Begravning

Någonting som alltid är svårt är att sjunga på begravningar. Alla känslor, stämningen och människorna får mig inte att hålla mig borta från att tårarna ska rinna. Jag sjöng idag för en nära vän till familjen som hastigt gick bort. Detta med hjälp av Hjalle. Gick verkligen bra för oss och vi fick mycket beröm. Känns bra att göra en sådan sak, sjunga för en människa och dess närstående. Kunna göra något för känslorna. Kanske för att mildra dem, få dem på andra tankar eller bara vara. Men då är det såklart hemskt tråkigt och tårarna föll, det gjorde dem.

Ett försök att ta kort på norrsken

Som ni säkert hört(och sett) så har det varit ovanligt mycket norrsken på den senaste tiden. Detta beroende på den höga aktiviteten från solen. Så jag försökte mig på att ta kort på ett norrsken, vilket inte var det lättaste kan jag lova er. Detta är mitt första försök att fånga det på bild. Är inte supernöjd, dock kom det med ovanligt mycket stjärnor - vilket var kul!

240313

Hallå! Hade en sjukt trevlig dag och kväll igår. Jobbade från 10 och skulle egentligen sluta halv sju, men min kollega tyckte att jag skulle sluta en timma tidigare för att kunna ta vara på mer av kvällen och för att jag hade jobbat på så bra under dagen. Finns så många goa människor runt mig att jag blir varm!
 
Så jag for hem för att fixa mig och sedan hämta upp Sofia, Elmira och Mikael för att sedan bege oss till Daniel för förfest med några härliga människor. Därefter for vi ut på allstar. En superbra kväll, verkligen!
 
Nu idag har jag firat min moder, som egentligen fyllde år igår men iom att både jag och pappa jobbade då, firade vi henne idag. Om en stund kommer Elmira för att hämta upp mig och Emelie. Därefter beger vi oss in till stan för middag och sedan filmkväll @ Daniels place. Fina tider!

210313

Hallå mina vänner! Nu närmar sig helgen och det med stormsteg. Har idag varit och gymmat med Erica och ikväll powerwalkat med Emelie. Kroppen känns likt äppelmos och som grädden på moset har jag en brutal mensvärk. Jag kommer att ligga i fosterställning inatt, det är något som är säkert.
 
Imorgon vankas jobb, likaså på lördag, men det står även andra trevligheter på schemat så som utgång på lördag, firande av mor på söndag, photoshoot även då och filmkväll samt hänga med Emelie och Johannes imorgonkväll. Känns som en bra helg detta!

200313 - Elmira blir banne mig vuxen!

Det händer inte mycket i mitt liv nu för tiden. Jobb, gymmet och sedan umgås med vänner. Jag tycker dock inte att det är något fel på det, men ni lär ju inte tycka att det är så intressant. Dock är detta en mer speciell dag för idag fyller nämligen min älskade vän Elmira 20 bast!! Grattis älskade du, vi ses på lördag och då kör vi all in!!♥
 
Nu ska jag hoppa i säng och tagga igång för att gymma imorgon. Det är när resultaten kommer som, i alla fall jag, blir så sjukt taggad på att träna hela tiden. Dock blir det ju bara gymmet två gånger i veckan pga jobb och dylikt. Men resultaten kommer sakta men säker. Hade tänkt lägga upp en bild lite senare för att visa att även jag har muskler på kroppen, tro det eller ej.

180313

Hallå vänner! Hur rullar livet på för er? Har haft en helg då jag har varit lite nere, en svacka, som alla brukar ha till och från. Igårkväll sa jag till mig själv "Skärp dig quinna, ta dig i kragen och ryck upp dig!" så när jag vaknade i morse mådde jag så mycket bättre. Borde ta tag i det knepet fler gånger!
 
Idag har jag jobbat 8-16, så jag känner mig sådär lagomt gosig i hjärnan. Dock kommer detta inte hålla mig borta från att umgås med Emelie och Felicia ikväll. Blir hockeymys, men om jag känner mina vänner rätt kommer det nog bli mer snack. Ha en fin kväll♥

120313

Godkväll eller hyvää iltaa som de brukar säta i Uutiset. Fråga mig inte varför jag kan det egentligen. Kanske för att jag har en vän som är från finland, jag vet inte. Tycker det låter för övrigt som att man säger att man har ont i huvudet. Typ lite bondska sådär!
 
Hur som helst, hur är läget med er? Med mig är det bra, förutom att jag är sjuukt trött! Jag steg upp klockan sju för att gymma med Erica kvart över åtta fram till kvart i tio och sov kanske...sex timmar i natt. Så mycket energi finns det inte kvar i denna arma kropp inte. Dock får jag sova ut imorgon då jag inte börjar förrän 16 och ska jobba jouren till 10 på torsdag. Känn som ett rätt skönt pass ändå. Ska sedan efter det fara och simma med Julia. Kommer att bli superbra!
 
Har för övrigt i tanken att lägga upp en webcambild varje gång jag startar datorn. Eller inte varje gång, men det finns alltid i tanken "Hur fasiken ska jag hitta åt webcameran?!" Jag vet inte hur jag ska hitta åt den(iom att min dator blev ominstallerad för att den tog död på sig själv). Så, ni får nöja er med tråkiga inlägg utan bilder ÄN så länge. Jag ska hitta åt den!

Photoshoot: Ramona och Andreas

Något som jag inte gör allt för ofta är att fota par, eller två människor på samma bild. Så detta blev lite utav en utmaning för mig just för att man har två personer som ska ha bra fokus samt få en bra och någorlunda blurrig bakgrund. Var dock inte svårt att få bra bilder med dessa gullrumpor. Man blir ju rätt avundsjuk på dem!

100313

Godförmiddag! Tänkte bara kika in och önska er en fin fortsättning på denna helgens sista dag. Hoppas även ni har haft en fin helg! Nu ska jag strax bege mig till jobbet på ett sextimmarspass. Känns rätt skönt så här på en söndag. Man är lite slut, lite trött och sådär. Ta hand om er♥
 
Bjuder på denna låt till er som ni kan lyssna på. Detta är en typisk "Maddelåt". Dvs, pojkband, härligt rispig röst och en låt om kärlek. Dock är den från Melodifestivalen och det är väl inget jag vanligtvis brukar titta på, men detta år fanns det rätt många som var helt OK!
 

Photoshoot: Ramona och Andreas

Dessa sötnosar fotade jag idag under dagen. Ramona ser varmare ut än vad hon var i sitt sjukt snygga linne. Jag stod med min vinterjacka och överdragsbyxor. Svettades gjorde jag inte om man säger så. Men de två kämpade tappert och det blev några riktigt bra bilder! Bjuder på denna tills jag hunnit kolla genom de andra bilderna!
 

080313

Jag kan nu meddela er att jag klarade simprovet galant och så även syntestet! Såg 100% bra med högra ögat och 95% med vänstra, så jag var inte i behov av glasögon av något slag. Så nu är alla papper ifyllda och skickade. Känner en liten nervositet i kroppen, varför vet jag inte, men det känns ändå lite spännande. Kanske för att det har varit en sådan process med det hela? Hur som helst hoppas jag verkligen att jag tar mig vidare till de övriga testerna. Skulle vara riktigt kul att se vad de innebär allt mest! Jag är i alla fall ett superlitet steg närmare att ta mig in på polishögskolan!
 
Annars får jag göra som badvakten sa till mig i morse "Tja, nu får vi väl helt enkelt se om du kommer tillbaka nästa år för en simtur...ELLER så får vi inte se dig alls."
 
För övrigt är det ju den internationella kvinnodagen idag. Det är alltså en dag som jag faktiskt kan ta åt mig(förutom min födelsedag då) just för att alla ♥ dag är en vanlig dag och jag är inte mamma heller för den delen. Så denna dag får bli min dag och andra kvinnors dag. Ta åt er där ute. We are strong and independent women!
 
Nu snart ska jag i alla fall ta mitt pick och pack(dvs, jag och mobilen) för att köra ut till ingenstans och umgås med min fina Elin!

070313

Vilken fantastisk statistik jag har på bloggen nu(not). Har funderat nu ett tag på att göra en blogg vid sidan av denna där jag endast lägger upp bilder på för att kunna publicera den mer än denna. Nog för att vem som helst kan läsa det jag skriver, men mitt liv är nog inget jag känner för att hela världen ska läsa dagligen och detta mest för att mitt liv inte är lika fancy som Kissies tex. Men vi får se hur de funderingarna fortsätter!
 
Det var som sagt jobbigt när jag fick veta att denna nära vännen till familjen gick bort. Lite småtungt, men det är bara att bita ihop. Hon dog i sömnen, 57 år gammal, vilket var väldigt ungt. Men hon led inte, vilket var något positivt i det annars rätt negativa situationen.
 
Nu snart ska jag bege mig till jobbet för att jobba kväll. Sedan ska jag imorgon fara och simma för att få ett intyg på att jag faktiskt kan simma inför polishögskolan. Jag ska nämligen försöka att söka nu och se om jag kommer in. Kan bli spännande!

När verkligheten knackar på dörren.

Hallå vänner! Ibland är livet inte lätt, speciellt när människor som står i ens närhet går bort(är inte min mormor, hon har blivit bättre som tur är!). Så jag vet inte hur aktiviteten kommer att vara på bloggen just nu. Ta hand om er och era nära och kära♥ Vi vet aldrig när de rycks ifrån en.
 

040313

Hallå! Uppdateringen från Stockholm blev inte av och det beror helt och hållet på att jag inte hade tid, ork eller lust att gå in på bloggen för att uppdatera det. Jag njöt helt enkelt av det Stockholm hade att erbjuda i form av mysiga hemmakvällar med gottigott, shopping utav dess like och träffa på gamla bekantskaper samt umgås med min fantastiska syster. Jag har haft det riktigt bra och det känns väl helt okej att komma tillbaka till verkligheten - som alltid är det skönt att glömma bort den för ett tag.
 
Jag kan bjuda på något som jag köpte där nere då våren är lite mer på G än här uppe. Tog ett bra tag tills jag fick tag i färgen och storleken. Eftertraktad färg och en vanlig skostorlek gjorde det till en jakt, men tillslut lyckades jag tinga fast ett par i Kista där jag även skulle träffa upp Elmira. Resten utav plaggen kan ni få se senare;)
 
Ett par nya converse var det ja! Vet inte hur jag annars skulle kunna överleva sommaren. Har man en gång köpt ett par går det liksom inte att leva utan dem, så enkelt är det(eller svårt i detta fall).

RSS 2.0