300512

Hallå vänner! Studentveckan är i full gång och dagarna är planerade in i det sista. Tidiga mornar och sena kvällar, men det är så det ska vara. Umgås med klassen de sista dagarna så mycket som går, för om lite mer än en vecka kommer vi att sjunga "Studentsången" och kasta våra hattar.
Studentveckan brukar oftast förknippas med att man far ut och super varje kväll, mer eller mindre. Tur att jag har en sådan klass som faktiskt kan inse att man kan ha kul även utan alkohol, nog för att jag själv inte har något emot det och dricker någon gång sådär. Men jag vet mycket väl att jag kan ha kul utan att vara berusad. Låter kanske som vår klass är en typisk nördklass där ingen dricker, samt att vi sitter och räknar matte under studentveckan. Så är ju inte fallet, vi räknar fysik! Skämt åsido.. De senaste två dagarna har vi spelat volleyboll i solnedgången, lekt lekar, spelat brännboll och grillat. Ikväll bär det åter igen iväg in till stan, vet inte vad osm händer, men nog blir det bra! :)
Hoppas ni andra har det fint!♥

Gavin DeGraw - Follow Through

Gavin är en person som har många kända låtar, men är ingen i alla fall jag pratar om väldigt mycket. Denna låt är dock en gammal goding, som ligger mig varmt om hjärtat.

Hängare

Detta är en hängare som jag införskaffade mig för inte så länge sedan. Jättepraktisk då man "får bort" vissa saker. Som min kameraväska och skolväsa. Jätteenkelt att bara hänga upp det på krokarna istället för att de ska stå på golvet och damma och ta plats. Någonting jag verkligen rekommenderar och dessutom tycker, i alla fall jag, att det är rätt snyggt!

Amanda Jenssen - Dry my soul

Då jag har en annorlunda röst själv drar jag mig ofta till sångare/sångerskor som har speciella röster och Amanda Jenssen är ju ett klart exempel på detta! Älskar hennes vassa och rostiga röst!

Bilder på min fina lillebror!


3 doors down - When you're young

För fyra år sedan var 3 doors down favoriter hos mig, lyssnade på dem jämt och ständigt. Älskar hans röst! Men så glömde jag helt enkelt bort dem. Helt plötsligt kommer jag över deras relativt nya album och hittar denna låt som är helt fantastisk!

220512

Jag gillar hur min kropp knakar hela tiden, varje gång jag ställer mig upp knäcker mina knän till och min rygg gillar att knaka stup i kvarten. Kul att jag redan har en kropp som en 80 - åring! Hej på er förresten! Idag är det strålande sol och jag kan inget annat än att älska det! Hade idag fysik B kursprov, det gick helt okej! Återstår att se hur resultatet blev, är alltid så svårt att avgöra om prov går bra eller inte. Kan kännas riktigt bra och sedan gick det riktigt dåligt istället. Aja, jag skyndade mig i alla fall hem och låg ute och solade i två timmar. Jag tackar mina föräldrar för bra gener, för en bränna har jag banne mig fått! Tror även det beror på att jag äter massor med morötter också, mumms!
Fysikprovet ja, nu är det avklarat och det enda jag har kvar nu är Matte E kursprovet som är på fredag, sedan är jag fri som en fågel och det känns så fantastiskt skönt! Har inte fattat att jag om två och en halv vecka tar studenten?!

Some makeup

Jag är ju ingen som brukar sminka mig mer än mascara, ögonbrynspenna och lite concealer under dagarna. Men ibland kan, i alla fall jag, vilja fixa till mig lite extra. Så dessa tre godbitar har nu blivit en del av min sminkfamilj, som i sig inte alls är särskilt stor. Tycker det är tokfräscht med knalligt rött nu under sommaren, speciellt när man är lite brun. Man kan även se lite brunare ut, hehe. Så det är absolut ett tips till er där ute! Såklart kan man få sig billigare läppstift och läppennor, men i och med att jag hade ett presentkort på make up store, utnyttjade jag det istället!
En kul grej jag märkte med två av dessa produkter är att läppennan heter "Russian matt" som ni märker ovan och att läppstiftet heter "China Red matt". Make up store gillar alltså att nämna smink efter länder?

Mange Makers - Drick Den

När jag och min klass for ner till Stockholm på klassresa hände det en sak. En sak som kommer tat revolutionera världen!! Kanske inte.. Nämen vissa i min klass for och åt på TGI Friday och där träffade de Mange Makers som frågade om de ville vara med i deras nya musikvideo till låten "Drick Den". Så om ni inte har spanat in den kan ni göra det och kolla speciellt in 1.02, där sitter nämligen Joel, Magnus, Johanna och Jonathan. Inte illa att norrlänningar får vara med på sådant!

Roliga konversationer

Sitter utanför konsum i Ursviken och har köpt glass. Som den chokladälskaren jag är köpte jag den nya "Magnum Infinity - Choklad". Satt då där på en bänk och njöt tillsammans med Linn och Viktor.
*Viktor går iväg*
Linn - Vars ska Viktor?
Jag - Jag vet inte..?
Linn - Ser ut som att han går in på Santana(pizzeria), ska han gå på toa eller?
Jag - Kanske...vänta...Linn, har jag choklad runt munnen?
Linn - Ja, du har fullt med choklad runt munnen. Du ser ut som ett litet barn, haha!
Jag - Då vet jag vad Viktor ska hämta..
*Viktor kommer tillbaka*
Viktor - Här, jag hämtade några servetter till dig så att du inte behöver skämma ut dig för Alla Ursvikenbor :)

The lips of an angel


"Mattemys med te och filt"

Bara jag som känner igen mig i detta? Killen är ju klockren!

130512

Igår hade vi avslutningen med baldershowen och det var himla trevligt må jag säga! Spelade squash, åt pizza, blev arg över korttrick som jag inte fattade och pratade med härliga människor. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga!
På tal om att vänta, just nu sitter jag och väntar på Simon och Ville som ska komma hit och plugga med lilla mig. Kursprovet i matte E och Fysik B är om två veckor, så nu är det bara att kämpa på det sista! Kanske inte det roligaste man kan göra, men är man fler så brukar det bli en aning roligare(och möjligtvis lite mindre seriöst..)

Att våga må dåligt

Ända från år noll, från dagen då människan blev människa och då känslorna blev något fastslaget. Att vara glad, ledsen, arg och sårad. Från den dagen har vi alltid kunnat pricka in oss bland dessa känslor, kanske en blandning mellan vissa och vissa är solklara - "Idag är jag arg!" eller "Jag är fruktansvärt sårad..". Idag har jag haft en dag då jag har varit mellan vissa standardgrupper, legat där och vacklat mellan att vara glad, sårad och ledsen. Varför kan jag inte sätta fingret på egentligen, men ni vet, sådana dagar har man.

Ibland tror jag att man inte vågar erkänna för sig själv att man kan må dåligt, att man faktiskt inte är den enda människan på denna jord som har en sämre dag. Men bara för att man har en dålig dag, behöver man inte känna att dagen lika gärna bara kan skippas och hoppas på en bättre dag. Jag tror man måste kämpa för det. Våga låta tankarna fara runt i skallen likt en stormvind, våga låta tårar fukta kinderna och framförallt - våga må dåligt! Många inser nog inte att det faktiskt kan vara behövligt, istället för att allt ska samlas som en kopp fylls med vatten. Förr eller senare blir koppen full, lika så blir vår skalle full med tankar. De behöver helt enkelt komma ut.
Att fånga dagen, eller Carpe Diem som man kanske oftare kallar det. När jag hör det uttrycket tänker jag på att man ska försöka att göra dagen så bra som möjligt och utnyttja den på bästa sätt då man inte vet om det kan vara den sista dagen i ens liv. Hur hänger det ihop med att våga må dåligt? Ja, det beror så klart helt på hur man definierar "må dåligt". Jag tror att med fånga dagen, beror helt på hur man vill utnyttja dagen. Fånga det som känns viktigast med dagen och när jag har mina dagar då jag mår sämre kan jag slå på låtar som jag vet berör mig mycket, låta tårar komma och låta tankarna flyga. Det är klart det är psykiskt jobbigt och energikrävande, men för mig så brukar det kännas så otroligt bra efteråt. Kanske inte dagen blir lika bra som den dagen man fyller år eller får sommarlov, men jag kan lova er att det blir en aning lättare att leva - töm koppen!
Man behöver helt enkelt sina dåliga dagar för att kunna uppskatta de bättre, så är det och det är inte alltid lätt att leva upp till. Vem har sagt att livet är lätt att leva? Men man kan alltid försöka, för ingenting är omöjligt. Ta hand om er där ute♥

120512

Godnatt mina vänner! Är nyss hemkommen från Linn där det  var bastu som gällde. Är ingen van bastare, men när det gick uppemot 80 grader kände jag - nej detta går inte för sig! Så vi gick ut och in för att svalka av oss, men ändå tvinga oss själva att sitta där inne och toksvettas. Kändes som ett gympapass, svetten rann en halvtimma efter vi hade slutat. Tur var väl att vi inte hade bytt om än, annars hade jag nog inte alls sett särskilt lockande ut med mina svettringar überalles.
Jag fick i veckan hem en beställning som jag har suktat efter länge, men som har tagit slut, kommit in och tagit slut. Men nu är den hemma hos mig, så jag ska visa en bild. Men tills dess får ni vara lite smånyfikna ;)
Imorgon bär det av in till stan med min moder för att skaffa mig ett par nya löparskor. Mina har jag nött hål i. Mina hälar måste vara hard as rocks, för just nu är det bara ett tyglager som håller min häl borta från omvärlden när jag har dem på mig. Inte alls konstigt att mina hälar är fulla av blåsor då:))
På tal om blåsor som innehåller vätska, hittade denna bild från förra sommaren. Daniel och Magnus imponerar!

Instagram

Nu är det så att även jag har skaffat mig Instagram. Eller ja, jag har ju haft det ett bra tag, men jag har väl inte riktigt fått suget för det. Men nu har jag gett det en chans, så om ni känner er intresserade av vad jag håller på med under min fritid som jag inte skriver om på bloggen kan ni gärna lägga till mig där! :D

Picasa 3

Jag har nu suttit och trixat lite i Picasa 3 som jag var en flitig användare av förut. Ser att de har uppdaterat med en hel del funktioner som påminner om mer avancerade bildarbetningsprogram. Väldigt enkelt att använda med snygga filter. Ett program som är helt gratis och som jag verkligen rekommenderar till er som letar!
(Ni får bortse från denna, inte så fantastiska bild på mig från min mobilkamera..)

"Found myself in the city near piccadilly"


030512

Hallå vänner! Idag har jag varit ledig, otroligt nog. Hade inga labbar denna vecka och vår religionslärare skulle vara borta denna vecka, så det blev en ledig dag så här mitt i veckan. Inte nog med det så var alla lediga under tisdagen. Jag har alltså gått måndag, onsdag och ska gå fredag. Helt ok! :))
...meen bara för att jag är ledig betyder inte detta att jag kan ligga framför tv:n hela dagen. Nejdå, jag har varit en duktig dotter och städat hela nedervåningen samt pluggat både matte och fysik och ska snart träna. Jag har även ätit nudlar framför det engelska "Masterchef". Jag kände mig otroligt duktig i köket då de gjorde maträtter som chokladfondue med rabarberchips och glace au någonting och en massa annat smarrigt. Kul att jag även tog en maträtt som exempel?
Känner att detta inte skulle sitta fel just nu!

"Love is forever" - Muse

Inom en snar framtid(egentligen vet jag inte när, men jag hoppas det är snart) kommer Muse:s nya album att komma ut och jag längtar tokmycket! De vänner som känner mig väl vet att Muse ligger mig varmt om hjärtat. Detta kan även rätt tydligt synas om man kollar genom min spellista på mobilen där kanske 1/5 av låtarna är av Muse. Kanske inte säger er så mycket, men ja, jag gillar dem:')

RSS 2.0