241012

Hallå!
En ledig dag som har varit väldigt produktiv. Far och jag for till stugan och påtade på lite, göra den klar inför vintern. Därefter begav vi oss in till stan för att göra lite ärenden där jag fick jobbet att vara stylist. Så ett par supersnygga jeans och en varmare tröja fick åka med pappa hem och han var mer än nöjd. Jag gjorde lite nödvändiga inköp också, bl.a. inför halloween och dylikt. Kan säga att den outfiten jag la ut tidigare inte är något jag ska ha på mig. Så detta kommer att bli en överraskning för er!
 
Nu ska jag sätta mig och plugga lite. Känns riktigt konstigt att göra det då jag inte har pluggat sedan maj? Men nu ska jag sätta mig ner och plugga in lite mediciner och dylikt. Min chéf ringde nämligen igår och tyckte att jag har jobbat på så bra så att jag ska få delegering. För er som inte vet vad det innebär betyder det att man har tillåtelse att bl.a. ge ut medicin till brukarna samt behandla till exempel diabetes. Jag har aldrig haft delegering tidigare, så detta ska bli spännande och jag har ingen aning om hur man pluggar inför ett sådant prov. Så det är bara att sätta sig och läsa. Provet på den ena delen är på måndag, så det är inte särskilt länge kvar. Dags att aktivera min naturarhjärna och lära mig saker!
 
Typ sådär konfunderad lär jag se ut när jag sätter mig med häftet. Glömde kanske bort att skriva att häftet är på 26 sidor? Jo, så är fallet och jag känner peppen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (visas bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback