Halloween

Har just snackat med min kusin om en otroligt ROLIG sak! På lördag ska jag till henne, då ska vi och några av hennes tjejkompisar fira halloween tillsammans. Vi ska klä ut oss spökigt eller något annat, You get it och ha det trevligt. Fy vad jag längtar, har redan fixat med kläder. Gissa vad jag ska vara......? En ZOMBIIEEEE, gaah vad läskigt. Haha nämen...det kommer nog ut bilder sen om hur det var uppe hos mormor och morfar och med kusinen. Det här blir nog det sista inlägget för idag. SÅ har ett toppenlov och en toppenhelg!


ja jag gillar att ta kort på avloppsgrejjen, ja!

Küsse


Oma Und Opa

Tisdag 28/10-08
Allt bra med er? Jag tror jag ofta börjar med den meningen, höhöh (A) Ja, med mig är det väl okej. Inte bäst men inte sämst. Så ska inte klaga :)

Idag har vi haft bild x2, måste säga att förmiddags bilden var råkul. HAHA om du läser det här Adam så suger du inte på att rita okej? Ja...han ritar då en som skär sig, sådana som folk kalla för "emo". Hon/Han sitter på en parkbänk och och skär sig då, väääldigt dramatiskt. HAHAHHA...kudne inte sluta skratta. Fattar att ni kanske inte förstår..men..adam du är rolig :] Sen resten av dan dög väl..gympa gick sådär och andra bildlektionen gick helt okej. Hade också Engelskaprov idag, ett G får jag nog allt. Kände att jag kanske inte kunde allt..men ett VG kanske jag får också=)

Imorgon blir det att jag sticker till mormor och morfar för att träffa min sötaste kusin Elin. Det var verkligen hur länge sedan som helst vi träffades så det ska bli kul att ses igen :) Stannar där till söndag och kommer hem på eftermiddagen någon ggn. Finns ingen dator där så ni som nu läser min blogg dagligen får klara sig utan mig till på söndag. Får se om jag hinner in och skriva sen idag eller imorgon på morgonen. Annars så får ni ha ett bra lov(ni som nu har det).

Küsse


Kom föressten på att jag har utvecklingssamtal ikväll..tror nog att det kanske går bra eller så går det inte bra. Men det brukar göra det så, höhö=)
Läste i vårat BIUS också att jag har MVG i bild, JIPPIE! Hade G förra året, så jag har lyckats höjja det något snäpp iaf. Ska väl inte känna att jag skryter eller så..men..men..jag blev bara så stolt

Gymnasium

Då har man just kommit hem från stan.. Har varit och kollat på olika program  på kaplanskolan för er som inte läst tidigare inlägg. Kollade då på Est, Natur, Media och OP. OP lockade klart mest...men endå..jag vet inte näe..ursch vilket svårt val det kommer att vara..

Speciellt när du inte finns där och stöttar mig..

Lediga

Måndag 27/10-08
Så har ännu en vecka börjat, guuud! Vi måste nog vara dom enda som går skola idag, för alla andra verkar ha lov HELA veckan ist för som bara har HALVA veckan(från onsdag). Så idag har vi då gymnasietgrejjset efter lunsh i stan, hmm...jättekul!? Sen imorgon har jag utvecklingssamtal, gaah...fast det brukar gå bra..hoppas det går lika bra nu som då. På onsdag sticker jag upp till mormor och morfar och stannar där tills på lördag eller söndag. Får se hur länge det blir.

küsse

Ensam Mamma Söker

Kom just hem från fells, såg på gossip girl. Skitbra programm som jag måste följa, det var verkligen något man fastnade för. Men just nu, nu ser jag på "Ensam mamma söker", också ganska bra. Har dock missat ett x antal program så jag hänger inte med riktigt. Har brukat sett på "Hål i väggen" hos rebecka när vi varit med varandra =)

Sovgott, küsse!

såvare

Söndag 26/10-08
Gud vad helgerna går fort måste jag få påpeka :O Det känns som det var nyss rebecka for och nu snart är det skola, again. Och ja, ni hörde rätt..vi är bara lediga från onsdag. JÄTTEKUL!....not. Så imorgon blir det gymnasietgrejjset då vi ska kolla på olika programm vi är intresserade av och på tisdag engelskaprov :S Tror ändå inte att det är så svårt, ska kolla genom allt idag så får vi se hur det kommer att gå på provet. Har ni haft den trevlig helg?


Küsse

välkommen svart och vitt





ny kameran

Har nu listat ut hur man kan ta någorlunda bra bilder med kameran, så jag behåller den nog :)
Inte så intressanta, men.. :)





küsse

Väskan

Nu är man klar med väskan man håller på med på syslöjden. Bild kommer kanske upp senare under veckan, just nu orkar jag inte ta kort och lägga in XD Den är iaf virkad i tjocktljusgrått garn med svart, mjukt, foder inuti. Två handtag med fyra knappar. Två på vardera sida :)
 haha hoppas ni fattar (A)

ny skooor

Lördag 25/10-08
Hallå! Har just kommit hem från stan. Har köpt ett par nya skor, guuud va snygga dom är alltså. Jag tror jag har blivit litte smått kär i dom (A) Nämen dom kommer från reebook(om det nu stavas så), fodrade för vinern och är svarta och röda. Kostade iofs 900:-, men jag fick dom av mamma som en förtidig julklapp. Thanks mom :D

Nu blir det nog snart att vara med Malin ;*

küsse

Peter Settman

Jag såg just på Fredag hela veckan, någon mer som brukar se på det? Iaf så brukar det alltid vara en tävling i slutet.
Peter M och Petra va på ett lag och David H och Peter S va på det andra. Dom fick var sitt kort som dom skulle beskriva olika saker. Peter S fick ett kort där det stod vitvaror. Då ska han härma en dammsugare och allt möjligt. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Antingen för att jag är jäkulst övertrött eller så vet jag inte vad...(A)

küsse sovgott!



Sen ikväll på idol åkte Loulou ut....någon mer som tyckte att hon skulle ha stannat kvar räcker upp en hand.

ingen kommenterar längre? :O

Okej ingen kommenterar längre....inte för att jag bryr mig, eller kanske lite...tror inte att det finns någon som läser min blogg längre..buhu=(

Fick sluta tidigare idag, projectorgrejjset till no:n slutade funka efter ett tag så vi fick sluta. JAG HATAR FYSIK, höhö (A)
Sen for rebecka efteråt, kommer att sakna dig:'(

Ikväll blire trååååk ...

Du får mig att le..

Küsse

Stockholm

Fredag 24/10-08
Guten morgen alles :)
Sovit gott? Själv har jag nästan inte sovit någonting alls, och fråga mig inte varför. Måste ha varit för  att jag va övertrött eller någonting liknande. Idag har vi iaf slöjd som är det enda roliga med dagen..sen idag sticker rebecka till sthlm...I'm going to miss U babe..för sen sticker jag på onsdag till mormor och morfar och kommer hem på lördag eller söndag. Så vi kommer inte ses på mer än en vecka=(

küsse

buuuussiiiiit

Va med rebecka och adam ikväll, var riktigt kul även fast vi frös gaaanska mycket och vi hade ingen att gå in till så...erm. Men nästa ggn blire nog hos mig, om det blir det vill säga (A)

Haha sovgott alla
küsse

Världens minsta fingrar?

Torsdag 23/10-08
Hallå!
Allt bra med er? Med mig är det bra,  eller bättre än igår iaf..
Dagen idag var och ÄR den tråkigaste dagen i veckan(förutom då jag har sånglektioner, men det är en helt annan sak).
Förutom när vi tränar inför lucia. Kanske inte har berättat det för er, men alla 9:or varje år ska ha ett luciatåg för resten av skolan, PIIRRRIGT. Så vi tränar varje torsdag i ca. en timma. Tror att det kommer att bli riktigt bra=)

Sen på so:n idag hade vi diskussionsfrågor. Hamnade med alle, jonte, frans och linn(sjuk). Det blev nog inte så mycket diskussioner, mest om händer(:O). Jag måste ha världens minsta händer eller nått,  alles måste ha varit dubbelt så stora:O..hmm..får tänka på de där=/

küsse

Bye

Onsdag 22/10-08
Mycket händer just nu så jag kommer nog inte skriva på ett tag om det inte blir bättre.
Ha det bra alla som nu läser min blogg..



Erm..va på dåligt humör..

Har idag har det STOORRRAAA so provet. Det gick förvånansvärt bra faktiskt. Skrev på alla 6 sidorna. Ett G det får jag nog iaf, om inte ett VG ;O. hehe nämen vi får se. Allt bra med er?

küsse

Digital kamera

Så har man köpt en ny digital kamera. Blev först nöjd, nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Får se hur det blir med den, dåliga bilder och njaa..jag vet inte. Ska kolla och ha den några dagar nu så..


Det händer varje dag nu mera..

küsse

Tisdag 21/10-08
Godmorgon tänkte att jag skulle passa på att skriva nu direkt på morgonen nu när jag har tid över. Pappa va hemma så han gjorde min frukost, sparade lite tid dära :) Idag vet jag inte vad som kommer att hända. Har bild idag x2, ska bli råskojj. Sen fotbollsträning ikväll, också råskojj. Så den här dagen kommer nog bli en bra dag.

küsse

en gammling utan tänder

Måndag 20/10-08
Så har ännu en vecka börjat. Visst går veckorna otroligt fort nu? Det känns som det. Ursch, man blir ju bara äldre och äldre. Snart är man väl en 80-åring utan tänder, haha!

Slutade tidigt idag så jag har pluggat lite inför so provet, gjort lite engelska och sett på gossip girl. Har bara sett några få avsnitt, någon som brukar se på det? En vet jag som älskar det, det är min lillskit felicia;*
Höhö, ikväll blir det kanske att vara med rebecka, ska nog plugga då var det tänkt om det blir något. Annars blir det att plugga hemma själv. Några planer för ikväll?

küsse

Hockey

Okej nu sitter man här själv hemma. Mamma, Pappa och Erik är på hockey i Boliden på match. Lycka till, lillebror! Får se vad som händer, hur som helst måste jag komma på vad jag ska äta till middag.

Förresten har fotbollen också börjat om :D JAAA, på tisdag är det träning med A-laget mellan 21.00-22.00. Fatta hur mycket jag har längtat egentligen?

jaoja

Söndag 19/10-08
Nu har man äntligen gjort matteläxan. Visste inte om att vi hade den så jag gjorde dn nu och ska lämna den till läraren nu snart, vi bor ju så nära, yippie...................

Igår va det väl trevligt, va med victor, linnea och rebecka. Ganska kul faktiskt. Gjorde inte så mycket..men..men.. :)

Idag vet jag inte vad som händer, får se helt enkelt. Kanske blir att vara med rebecka eller nått.

küsse

Ikväll

Blir det att vara med iaf Linnea, elin och rebecka för tillfället. Ska nog bli roligt tror jag. Hoppas ni andra får en trevlig kväll!

küsse

Eric Prydz-Proper Education



Skit bra remix!^
Ska spela den här låten på musiken, inte då med denna remix.
Egentligen heter den:
Pink Floyd-Another brick in the wall.
Tycker videon är riktigt bra gjord med=)

Guten Morgen!

Lördag 18/10-08
Blev inte så att jag skrev så mycket igår så jag sammanfattar det idag.

Va på något lagmöte, va riktigt trevligt! Sedan var jag med fells en stund, såg på tv oså. Har också pluggat på so:n...1:a, mellankrigstiden och 2:a världskriget....hm..aja får plugga som f*n. Ursäkta..

Idag blir det att vara med Linnea, iaf på kvällen. Idag blir det att plugga på so:n. Skulle egentligen in till stan och ta foto till ID-kort men det blev inte av.




My sunshines^

küsse

Faster

Fredag 17/10-08
Måse bara berätta en sak. JAG SKA BLI FASTER IGEN!! Jag är så lycklig, min bror och hans nya tjej. Eller tjaa..ja ni fattar. Dom ska få barn, och det kanske blir tvillingar också (A)

Orkar inte skriva mer, är så jävla lycklig!

küsse

Schinlers list

Torsdag 16/10-08
Har just kommit hem ffrån skolan efter en lååång dag. Vi såg(som jag sagt förut) schindlers list idag. Alla hade sagt att den skulle vara läskig. Visst jag kan hålla med om att det som har hänt är tragiskt och jätte hemskt. Men filmen var verkligen tråkig och jättelång så man blev jättetrött i slutet av filmen..;/ Så nu är man alldelles för trött för att plugga inför so provet som vi har nu på onsdag också. Får ta och käka något så kanske jag får lite energi i kroppen..

küsse

plugg plugg plugg

Idag blir det att plugga tyska då, har gjort det nu i ca. en timma. Även fast jag fattar det mesta så..sen ska jag kolla genom SO:n också. Ursch vad mycket det är, verkligen!

Sen ikväll blir det kanske att vara med rebecka, fells ska jag iaf ut med och sälja kakor.

küsse

Sovmorgon

Onsdag 15/10-08
Idag har vi sovmorgon till halv tio. Riktigt skönt må jag säga! Gick upp en timma senare än vanligt och nu sitter jag här och bloggar.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Skolan börjar om litte drygt en halvtimma, så jag sticker nog till rebecka om drygt en kvart. Slutar två idag också, så det blir riktigt skönt. Varför vi har sovmorgon idag är för att vi på so:n imorgon ska se shindlers list(om det nu stavas så) från 13.00-16.00. Egentligen slutar vi halv 4 så vi fick kompen idag istället. Så ikväll blir det nog att plugga. SKulle nog plugga med rebecka tror jag och sen följa med fells och sälja kakor till deras klasskassa.

küsse

Upptäckte

Upptäckte just att jag inte la upp inlägget jag skrev förr idag, hehu :]

Som ni säkert har läst så va jag med fells ikväll. Stack ner till konsum, träffade jonte där så vi snaackade ett tag innan jag och fells for tillbaka hemmåt. Sen gjorde vi inte så mycket mer, ska ta och hoppa in i duschen nu också. Så ni får ha det så bra.

küsse

ALALALALALLAAAA

Tisdag 14/10-08
allt bra med er? Jodå allt bra med mig, bara litte jag funderar på just nu..

Dagen idag har väl varit tråkig som vanligt. Aja, skit i det. Har pluggat tyska också, samt kollat genom litte so också. Nu kommer fells om bara ngn minut. Kanske kommer in och skriver sen.

küsse

buusiiit

Ikväll va jag med bästa Rebecka och fells. Vi hade råskojj, även fast vi inte gjorde ngt speciellt så..
tack!

Sovgott!

küsse

Tidningen

Måndag 13/10-08
Någon som läste tidningen idag? Norra Västerbottens tidning alltså? Jag var med där, haha*stolt*. Nämen den där artikeln som va med på natet i lördags är med idag också, lite större och på..tja kan det vara 5:e sidan kanske? Den är i början iaf.

Idag på svenskan hade vi läsförståelse. Visst jag fattar vad jag läser. Men när dom val ska ha läsförståelse så ska det alltid vara så jävligt konstiga ord?! Sådana som man inte använder i "dagens samhälle". Ni fattar va? Sen hade vi ingen NO på eftermiddagen så vi slutade 2 idag. Det gör jag och Rebecka och några till i klassen också varannan vecka(udda veckor) så vi kommer att göra det nästa vecka också. Jippie! :)

küsse

erm igen?!

Ursäkta åter igen för dålig uppdatering, men har inte haft så mycke tatt skriva om idag faktiskt.
Har bara tråkat hela dagen, va med rebecka sen på eftermiddagen,

tack för mig, sovgott!

küsse

Uppdrag

Har just ätit och för en stund sedan ringde min syster. Hon bad mig att gå ner till ursviksskolan och ta kort på någon skadegörelse och sen skicka dom till henne. SÅ nu är jag med på  http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article191802.ece . Vem tog kortet vavavavavaavava? ;)

Det här blir nog

ett inlägg med bilder.







küsse

nyvaken

11/10-08
Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit verkligen super, men har drömmt hur konstiga drömmar som helst..erm..
Har nyss duschat också, härligt. Pigg(not..) och fräsch :)
Idag vet jag inte vad som händer, blir nog förmodligen rebecka och fells skulle jag gissa :)

küsse

Ursäkta

Fredag 10/10-08
Uräkta för dålig uppdatering. Har inte hunnit helt enkelt.

Måste börja att berätta när jag och rebecka skulle till badet i ske-hamn. Vi for hem till mig, jag tog ut moppen och skulle starta den. Den gick igång men stannade, försökte åter igen ett x antal ggr. Men det gick inte. Helt plötsligt kommer pappa hem från jakten och frågar vad som har hänt. Tiden tickar vidare och vi inser att vi inte hinner att vara med på badet. Han säger att batteriet är dött, så vi måste ladda upp det igen. HAHA så pinsamt..varför? Jo, en skogsarbetare stod vid vårat hus(vi har skog bakom samt bredvid) och fixade och hörde nog hur min moppe strejkade. Iallafall så fick vi liv i den. For till ske-hamn, sa varför vi inte hann och for och köpte godis, erm kanske inte så smart då.. (A)

Dagen annars har väl inte varit något speciell. Ganska lagomt lugn dag faktiskt! :)

küsse

Datavirus och antivirussystem

Torsdag 9/10-08
Varför jag inte skrev något igår va för att våran dators antivirus programm försvann, helt utan anledning. Vi fick såklart virus direkt så jaa..pappa fick fixa med det dära och blev arg. Inte fina ord lät det i detta hus. Aja han lyckades fixa det tillslut iaf och det är jag glad för! :)

Idag har det varit lucia träning på morgonen inför lucian just före jul. Ska bli riktigt kul tycker jag! Sen hände det väl inget speciellt. Såg på en pjäs "unghästen" heter gruppen som framförde den. Såg den förra året också så det va väl inte allt för intressant. Men vi skippade massa lektioner, så det va ett stooort +! :)

küsse

Afasi & Filthy - Jobb


proov

Onsdag 8/10-08
Hallådär!
Har just pluggat lite, eller gjort läxor iaf. Både tyska och svenska läxa.. Vi har snart tyska prov också, nämligen nästa torsdag. So prov den 22 och engelska prov i slutet av denna månad. Lite jobbigt men ska inte klaga=)

Hade matte prov idag också, det gick väl bra..men fy vad jag hatar matte ursch. Hade fysik idag med, det andra jag hatar, men gick onormalt bra idag hehe. Sen nå diagnos skit på svenskan, ordkunskap, haha jag tror att jagvisste hälften av dom orden om inte mindre.

küsse

Måste

Du är ute och springer, du har sprungit en lång väg nu. Måste vara minst 5-6 km. Dina ben värker, mer än någonsin. Ditt flås är värre än någonsin, du känner att du bara måste stanna. Men du fortsätter, tänker att du ska klara det. Benen värker ännu mer och ännu mer. Tårarna rinner och ditt hjärta gråter. Benen vill inte stanna utan dom fortsätter, snabbare än någonsin. Du känner att du måste klara det, måste klara det för att visa att du är bra. Känna att du är omtyckt och speciell. Veta att någon speciell person i din närhet är stolt över dig.

Jag sprang 7-8 km idag, utan att stanna. Hoppas
du är nöjd nu.


Här kommer

Tisdag 7/10-08
..lite bilder från igår och andra dagar (A)


Jag och rebecka fixade håret igår. Vi bytte som. Jag krusade hennes(lockade det) hår och hon plattade mitt. Vi tog massa kort och här är ett utav dom, inte jättefint men får duga=D

Vi plattade som sagt mitt hår, såhär blev resultatet av det..erm inte världens finaste bild då.

Muckar du med mig, muckar du med döden!

Lilla luddebulle, såsöt där han ligger, hihiiihhihi :]

küsse

Hosta

Måndag 6/10-08
Gud vilken hosta jag fått nu. Visserligen hostade jag inte så mycket på skolan och lektionerna(för att jag försökte hålla mig). Ont i halsen har jag inte, för det hade jag i helgen..men..men..nu kommer det där kliandet i halsen och hostan som kryper upp efter halsen för att få hostas ut. Ni fattar va? Jobbigt...-.-

Idag fick vi veta att matteprovet har flyttats till på onsdag, inte för att det gör någon skillnad för mig då. Samma sak med So:n, skulle ha haft det 15:e men blev flyttat till 22:a, en vecka extra att plugga på, yay! Jag och rebecka va också och kollade om prao platser idag, blev att praoa på f-1-2:orna, vill säga dom som går i förskolan, ettan och tvåan. Praoade förra året på sjukhuset och hade tänkt det även i år men det var allt för mycket AT-elever så jag ick isf lov att vänta till början på nästa år...erm..så det blev alltså på lågstadiet. SKa nog bli hyffsat kul ändå=)

küsse

Färga håret

Har just hjälpt mamma att göra palt. Känner mig riktigt duktig nu ska jag vara ärlig! :}

Sen i veckan kanske det blir att färga Linneas hår, haha har aldrig färgat håret på ngn så vi får se hur det blir. Nämen hon har så mörkt hår så det kanske inte syns ngt om det skulle bli miffat (A)

Just my luck!

Söndag 5/10-08
Det va verkligen råskojj igår med fells!
Såg "Just my luck" och den va verkligen sjuk och rolig, så sjuktrolig helt enkelt!=D

En kille och en tjej sitter vid en bänk i ett rum. Hans dotter kommer in som är 9 år:

Han:Titta där är min tjej Katy

Då går hon iväg och då kommer en tjej i 20 år åldern, ganska porrigt klädd:

Hon:Åhh jaha!..................slampa

Han:Va sa du?

Hon:Erm jag sa lampa..jag tror jag köpt en lampa av henne ngn gång!

Han:Hmm märkligt

Hoppas ni fattar(A) Det va iaf sjukt roligt så vi skrattade nog i mer än 5 minuter åt det.

küsse


Fells

Ny snart sticker jag till fells, eller rättare sagt halv 6. Ska sova, käka middag, se film och ha det trevligt! KOM GÄRNA OCH SKRÄMM OSS ni som vet vars jag bor höhö :}

Har ej gratis sms, ring gärna!

Hoppas ni ska sova gott inatt för vi ska inte sova alls, hehe eller sova jätte mke :]

küsse

Digitalkamera

Lördag 4/10-08
Nyss hemkommen från stan. Har varit och kollat om en ny digitalkamera. Guuud va mycket det finns alltså, jag kan knappt välja ngn utav dom?! Men två stycken fastnade jag för, en med 10mpx som kostade 1.799(men då har jag inte räknat in försäkring och minne) sen en med 8 mpx som kostade 1.499(inte inräknat på den heller). Försäkringen skulle gå på 317 tror jag och sen skulle det ingå ett minne till den. Så vi får se hur det blir. Känner att jag har ett VÄLDIGT stort behov av en digitalkameraa just nu!! Ska gå in på hemsidan och se om det finns någon specialpris där.

küsse

Camp Rock

Fredag 3/10-08
Godmorgon, vaknade för en liten stund sedan. Gud så skönt, sitter här i min pyjamas med som jag gjorde på slöjden förra året. Hehu, mycket fint.

Idag blir det att ta det lugnt på dagen(som ons och tor), sen ikväll skulle jag nog vara med fells. Vi skulle se Camp Rock på Disney Cannel, höhö, The Jonas Brothers skulle tydligen vara med i den filmen. Tror nog att den är ganska bra, HSM blev som många vet en stor film, så varför skulle inte den här kunna bli det?

Nu kurrar det i magen, ska ta mig något att äta.

küsse

Picture


Min nya basker och jacka, kanske inte syns så bra..

Laga maat

Har just lagat mat åt mammsen och brorsan. Hehe riktigt gott blev det faktiskt också, känner mig riktigt stolt må jag säga :} Köttfärsrulle blev det, erm..har ingen bild på det..men..men det blev då gott iaf :]



Tack för allt,
du får mig att må bra,
i hela kroppen!


ciao


Albin 8 år


hahahha

så bra

GH

Torsdag 2/10-08
Idag kommer det nog inte bli någon speciell dag. Pappa jobbar natt så han ligger och sover så jag måste vara extra tyst så jag satte mig vid den bärbara för att skriva lite kort om gårdagen.

Efter kanotsafariskiten duschade jag lääänge, ursch vad skönt det va. La mig i sängen och sov från 1 till 4...härligt! Sen middag, efter det vill jag helst inte prata om, iaf inte här i bloggen. Va på kvällen med fells, vi stack ner till konsum och åt oss feta och goda, hehhe :] Seplade litte GH och såg idol. En riktigt kul eftermiddag blev det tillslut iaf!=)

küsse

Ursch, fy, fan!

Onsdag 1/10-08
Hallå, allt bra med er? Med mig är det inte bra, förkyld så in i norden(haha...). Jag undrar varför...not.

Kanotsafarin va hur tråkig som helst, vi skulle paddla 1,8 mil. Trodde att det skulle gå enkelt...men inte det. Vi fick motvind, jättekul. Sen natten gjorde väl inte det hela bättre, det måste ha varit minst 100000000 grader minus. Jag höll på att frysa ihjäl, även fast jag hade en t-shirt, tjocktröja och en till tjocktröja. Långkallsonger, och två par tjockbyxor på mig i min sovsäck. SÅ jag antar att jag är helt sjuk imorgon, ska vi sikta på 42 graders feber?!

När jag kom hem duschade jag och la mig vid ett, sov till 4...

küsse

RSS 2.0