I've got some new stuff

Tre saker som jag har införskaffat idag(eller två kom med posten då, men de blev ju mina idag) kommer nedan på bild!
Ett mobilskydd till min älskade S2:a. Beställde detta från fyndiq.se för bara 99 kronor!?
En mobilhållare som passar perfekt när man är ute och springer. Jag brukar annars alltid hålla den i handen, vilket resulterar i att den blir fruktansvärt äcklig och svettig. Så detta är perfekt! Dock tror jag att jag måste träna upp mina armmuskler en aning, måste spänna den så liten som möjligt för att den inte ska falla av hehe.. Även denna från fyndiq.se, men kostade 49 kronor!
En väska jag köpte idag från Accesories här i Skellefteå för 299 kronor. Min förra väska har jag haft sedan jag gick i 9:an, EN ANING sliten, men jag bestämde mig för att den skulle hålla hela gymnasiet ut - vilket den gjorde. Dock höll den på att rasa ihop nu under de sista dagarna den har tjänat mig, men jag tackar för dessa fyra fantastiska år tillsammans♥

260612

Idag mina vänner är dagen D, okej den kanske inte är superduperviktig för er andra. En helt vanlig tisdag? Men inte för mig, ikväll kommer nämligen min fruktansvärt saknade vän Emelie hem från Norge. Gud vad jag har saknat kvinnan! Helt galet! Men vi har känt varandra sedan vi kunde gå och prata, så hon är i princip en halva av mig och att ha den borta ett bra tag blir ju lätt jobbigt.
 
En bild från förra sommaren, ungefär exakt ett år sedan dvs!

240612

Hallå vänner! Hoppas er midsommar var riktigt riktigt fin! Dagarna bara rullar förbi och nu är det söndag, igen. Har dock producerat stort denna dag då jag har städat rummet, toan samt varit ute och löpt. Förbättrade min tid med hela 6 minuter?! Tror det var förkylningen som höll mig tillbaka rätt mycket förra turen, högst omöjligt att jag efter en löptur har ökat min kondition så kraftigt... Nu ska jag dock ut på en prommis med en fin vän, därefter blir nog kvällen helt lugn. Vilket absolut inte är fel! :)
 
Detta är en bok jag har börjat på nu, för bara någon dag sedan. För några år sedan var jag en riktig bokmal och läste böcker stup i kvarten, jag blev mätt på det, men efter att ha läst några kapitel av denna är jag fast! Rekommenderar den starkt till er som gillar kriminalromaner :)
 
Ta hand om er vänner!♥

210612

Hallå vänner! Imorgon är det midsommar och det kommer nog att bli kanoners! Vädret verkar bli riktigt riktigt bra under hela dagen och kvällen spenderas med fina människor, så det kommer som sagt att bli riktigt fint! :)
 
Idag har jag varit på Personlig assistent och blivit introducerad till den jag ska jobba med. Känns spännande då det är något jag aldrig har hållt på med tidigare, men det ska lösa sig bra! Träffade även upp Filip efter det för att ta en mysig fika och sedan boka MUSEBILJETTERNA! Är så galet taggad, även fast det är typ ett halvår kvar. Märktes rätt tydligt att det är många i Sverige som gillar dem då det bara har gått 10 dagar och biljetterna snart är slutsålda. Men nu har vi var sin och det känns tryggt och bra!
 
Nu ska jag kila ut och springa, var flera veckor sedan sist då jag har varit förkyld nå nanting + studentveckan. Därefter ska jag fortsätta att måla på mitt nattduksbord som ska gå från träfärgat till vitt.
 
Hoppas allt är bra med er!♥
 

Mobbing

En sak som jag har insett nu och som egentligen är rätt tydligt är just hur pass gömd mobbing i dagens skolor är. Det är inte många som vet om att jag har varit mobbad i skolan, ända från lågstadiet till högstadiet, men det är inte poängen med detta inlägg. Det är just det ingen lägger märke till det. Min fina vän Emelie skrev just på hennes blogg om hennes kamp under högstadiet då även hon blev mobbad och hon fick då kommentarer av människor i samma ålder, som gick på vår skola där en kommentar löd "Helt sjukt egentligen, jag visste ingenting. Det märktes verkligen inte!".
Lärare försöker ständigt upplysa elever om hur mobbing påverkar människor till det negativa(ja, vad finns det för positivt med det egentligen?). Men jag tror inte någon egentligen inser allvaret med det förrän man själv sitter i situationen. Den situationen där man känner "Jag vill inte gå till skolan idag, för jag är rädd...". Det är ingen känsla man bara kan föreställa sig, det en känsla man måste uppleva och på så sätt tror jag att många inte lägger märke till att mobbing faktiskt pågår överallt, mer eller mindre. Nu syftar jag inte heller bara på skolor, utan i alla åldrar från små barn till vuxna människor.
Mobbing kommer ständigt att finnas i vårt samhälle, precis som krig och annat kommer att göra och jag tror helt ärligt inte att det går att stoppa på något sätt. Det kommer alltid uppstå i folkgrupper och även fast angriparna inte anser sig mobba, så kan det vara outhärdligt för den drabbade. Att det sedan är psykisk eller fysisk mobbing tror jag inte spelar så stor roll i sig, för man får sår i själen som jag aldrig tror läker. Ärr, som sitter kvar för livet och som alltid kommer att göra en påmind om det som en gång har hänt.
Det är svårt att föreställa sig hur mobbing kan definieras och jag kan inte sätta fingret på det själv, men huvudsaken är att man försöker att förstå att människor blir sårade och behöver hjälp i vårt arma samhälle. Att vända ryggen till och hoppas på att det blir bättre då hjälper faktiskt inte. Precis som att man hoppas på att den tappade vasen i golvet ska försvinna - den gör inte det.
Att våga kämpa mot mobbing är svårt, att besegra det är svårt, men att hjälpa de drabbade är en bit på vägen. Jag kan slå vad om att varenda liten kotte på denna jord inte skulle tacka nej till hjälp från en medmänniska. Varesig man är ung eller gammal. Vi är inte hårda som stålmannen, vi är ömtåliga och har en akilleshäl som gör oss svaga, hur stark man än kan se ut på utsidan.
Våga se mobbingen och våga hjälpa till!

160612

Ibland blir saker inte riktigt som man tänkt sig. Sommarens första volleyboll skulle avklaras igår, men bara efter första serven slänger sig Linn och får axeln ur led! Så det blev att ringa ambulansen(som var så förbannat jävla seg så jag kunde åkt ner till sthlm och tillbaka på den tiden det tog att köra och hämta henne!!) som inte kunde hitta till kanotudden, så VI fick guida dem?! Spännande läkarvård här i Skellefteå måste jag säga :) Hur som helst gick det bra för Linn och hon är nu hemma♥
Idag har det varit GALET bra väder ute, så jag har legat ute och stekt i tre och en halv timma. Tackar åter igen mina gener för att jag blir brun fort, så nu ligger en stadig bränna där den ska. Vem vet när solen kikar fram nästa gång..? Ikväll blir det även grillat och sedan cykeltur med Viktor! Blir kanoners! :)
När man är hungrig i lilla magen syns det så väl!

It's time!

En dag, som alltid har funnits i minna drömmar, men som jag aldrig liksom har vågat tro på. Nu kommer detta låta väldigt väääldigt kliché, men för mig är det så. Idag släpptes nämligen biljetterna till ett band som ligger mig mycket varmt om hjärtat - nämligen MUSE! De kommer till Sverige i början av december och jag sa till mig själv för två år sedan att den dagen de kommer till Sverige ska jag se dem, en mycket nära vän till mig höll med. Så till veckan ska jag och Filip köpa biljetter till Muse:s konsert som kommer att vara i Globen den 6:e december! Det känns helt ofattbart egentligen och för er känns detta mest som struntprat. Men de har hjälpt mig genom svåra som lätta stunder och har verkligen en fin plats i mitt hjärta. Att få se dem live, det är någonting extra helt enkelt! Så om ett halvår ses vi och det kommer att bli GRYMT! ♥
Bild lånad från muse.mu

140612

Hallelåja! Jag är nu hemkommen från mitt första arbetspass, eller jag kom väl hem för en timma sedan. Slängde i mig mat direkt jag kom hem då jag inte hade ätit på sex timmar... Hur som haver gick det riktigt bra och jag kommer att bli fortsatt anställd på Willys! Kommer att bli lite smått från början, men kommer att bli mer allt eftersom. Känns bra att jag kommer att vara vidareanställd senare till hösten också!
Förkylningen sitter dock fortfarande kvar i min arma kropp, men jag ska försöka ta mig ut idag och umgås med några fina vänner. Har inte varit med någon sedan söndags tror jag, så abstinensen kommer hehe.
Jag bjuder på denna fina bild, bara för att jag är så glad idag :D

120612

Sitter här och snorar i min ensamhet. Kände mig rätt fräsch i morse och vädret var ju sannerligen underbart, så jag satt mig ute i en timma, men då kom huvudvärken tillbaka, febern och yrseln så jag skyndade mig in till soffan och har legat där sedan dess. Känner mig riktigt lat och jag vill bara ut och springa, eller umgås med mina vänner. Jag har dock bestämt mig för att vara frisk tills imorgon då jag har min första arbetsintervju klockan 10.00! Vädret skulle tydligen vara gudomligt bra imorgon med, så om det går fort och smidigt hinner jag nog hem för att ligga ute några soltimmar!
Nu ska jag dock sätta mig framför HP och leta efter De vises sten. Vi kämpade tappert igårkväll och ikväll ska vi slutföra uppdraget! GO team MHP(Madde - Harry - Potter), GO!

110612

Det är spännande hur vindarna helt plötsligt bara kan vända. När jag vaknade imorse hade jag inget jobb alls, nu har jag två jobberbjudanden? Jag trodde att jag denna sommar skulle bli utan jobb, vilket hade varit hemskt tråkigt då jag vill tjäna cosing för att så småningom kunna fara ut och resa samt köpa en NikonD7000! Så vars jag kommer att jobba i sommar beror helt på vad de olika arbetsgivarna säger, men jag är taggad! Dock inte till tusen då jag denna dag är sjuk och har feber, känns väl sådär. Men förhoppningsvis får jag göra bort förkylningen nu, så kan jag vara frisk resterande del av sommaren!
En bild från min studentfest!

Viktor bland maskrosorna

Igår for jag och min familj in till Bonnstan här i Skellefteå för att gratulera min syster som fyllde år. Hon bor egentligen i Stockholm, men hon kom upp lagom till min student och hennes födelsedag. Så det blev två flugor i en smäll som man brukar säga! När vi i alla fall kommer in till Bonnstan ser jag denna fantastiskt söta lilla pojke, sitta och leka bland maskrosorna. Så jag smyger mig sakta framåt och frågar om jag får ta kort. Mamman tittar stolt och svarar med ett glatt ja och frågar tyst om jag kan skicka dem till henne sen. Så jag skickade bilderna igår och fick ett fantastiskt fint svar där hon verkligen älskade bilderna! Dessa saker kan verkligen göra ens dag! :)

Nu väntar framtiden!

För vi har tagit studenten, för JAG har tagit studenten!! Nu mina vänner, är jag officielt utstuderad eller vad man nu säger. En aning sliten efter gårdagens bravader, men jag sitter ändå och ler för mig själv. Gårdagen var helt fantastisk, från morgon till den sena natten. Underbara vänner och familj, kanske inte det bästa vädret, men det gjorde faktiskt ingenting.
Att sitta i bilen hem just efter två, med ett fett stort leende på läpparna. Veta att nu börjar min framtid och jag får bestämma helt själv hur jag ska skapa den. Det kommer inte att bli lätt och det kommer att bli många senvägar, men jag är taggad. Taggad på vad livet har att erbjuda och vad som kommer att hända mig inom de närmsta åren. Jag har faktiskt ingen aning, men jag vill nog inte heller veta. Så vitt jag vet lever man bara en gång och jag ska försöka att göra det bästa av mitt liv, vilket jag tycker att ni ska göra också!
Jag tackar alla som gjorde min kväll till en utav de bästa kvällarna i mitt liv. Ni har en stor plats i mitt hjärta och det är med en aning sorg jag säger "På Återseende" till mina vänner. Vi kommer att ses, kanske inte imorgon, kanske inte på en månad. Men jag vet att när vi väl ses kommer det att vara fint, otroligt fint! ♥
Jag slänger in denna bild, det betyder inte något speciellt att just Jonathan är på bilden. Nog för att du är en otroligt fin människa, men jag ville mer visa glädjen i mitt och hans leenden. Nu väntar framtiden och jag längtar!

070612

Jag sitter här och är en aning nervös inför morgondagen.
Om dryga 12 timmar är jag på väg att ta studenten. Dagen som jag aldrig trodde skulle komma. Gjorde klar skrindan(ald
rig skrivit det ordet förut förresten) ikväll och den blev banne mig snygg! Känns så 
overkligt detta. Idag var sista dagen på balder, sista gången jag låste upp mitt skåp och delade det med Elin, sista gången jag åt i matsalen, sista gången jag umgicks med klassen i en skolmiljö. Efter studenten kommer mitt liv att ta en stor vändning, det känner jag på mig.
Igår var det balen för er som bor i Skellefteå, eller ja, alla fick väl komma. Men ni visste väl om att den var, om man skriver så. Var himla trevligt och jag gick med min fina vän Ville! En mycket fin kväll med många fina vänner, god mat och en rätt härlig stämning. For hem med ett leende på läpparna, även fast jag var trött som stryk. Kan säga att det var rätt spännande att fixa ut allt tjaffs ur håret också. Ett tiotal hårklämmor och tuperat hår + mitt lockiga annars rätt tjorviga hår. Pappa fick agera hårfixare och lyckades tvätta ur allt med bara några hårstrån som lämnade mitt huvud.
Oj, vilket osammanhängande inlägg detta blev? Lika bra att jag slutar nu och återkommer en annan dag då nerverna har lugnat sig och då jag kan sluta kalla mig student! Här har ni i alla fall en bild på oss, en av en miljon typ? Lånade denna av Erica då jag inte har fått de andra. Så Erica, hoppas det gick bra att jag lånade den! Varför låter jag påverkad när jag skriver? Åh, jag slutar nu. Hejdå!

030612

Det har varit så mycket denna vecka. Varit borta varje kväll denna vecka, men jag klagar verkligen inte då jag får umgås med härliga människor! Det ska man aldrig underskatta :) Har umgåtts med klassen från måndag till fredag, sedan var jag med Rebecka igår där vi åt middag tillsammans och sedan bara myste på under kvällen. Idag har jag hjälpt en vän med matten och sedan har jag sett bio med Erica där vi såg "Lucky One". Jag är ju en crusher på kärleksfilmer och den var verkligen en sådan. Några tårar kom minsann fram kan jag lova er, men ack så värt det var!
Det är nu mindre än en vecka kvar till studenten och jag längtar faktiskt? Såklart det känns tråkigt, men på tisdag blir det balen, onsdag klassfest med den andra NV klassen, torsdag ska vi fixa inför flaket och på fredagen är det THE day. Mycket händer nu och jag gillar det!

RSS 2.0