220312

Godkväll vänner! Jag är bokstavligt talat slutkörd efter dagens bravader. Varit igång sedan 5.20, som jag skrev i förra inlägget och inte förrän kring fem på eftermiddagen kunde jag sätta mig hemma på min säng och andas ut. Baldershowen är nu över och det känns väldigt konstigt. Att ha umgåtts med samma människor konstant i en vecka, för att sedan bara sluta upp känns....annorlunda? Hur som helst fick vi ett fantastiskt avslut med massor med applåder, beröm och skratt - Precis som det ska vara :)
En bild på gänget, ni fina, fantastiska människor som man alltid mår så himla bra med! Om ni förresten inte har lagt märke till det så står jag utan skor och sockar på scenen. Invigde mina nya klackeskor under sista uppträdandet och tillslut gjorde det verkligen ont i fötterna, så när uppträdandet var över slängde jag bokstavligt talat av dem and it was like heaven!
Nu ska jag slänga in mig i duschen för att sedan kolla genom fysiken. Kan lova er att det ikväll blir en tidigkväll för Miss. Karlsson då hon imorgon dessutom har fysikprov direkt på morgonen. Gotta love life :')

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback