Valborgs

Det blev trots allt inte en sådan himla tråkig kväll. Var nere på folkan med folk, gick omkring och såg på innebandymatcher. Gud vad duktiga dom är! :O Jag tänkte mig själv stå där nere och försöka att se van ut, men det skulle inte alls ha sett särskillt bra ut. Träffade även Fellepelle och Rebecka där. Fina kort blev det på mig.....mycket fina..urk. Aja, synd att 9B inte vann.., men dom va som sagt skitduktiga ändå=)

Nu ska jag lägga mig, läsa min underbara bok och kanske se någon film också=)

Küsse

Larver i maten, hälsosamt?

Torsdag den 30/4-09

Så är det äntligen helg och valborgs också. Känns ganska härligt. Måste dock jobba ganska hårt med massor av arbeten vi har nu. SÅ lär väl inte bli en sådan JÄTTE lugn helg direkt.

Skolmaten har inte alltid varit den bästa maten, men det här måste fan slå rekordet! Var pasta och nå köttfärsskit och vad hittar folk i maten, JO LARVER?! Ska det överhuvudtaget finnas i mat? Dom hittade två stycken, så det kan ju inte ha varit någon som bara krypit dit av sig själv, eller hur? Det värsta är ju att det har hänt förut också, så det var ju inte första gången. Ja aldrig mer att jag äter av den äckelmaten.

Küsse

lalal

Var ikväll med Mickaela, Victor, Simon och Jonte. Var faktiskt råkul, även fast vi inte gjorde så mycket så har jag nog inte skrattat så måcket på ett tag. Måste vi göra om! :)

Nu ska jag kolla genom tyskan, äta kvällsmacka och soooovaaa=D

Küsse

Beyonce - Halo


Rihanna ft. Justin Timberlake - Rehab


Lily Allen - The Fear


Mickaela

Onsdag den 29/4-09

IDAG KOMMER TWILIGHT UT PÅ DVD! ÅÅh jag måste ha filmen, nu nu NU!! Ska höra om jag och mamma kan fara in en tvärt efter maten :] Annars blir det kanske Mickaela direkt efter maten. Vi får se när det blir :)

Har gjort massa läxor och jobb nu så nu känner jag mig väldigt duktig, ska bara leta upp lite fakta om SO:n nu. Sedan ska jag ha allt material till alla arbeten..

Küsse

Hahaha that's the question.

"Att ha eller inte ha ett stukat finger, det är frågan!"
Hahahah finns ingen fråga för det, kan man stuka samma finger två gånger i rad?


Varför..?


Robert Pattinson



Du kan gärna komma hem till mig!^

Twilight på DVD

Kom just på, imorgon släpper dom den nya TWILIGHT-filmen på DVD!! Jag kommer att köpa filmen, så är det bara. Så jag kan ligga hemma i min mysiga säng och drömma om och om igen att jag är Bella :] Haha nämen folmen är så ruskigt bra och att en kostar 99:- på elgiganten gör inte saken nå sämre!! :D

Küsse

Svenska nationella

Tisdag den 28/4-09

Det är kul att jag har fått fler läsare nu. Har nu omkring 17-20 läsare per dag, mer eller mindre, men så flitig som jag är har jag räknat ut medelvärdet av det hela :] Aja, nog om matten. Hade svenska nationella idag, gick faktiskt JÄTTEBRA! Var inte alls så svårt som jag hade trott, eller ja, det kändes bra iaf. Det gick nog bra=)

Ikväll blir det träning, härligt! Nu är det mycket bättre i benet, dock är jag nästan helgul(blåmärke) såå, kan ta en bil om ni nu är intresserade..

Küsse

Fullt upp

Måndag den 27/4-09

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har haft lite fult upp både idag och igår. Så jag kan väl sammanfatta dagarna.

Igår: Solade som sagt, började sedan skriva lite på mitt svenskaförfattar arbete. Ska skriva om en författare och sedan en skriftlig samt muntlig bokrecension. När jag väl började med faktan om författaren kunde jag inte sluta så det hela ledde till att jag blev klar med faktan, vilket känns jätteskönt! :) Sedan kom victor, frans och Linnea ganska tätt inpå så vi var ute och stojjade omkring innan jag började frysa om fötterna. Gick då in och insåg att jag inte hade duschat, så jag hoppade in i duschen vid halv tio. Som tur var hade vi en liten sovmorgon så håret fick torka klart innan jag la mig :]

Idag: Blev då skola som vanligt, blev en ganska hyffsad dag. EFter det, direkt jag kommer hem, ser jag att vi har fått reklam!!! Har kollat efter en ny mobil eftersom min andra är pajj som ni vet...så då såg jag en Sony Ericsson W302, en utav dom nyaste mobilerna för bara 990:-...inte dåligt billigt! :O Så jag lyckas övertala mamma att få den i en VÄLDIGT förtidig födelsedagspresent. Så vi far dit, men vad har inte pappa gjort? Jo han har tagit min gamla NOKIA och lämnar in den på lagning.. Den kommer säkert överleva lagningen så jag får leva med den flera hundra år till...

Küsse

solning på G

Söndag den 26/4-09

Gud vilket härligt väder det är ute nu. Har suttit ute från halv ett till nu, solat, solat, solat, men kände nu att det fick vara nog. Vill inte bränna mig, är inte alls särskillt roligt. Så nu sitter jag här vid datorn, ska nog ta och städa rummet snart. Även fast det inte är det roligaste man kan göra på en söndag så..

Det enda negativa med den här dagen är att fotbollsträningen för mig blir inställd. Såren jag fick på matchen igår har inte lyckats läka så jättebra, rivit upp dom flera gånger så jag måste tyvärr avstå dagens så att dom kan läka tills på tisdag :)

Küsse

Glass i Bergsbyn!

For till Linnea vid halv två för att sedan fara med moppen till bergsbyn. Rebecka kunde dock inte följa med för att hon var sjuk, krya på dig. Så det blev bara jag och Linnea. Vi tog då moppen, alltid lika roligt :)


Mummmsssss, lakrits!

Linnea gillar också lakrits, vilket är bra=)

Efter det for vi tillbaka hem till Linnea, satt ute och solade en liten stund innan vi gick in igen.

Nu sitter jag hemma och väntar på maaaat, grillat. Mummsfillibabba!=D
Kvällens sk. "outfit"


Synd att ni inte ser dom sk. "klösmärkerna" på bilden. Syns väldigt bra igenom, ser faktiskt ut som att jag har blivit attackerad av en björn :O

Küsse

Fotboll är inte ofarligt..

Lördag den 25/4-09

Det enda jag har att säga är "Fotboll är inte ofarligt". Sedan får bilderna tala för sig själva..



+Två stukade fingrar...som vanligt.
+Jag kan påpeka att jag inte har fina ben...så bli äcklade.

Videon är som fin...


Videon är som fin...

Rockens historia

Fredag den 24/4-09

Äntligen är det fredag, herrlisch! Nu kan man åter bara ta det lugnt och lugna ner sig lite innan det sista av skolan åter börjar om. Hade musik på eftermiddagen och fick då ett papper samt låtar vi skulle träna in. Alltså vilket land, gruppen och kännetecken.

Här är några exempel:

Elvis Presley

Gloria Gaynor

Deep Purple
 
Metallica
 
Madonna
 
Nirvana

The Prodigy

Det här är som sagt bara några exempel, ska ha 24 olika låtar i prov..

Küsse

sovaaa

Jag älskar verkligen att sova. Så nu har jag nyduschat efter en härlig träning. Ska krypa ner i min varma(hoppas jag :O) säng, läsa 3:e boken av twilight-serien(ljudet av ditt hjärta) och så småningom sova. Känner mig på bra humör, toppen humör!

Tack och hej, lever pastej!
Küsse

Nationella Proven-Matte

Torsdag den 23/4-09

Hallå! Kom hem för en liten stund sedan, lång dag vet ni. Blev ändå en ganska hyffsad dag, både bra och dåliga saker..ermm..ja iallafall hade vi nationella proven idag, del matte. Gick jättebra!! Skrev på ALLT och ja, jag känner mig verkligen jättenöjd över det. Nog klarade jag det alltid. Nu är det bara muntliga engelska/svenska/matte kvar..ojoj. Det måste vara det jag hatar mest, muntligt.. Hoppas det blir i dom grupperna man vill hamna i..

Ikväll blir det sen träning, men lika glad är jag för det, för jag får köra moppe! :D haha jag verkligen älskar att köra moppe har jag insett, skulle nog kunna köra moppe till skolan. Fast jag är en sådan "miljömänniska", så jag tycker det är helt onödigt. Gaserna ni vet..okej en moppe drar inte mycket bensin, men det hjälper ändå till med växthuseffekten.

Küsse

FINALY

Åååh idag har jag ÄNTLIGEN kört min kära gräsklippare till moppe(ja den låter som en gräsklippare...eller något iaf :O). Men jag älskar den lika mycket ändå=D For till Linnea iaf, kollade genom matten till nationella imorgon och sedan for vi hem till mig, hämtade pengar och for till konsum. Köpte där glass...mummmssss..for till Linnea igen och såg Click. Haha I love it! Tack för en otroligt rolig kväll!=)

Küsse

Blogg.se

Onsdag den 22/4-09

Före man kommer in på sin användare kommer man fram till Blogg.se. Brukar alltid kolla runt där först och såg att dom höll på att göra en namninsamling till att få hit skådespelarna från TWILIGHT. Alltså när nya filmen New Moon har premiär hade dom tänkt försöka få hit dom. Så som dom alltid gör i alla andra länder FÖRUTOM dom nordiska. Jag har skrivit upp er. Om ni vill försöka att få hit som då klickar ni här och går med.

Küsse

Moppemoppemoppe

Jag kanske är ensammen med att ta fram moppen nu? Kanske är sen med det? Hur som helst har jag tagit fram moppen, har dock inte kört den än. Blev pappa som skulle kolla om det var OK :] Men snart ska jag väl ut, blir dock inte till träningen ikväll...är som inte tillräckligt långt om man säger så :)

Küsse

Grus..

Fick många snälla kommentarer om min nya frisyr idag, var verkligen jätteroligt att höra! :) Lyste som upp dagen=D Annars har hela dagen varit trist och tråkig, tisdagar är nog den värsta dagen som finns. Absolut inga roliga lektioner och ja..allt blir bara tråk. Tur att det SNART är sommar!

Ikväll blir det första träningen på grus, ska bli riktigt spännande..fast så spännande är det väl inte egentligen. Bara jobbigt. Man blir som fin då man kommer hem efter en sådan träning, aja hur som helst är det träning iallafall..och det gör mig glad. Sedan att solen lyser ute gör att det ehla får ett litet plus i kanten :)

Küsse


En dag närmare sommarlovet

Tisdag den 21/4-09

Godmorgon! Ska aldelles strax fara till Rebecka för att sedan fortsätta till skolan. Känns bara drygt just nu, går till halv fyra..*tänker att det snart är sommarlov*. Man får helt enkelt tänka så! Ju fler skoldagar man går dessto närmare kommer man till sommarlovet. Så egentligen borde man längta till skolan, eller? Hhaa ja vad vet jag..

Hoppas ni får en bra skoldag :)

Küsse

Patrik Isaksson - Hos dig är jag underbar


Våren

Jag har alltid tyckt att vårarna i sverige har varit konstiga, men den här våren måste vara den konstigaste utav dom jag har varit med om. Nu, i mitten av April, har vi i Skellefteå en halvmeter snö på vissa gårdar(som min) och andra ställen medans dom i Skåne har sommar så att det bara låter om det. Jag tycker det är stört..snart kanske vi här uppe har snö i juni?


Såhär blev det då jag klippte mig iaf, kanske inte syns så mycket, men ni får nog ta och leva med det :)

Küsse

New hairstyle

Måndag den 20/4-09

Hallå! Allt bra med er? Med mig är det bara bra, kändes dock sådär att skolan har börjat..men man får leva med det. Får tänka att vi kommer närmare sommarlovet. Eller hur? ;) Har varit en relativt bra dag, finns som inget att klaga på..tror jag.

Ikväll blir det att fara till frissan och klippa sig hos min Kusin, Bea. Var flera år sedan man såg hon :O Gahh men hon är då sig lik iallafall. Blir ingen ny "hårstil" som rubriken menar..blir bara att klippa upp håret ganska rejält. Blir nog bra=)

Küsse

Syster

Det har nu varit 12 unika besökare tre ggr i rad, har dock varit fler sidvisningar, men det måste ju alltså betyda att tlv stycken följer min blogg? :) Jätteroligt att faktiskt inse, att det inte bara är folk som klickar upp min sida bara för att kolla vad det är för skit, haha. Hoppas ni stannar anyway!=)

Kvällen har bestått utav besök av min kära syster som för tillfället bor i Ljusdal. Var mycket trevligt att träffa hon! Efter det for jag och Julia ut och gick, samma runda som vi alltid går, samma snack varje ggn..ungefär. Haha :)

Nä nu är det bedtime..sedan börjar skolan om imorgon, jaaa...*hmpf*. Aja det rä 8 veckor kvar av skolan=40 dagar! :) I will make it, I hope.

Küsse

Vinst

Vi vann matchen, gud så härligt! :) Var dock världens sämsta väder, okej det var inge snö, men det blåste så jäkla mycket. Tur att vi hade fördelar med det då ;) Vann med 5-2, sista målet kom i sista minuten på en straff. Åååh jag hatar straffar! Men huvudsaken är att vi vann iaf=)

Küsse

PEPPAPEPPAPEPPA

Söndag den 19/4-09

Oj oj, nu är det nervöst. Om ca. en timma sitter jag i omklädningsrummet och får veta uppställningen och om TVÅ timmar står jag på planen. Redo att stå i mål. Det här känns inte bra, känns som att det kommer att gå skit, verkligen, men jag får peppa. Peppa, peppa och åter igen, peppa!

Küsse

Damlaget

Oj nu är jag lycklig, ÖVERLYCKLIG rättare sagt. Dom ringde från Damlaget nyss och frågade om jag ville spela match med dom imorgon. Klart jag ville! :D Så nu gäller det att peppa, antingen går det skit eller så går det bra.

Küsse

Aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4933318.ab


Klicka på länken ovan^ Fyfan vad hemskt. Jag kan verkligen inte fatta att det finns sådana människor. Ni har verkligen inget liv, fattar ni inte att ni förstör flickornas liv? Jag tror att många inte inser det. Dom som blir vådltagna vågar knappt gå ut, kan bli psykiskt dåliga och endel..blir inte sig själva igen. Jag tycker att det är helt fel att folk ska få bli behandlade så, bara för att några perversa gubbar(finns naturligtvis också kvinnor men eftersom den här länken handlar om män så skriver jag om det nu) inte får sig ett ligg? Okej jag låter brutal, men det här ämnet står mig väldigt nära hjärtat och just nu känner jag att jag måste få skriva av mig. Om jag ens kan göra det. Det är ett så passt svårt ämne att skriva om för att det ska bli vettigt att läsa. Så jag kanske ska sluta här, då jag just har börjat? Ja hur som helst så tycker jag att det är jävligt fel av män/ kvinnor att våldta. Dom fattar nog aldrig hur hårt det tar på en..

Vad tycker ni?

Küsse


Tidig match

Lördag den 18/4-09

Ursäkta för dålig uppdatering. Min mobil gick iallafall sönder igår, kul? Nej abolut inte, skärmen är helt veck så ja..jag har min gamla siemens c45:a...haha, jag hade den då jag gick i tvåan.. Hur som helst så ska jag eventuellt få en ny, på måndag ska jag och mamma fara och kolla om en.

Varför jag är uppe såhär tidigt? Jo vi har match om en och en halv timma och vi ska samlas om en halvtimma. Altlså, matchen startar klockan 9.00. peppad? Inte för tillfället men jag lär väl bli det snart hoppas jag.


Hade ingen match idag, puuuhhh..lite halv jobbigt att man steg upp för att sedan gå och lägga sig, men ja. Jag lyckades somna om till elva iallafall, så nu är jag glader igen. Ska strax ut och sola också, ska bli härligt.
Inte ett moln, så långt ögat kan nå lalalalala.

Küsse

Rulltårta med kolasås och grädde

Fredag den 17/4-09

Hallå! Har inte hunnit blogga förrän nu. Har bakat hela morgonen. Har gjort någon ny rulltårta med kolasås och grädde i, mumms! Har dock inte smakat på den, men lyssna bara på namnet?! :O Ska strax till Rebecka, ska bara fixa till mig lite innan. Ser bokstavligen ut som en rishög.

BTW. Gå in på den här länken. Är en 15 årig tjej som är gravid med två barn. Ojj vad starkt gjort utav hon! Känns som att det är många som skaffar barn i ung ålder nu. Vilket inte är negativt :)

Küsse

Uno Svenningsson - Under Ytan


Någon som har gjort en musikvideo till låten. Ursch vad jag gillar låten!^

wqeqwu

Det gäller bara att ta sig i kragen. Bara två månader = 8 veckor = 35 dagar kvar av skolan, sedan är allt över. Alla 10 år man har spenderat på skolan. Allt är som bortblåst. Hur det känns? Det är faktiskt blandade känslor just nu. Jag vill bara bort, bort härifrån..men ändå försvinner jag från dom jag vill vara närmast. FUCK vad jag hatar sådant. Just nu vill jag bara stanna tiden, andas ut, och fatta vad som faktiskt händer. Spola tillbaka tiden och uppleva det som hände då, en gång till. Uppleva allt igen, även alla misstag. Värt inlägg? Haha knappast.


Började fotboll sommaren -06

skolavslutningen-07

For till PSG för första gången med värdens bästa lag-07

Hela sommaren -07 med Felicia.

(rebecka lär döda mig) Rebecka började i våran klass -07.

Vintern-07 och sommaren -08 med Rebecka.

Så många <3 på det där^

Skolavslutningen -08..den sorgligaste avslutningen jag varit med om.

Sov i tältet, haha -08

Turkiet-08

Sov i victor husbil, haha ojojoj-08

Konfirmeras-08

Börjar i nya klassen som alla var emot-08

Var ute till sent på natten när föräldrarna trodde något annat-08

Insåg att fotografering faktiskt var kul-09

Finns massor med bilder på datorn jag har massor med minnen relaterade till, men dom här är några utav dom jag verkligen inte kommer att glömma.

i övermogon smäller det

Torsdag den 16/4-09

Godmorgon! Vaknade för en timma sedan, var riktigt härligt att få sova ut. Är allt bra med er? Medmig är det bara bra, lite halvhängig men det är väl ganska okej. Ska iallafall på träningen ikväll, det lär jag behöva kan jag lova er. Match i ÖVERMORGON!! Ojojoj vad jag känner mig peppad alltså, mer än någonsin.

Küsse



Hittade nyss en blogg som handlar mestadels om TWILIGHT-serien. Måste ta och börja följa den känns det som, står allt man behöver veta och mycket mer. Klicka här! :)

IKEA

Onsdag den 15/4-09

Ursch vad hemskt det känns då man har haft massor med unika besökare och så har jag inte ens skrivit något. Dom lär nog försvinna lika fort som dom kom. Kan dock inte rå för det. Har varit på IKEA nästan hela dagen.

Blev att stiga upp klockan 7 på morgonen, ta sig något i magen och fara iväg. Som tur var så somnade jag fort i bilen så jag fick några mer timars sömn. Väl framme blev det att direkt börja gå omkring. Mamma och Pappa skulle kolla om ny inredning till tvättstugan, det var därför vi for dit, så medans dom kollade runt gick jag och Erik omkring lite. Vi hittade det vi ville ha och jag fick med mig en ny taklampa och ett nytt örngott. Tack mamma och pappa! När vi for hem somnade jag dock inte så då var bilresan VÄLDIGT dryg, men som sagt så överlevde jag den med. För här sitter man ju ;) Så ikväll var jag med Elin och Linnéa. Gjorde inte alls mycket, men trevligt var det :)

Küsse

Bärbara datorn

Gahh jag blir förbannad. Den bärbara datorn är trasig, eller pappa har lämnat in den på lagning för att något var gaaaalet med den. Så nu får man lov att sitta vid den stationära istället. Visst vi har dator iallafall, men alla bilder, alla programm, allt är som bortblåst. Jättekul, jag som hade tänkt fixa en ny design till min blogg, men nej..då går inte det. Kan inte ladda ner det programmet till den här datorn för att den dampar helatiden. Ja ni fattar att jag är på dålig humör va? Sedan att jag är halvförkyld gör inte det hela bättre(kunde inte fara på kvällens träning p.g.a det).

jobbjobbjobb

Oj vad mycket det är som händer nu.

*Massor med jobb på skolan -Författararbete
                                                     -NOarbete
                                                     -Musikarbete
                                                     -Musikprov
                                                     -Engelskaarbete
*Måste hitta några skolavslutningskläder!!
*Måste nästan planera sommaren lite också..
*Sommarjobb
*Gymnasieval...gaah

Ja det är säkert något mer också, känner massor med press just nu, men det löser sig nog så småningom. Ibland vill jag bara spola fram tiden så att man har gjort bort allt jobbigt..

Küsse

Påsken

Tisdag den 14/4-09

Oj vad mycket det känns som att jag har att berätta. Har hänt massor i veckan. Orkar dock inte skriva allt utan jag visar det i bilder och en liten textsnutt efter :)







Jag har tagit massor av fler bilder men jag orkar inte lägga in några mer. Hoppas ni har haft en bra helg :)
Küsse

Sista inlägget..

Ja nu är et så att jag ska lägga ner denna blogg för gott...
NÄ SKOJA! Haha nämen det här blir nog det sista inlägget innan jag far bort till mormor och morfar samt kusinerna. Far imorgon direkt efter skolan så jag vet inte om jag hinner blogga före jag far. Så jag hoppas att ni får ett überskönt påsklov! Så hörs vi på tisdag(om jag inte får tag i en dator där borta, så håll er uppdaterade med att kika in varje dag ;)).



VIELE KÜSSSE!!

Norrmejerier Reklam


Oj vad jag älskar den här reklamen, barnet är verkligen så otroligt söt!! :D

Freestreet

Har just blivit medlem på en sida där man kan få presentkort på alla möjliga affärer.  Skulle vara kul om ni läsare också blev medlemmar. Jag får poäng för att komma till ett presentkort och ni har också möjligheten att få ett, smart va? :)

http://www.freestreet.se/?r=7502


Matteprov

Onsdag den 8/4-09

Hallå! Hur är det med er? Med mig är det väl ganska bra, vrålhungrig som bara den, men snart ska vi äta..hoppas jag. Är massor med byggarbetare här också, pappa och mamma ska fixa lite i tvättstugan. Inreda massooor där inne så just nu springer det folk fram och tillbaka. Tur att det bara är på nedervåningen så jag får vara själv på övervåningen, höhö :] Jag har nog alltid tyckt att arbetare ser bra ut på något sätt..så nog finns det några söta pojkar här också (A) Haha.

Skolan idag gick väl hyffsat, hade matteprov idag som gick väldigt bra. Sedan har polisen varit där också..det var inte kul ska jag säga er!!!! Nej jag skojar, dom skulle bara komma och informera om saker, sedan fick vi ställa massor med frågor och dom var verkligen jätteschyssta. Kul ändå att våran GANSKA så stökiga klass blev knäpptysta då dom kom, vilken respekt alltså :O

Küsse


Blodsmak i munnen

Träningen idag var rent utav hemsk. Har aldrig varit med om någonting sådant någon gång i mitt liv.
Vi hade iallafall varit ute och värmt upp och skulle sedan springa 2 km. Började ganska bra och fick som vanligt "blodsmak" i munnen(som egentligen är en slags metallsmak). Hur som helst tänkte jag inte så mycket mer på det, fortsatte springa tills det började vattnas i munnen. Som om jag nyss hade druckit vatten, jag spottar på marken och märker att det är BLOD. Stannade upp och spottade igen, ja det var verkligen blod. Inte så mycket som på film, men det var blod i spottet. Så då blev den träningen förstörd..tack. Blev så jäkla skraj och jag vet absolut inte vad det kan vara heller..

Küsse

Min lillebror är så söt.

Tisdag den 7/4-09

Börjar det här inlägget med att berätta vad min lillebror just sa.
Erik-Vad är det för tuggummi du har?
Jag-Jag vet inte riktigt..
Erik-Det luktar väldigt gott! 
Jag-hehe jo det är det också, han tyvärr inte bjuda dig eftersom jag fick det från en kompis..
Erik-Det gör inget jag nöjer mig med lukten

Nog är han söt alltid :]

Det andra jag vill ta upp är att min KÄRA vän från Varberg(vid göteborg) skickade ett sms under min tyskalektion att hon satt och läste i en tidning och solade i 18 GRADERS VÄRME?! Vad är det här för skit? :] Okej nu vill jag ha sommar, NU!!!

Nä nu måste jag hjälpa pappa med en sak, skriver mer sedan :)

Küsse

Ja hur är det egentligen?

Jag känner att mina känslor bara far upp och ner som i en berg-och dalbana. Allt går inte som man har tänkt sig, så är det aldrig. Även fast det handlar om bra och dåliga saker. Jag har isett det nu, man lär sig av sina misstag. Det är så man faktiskt lyckas här i livet. Man kan inte alltid få allting perfekt, men för det betyder det inte att man kan ligga och lata sig, kämpa för det du vill och du kommer att lyckas med det mer eller mindre. Alla har vi våra sörje/glädje/ilske-perioder. Då alla känslor bara vill ut. Försök att få ut dom, stäng inte inne dom. Det mår du bara mer dåligt utav och när du tillslut inte kan hålla det längre så går det åt skogen. Då kommer allt på samma gång och det är 100 x mer pinsamt, tro mig.

Varför skriver jag det här nu då? Egentligen känner jag att jag bara vill skriva av mig och få mig att lyssna på mig själv. Många säger att jag ska göra det, so why not? Det är alltid värt ett försök. Försöker man inte här  i livet kan man inte uppnå någonting heller.

Jag vet inte vad som kommer att hända efter det här inlägget. Det kommer bli betydligt fler känsloinlägg, det känner jag på mig. För det kommer jag inte att deppa ihop. Nej nej. Vill bara förvarna er som hatar känsloinlägg att det kommer  kanske bli mer inlägg. Vad vet jag?

Küsse

...

Måndag den 6/4-09

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva, finns ingenting att skriva om. Läntar bara så jäkla mycket till påsklovet. Ursch vad skönt det ska bli.

Küsse

Mariah Carey - Without you


snart

Så har en till helg gått, snart är skolan slut, snart ät det sommarlov. SNART börjar ett helt nytt liv. Hur det känns? Helt ärligt vet jag faktiskt inte, jag vill inte heller tänka på det. Allt folk man bara "är med" på skolan kommer att försvinna som ett sandkorn i en storm, ja ni fattar. Blandade känslor här.




Jag trodde aldrig jag skulle skriva det,
Jag ger upp.

Küsse

Bildredigering

Söndag den 5/4-09

Jag vill först bara klargöra för er läsare att bilderna jag tar inte redigeras i något redigeringsprogram. Det programmet jag laddade ner för någon vecka sedan var BARA för att fixa till min header. Det är inget program som kan ändra kontrasten, ljusskärpan osv. bara om man vill ha svartvit, sepia osv. Alla mina bilder är tagna av min Sanyo T800 kamera med 8.1 mpx, jag tycker att den tar bra bilder. Därför har jag valt att INTE redigera dom ett dugg.

Åter till dagens inlägg. Dagen har bestått utav sol, slapp och cola. Har legat ute i solen och solat mig åter igen med en mysig filt och ett glas cola. Tog då lite kort, som jag INTE har redigerat. Kommer direkt från kameraminnet. ;)



Küsse

Lilo & Stitch


Sitter just nu och ser på Lilo & Stitch. Jag älskar dom filmerna, mest den första, men dom andra är bra dom med. Kan inte hålla räkningen för hur många ggr jag har sett den, men det är många kan jag lova.

Küsse


HAHAHAHA


Bloc Party - Helicopter


Bygdsiljum

Lördag den 4/4-09

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, känner att jag har börjat bli less på att blogga. Snart kanske jag slutar(?) vem vet? Hur som helst var det som ni vet VÄLDIGT trevligt igår. Måste vi göra om!=D Inte nog med att det var skitskojj igår, det var det idag med! Var och åkte med Fellepelle i Bygdsiljum, råskojj var det :)


<3

Hahahaha felicia inser att man kan luta sig långt fram i slalompjäxor.

..och jag försöker att se pr0 ut. Ramlade faktiskt bara en gång under hela dagen :O!

Det var verkligen råskoj, måste vi göra om någon fler gång=D

Küsse

Grilla

Förlåt för min dåliga uppdatering..men jag har verkligen inte orkat att blogga idag, sedan har jag inte haft tid heller. Hade svenskagrammatikprovet idag och det gick väldigt bra :) jag  tror nog att jag klarade det=)

Ikvall var vi som sagt och grilade. Blev jag, Linnea, Elin, Malin, Frans och Filip. Var råkul, måste vi verkligen göra om. Grillade korv och marshmallows, mumma=D

Nu ser jag på Troja, I love. Den är verkligen jättebra :D hehe

Küsse

snöar i april månad..

Fredag den 3/4-09

Det snöar ute, SNÖAR?! Hur kan dte snöa nu i April? Ja vsst kan det snöa lite, men här har det verkligen snöat hur mycket som helst. Jag som faktiskt trodde åter igen att det skulle bli vår, men nej. Jag får ta på mig mina vinter skor åter en dag. Fick bara ha mina nya skor igår=(

Idag är det svenska grammatikprov, känner mig inte så spännd inför det så det ska nog gå bra. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt först sedan blir det att fara ut och grilla med folk:D

Küsse

Stukade fingrar

Som rubriken ovanför, jag har stukat fingrarna. Åter igen. Jag som trodde att jag hade lärt mig? Tydligen inte.. Både pek-,lång-och ringfingret är stukat på höger hand. Jag kan knappt skriva eller ta i någonting, kul? Haha skulle inte tro det. Träningen ikväll gick väl hyffsat, som den alltid gör. Man vill göra bättre men det går lika fullt inte.. Kanske har jag för högra krav på mig själv, vem vet? Oj blev på tok för många frågor där..

Küsse

kvällsträning

Snart är det träning då, två timmar tills den börjar. Peppa för det. Har dessutom gjort en till design åt min andra kompis Linnea. Klicka här för att komma till den :) Hon blev också nöjd över den, tur det :)

Küsse

NO-Prov

Torsdag den 2/4-09

Hallå! Allt bra med er? Med mig är det bara bra, dock lite halvtrött..men det får man räkna med då det är slutet av en skolvecka. Idag hade vi prov också, NO. Var inte alls svårt, så ett VG får jag nog iallafall. Hoppas på MVG men vi får se :)

Ikväll blir det att plugga inför svenska provet och SEDAN träning halv nio till kvart i tio, lite drygt men jag har längtat. Får sådan ångestkännsla då jag inte har kunnat vara med på någon träning(som den i tisdags) så nu får jag jobba hårt=)

Küsse

Nya skor

Har just varit på stan och köpt ett par nya skor. Dom andra fick jag skavsår utav så det kändes inte värt att lägga in en bild på dom över huvud taget. Kommer in en bild på dom senare ikväll antar jag. Annars kommer det in imorgon.

Nu är det, PLUGGTAJM!

Küsse

April

Onsdag den 1/4-09

Idag är det första april, är det någon som har blivit lurad? ;) Inte jag iallafall. Kommer ihåg då man var liten och skämtade om precis allt, haha vilka tider. Sedan våran förra klass i 6-8:an, haha ja den var inte riktigt som alla andra. Vi limmade fast kritor på golvet, ställde om klockan. Limmade fast lådor och ja gud vet vad, hahaha. Kul var det iallafall, omtyckt av lärarna, skulle inte tro det..

Idag tog dessutom min klasskompis med sig sitt barn. Ja ni läste rätt, han har blivit pappa. Visst han är väldigt ung men man ska inte klandra han för det. Så han kom idag med sin en månad gamla bebis. Ursch vad söt hon var. Lovisa heter hon. Visserligen sov hon, men oj vad jag skulle ha velat sno hon och springa iväg med hon. Haha ja så söt var hon faktiskt. Sedan att hon hade en slags björnoverall gjorde inte saken bättre. Åhh vad jag blev sugen på att ha ett barn. Även fast jag är väldigt ung och jag vet nackdelarna med det så, haha ja, visst blir man det ibland då man ser barnvagnar med små gulliga bebisar? Ska nog sluta skriva om det här, listan kan bli oändligt lång (A)

Küsse

RSS 2.0