Kanotsafari

Kom just in, har varit med rebecka, jonte och fells. Gjorde inte särskillt mycket, först for jag och rebs ner till konsum och skulle köpa godis till imorgon...tyvärr har jag typ ätit upp allt..eller mer än hälften iaf höhö :} Ringde sen till jonte, så han kom förbi och snackade. Grottan blev sista anhalten där vi skulle hämta upp fells. När vi skulle hem va henns cykel borta?! :O den otroligt fina cykeln, snyft..:'(

Imorgon skriver jag kanske inget, ska på kanotsafari med prick halva klassen. Ska nog bli kul, MEN JÄVLIGT KALLT!!! Burrr...jag och rebecka ska sova i samma tält, höhö...erm..får se om vi är vakna hela natten.

Nu ska jag ta mig ngt i magen och lägga mig sen och läsa nya nummret av FRIDA.

küsse

Back from city

Måndag 29/9-08
I'm back from city!
Hade det jättetrevligt med Felicia idag, körde med moppen dit också.....HAHAHAHAHA ganska pinsamt, ehe=] Vet inte om jag ska berätta det här i bloggen..hm..får se om jag skrivar det sen ikväll eller nått.

Köpte iaf en jacka som jag verkligen ville ha(bilder kommer sen) den kostade 498:- på H&M och sen köpte jag en vit liten basker där också för 79,50:-. JÄTTE nöjd blev jag över det!

Ikväll blir det att vara med Rebecka, hehu..litte snack osv..sen..sen..får vi se. Sticker nog ner till grottan en sväng också :)

küsse

Jävlart slutkörd!

Har inte hunnit skriva så mycket under dagen, så jag sammanfattar den kort(om det nu går vill säga)(A).

Va med felicia och gick ut med hunden, vi for kanske vid tjugo över två, svängde förbi ibbe och hämtade fells jacka. Fortsatte sedan tillbaka hem till felicia igen. Kom hem kvart i fyra. Den hunden är inte snabb, när den nu inte vill vill säga. Söt..men..erm..litte för nyfiken, kan man säga så?(A) Jag for hem och åt, sen for jag och fells ut och gick igen, i en timma tror jag det blev ungefär. Känner mig riktigt duktig idag faktiskt, så nu är jag helt slutkörd. Ska bli skönt att få lägga sig och sova. Imorgon sticker vi till stan så jag måste vara pigg och glad då!=)

Har tänkt köpa en jacka som jag kollade på i lördags, samt en typ av basker och halsduk :)

Sovgott alla söta läsare!

küsse

Monopol

Söndag 28/9-08
Tjollahopp, har ni sovit gott? Det har jag gjort, mycket gott! Spelade monopol med Felicia igår, nästan hela kvällen, så i slutet sov vi nästan. Jag vann tillslut och fells for nog hem vid kavrt över 11, jag la mig nästan direkt. Hur trött som helst och sen vaknade jag ungefär nu(kolla när det här diariumet skrevs om ni vill veta).

Idag ska vi nog ut och gå tror jag, kanske ska höra om Rebecka också vill hänga med.=)

küsse

Syster

Lördag 27/9-08
Har alla haft en bra dag? Hann inte skriva ngt imorse ELLER igår så jag berättar väl om min dag idag och igår.

Igår:
Va med Linnea en stund, skulle ha varit med Malin..men det blev inte=( Så jag lärde linnea att spela gitarr, haha jag känner mig stolt. Nämen jag har spelat förut och nu har linnea börjat så jag lär henne=)

Idag:
Vaknade 8.50 av att jag hade jätteont i halsen. Toppen, Great...hmm..bajs! Jag klev upp och åt litte frukost, min hals blev bättre..sååå jag for till Jossan(syster). Vi hade det jättetrevligt! Vi gick först på stan(blev inget idag, blir isf på måndag med fells), sen fikade vi på wayne's. Pratade om allt mellan himmel och jord. Det måste vi bara göra om säger jag!

Ikväll blir det att vara med Felicia, får se vad vi hittar på.

küsse

Dagens Outfit


min otroligt snygga lillebror!=)

sick

Jag sitter nu här och fryser, har ont i huvudet och snorar. Allt detta tyder nog på att jag är/ kommer att bli sjuk.. Har tagit in två alvedoner nu så jag hoppas att dom kan hjälpa mig att bli frisk(A) eller vad man nu säger..

:'(


Förkyld...

26/9-08
Godmorgon..
Vaknade 6.50 av en smärta i halsen. Ursch vad jag har blivit förkyld, tät i näsan är jag också. Faan...ursäkta mitt språk men jag måste verkligen bli bra idag..Imorgon ska jag till syster och hälsa på henne, på söndag eller måndag ska jag till stan med Felicia. Då kan inte jag vara sjuk heller, suck.. Hoppas att ni andra är friska..

Nu ska jag snart möta up Rebecka.

küsse

Så jäkla skönt!

Har just duschat efter en lång joggingtur. Det blev nog omkring 7-8 km, så jäkulst härligt. Tänk er solnedgång, ett öppet fält(inte ett typ havrefält, utan där t.e.x där dom just har röjjt skog), sval vind, inte sådär kall vind utan valkande vind. Ååh, det va verkligen så härligt! Och nöjd blev jag efteråt också, trodde inte det om mig, stannade 5 minuter vid platsen jag skulle vända på sen va det full fart hem igen. Jag tog några bilder, eller rättare sagt tre. Har inte så bra kamera så jag hoppas ni blir nöjda ändå.



En liten söt stuga jag sprang förbi :)


küsse

Jag måste få berätta

Torsdag 25/9-08
Allt bra med er? Här är det bara bra, förutom att det känns som att jag kommer att bli förkyld snart.. Rebecka är ju litte halv krasslig och vi umgås 24/7 så det här bådar inte gott:S

Måste bara få berätta om igår kväll. Jag skulle till Rebecka och jag hämtade cykeln i friggeboden(stavas det så?). Jag trodde att jag nynnade litte för mig själv, men näe..då stod min granne på andra sidan vägen och lyssnade när jag sjöng där för mig själv, och det kan inte va varit lite heller. Men, han applåderade iaf...nä jag måste nog tänka mig för när jag sjunger nästa ggn för mig själv..

Vi bakade också igår, Dumlekakor, mm gottt...men jag fick inte smaka. För vi for direkt ut och va med jonte, victor, linnea och elin=)

Ikväll blir det kanske att vara med Malin, får se hur det blir, hoppas=)

Nu måste jag träna på tyskaläxan

küsse

Såja

Onsdag 24/9-08
Det blir bara mindre och mindre besökare, jag vet inte om det är lönt att jag skriver längre? Jag kommer att fortsätta ett tag till och ser om det går upp något, annars är det slut med bloggen.

Idag har det inte varit någonting speciellt över huvudtaget. Ganska okej dag, fyra lektioner som är hyffsat okej det med (A)
Ikväll blir det nog att vara med rebecka, felle och victor vet jag inte än så länge. Får se hur det blir.


Här är en bild jag skissade på häromdagen, vad tycks?


Har fixat till en ny header, ska jag ha den eller den jag har nu?

küsse

Jag älskar



Nu är det så att älskade Olivia har lärt mig hur man kan lägga in länkar på bloggen, tack så mycket!<3

Hur gick det?

Kom hem från orienteringen vid kvart över två. Packade ur alla saker och duschade, riktigt härligt! Tränade sen på engelska läxan och hämtade erik från skolan, med moppen..(A) Sen fick jag mitt förarbevis idag, jippie!=D Fast jag har kört förut också...(A)..men jag va registrerad förare..utan förarbevis sa dom i telefonen. Så jag kunde gott köra min moppe :}



küsse


Orientering

23/9-08
Guten Tag! Allt bra med er? Här är det bara bra, är bara litte smått hungrig. Det är någon konstig mat på skolan idag så vi for hem till rebecka och åt, mackor..aja vi slutar tidigt idag :) Har orientering halv 1, vi är förkylda så vi ska bara ta några kontroller..då blir det att äta sen när man kommer hem..om man hittar ngt.

Just nu ligger rebecka på golvet med mackan(hennes kanin)och jag sitter här vi hennes laptop och skriver. Snart ska vi sticka hem till mig och hämta moppen. Skriver sen när jag kommer hem.


Förlåt rebecka, va tvungen, hehe^

küsse

helluu

Har gjort klart matteläxan för en stund sedan, fy vad jobbigt det va. Svåra frågor...men jag tror ja va ganska hungrig för direkt jag åt en banan startade åter hjärnan igång för att börja tänka. Ska se vad som händer ikväll. Har dessutom fixat till rebeckas blogg ännu en ggn, http://reeebs.blogg.se kolla gärna in den :)

küsse

Sie


Just keep on smiling, just keep on laughting, just keep on live..

Inte aktiv

Måndag 22/9-08
Jag ber åter igen 1000 ggr om ursäkt. Men jag känner mig verkligen inte peppad för att skriva blogg längre. Folk kommenterar inte, har inte lika många besökare och ja, vad ger det då att skriva? Så jag har bestämmt mig för att göra ett sista försök att åter börja skriva så mycket som jag gjort förut.

Gårdagen va inte alls så speciell. Gjorde absolut ingenting den kvällen OCH dagen, därför orkade jag inte blogga. Idag har väl skolan varit normal, Rebecka for hem från skolan för hon mådde inte bra, krya på dig. Jag va med Malin så vi for till OK och köpte en glass var, fick den av Malin, tack så mycket=] Ikväll blir dte nog att vara med Vikke, Linnea & Elin om inte annat.

küsse

.

Söndag 21/9-08
Hallå! Har alla sovit gott? Har sovit riktigt bra inatt, även fast jag mådde skit igår..
Om jag ska vara ärlig så har jag inte så mycket att skriva om idag. Hoppas bara att Rebecka kan bli frisk snart, krya på dig vännen!

küsse

Nattinatti

Så har ännu en tråkig lördag gått av stapeln. Sen va väl inte den här kvällen den bästa så det gjorde ju inte det hela mycket bättre. Lyckades iaf få med Erik och hans kompis Pontus till att spela Monopol med mig. Lite skratt fick jag väl ändå.

Guten nacht
küsse

jo

Ursch och fy vad jag har mått bra på senaste tiden. Men nu, näe nu är det nere i botten igen..

Tråååk

Samma gamla vanliga. Kommer att ha tråkigt på en lördags kväll. Iofs är jag ganska trött efter matchen, men jag vill inte sitta vid datorn hela kvällen heller..? Aja, får se om jag hittar på ngt. Annars blir det väl...hmm..nått annat. Hoppas ni får en toppenkväll.

küsse


Resultatet

Resultatet av dagens match blev inte lika väntat. Trodde tyvärr att vi skulle vinna, men det blev oavgjort.
Första halvleken låg vi under med 2-0 och spelade...undra om jag kan säga det här..uruselt..? Andra halvleken spelade vi skitbra och kviterade med 2 mål. En hyffsad match som kunde ha fått ett bättre resultat.

Nu hoppar jag in i duschen

küsse

PEPPA!

Lördag 20/9-08
Snart är det dags att spela utv.lags match. Klockan 11.30 far vi och 13.00 börjar matchen mot lövånger! :)
peppapeppapeppa! :D

Måste sticka och göra mig klar, skriver mer senare!

küsse

Tack!

Jag börjar inlägget med ett STORT tack till Rebecka, Elin, Linnea & Felicia som gjorde denna kväll underbart rolig.

Började med att vi skulle bowla i ske-hamn, massa småbarn där så jag tyckte då att det va supertråkigt. Men när vi väl började spela va det skitkul!:D Jag vann..(A) Men..men.. alla va lika bra tycker jag :} Sen for vi hem till mig, fikade, åt massa chips och körde sanning eller konka, haha ja vi kör fortfarande det!=) Massa skratt och ont i magen, ngt jag aldrig kommer att glömma!

küsse

Nu är det såhär

..att jag funderar på att stänga ner min blogg. Så jag vill veta nu vilka som brukar kolla min blogg dagligen så jag vet. Annars blir det snart the end för den härbloggen!


OBS om Du tycker att det är pinsamt att Du kollar min blogg. Ni kan vara anonyma..

Dyka

Så va man hemma från badet och skolan för den här veckan. Badet gick väl hyffsat bra, vi behövde inte simma 36 längder trots allt?! :O Vi skulle simma 16 så det gick ju bra ;) Dyka skulle vi såklart göra sen också, typiskt alltså..jag kan verkligen inte dyka. Eller ska man säga kunde?!?!?!?! Jo, förstår ni, jag lärde mig faktiskt att dyka idag, helt otroligt men sant!:D

küsse

ÄNTLISCH!

Fredag 19/9-08
Godmorgon alla morgonpigga människor. Idag har vi en liiiiiten sovmorgon så jag hinner att blogga mer nu på morgonen. Vi börjar 8.35 och jag ska vara hos rebecka vid kvart-tjugo över 8 för att lämna moppen, sen sticker vi till musiken :) ÄNTLIGEN får jag köra moppe till badet. Förra fredagen det va bad fick jag och rebecka cykla i spöregn både hem och tillbaka. Det såg ut som att vi hade badat fast vi inte alls hade gjort det?! :O Och vet ni vad jag ser utanför mitt fönster nu? Små..små regndroppar, HAHAHA stackars dom som ska cykla till badet=(

Nu måste jag fixa badgrejjor.

küsse

Bad

Imorgon är det bad med klassen. Vi ska tydligen(eller vi som inte kunde vara med förra ggn) simma 36 längder. Fy fan säger jag bara, visst jag älskar att få mjölksyra i ben och armar, att känna att man tränar riktigt hårt. Men hallå, 36 längder? :S Nä nu ska jag lägga mig, lite sovmorgon imorgon till 8.35 ;]

küsse

helluu

Jag glömmde att berätta att vi också har haft ett kemi prov. Oj intressant att veta. Nämen det gick väl ganska bra. Det va om olika fetter och ja litte sånnt. Haha tack för mig (A)

Ursäkt!

Torsdag 18/9-08
Jag börjar det här inlägget med att be om ursäkt. Ni som fortfarande läser(kan inte vara många numera) min blogg tackar jag för. Min aktivitet på bloggen har inte varit den bästa. Men jagska åter ta mig i nackkragen och börja skriva mer. Kommer nog bli så att jag skriver mer på helgerna eftersom vi inte har lika mykcte läxor och sådant då.

Dagen har inte sett nå vidare olik dom andra dagarna. Den tråkigaste lektionen idag, meen vi överlevde idag med! Fick ett samtal idag igen. Ska spela sista utv.lags matchen på lördag. Superkul! Jag känner mig verkligen peppad nu i jämförelse med förra gången då jag hade två timmar före matchens samling att peppa. Hade sen ikväll SISTAFOTBOLLSTRÄNINGEN!! Ursch fy och blä, jag kommer sakna det som faaan! Jag hoppas att det blir samma lag som det här året. Annars vet jag inte vad jag gör...nämen skärp dig nu. Det händer ju inte nu for guds sake(eller hur det nu stavas) :]

puss

Klippt o klart



HAHAHAHHAHAA....suck ja hatar bilden.
Aja, klippte mig iaf idag, blev faktiskt riktigt nöjd och som ni ser här är detta resultatet.

Grattis sötnos!

Onsdag 17/9-08
Jag vill börja det här inlägget med att säga att min lilla plutt OLIVIA fyller byxmyndig idag. Grattis till dig sweetness ;*
Jag hoppas att du får en underbart bäst födelsedag!<3
                            


Sen till själva inlägget. Även fast det inte är så mycket så är det väl på tiden att jag börjar skriva lite. Det blir nu nästan bara ett inlägg per dag, det går jag inte med på. Så jag får ta mig i nackkragen och börja skriva mer.

Idag ska jag till frissan 17.15 sitter jag i frisörstolen och blir klippt. Blir nog inte så stor skillnad från förut. SKa klippa upp håret lite och sen blir det kanske att göra slingor, vi får se vad jag hittar på :)

puss

Fy faan säger jag bara!!

Tisdag 16/9-08
Hallå, hann inte skriva ngt igår. Eller VILLE inte skriva ngt igår. Blev bara en massa tjaffs mellan jag och en kompis och jaa..det va helt enkelt inte så kul så jag orkade inte blogga om det. Men nu är en ny dag, på dagen mådde jag väl någolunda bra. Men så kommer man hem från skolan och får veta att man inte får TRÄNA DET MAN ÄLSKAR MEST UTAV ALLT?!?!?!?! Jag syftar såklart på fotbollen..kan berätta mer detaljerat senare i texten.

Idag bar det iväg till tandläkaren. Trodde att det skulle bli en helt vanlig rutinkontroll. Satt i väntrummet och väntade, dom hämtade in mig och sa att jag skulle bli fotograferad. W000t? :O Så jag satte mig i stolen, dom tog kort på mig. Inte berädd eller nått, sen tog dom kort på mitt leende(mm jättefint...) och sen i min munn? Ja hehe otroligt kul? Sen va min kontroll slut. Haha det blev tydligen inte så allvarligt som jag trodde. Så va det mammas tur(hon hade just efter mig) Haha hon fick borra och laga hål hon, men jag, jag har fina tänder jag! :}

Kom hem, åt litte och sen trodde jag att jag skulle göra mig klar för träning. Men nejnej, då skulle ju såklart mamma och pappa bort så jag måste vara hemma med min söta rara lillebror...hmpf. INGEN TRÄNING ALLTSÅ?! Äntligen är jag i toppform och så får jag inte träna..MYCKET SADFACE!!!



puss

Kemi lektion..

Hallå allt bra med er? Med mig är et bara fint, nu iaf...
På kemin idag skulle vi göra tvål, i början gick det riktigt bra. Vi hade kokat upp cockosfett sen skulle vi hälla i natriumhydroxid(och ja, jag kommer ihåg vad det hette). Fettet hade just kokat upp så jag frågade Robert(min lärare) om jag kunde hälla i det. "Visst" sa han. Så jag började hälla försiktigt då det helt plötsligt började spraka och sprängas. Fick nästan allt på min stackars hand. Det sved ganska så mycket, pinsamt va det också..ursch. Då vi hade hett i det återstånde efter incidenten så började allt att brinna(typ). Varför? Jo, allt fett hade farit på trefoten(fett och eld går inte bra ihop=mycket fett)från "explosionen" så det började då brinna. VÄLDIGT PINSAMT, hehe aja sånnt händer (A)


puss

Godmorgon

Måndag 15/9-08
Hinner inte skriva så mycket nu på morgon kvisten. Hoppas att alla har sovit gott? Har inte gjort det själv, vaknat flera ggr av att folk har kört förbi vårat hus som dårar...MITT I NATTEN? Nä nu måste jag sticka till rebecka. Skriver mer sen.

puss

Vi vann!

Om ni redan har läst rubriken så antar jag att ni vet vad jag kommer att skriva..
VI VANN MED 10-1, eller om det blev 9-1. Jag kommer inte ihåg. Skit kul att spela med dom också. Jag behövde inte vara så nervös trots allt :) Även fast det inte gick så bra för mig..men..men..
Nä nu måste jag sticka in i duschen :)

puss

Utvecklingslaget!

Fick ett samlat från kansliet för någon minut sedan. Jag ska spela med utveklingslaget klockan 18.00!
Önska mig lycka till! :)

så jävla fucking feg

Feg är det jävla fucking ordet, FEG!
varför sa jag nej.?

Älg

Söndag 14/9-08
Helllu, har alla sovit gott? Jag har sovit som en sten. Somnade vid halv ett och vaknade vid kvart i 10. Gu se skönt! Vaknade dock vid 7 av att pappa ringde och sa att han hade skjutit en älg, en 9 taggare dessutom. Han har då skjutit två älgar i helgen. Grattis pappa! En 6 och 9 taggare :)

Dagen ser ut som följande. Sticker snart till linn för att lämna över målvaktströjan. Hon ska nämligen stå på matchen idag mot fromheden. Lycka till tjejer! Sen blir det nog att börja kolla genom kemin till provet vi har på torsdag. Jag vet jag är tidig. Men nu satsar jag höga betyg här. Inte något fjuttigt G..(fast jag har VG+ i kemi). Okej sluta skryta nu. Ska iaf komma upp till ett MVG. Nä nu måste jag klä på mig och skynda mig till linn.

puss

Sovgott

Så har ännu en tråkig Lördagskväll gått. Vet inte hur många lördagar jag bara har suttit framför datorn utan att ha gjort ett enda piss. Kvällen gick segt och börjar lida mot sitt slut. Själv ska jag krypa ner i sängen och läsa litte. Skissa på en bild tror jag med. Sen blir det nog att sova, ska upp tidigt imorgon och springa en långsväng. Ska se om jag hittar någon fin runda här i vårat lilla samhälle. Hoppas ni andra har haft en bra kväll!

puss

youtube

Någon som vet hur man fixar in en youtube sida på ens blogg. Där t.e.x en musikvideo kan spelas upp? Uppskattas verkligen!

Helluu alla bloggläsare!

Lördag 13/9-08
Ännu en ny dag i mitt väldigt konstiga liv. Vad jag nu syftar på är allt som händer omkring mig just nu. Vill inte lämna ut detaljerat. Då blir det bara en massa frågor om det hela. Även fast du kanske just nu undrar vad det kan vara..

Va in till stan med mamma idag. Blev inte så att jag klippte mig då utan blir på onsdag 17.15 på karma. Frisyren lär inte bli så speciell. Blir att klippa upp håret litte extra och kanske färga om det. Får se hur det blir. Iaf så for vi hem ganska omgående för att jag ville det. Mamma hade inget emot det eftersom hon redan hade handlat det hon skulle ha. För mig blev det väl inte som jag hade tänkt det. Va med Linnea på dagen, hon skrattar man alltid med så hon gjorde mig väldigt glad. Tack! Hämtade Erik sen hos en kompis med moppen, hehe lite ul är det väl ändå att köra omkring med moppen (A).



Minnen minnen och åter minnen..

puss

Kvällen med..

..rebecka och jonte blev ju riktigt lyckat tycker jag!=D
Vi började med att fara till Ske-hamn för att köpa litte godis, hehe man måste ju träna bort allt fett ju! :O
Stannade sen i yttre och hälsade på bilar och mopedister, mycket trevligt. For sen tvärt in på grottan och hälsade på felle fortsatte sen till skolan och satte oss där. Vid halv 11 for vi och väntade på felle. Då dök Pontus och Adam upp. Vi stannade och snackade och skrattade haha lustiga killar dedär :) Sen for jag hem för imorgon blir det kanske att klippa sig ;D så jag måste upp tidigt! :O Man vet ju aldrig va jonte kan göra med rebecka och felle. Får bara hoppas på det bästa! :)

sovgott puss

Skolfotot



                                                  9A

Skolfoto

Fredag 12/9-08
Hallå, allt bra med er? Själv mår jag bara fint. Kom just hem från min farmor. Hon fyller 85 år idag. Grattis på dig!
Sen har vi fått skolfotona idag!? :O Ursch, ja jag kan ju inte skryta om bilden iaf. Inte den enskilda..jag hatar enskilda kort. Gruppfotot blev väl okej, inte sådär jättebra. Men bättre än alla andra års! Ursch varför tar man skolfoton? Det vet jag ju iofs redan..men..ni fattar..

puss

Jordens undergång, w00t?

Torsdag 11/9-09
Guten Tag!
Har nyss ätit middag och snart är det träning, klockan 18.00 för att vara exakt. Känner mig så jävla peppad, idag ska det gå bra! Matchen i tisdags gick åt h*lvete, ursäkta men näe fy vad det gick dåligt. Vi förlorade med 3-2, vi spelade faktiskt bra, förutom en liten liten person som stod längst bort i ett mål. Ja lilla mig :)....
Aja nog pratat om det.

Idag va en helt tråkig dag igen...suck'-.-..! Sem är inte simon och alle särskillt snälla heller. Alle sa att jag sög och att jag va emo på apberget(tro inte det, iaf inte emo) och simon tryckte ner mitt huvud så jag fick ont, :( Haha stackars mig..

Sen till rubriken, fick igår reda på att jorden skulle typ gå under...Nämen forskare skulle skapa en miniatyr bigbang och alla sa att jorden skulle gå under. Klockan 9.00 igår. Ser jag död ut? Nej? Inte är jag död heller för den delen..

puss

Lalalalalalalalalalalalalalalaaaaaaaa

Onsdag 10/9-09
Hellu, back home from school :)
Eller egentligen inte, va hemma vid 14.10 slutade 14.00 idag, herrlich! :)
Idag va faktiskt en utav dom tråkigaste lektionerna på dessa tråkicka veckor av skola. Inte minst med att alla lektioner är MINST en timma långa, så vi hade BARA 4 lektioner som va en timma långa om inte mer. Gud så tråkigt!
Men sista lektionen va faktiskt ganska kul. Fick en pärm där vi skulle klistra bilder från tidningar vi hade tagit med oss. Jag började med att försöka att klippa ut alla bokstäver i mitt namn. Tyvärr så kom både simon och victor ett x antal ggr till vårat bord och lämnade massa tidningar så allt for ut, suck.. Då va det bara att leta åt allt igen och börja om. Som tur va så hann jag iaf att slå in min pärm med massa tidningspapper och klistra dit mitt namn innan lektionen slutade! =)

puss


Nu jävlar!

Tisdag 9/9-08
Gud vad dålig jag är på att uppdatera nu. Har faktiskt tänkt att lägga ner bloggen..men det beror ju på vad ni tycker. Vet inte vilka som brukar läsa och om det ens är intressant. Den här frågan kommer att komma upp lite då och då under den här veckan. Nästa vecka, kanske inte den här bloggen finns. Vad vetjag..?

Idag har det iaf varit skola. Ursch vad jag är less...läxa, läxa, läxa jaa..ska inte klaga har bara 3 stycken(A)
Nä jag orkar faktiskt inte berätta ngt mer om dagen och kvällens match. Det får ni lista ut själva om vi förlorade lr vann...

puss sovgott

YES WOHO!

JAG KLARADE MOPPETEORIN!!!!! Så jävla glad jag blev alltså! :D
Nu kan jag köra moppe hur mycket som helst, yeah :D
hah men men..jag har inte så mycket att skriva nu, är med folk så kommer in sen :)

puss


The Day-D!

Hellu, nyss hemkommen från skolan och ändå på glatt humör.
Idag är den stora dagen, jag fyller år OCH ska göra moppeteorin klockan 17.00 ikväll.
Jag längtar som in i h*lvette..ursäkta mitt språk. Men jag vill köra moppe NUNUNU!!!
Sen ska jag och Rebecka sticka till ske-hamn och köpa litte godis också (A) kanske grottan efter det också :)

Ha en superbra da, för det ska jaa!
haha det rimmar ju^

puss

Grattis till..

Måndag 8/9-08
Hellluuu alla glada! :)
Gissa va det är för dag idag? :D MY BIRTHDAY såklart! :)
Hann inte skriva ngt igår så jag kan ju berätta litte snabbt om det :)
Fick en klocka och börs av farmor, 400:- på H&M från bror, hans tjej och syster. Tackar som bockar! :)

Nä nu måste jag kila iväg till Rebecka.
ha en bra dag!!!

puss

Pictures


Påväg till mormor & morfar.

Haha, bakklar.

Väldigt dålig kvalla..men det ska föreställa när vi bakar iaf.

Morfar och erik kör fyrhjulingen.




puss

Now I'm Back Home Again..

Söndag 7/8-08
Hallå i stugan som morfar säger :)
Allt bra med er? Själv har jag haft en helt underbart skön helg. Låt mig berätta lite för er.

Fredag:
Hade skola på dagen. Skulle egentlgen ha slippt den, men ja for bara för att säga hejdå till vissa vänner. Vi hade bad och vädret va väl inte det bästa. Så jag och rebecka cyklade ill ske-hamn i spöregn bara för att säga att vi inte kunde vara med medans dom andra körde moppe dit..'-.-. Vi fick då gå ut och gå så vi gick först till albatross, men dom öppnade 12.00 så vi for till billisten och köpte godis där ist. Vi fick då sen cykla tillbaka. Vi trodde att vi skulle klara det utan att det skulle börja regna. Men sk så skulle det ju spöregna igen. Så vi blev inte lite blöta. Jag cyklade hem och bytte kläder, hann inte äta lunsch, men jag överlevde ett tag på godiset jag köpt. Sen va väl inte skolan så speciell längre. Jo, på No:n fick vi träffa våran nya skolsköterska(fast det va en han). Killarna sa att han skulle prata på så han gjorde det ett tag när vi sen fick reda på att vi bara skulle göra en ynka sak innan vi fick sluta för dagen. Så..aa lyckat? jag gick med Rebecka hem och sa hejdå, kramade om varandra och jag gick hem.

Hemma va det fullt ös inför bilfärden. Jag tog mig en snabbdusch och packade det sista innan vi for. Vi kom fram hos mormor & morfar vid kvart över 5. Åt vid halv 6, surströmming, ursch vad gott det är alltså! Mina kusiner va också där så det va trevligt. Jag och Elin(min ett år äldre kusin) tog massa roliga bilder på varandra, och jag fick bokstavligt ont i magen av allt skratt. Sen firade dom mig, mormor och erik. Jag fick en Puma tjocktröja, ett halsband, och ett kors till min konfirmation. Tacktack! Dom for hem vid 10 då vi så småning om la oss, gissa om ja va trött eller inte?

Lördag:
Vaknade vid halv tio av att erik skrek i mitt öra att jag skulle skynda mig upp. Jag tog snabbt på mig kläder och skyndade mig in i köket. Såklart hade erik lurat mig att komma mig snabbt upp ur sängen så där stod jag med ruffsigt hår och halverst påtagna kläder. Jag satt mig och åt frukost. For sedan till affären för att köpa mat samt hämta några saker hos mormor och morfar(vi va i deras stuga). När vi kom tilbaka va det sagt att baka. Mormor & mamma hade redan vart uppe före gryningen och bakat hårdbröd. När vi nu skulle baka va det dags att baka mjukkakor. Riktigt mummsigt faktiskt. Efter två timmars slit med att baka ut bröden for vi in och snabbfikade sen va det dags för gräddningen. Det blev inte lite gott den när dom va klara. Mummsi! När dom var gräddade for vi in och åt middag. Blöta, ursch vad det är gott! Yummie. Mycket godsaker blev det att äta där. När maten hade smält någolunda gick jag, morfar och erik ut och gick. Jätte härligt väder! När vi kom tillbaka tog morfar, jag och erik ut fyrhjulingen och vi for ut på en långsväng(bilder kommer sen). När det blev för kallt vände vi tillbaka hemåt. Där bänkade vi oss framför sofforna inför EDC(eurovision dance contest, stavas det så?). Vi hoppades erkligen att det skulle gå bra för sverige. Men näe, innan jag somnade i soffan låg vi på 10:e plats. Sen vet jag inte hur ställningen blev. Någon som kan berätta?

Söndag:
Vaknade otroligt tidigt, 7.45 wtf? Ursäkta mitt språk, men hur länge sedan va dte inte att jag vaknade så tidigt av mig själv? Ursch, ja jag gik då upp iaf och satt mig vid matbordet. Då hade tydligen alla fikat. Så jag fick gott sätta mig ner och fika själv. Efter inte så länge så for vi hem. Hejdå Momme och moffe(A). Haha jag kallade dom det förut. Vi kom hem vid kvart över tolv.

Juste, på vägen till mormor & morfar sprang det en älg just över vägen. Scaaaarrrryyyy. Tur att jag såg den så mamma hann att bromsa! :D

Ikväll kommer brorsan, hans tjej och jossan för att gratta mig ist för imorgon. DÅ SKA JAG GÖRA MOPPE TEORIN. Hoppas jag klarar den(A)

Ojojoj det blev ett långt inlägg det här. Hoppas ni orkar läsa. Lägger in mer bilder sen.

puss

Mormor & morfar

Jag sticker imorgon, tid vet jag inte om det blir morgon lr kväll..
Iaf så stannar jag där t.o.m söndag så jag kommer inte blogga ngt under dom dagarna.
Kanske söndag kväll.

Nu ska jag ta och fixa till mig och bege mig mot sängen.

puss och ha en bra helg..

Lille bubben!

Torsdag 4/9-08
Jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera bloggen nu känner jag. Två enda inlägg igår. Det är för tääskigt. Men som ni kanske har sett så har jag inte mått så bra på senaste tiden. Detaljer vill jag inte prata om.

Igår va jag iaf med Rebecka, vi gjorde inte så mycket. Hon fick sin nya mobil då. Riktigt fin va den också. Tyvärr så har den en bra kamera så jag kommer nog att vara med på ett x antal kort..x(

Idag har det varit den drygaste skoldagen!! Ursch va skönt det va att komma hem. Hemskast idag va nog när min lillebror kom springade mot mig i matan och sa att han hade slått sig. Han har slagit upp ögonbrynet(inte ett ärr utan bara ett sår) sen under ögat och på kinden. Stackars lille bubben..:( Ursch jag vill inte ens veta vad jag skulle ha gjort om han hade farit in på sjukhuset! Men som tur va så gick ju det hela bra. Ikväll blir det ÄNTLIGEN TRÄNING!!!!! Det måste ha varit en och en halv vecka sedan jag tränade sist. Fatta hur mycket jag har längtat...det är väldigt mycket. Så det ska bli skönt att så springa bort lite av alla tårtor jag har ätit på alla kalasen (A)

Imorgon sticker jag till mormor & morfar och stannar där tills på söndag. Ska bli ruskigt härligt tycker jag. Sen på måndag fyller man 15! :}

puss

Freezing

Ursch vad det är kallt ute OCH inne. Jag håller på att frysa ihjäl:(
Ändå har jag tjocktröja och tjocksockar på mig, ursch tänk om jag håller på att bli sjuk? :O
Det skulle fan vara lägligt....n000t!! Jag kommer fan träna ändå..

Idag va det en ganska slapp dag. Hade fyra lektioner såå..men då va dom ungefär en timma långa var och en såå..det va litte drygt ändå. Slutade ändå 14.00 idag så det va ganska skönt..

Nä nu måste jag hämta en filt..


Du gjorde mig varm i kroppen förut,
nu fryser jag mest helatiden.
Du gjorde min dag, bara genom att snacka med mig,
att bara veta att du fanns där för mig dag som natt..

5 dagar kvar!

puss

All skit

Onsdag 3/9-09
Det blev inget långt inlägg igår. Ursch och fy vad jag mådde dåligt. Jag orkade verkligen inte ens lyfta ett finger och trycka på tangenterna. Så ledsen va jag, och jag är helt ärlig just nu. Men nu är det en ny dag och jaa, jag mår faktiskt bättre idag. Ska kanske vara med Rebecka och Jonte idag, vi får se om vi inte har allt för mycket läxer o så...

Nä nu måste jag fixa till mig.

puss

så kan det gå

All skit händer nu..
ursch säger jag bara

Discgolf


OBS! Det är inte Adam, jag, linn eller malin! :)^

Hallå, nu är man hemma nyduschad och fräsch (A)
Spelade då som sagt discgolf idag. Det va verkligen RÅKUL! :D
Det måste bara ha varit jag som tyckte det tror ja, iaf så va jag med Malin, Linn & Adam. Om ni inte vet vem Adam Lundström är så kommer ni snart veta vem han är..varför? Jo, han äger på discgolf. SJälv säger han att han suger, men jag kallar han proffset. Jag lovar er, han kommer att bli berömd! Han lärde mig att kasta en discgolf så tjaa, nu vet jag väl ungefär hur man gör (A). Vi skrattade nästan hela banan ut. Adam ägde och jag ägde lite men inte jättemycket (A). Fast Linn sa att jag sög, så då blev jag sur på henne. Malin siktade bara på mig så jag höll på att dö...haha kanske inte dö då. Sen kom Simon helt plötslig in i bilden och kastade discen i Malins rumpa. Jag höll på att skratta ihjäl mig. HAHAHAHAHAHA!

Resultatet blev följande:



HAHA superfin bild va? (A)

Iaf om ni nu kan räkna så blev jag tvåa?! :O Och jag hade aldrig spelat det förut, jag är stolt över mig själv! :}
Faaaast, jag har träningsvärk i hmm..vid nyckelbenet(A)

Nu måste jag sticka och klä på mig, jag fryser :(

puss

Bergsbyn

Tisdag 2/9-09
God morgon!
Har ni sovit gott? För mig blev det som vanligt ingen tidig kväll utan jag somnade nog vid 12 någon gång. Så jag är lika trött som jag alltid är på morgonen. Fast..jag har börjat vänja mig nu! :)

Idag ska vi med klassen till Bergsbyn och spela discgolf. Det ska bli kul. Jag ser verkligen fram emot det! :) Sen blir det att äta glasssssss, yummie :]

Nu måste jag sticka och göra mig klar :)

puss

Goodnight!

Hallå kom hem från rebecka för ett tag sedan. Vad vi gjorde? Inte alls mycket faktiskt, eftersom jag hade ont i ryggen så kunde vi inte göra allt för mycket. Skulle egentligen ha spelat match idag då...meen ryggen ni vet. Ursch vad det gör ont. Som tur va så ställde några andra upp i sista minuten. Vi förlorade visserligen med 2-1 men vi spelade nog skitbra! :)

Rebecka och jag hade tänkt fara ner till Grottan men orkade inte med det. hehe :]

Imorgon blir det att spela freesbeegolf(stavas det så?) med klassen. Ganska kul och jag ser faktiskt ram emot det. För...damdamdam, man får välja egna grupper! :D Sen blir det att äta lusch på bergsbyskolan och sen äta glass på bergsbykiosken. MUMMA!

Nu ska jag lägga mig tidigt för en gångs skull. SO GOODNIGHT!

puss

Ingen fotboll, förbannade rygg.

Måndag 1/9-09
Ska börja det här inlägget med att berätta att jag inte har någon match idag. SKITKORV! Haha litte omoget, men det va det första jag kom på(A). Som ni vet så har jag gjort illa höften för drygt en vecka sedan. När höften äntligen hade blivit bättre så skulle jag såklart göra mig illa igen så jag inte kan spela ikväll. KANSKE imorgon. Men värst av allt. Vem ska stå idag? :O Linn är sjuk och jag har ju bara ont i ryggen? Det är inte bara, men ändå. Det känns som att jag måste spela. Jag bara måste, fast jag vet att min rygg inte kommer att orka det. FYFAAN säger jag bara..

Idag va det fan drygt på skolan. Sov inte mycket inatt p.g.a ryggen och armen. Sen hade vi pluggämnen idag(som jag då kallar svenska, matte, so osv) som jag tycker är otroligt drygt. Så ikväll blir det nog bara att sova..lägga mig tidigt

OBS!! Jag fyller år om en vecka. Lägg det på minnet! ;)

puss

RSS 2.0