologi i lite mer än två timmar denna kväll, så nu kan jag allt om immunförsvaret, blodet och allergier. I alla fall det som står i boken.
Måste berätta om gårdagens natt som var sannerligen besynnerlig. Så, jag ligger och sover så sött och helt plötsligt vaknar jag att det smäller till som bara den, men hur pigg är man klockan två på natten frågar jag er? Ja, jag är inte särskilt pigg kan jag säga er. Så jag somnade om lika fort som jag vaknade och tänkte inte mer på det. Klockan ringer sedan tio i sju, kliver upp och går ner och äter frukost som är min vanliga rutin. Går sedan upp på mitt rum för att klä på mig. Ser att det ligger massor med böcker och tidningar på golvet och har absolut inget minne av att jag skulle läst så många tidningar och böcker kvällen före. Ser då sedan att min bokhylla har gått av på mitten och att alla böckerna ligger utöver golvet, inte nog med det så ligger min gitarr ner med framsidan nedåt. Som tur var klarade sig den, men den stora frågan och chocken för mig är - Hur kunde bokhyllan bara gå sönder sådär? Jag hade inte rört den på x antal veckor, dvs. varken lagt på eller tagit av tyngd från den. Märkligt minst sagt. Så här har ni en liten bildserie jag gjort på paint!
Ja, ni ser ju vilka fantastiska paintkunskaper jag har! Men ni förstår helheten? Så i alla fall har jag och pappa nu lagat min bokhylla och jag har lagt dit grejerna igen, men tagit bort lite småskräp som haft lite tyngd. Så vi får se hur länge den klarar sig denna gång!
Med denna lilla historia tackar jag för mig. Nu beger jag mig mot sängen och utnyttjar min sovmorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback