Gott nytt år!Küsse

Årets sista dag!

Torsdag den 31/12-09

Så är vi inne på den sista dagen av detta år. Den sista dagen vi kan njuta utav år 2009! Sedan, om lite mindre än 10 timmar kommer 2010 och 2009 är ett minne blott. Känns smått hemskt tycker jag, men man får hoppas att det nya året bjuder på nya och spännande möjligheter!

Jag hinner nog inte med så mycket uppdatering idag. Ska vara hos Elin halv fem då vi ska beställa mat och äta gott, sedan spenderar jag kvällen och natten hos henne tillsammans med Linnea och Hanna. Det blir nog SUPER!

Küsse

Alphabeat - Fascination


Som en saga

Kvällen har varit riktigt trevlig! Var som sagt med Linn och Emelie. Vi såg på tv/film, snackade och bakade kladdkaka, vilket var som redan skrivet riktigt trevligt! Filmen vi såg på var "A Cinderella Story". En otroligt mysig film med allt och lite till.Nu hade jag tänkt kolla runt lite samt rensa bort bilder från datorn, sådana man samlar på sig bara.

Jag har inte tänkt leva upp till dina krav längre!

Küsse

Svar på fråga.

Anonym om Göm inte ditt ansikte bakom en mask.:

Ska du inte lägga in en bild med ansiktsmasken?
Man blir ju nyfiken;)

Svar: Skulle ju nästan vilja veta vem du är å Anonyme kommenterare ;) Haha jag tog faktiskt en bild på mig och min fiiina ansiktsmask, men..ni skulle nog bara bli rädda om jag lade upp den. För jag såg faktiskt väldigt hemsk ut. Helt ärligt xD Så, nej ni får inte se någon bild denna gång, men nästa, om ni har tur!

Küsse

Fixa och trixa

Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska ringa. För första gången sedan julafton har jag fixat till mig, alltså sminkat mig samt plattat luggen. Annars har jag bara suttit med en hästsvans på huvudet och ringar under ögonen. Vilket jag tycker är riktigt skönt! :)

Nu snart ska jag sticka till Linn, ska bara först snacka med Emelie. Sedan sticker vi till hon, just det, Emelie. Det måste ha varit minst två år sedan jag var med flickan, så det börjar bli dags nu!

Ha en fortsatt fin onsdagskväll!

Küsse


Göm inte ditt ansikte bakom en mask.

Onsdag den 30/12-09

Så är det bara kvar en dag till utav år 2009! Det har verkligen hänt otroligt mycket under detta år. Många positiva och negativa saker, men i sin helhet är det nog bara positiva. Jag har inte tänkt göra någon slags "årsredovisning" över året som gått, men några små bilder kan jag väl slänga in. Bara för att jag är så snäll, hehe.

Just nu sitter jag i min handduk virad runt kroppen och en ansiktsmask i fejjan. Fick några stycken i julklapp, så jag passade på att använda en idag. Ska även städa mitt rum, byta i sängen och massor utav annat. Så jag kände att jag ville vara snäll mot mig själv också, som inte händer allt för ofta. Inte för att jag gör mig själv illa heller, men det var ett GANSKA långt tag sedan jag använda ansiktsmask så att säga.

Näe nu ska jag ta och tvätta bort den. Mitt ansikte har verkligen stelnat, kan just och pass prata.

Küsse

När en man älskar en kvinna

Förra inlägget..ja vad ska man kalla det? Helt onödigt, jag vet! Hade nog ingenting mer vettigt i skallen än just det. Kanske var det för att min dag har varit så tråkig? Då kom mitt humör med i inlägget också, som jag annars Försöker att inte ta med. Så vi skiter i det och..ja, glömmer det?

Ikväll, eller idag, har jag sett på film, film och åter igen film samt lite tv också. Börjar vara sjukt less på att bara sitta inne helahela tiden, men imorgon ska jag ta mig ut. Varesig det är lika kallt ute som det är nu (-23 grader) eller om det skulle vara + 5 grader. Ut ska jag i alla fall. Jag är ingen person som klarar sig inomhus en hel vecka.

Som sagt har jag sett på film ikväll. Såg "When A Man Loves A Woman" med mamma och pappa, men mest med mamma. Pappa gillar inte sådana filmer, så han gjorde annat. Vi hade i alla fall jättetrevligt då vi såg filmen.Filmen är sjukt bra! Även fast den är från 1994 kan jag inte sluta relatera den till dagens samhälle. Ni läsare måste bara se den, helt otroligt fin film! Jag grät också, som vanligt. Fick sedan med mig en lipsill, min mamma alltså. Vi satt och grät i slutet som, ja jag vet inte vad. Vi grät i alla fall väldigt mycket. Näsorna var röda, som ögonen också var. Snoret rann från näsorna och tårarna från kinderna. Om någon skulle ha kommit innanför dörren vid det tillfället skulle denne person nog tro att någon hade dött..heh. Det finns faktiskt också en positiv sak med att gråta. Man får fina, blanka, ögon! Så här sitter jag i min ensamhet med fina, blanka och glänsande ögon.

Egentligen borde jag nog lägga mig och försöka sova. Det har blivit sena nätter då jag inte har lyckats somna förrän vid halv tre..

Sovgott fina läsare!

Küsse

Åter igen ställer hon sig frågan, ha kvar eller inte ha kvar?

Besökarantalet bara sjunker och sjunker. Har min blogg verkligen blivit så tråkig och väcker så lite intresse bland dagens bloggläsare? Visserligen har jag inget speciellt liv, inte så som de större kända bloggarna/bloggerskorna. Jag kan inte varje dag bjuda på dagens outfit eftersom min stil inte är särskillt speciell heller, så vad ska man hitta på att skriva om? Tävlingar kan jag inte heller bjuda på, det förstår ni nog alla.

Så jag frågar er. Vad vill ni ha mer utav? Jag uppskattar verkligen att ni svarar och säger som ni tycker, annars ser jag inget annat intresse än att lägga ner bloggandet. Visserligen gör jag det hela för min skull, för att jag ska kunna gå tillbaka och titta vad jag gjorde för kanske två år sedan. Ärsch, vi får se hur detta slutar.

Küsse

Dagens Skratt

Tisdag den 29/12-09

Jag fick mig ett dagens skratt just före jag började skriva dagens första inlägg. Eller egentligen fick jag mig väl två skratt, men jag kan bara berätta om det ena. Det andra är väl ganska privat, heh.

Dagens första skratt är detta klipp som är årets sista ICA-reklam klipp, I think.Ganska kul faktiskt. Vad tycker ni? Sedan tycker jag över huvud taget att alla ICA-reklam klipp är bra, de flesta i alla fall.

Küsse

Dagens roliga fakta


Trist

Jag känner mig faktiskt nästan helt återställd nu! Lite småtrött är jag väl fortfarande och kroppen är lite seg, men annars känner jag att jag snart kommer att vara frisk som en nötkärna!

Ikväll har jag som vanligt bara tagit det lugnt och vilat. Imorgon ska jag eventuellt vara med Emelie, som det var flera år sedan jag var med, men det beror som sagt på hur jag mår. Om tillfrisknandet fortsätter i samma takt som nu så är jag så gott som frisk imorgon(eller egentligen är det ju redan tisdag, men..jag säger imorgon ändå.). Ska dock försöka att hålla mig inne så att förkylningen inte börjar om igen.

Nu hade jag tänkt lägga upp lite bra musik samt dagens roliga fakta. Känns som att min bligg har varit ganska trist på senaste tiden..

Küsse

Narnia

Måndag den 28/12-09

Jag känner att antibiotikan börjar hjälpa. Halsen har blivit betydligt bättre och på bara snart två dagar. Nu känner jag knappt någonting då jag ska äta eller dricka. Gott på natten sover jag också. Nu hoppas jag bara att jag blir så pass frisk att jag kan vara med någon imorgon, i alla fall inne. Även fast jag mest utav allt vill vara ute, som ni vet.

Någon kommenterade att magsjuka inte sprids via luften. Vad jag har hört och läst så sprider den sig mest genom luften, precis som förkylningar gör. Därför blir det sådana stora fall utav den så kallade vinterkräksjukan på vintern. För att mycket folk trängs på stan och för att det är så pass kallt ute, men vad vet jag. Du har säkert rätt! :)

Just nu sitter jag i och tittar på filmen Narnia. Spelade in den i fredags då den gick på tv, men jag har inte haft orken för att se den tills nu. Så jag ska sluta skriva för att sedan följa med in i deras värld - Narnia!Küsse

Some pictures
Haha det blev ett väldigt blänk på mig.. Glänser jag verkligen så mycket? Haha näe jag bara skojar.

Så glad blev min broder för att han fick "Bäst Of Dag-Otto". Observera Bäst.Så såg det ut utanför mitt hus på aftonen. I love it!

Küsse

Lite blandat.

Just nu sitter jag och lyssnar på Calle Kristianssons nya album. Gud vilken begåvad grabb det där är. Han röst är underbar precis som hans stil också är. Jag blir helt förälskad i hans album. Precis lika förälskad som jag blir av Erik Grönwalls album. Båda två har unika personligheter och unika röster!Detta är Eriks "cover" på Queens "The Show Must Go On".Überhärlig kille redan från början och hans "cover" på Walking In Memphis är ju helt underbar!

Ikväll har jag sett på Mission Impossible 3 med mamma, pappa och lillebror. Mysigt, som vanligt. Smärtan i halsen håller också på att försvinna känner jag. Kan faktiskt prata rätt rent utan att halsen ska smärta och ta emot. Hoppas att det går över snabbt så att jag inte behöver sitta inne då detta underbara väder är utanför!

Küsse

blaahh

Jag känner att jag faktiskt kan svälja lite bättre än vad jag kunde i natt. Tror banne mig att antibiotikan fungerade(Y) Hoppas att det går över snart så att man kan börja vara med folk och vara ute i snön och leka.  Att sitta inne hela dagarna är ingenting jag vill göra under jullovet.

Just nu sitter min lillebror och spelar Band Hero, ett spel jag bl.a fick i julklapp. Riktigt härliga låtar. Det finns till och med låtar som man känner igen och som min lillebror känner igen. Så han sitter och småsjunger för sig själv.En låt som är med. Den är dock inte någon utav de bästa låtarna som är med..Denna är mycket bättre! No Doubt är ju faktiskt ett utav mina favorit band. Kolla på videon till efter hälften. Där kommer han som spelar elgitarr byta till akustisk gitarr på ett..annorlunda sätt.

Küsse

Akuten mitt i natten

Söndag den 27/12-09

Det blev så att vi for in till akuten i natt istället. På kvällen vid halv elva bestämde mamma och pappa sig för att fara in med mig till akuten. Så jag tog på mig täckisar och täckjacka. Sedan bar det av ut i snöstormen till akuten. Där var det redan folk som väntade på att få komma in. I samma veva som jag kom till akuten kom någon som hade magsjuka. JAG SOM HATAR MAGSJUKA! Så jag satt med vanten för munnen för att inte magsjukebakterierna skulle attackera mig. Haha låter konstigt, men eftersom jag redan är sjuk är mitt immunförsvar sänkt så då har jag lättare för att bli ÄNNU mer sjuk. SKulle inte vara så passande att få magsjuka medans man har jävulskt ont i halsen!

Vi satt där till tjugo över elva då en sjuksköterska tog in mig. Hon ställde allmänna frågor och kollade upp mig. Tog ett blodprov och ett halsprov för att se om jag hade halsfluss. En ung läkare kom sedan in och berättade att mitt blodvärde var förhöjt, men att jag inte hade några tecken på halsfluss. Så hon skulle kolla med någon annan läkare om vad det kunde vara. Vi satt då och väntade tills klockan blev halv ett, då kom hon in och berättade att jag kunde ha en mer ovanlig halsfluss. Så jag fick två tabletter tills morgondagen, sedan skulle vi ta ut mer på apoteket. Får hoppas att de hjälper, annars måste jag in till vårdcentralen imorgon och kolla upp det..

Inatt lyckades jag faktiskt sova riktigt bra. Jag kom kanske hem vid ett, så jag skyndade mig att trycka ner någonting genom min ömma hals ner till magen(JAG VAR VRÅÅÅLHUNGRIG). Sedan lade jag mig för att somna, vid halv två. Så vaknade jag två, tre och halv fyra. Sedan lyckades jag sova tills klockan var elva.

Hah ja detta är kanske inte roligt att läsa, men eftersom det inte finns någonting annat att skriva om så får ni leva med mina klagomål om min ömma hals.

Küsse

Mjåh, kul!

Idag har jag bara sovit, sovit och sovit. Eller försökt i alla fall. Lyckades kanske sammanlagt sova i två timmar. Det var också på helt konstiga ställen, hah, men det berättar jag inte för er, höhö.

Halsen har inte blivit bättre, så imorgon sticker vi in till akuten för att kolla upp det. Mamma kollade dock i halsen och såg vita prickar på halsmandlarna, som då tyder på att jag har just det, halsfluss. Kändes inte alls peppande att vara sjuk nu under lovet. Den enda positiva saken jag kan hitta är väl att man slipper vara borta från skolan, alltså så att man missar skoldagar. Annars finns det bara, BARA, negativa saker med det!

Nu ska jag lägga mig i min säng. Linda om mig med ett x antal täcken för att sedan kolla på Simpsons maraton.

Küsse

Halsfluss

Lördag den 26/12-09

Så är det en ny dag med nya möjligheter och nya saker att upptäcka. Hah pyttsan. Här blir det att ligga i sängen hela dagen, i princip. I natt sov jag inte särskillt bra, kanske sex timmar sammalagt? Halsen är mer uppsvullen och vi befarar att det är halsfluss. Så om inte annat åker vi in till akuten imorgon för att få besked så att jag kan få mig några piller. Detta är verkligen inte roligt!

Küsse

Halsens inlägg

Är det farligt om halsen sväller upp så mycket att det gör förjävligt ont då man rör på huvudet. Alltså åt sidorna samt upp och ned? Jag börjar fundera på det.. Kanske har jag fått halsfluss? Skulle inte vara särskillt trevligt. Har haft det ett x antal gånger förut, men det kändes inte särskillt passande nu, inte under jullovet.

Jag öppnade min aladdin ask nyss och aromerna från chokladen förgyller hela rummet med lukter från både ljusa och mörka praliner. Jag var ju tvungen att ta en bit, en höst nougat. Såklart skulle jag just och pass få ner den p.g.a min hals. Jag pressade ner den och tog sedan en apelsintryffel, men där gick gränsen. Nu kan jag inte äta någonting. Min hals är så gott som uppsvullen och det enda att göra är väl att lägga sig och försöka sova? Får hoppas att det går över tills imorgon då min släkt från pappas sida kommer över..

Inget intressant inlägg va? Enbart om min tråkiga och uppsvullna hals..

Küsse

Ena stunden het, andra stunden..ohet?

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och skönt. Eller vänta, ta bort det där med skönt, för det har varit väldigt jobbigt! Ena stunden känns det som att -50 grader omringar mig och vill ta kål på mig. I nästa sekund kan jag svettas, som en gris(fast det beror nog på de x antal kläderna jag har på mig). Så trevligt har dte väl inte varit, sedan har jag(eller kan jag) just och pass svälja. Då vi ksulle fika ikväll fick jag ner 1/3 av en macka och en liten rulltårta. Känns inte bra detta, men jag får försöka att äta ändå. Känner ett väldigt stort sug på att öppna min Aladdin ask som jag fick av Linn! Jag tror jag gör det, hoho.

Sedan blir det att krypa ner i sängen för att sova. Jag hoppas att ni kan sova liiiiite bättre än vad jag förmodligen kommer att göra.

Küsse

Svar på fråga.

Anonym om Kolla vars du skickar dina sms..:

Har det hänt dig någon gång?

Svar: Nej det har det aldrig. När jag skriver mina sms slänger jag inte bara ihop det och skickar det. Visserligen skriver jag det inte med omsorg heller, men jag försöker i alla fall kolla vem som blir mottagaren. Så bråttom har jag aldrig.

Küsse

Julklappar + en jävligt stor förkylning!

Fredag den 25/12-09

Så är julen över. Fort gickden, ruskigt fort! Hade i alla fall jättetrevligt med släkten. Även fast jag blev sjuk.. Började bra, men märkte snabbt att jag var den enda som frös. Maten var inte lika god som vanligt och jag höll på att somna flera gånger. Hel kroppen värkte dessutom. Så på julafton, hade jag lite över 39 graders feber. Kändes inte jättekul, men vad kunde man göra? Julafton är bara en gång om året, så man fick ta sig i nackskinnet och försöka att göra det bästa av situationen. Julklapparna jag fick var super och allt var i princip det jag önskade mig, vilket inte var allt för mycket. Fick dock mer än jag hade trott och sådana saker jag innerst inne var i behov utav utan att jag egentligen hade tänkt på det.

Somnade vid halv ett. Även fast jag kunde ha somnat vid åtta kanske? Hela natten låg jag och frös, så mycket sömn har jag inte fått. Proppade i mig så mycket mat jag kunde även fast halsen var så gott som igentäppt. Satt sedan och frös tills vi skulle hem i bilden, där jag även frös.

Så nu sitter jag här med dubbla tjocktröjor, dubbla mjukisbyxor och ett x antal sockar. Ändå fryser jag? Febern ligger vid 39, men det känns som att den skulle vara upp mot 50(som då betyder att jag skulle vara så gott som stendöd, eller smältdöd).

Jag laddar upp några få bilder senare ikväll då jag har hittat kabeln.

Küsse

Så är det äntligen jul!Så är det äntligen julafton! Känns lite konstigt faktiskt eftersom jag fortfarande inte har samma gamla julkänsla som jag har haft de tidigare åren. Får hoppas att det kommer med sömnen så att jag vaknar upp och inser att tomten faktiskt kommer under kvällens gång!

Jag hinner nog inte blogga imorgon. Så jag hoppas verkligen att ni läsare får en underbart fin julafton och juldag! Jag stannar borta tills imorgon(den 25:e). Så jag bloggar väl kanske på kvällen, men som jag sa tidigare. Så önskar jag er en fin jul!

Viele küsse!

Kolla vars du skickar dina sms..

Hittade denna "text" på en blogg. Som jag nu tänkte dela med mig utav. Endel sms är verkligen sjukt pinsamma, enligt mig.

"Felsms.com är en hemsida där folk skickar in deras sms som blivit skickade till heeeeeelt fel personer;-)Till:
Farmor
Sms: Supa och knulla i helgen?
Svar: Va. Fy

Förklaring: Skulle messa en polare om helgen. Tyvärr fick farmor Ester meddelandet. Hon skulle tydligen inte Supa och knulla i helgen :)Till: Mamma
Sms: Gå in på msn och sätt på camen. Måste bara få se lite av dig nu :P
Svar: Inget


Förklaring: Menat till min nya flickvän


Till: Mamma
Sms: Bakfull och lite kåt. Vad gör du?
Svar: Men fy.

Förklaring: Skulle skicka till tjejen men mamma fick smset. Så jävla pinsamt


Till: Storebror
Sms: Asså Hannes är sinnessjukt bra i sängen, jag kom som en överkåt kanin hela natten :D han är så stor och skön! Hur du har klarat dig utan sex hela livet kommer jag aldrig förstå ;P
Svar: Fan Lisa, kan du för en gångs skull skicka dina jävla porr sms till rätt person?! Vissa saker vill jag inte veta om dig.

Förklaring: Ett sms skrivet till min vän Bella skickades av misstag till min bror Ben. Man ser på svaret att det inte var första gången det hände, snart kommer jag inte kunna se Ben i ögonen mer...Till: Mamma
Sms: Kom upp på mitt rum nu! jag ligger naken i min säng och runkar. mamma och pappa tittar på tv så som kommer inte höra när du stönar ;)
Svar: HAHA du är så jävla pinsam jonas!!! jag sitter och tittar på tv tillsammans med dina föräldrar. din mamma bara skakade på huvudet och gav telefonen till mig när hon läst sms:et! hahaha

Förklaring: Sms:et var menat till min dåvarande flickvän, men som ni säkert förstår hamnade det i mammas inkorg istället.


Till: Mamma
Sms: Hej älskling! Fy fan vilken dag men nu är jag på väg hem så lägg dig i sängen och blöt upp dig. Kåt som en jävla kanin nu!! :)
Svar: Men Magnus! Är det så du skriver till Emma?! Men sådan far sådan son! antar jag.

Förklaring: Råkade skicka till mor istället för min sambo.


Till: Sambon
Sms: Har sagt att jag ska ut och springa. Är på väg nu. Måste bli en snabbis för han vet att jag inte orkar springa så länge. :-) Ses om 15 min. Puss på K**EN
Svar: Du ska komma hem nu din fitta. Kom hem och förklara dig.

Förklaring: Kanske inte behövs så mycket till förklaring mer än att min sambo fick det sms som min älskare skulle haft. Fick minst 20 liknande sms under loppet av 10 min. Vi har flyttat isär nu.Till: Pappa
Sms: Kom och ta mig där solen aldrig skiner!
Svar: Var menar du? Norrland? Visst kan vi åka dit om du vill.

Förklaring: Skulle bjuda in min kille till analsex, men råkade skicka smset till pappa istället, som jag inte hade haft kontakt med på över två år. Han ringde sen och jag vågade inte förklara, så jag blev tvungen att åka med på en weekend i Luleå.


Till: Mamma
Sms: Någon som är lite kåt? ;) Men du får nog vänta lite tills jag slutat skolan och hunnit tagit mej hem till dej, det blir nog om sådär 2 timmar =/ Hoppas du är lika kåt då =)
Svar: Sånt där skriver man inte till folk.

Förklaring: Jag skulle egentligen skickat till min pojkvän men när mamma svarade så tittade jag efter i "skickat" och såg att jag skickat iväg det till henne och då blev jag lite rädd och fick aldrig iväg det till pojkvännen =(Till: Mamma
Sms: Knulla eller dö?
Svar: Usch


Till: Mamma
Sms: Råkade musprutta i går när jag låg med Fille. Har de hänt dig? Pinit....
Svar: Ja. Det händer alla. Det är inget att skämmas för. Det är bara luft.

Förklaring: Aaaaahhhh  Mamma fick smset som Tove skulle haft. Tove är min äldsta vän.


Till: Brorsan
Sms: Förstår om det kommer oväntat men jag vill att vi försöker ha sex i kväll. Jag älskar dig.
Svar: ? Fel i huvet på dig eller?

Förklaring: Skickade till min bror istället för min kille som jag väntat med att ha sex med ett bra tag. Tyckte det kändes som rätt tid och tyvärr så fick brorsan smset och det förstörde stämningen helt.


Till: Mamma
Sms: Va så sjukt full i går. Sket tydligen på en cykeltrampa, brytit bort bakreflexet och torkat mig med. Hoppas bara att Micke såg det. det vara han som berättade de. Ångest. Jaa
Svar: Fy fan. Jag skäms så för dig. Du får växa upp."


Dagens roliga fakta


Dagen före dopparedan!

Onsdag den 23/12-09Ja nu är det inte många timmar kvar innan klockan slår tolv och datumet ändras från den 23 till den 24, julafton alltså! Ska jag försöka att vara exakt så är det 8 timmar och 35 minuter kvar. Det är inte långt kvar tills dess!

Idag har vi varit och hälsat på hos min älskade farmor. Jag blir alltid så glad då jag hälsar på henne. Så liten, gullig och söt. Det är hemskt att tänka på hur pass gammal hon faktiskt är. Man kan inte tro att hon är så gammal som hon faktiskt är då man träffar henne. Hon kanske inte har så många år kvar att leva, så man måste passa på att träffa henne så ofta man kan!

Idag får vi se vad som händer. Just nu är det världens julstädning hemma hos oss. Även fast vi inte ska fira jul här, eller inte jul då man "ska" det utan det blir att fira jul här på annandagen. Vi ska hur som helst upp till mormor och morfar, där mina kära kusiner också är. Det blir nog lika trevligt som alltid!

Vars ska ni fira jul och har ni några speciella traditioner?

Küsse

With you, with you, with you, with you, with you, boy.

kvällen har spenderats hos Linn. Vi bytte julklappar och jag blev verkligen förvånad, rörd och lite skamsen över julklapparna jag fick. Hon hade gjort dem otroligt fina, medans jag hade med mig två julklappar som hade lite snören runt om sig. Hon hade verkligen pyntat dem otroligt fint!Det fick bli en webcam bild eftersom jag på något vis har lyckats slarva bort min kamerasladd.

Ja hur som helst hade vi riktigt trevligt ikväll. Vi bestämde att vi eventuellt skulle ut och åka imorgon. Det känner jag verkligen peppen för!

Nu hade jag tänkt lägga mig, men jag slänger upp en bild (av många bilder) som jag och min lillebror tog ikväll.Med detta säger jag godnatt, sovgott och vakna för guds skull torrt. Om ni nu inte gillar att vakna vått vill säga.

Küsse


Det är inte bara hundar som luktar folk i rumpan.

Elin for just hem. Var roligt att träffa hon innan jul. Spelade lite GH också, höhö, Elin och hennes reaktioner då det kommer mängder utav noter. Klockrent!Mickaela skickade denna video nyss till mig på msn. Helt sjukt att folk kan göra sådär! Jag måste börja kolla mig för då jag går på konsum eller på stan..

Nu ska jag sticka över till Felicia och lämna över hennes julklapp.

Küsse

Let it snow, let it snow, let it snow!

Tisdag den 22/12-09

Just nu sitter jag i bara handduk och väntar på att håret ska torka lite. Sedan ska jag fixa till mig. Elin kommer nämligen förbi idag. Det blir nog super! Väntar bara på att hon ska sms:a. Hon vet inte vars jag bor så jag ska väl försöka att förklara vars jag bor någonstans. Ursviken kan vara lite krångligt ibland.

Här utanför snöar det minst lika mycket som det gjorde igår. Kan säga att vi minst måste ha en meter snö nu. Mer kommer det nog också att komma. Som vanligt klagar jag inte. I loooove it!

Grattis till Emelie som förresten fyller år idag! :)

Küsse

En fullspäckad dag.

Måndag den 21/12-09Jag ursäktar den dåliga uppdateringen. Har haft fullt upp idag skulle man kunna säga.

Mamma väckte mig just före 9, men jag somnade om till tjugoöver så då hann jag inte med bussen som skulle gå 10.08. Var sedan tänkt att jag skulle ta den som gick efter, alltså 10.48, men jag åkte med mamma och pappa in. Vilket jag bara tyckte var bra! Det har varit världens snöstorm här idag! Från och till har det snöat, kopiöst mycket. Så vid den tiden vi for in kunde vi bara se två meter framför bilen. Kändes väl ganska tryggt va? Skämtade med pappa om att jag skulle börja övningsköra, men jag fick inte det. Undrar varför?

Träffade upp Elin på stan. Vi gick då och kollade om de sista julklapparna. Hon skulle kolla om en parfym till hennes pojkvän. Tänker spruta på en sk. "sticka", vem står bakom? Jo jag. Så jag fick väl det mesta utav parfymen på mig. Visserligen luktade det gott, men folk började nog undra varför jag luktade killparfym. Vi strosade sedan omkring där tills Elin skulle klippa sig. Vi skiljdes åt med bytta julklappar. Träffade Fredrik på stan så vi gick omkring och snackade ett tag. Man känner att det var ett tag sedan man snackade med pojken, vi gick som sagt i samma klass i mellanstadiet. Jakob kom in med bussen, som för övrigt var grymt försenad. Vi såg sedan på film hemma hos mig och hade riktigt trevligt.

Snön faller utanför fönstret, ganska regält! Stora lappvantar, som vi säger här i norrland. Det betyder alltså att snöflingorna är stora, precis som lappvantar brukar vara. Nu hade jag tänkt lägga mig i alla fall. Höll på att somna vid åtta så, heh..

Küsse


Jultomten kommer snart, om ni inte visste om det.Jag överlevde skridskoåkningen! Sjukt kul var det och några mål lyckades jag faktiskt göra, även fast jag var sämst. Min åsik åsido. Kallt var det med, men helt klart värt det. Jag tycker absolut att vi ska göra om det någon gång :)

Nu hade jag tänkt lägga mig. Ska in till stan tidigt med mamma och pappa. Ska sedan möta upp Elin där för att köpa de sista julklapparna. Sedan kommer Jakob in och följer mig hem. Blir nog hur bra som helst :)

Küsse


Skridskoåkning

Det blir tydligen att fara och åka skridskor med några stycken. Tror det blev jag, Victor, Simon, Olivia, Sara och Erika om jag inte minns fel. Tror att det blir en jättebra kväll! Jag är dock inte allt för bra på att åka skridskor, men detta ska nog gå vägen ;)


(Bild tagen från Google)

Det där är jag^ säger vi som.

Küsse

Titanic frågan.

Jag har nu fått två kommentarer om Titanic frågan. Ni har nog rätt båda två, eftersom ni båda kom fram till samma svar: Det kommer ingen Titanic 2! Tydligen är det ihopklipp från massor utav andra filmer, vilket jag själv också hade på känn. Hur ska DiCaprio kunna se lika ung ut som han gjorde då Titanic gjordes år 1997? Kul att filmen egentligen är mer än tio år gammal :O Den är ju otroligt bra gjord, så man tror inte att den kommer från det årtiondet. I alla fall inte jag.Küsse

Skriv en rubrik här.

Söndag den 20/12-09

Inatt har jag verkligen sovit länge. Lade mig vid ett och vaknade halv tolv. Det var jätteskönt att sova så länge måste jag erkänna!

Idag får vi se vad som händer under dagen. På kvällen ska jag iaf vara med Victor, sedan får vi se om det blir någon fler som hänger på.

Vad ska ni göra idag?

Küsse

Titanic..2?Hittade denna video nyss på en blogg. Kollade genom den. Visserligen verkade den helt okej, men varför förstöra hela Titanic grejen? Jag tycker att Titanic är en sjukt bra film(som jag för övrigt gråter till). Varför ska man göra en uppföljare till den? Filmen slutar bra och behöver inte bli uppföljd. Sedan brukar 2:or alltid vara sämre.

Vad tycker ni?

Küsse

Man ska älska de man har som närmast.Jag verkligen älskar att ha en lillebror. Speciellt när det är en sådan pass stor åldersskillnad mellan oss, ganska precis 6 år. Man kan gå(observeta smyga) in till hans rum och sedan lyssna på honom då han leker med sina leksaker, nu legogubbar. Man kan även se honom ta på sig sin maffiga hockeyutrustning och se honom 10 cm länge och 2 år äldre(vad jag nu tycker). Man kan även hoppa på honom då man känner för det. Ja, hoppa på honom, nästan. Hålla fast och kittla honom tills han gråter. Det är då man också inser att inom tre år är han tonåring. Han är då inte den lilla pojken man kan klä ut och spela in videor med längre, då kanske han till och med är längre än mig?! Åren går så otroligt fort att man inte själv kan fatta det, i alla fall inte jag. Dock finns det vissa nackdelar med att ha småbröder..hehe.

Ja som ni ser så blev detta inlägg lite..känslomässigt? Hur som helst har jag busat med min älskade lillebror samt myst med familjen. Det var ett tag sedan måste jag erkänna, så det var riktigt skönt. Speciellt att gå omking i bara leggings och t-shirt, love it!

Nu hade jag täntk sitta uppe ett tag till innan jag beger mig till drömmarnas värld.

Küsse

Ingen backåkning.

Så är man hemma från träningen. Den gick ändå riktigt bra. Synd att det var sista träningen innan jul. Så det blir nog att fara ut och springa. Man lär äta GAAANSKA mycket nu under jultiderna. Konditionen går ner och magen blir rundare, höhö. Så det gäller att hålla igång ändå.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Var meningen att jag skulle vara med Elmira, men hon var inne i stan så då blev det som sagt inte av. Kanske sticker ner till konsum nu strax och köper mig någonting gott.

Küsse

Dagens roliga fakta


elva timmar av sömn

Lördag den 19/12-09

Godmorgon! Nu är det inte länge kvar till julafton, fem dagar för att vara exakt. Ska jag vara helt ärlig har jag inte fått någon riktig julkänsla än. Inte så som det brukar vara i alla fall.

I natt har jag sovit väldigt bra och länge. Sov i elva timmar, vilket inte satt helt fel! Idag blir det träning som jag skrev igår, sedan skulle jag eventuellt fara med Elmira och åka i en backe. Känner verkligen peppen för det. Man blir ju som barn igen(A)

Küsse

BildtajmDet var riktigt trevligt och mysigt att hälsa på Elin ikväll! Blev mycket prat, fika och annat. Ingenting fel med det, oonej=) Känner mig helt fullproppad med godsaker nu då vi både fikade på skolan och hos kussen. Samt åt vi hamburgare till middag. Kändes toppen(Y) Fast jag ska iofs till träningen imorgon så då lär jag träna bort allt jag har proppat i mig, hoppas jag.

Hade även beställt en tröja av två vänner till mig. Riktigt härliga grabbar det där! De hade alltså gjort en bild på dem och gjorde sedan ett tröjtryck. De skickade alltså in beställningen till en "firma" som gör just det, tröjtryck. Så här sitter jag med deras grymt snygga och coola tröja:Dock syns inte hela, men det får ni leva med. Jag tycker att ni ska gå in på deras blogg och..kolla upp den. En mycket bra blogg! Klicka här för att komma till deras blogg.

Jag kanske ska visa mina julaftonskläder jag ska ha på mig också? Nu när jag ändå är igång med att lägga in bilder. Bilden blev inte så bra, men ni får som sagt leva med det också.-Flanellskjorta från Dressman, 149:-
-Byxor/tights från Gina Tricot, 199:-
-Benvärmare från JC, köpte dem förra året.
-Sockar, privat, höhö.

Küsse

MVG

Fredag den 18/12-09

JULLOV! ÄNTLIGEN säger jag bara! Jag har verkligen längtat efter att bara få ta det lugnt och vila upp mig inför kommande termin, men också för annat såklart :)

Jag trodde att denna dag skulle bli lugn, men icket. På fysiken började vi med någonting nytt som vi ska fortsätta med efter jul. Värt? Onej.. Sedan jobbade vi på kemin också, fast det blev inte så seriöst. Efter det fick vi veta vad vi fick på matte nationella. Vad fick jag? JO MVG! Så jag hoppas på att jag får det som kursbetyg också! Det skulle inte sitta helt fel ;) På lunchen spelade vi sista "ägg"-spelet, eller ja några i klassen. Sedan blev det fika tajm med korttagningar, skratt och annat. Det var riktigt mysigt och mätt i magen blev man också! :)

Jag och Elin gick sedan och kollade om julklappar. Hittade då en till min broder och en till mamma och pappa. Känns skönt att ha gjort bort det med. Ska dock in till stan igen före julafton och köpa några till.

När jag kom hem var mamma och pappa jätteuppspelta. De slog igång radion på datorn och jag fick då höra att min älskade lillebror var med och tävlade. Han var så duktig och VANN! Så han har nu vunnit en biobiljett och sedan ska han även vara med och tävla igen. Jag är så stolt över honom. Att han ens vågade!

Nu strax ska jag äta, sedan sticker jag till min kusin och grattar henne. Blir nog riktigt trevligt =)

Küsse

En dag kvar.


Ikväll var jag ute och gick med Rebecka, kallt men mycket trevligt. Var ett tag sedan vi sågs, så man hade endel att prata om. Gav hon även hennes julklapp, som hon blev nöjd över. *puhh* Var en riktig lättnad eftersom jag inte var helt säker på att det var det hon hade kollat om.

Morgondagen blir nog riktigt skön. Ska fika efter lunchen, eller ja, vi ska bara ta det lugnt och ha det trevligt med klassen innan vi får jullov som blir vid kvart i två.(Y)

Küsse

Svengelska

Now I'm home with only one day left of school. That's great mate! Dagen har ändå gått ganska snabbt. Dock kände jag att vägen mot och från kaplan var inte någonting utav dagens höjdpunkter, men vi överlevde det med! Dock med frusna kinder, frusna ben och frysande fingrar. Dock frös jag själv bara om fingrarna och kinderna, men det kan ha berott på att jag hade dubbelt upp med långkasch(långkalsonger, heh). Eller egentligen hade jag bara två leggings på mig, men jag använder dem som långkallingar.

Ikväll får vi se vad som händer. Har ingenting speciellt planerat eftersom sången har tagit paus nu under julen, så vi får se. Kanske far ut och går en sväng ikväll. Skulle vara riktigt härligt, men vi får som sagt se.

Küsse

Nu är det jul, på riktigt. I alla fall med minusgraderna.

Torsdag den 17/12-09

Hallå! I morse var det -20 grader hemma hos mig.. Man var kanske inte jättepepp på att gå till skolan, men det är ett måste. Hos vissa i klassen var det t.o.m -25 grader. Så man kanske inte ska klaga?

Sitter nu på datakunskapen och gör ett julkort. Fick även veta betyget. Gissa vad jag fick? Jo MVG! Kändes grymt roligt att få höra och veta nu just före jullovet! :)

Nu ska jag återgå till julkortet.

Küsse

Ibland, då allting bara står stilla.

Ikväll har jag inte gjort någonting i princip. Bara tagit det lugnt, vilket jag absolut inte klagar över. Jag tycker bara att det är skönt. Benen värker från joggingen igår, så jag skulle nog inte ha orkat göra någonting ändå.

Fast någonting har jag ju faktiskt gjort. En ny design till min fina vän Jenny.Klicka på bilden för att komma till bloggen.

Nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig och sova. Är som vanligt sjukt trött och längtar bara tills jag får lov.Mm..jag bjussar på en bild också. Känner mig så givmild ikväll.

Küsse

Sista musiklektionen

Onsdag den 16/12-09

Julafton närmar sig verkligen med stormsteg. Snart vågar man inte vakna längre. Då kanske julen redan är förbi? Hemska tanke.

Så är andra delprovet gjort och det känns för jävligt skönt måste jag få säga! Visserligen var det lite knepigare, men jag tror att jag klarade det. Känner det på mig! Resten utav dagen rullade på och tillslut var den slut. Sista lektionen var musik, sista musiklektionen..suck. Känns helkonstigt att den kursen nu är slut. Ingen mer musik :( Fick dock berömm av min musiklärare då vi snackade om betyg. Fick bl.a beröm för min sång, gitarrspelande och basspelande. Så då fick jag mig ett happyface för dagen!

Har sedan varit på stan och köpt lite julklappar samt köpt lite julkläder. Jag har verkligen jättesvårt för att hitta några passande julkläder, men detta ska nog funka. Annars blir det att åter igen fara in till stan och återställa det.

Küsse

Picture


Är det så man kommer till den vuxna världen?Imorgon är det redan onsdag. Vilket innebär att det bara är tre dagar kvar utav skolterminen, hela tre dagar! Jag kan verkligen inte fatta det. Jag har klarat av en hel termin utav Natur, en hel termin med plugg, plugg, plugg och ändå har jag uppnått resultat jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag måste få säga att jag är stolt, VÄLDIGT stolt över mig själv som har klarat av det. Nu återstår bara fem terminer, sedan är allt över och vuxenlivet börjar.

Med detta säger jag godnatt och sovgott!

Küsse

18 minusgrader

Är man frisk om man far ut och springer i en snö storm? Visserligen är det väl ingen snöstorm, men nog snöar det mycket. Hur som helst, vad tycker ni om det? Lite idiotiskt kan tyckas, men himmelskt skönt! Underlaget var dock inte särskillt bra, men det blir ju mer träning eftersom man får kämpa sig mer för att komma sig fram.

När jag kom in efter min 7-8 km långa tur så ser jag på nyheterna att torsdagen kommer att bli kall, ÄCKLIGT kall. Tydligen 18 minusgrader. Känns ju super(Y) Fast jag ska inte klaga, jag älskar ju vintern!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Küsse

Ett långt inlägg

Tisdag den 15/12-09

Dagarna fram till jul går snabbt och fort med stora kliv. Nu är det bara 9 dagar kvar tills julafton. Känner mig helt överlycklig att vi snart slutar skolan också!

Nationella idag gick riktigt bra! Var ruskigt nervös från början, men jag gjorde provet snabbt och enkelt. Var klar efter en timma ungefär. Kollade dock genom provet ett x antal gånger för att se om jag hade några eventuella slarvfel eller om jag hade hoppat över någon uppgift. För att sedan gå tillbaka och göra såklart. När provet var klart hade vi hål, så jag och Elin unnade oss lite mat på frasses, vilket inte satt helt fel i magen kan jag lova! Efter det långa hålet hade vi tyska och sedan svenska. Vi spelade då upp våra pjäser. Alla i klassen hade superbra pjäser och endel människor var otroligt roliga. Ramonas moves måste jag nästan nämna, vilken stjärna alltså!

Slutade svenskan tidigare så skoldagen var slut kvart över två. Jag och Elin gick då och köpte en present till min kära kusin som fyller år på lördag! Sedan träffade vi även på Magnus som vi stod och pratade med. Stackaren får stå och vänta på bussen som går vid halv fyra varje dag, då han slutar tidigt alltså.

Idag har det förresten SNÖAT, hela den långa(fast den kändes väldigt kort) dagen! På bussen log jag då jag satt på bussen och tittade ut. Jag log även under provet då jag väntade på att någon skulle gå. Sedan har jag väl i princip tittat ut genom fönstret så ofta jag har kunnat. Det är verkligen otroligt mysigt med snö. Jag blir verkligen överlycklig då det snöar! På bussen hem log jag till och med. ÄVEN då jag skottade då jag kom hem. Jag måste ha något slags beroende av snö, eller vad tror ni?

Küsse

Nu är det inte länge kvar till jul.Nu snöar det ute, ganska hyffsat mycket. Känner hur glädjen sprider sig genom hela kroppen. De tska tydligen snöa hela natten och sedan börja om imorgon kväll. Vi kanske kommer få snö som täcker området hyffsat mycket? Det skulle i alla fall inte sitta helt fel!

Pluggandet till mattedelprovet i kväll har väl gått sådär, men jag känner mig inte orolig inför provet. Därför valde jag att inte plugga någonting ikväll. Det är trots allt sista veckan och man har dessutom två prov som just och pass går att plugga till. Så därför valde jag att ta det lugnt ikväll.

Nu hade jag tänkt lägga mig och sova för att vara pigg och alert inför provet imorgon. Wish me luck lovely readers=)

Küsse

Blodprov

Måndag den 14/12-09

Nu har jag kirrat både headern och bakgrunden. Vad tycker ni, blev det bra?

Det var VÄLDIGT skönt att ha sovmorgon idag ska ni veta! Även fast jag la mig en timma senare så var det ändå ruggigt skönt. Skolan i sin helhet gick väl bra. Biologilabben idag var nog en utav skoldagens höjdpunkter. Vi fick då ta ett blodprov på oss själva för att sedan kolla vilken blodgrupp vi hade. Som tur var var min blodgrupp ingen ovanlig, som typ lilla p eller någonting liknande. Finns tydligen bara 10 stycken i världen som har "lilla p". Kul om man hamnar i en bilolycka då?

Andra höjdpunkten var väl svenskan. Vi har då skrivit en julsaga som vi imorgon ska spela upp. Det var länge sedan jag skrattade sådär mycket. Haha flickor, ni gjorde min dag!

happyhappyhappyface

Küsse

Ny eller gammal?

Nu strax ska jag lägga mig. Har dock knåpat lite på en header till min blogg. Den är väldigt mycket annars än min nuvarande. Så jag frågar er. Ska jag ha den nya, eller ha kvar den gamla?Såhär skulle det se ut om jag skulle ha den. Fixar såklart till bakgrunden till någonting mer passande.

Så vad tycker ni, denna eller den gamla?

Küsse

Dagens roliga fakta


Granen är fortfarande naken.Blev inte att vi klädde granen ikväll. For istället hem till min söta farmor och fikade. Alltid lika trevligt att vara där. Man minns då man var liten, ursch vilka underbara minnen! Sedan har farmor broderade tavlor jag har gjort hemma på väggarna. Man blir lika glad varje gång man ser att hon har de framme.

Pluggandet gick väl..sådär. Är som sagt svårt att plugga inför ett matteprov, man kan bara kolla genom saker som kan komma och se om man fattar det. Efter det spelade jag GH. It's like a drug to me. Haha, helt ärligt. Jag kan inte sluta spela det, helroligt är det ju!

Imorgon börjar skolan om, sista skolveckan. Har ganska blandade känslor om det faktiskt. Visserligen är det überskönt att ha lov, men man kommer att sakna vissa i klassen så grymt mycket. Eller hela klassen egentligen, men vi har ju två och ett halvt år tillsammans kvar. Så jag ska nog klara mig ;) Vilket som känns bra med att börja om imorgon är att jag har sovmorgon till 10.00! Morgondagen kan nog vara den sista sovmorgonen jag har. Nästa år byter vi, så då kommer jag förmodligen inte ha någon sovmorgon alls. Känns ganska pissigt, men jag ska nog överleva.

Küsse

Santa Lucia

Söndag den 13/12-09

"Santa Lucia, skänk mig en tia. Inte en femma, för det har jag hemma!" Var det verkligen så den låten gick?

Idag är det i alla fall Lucia. Mamma och Pappa ville att jag och min lillebror skulle lussa för dem på morgonen, men hehe..det blev inte av. Sov till elva så (A). Åt lunch och sedan for vi in till stan. Träffade kussen där, trevligt! Sedan började mitt julklappsköp, eller mina rättare skrivet. Jag hittade faktiskt nästan ALLA julklappar. Helt otroligt! Nu fattas bara julklappar till mina två bröder samt mamma och pappa. Sedan är jag klar, finish!

Ikväll ska vi klä julgranen, dricka glögg och ha mysigt. Det blir nog superbra! Måste dock plugga lite matte, som egentligen inte går att plugga till, men jag ska göra övningar inför proven som är på tisdag och onsdag.


Küsse

Dagens roliga fakta


En lyckad kväll helt enkelt.Kvällen blev väldigt lyckad. På konsum träffade vi Felicia och Rebecka, trevligt. Vi köpte chips och dipp, betalade och fortsatte våran resa hem till Linn. Där snackade vi om allt samt såg på tv och hade riktigt trevligt. Måste göras om snart=)

Nu blir det att sitta framför datorn ett tag till innan jag lägger mig. Ska imorgon in till stan och köpa lite mer julklappar. Förhoppningsvis hittar jag resten som jag har kvar.

Küsse


Mjåhå, nu blire rajtantajtan!

Matchen för min lillebror gick väl inte så bra, de förlorade med 8-4 tror jag? Hur som helst spelade min lilla gullpojke(haha han skulle döda mig om han såg detta..) riktigt bra och var jättenära på att göra mål! Nästa gång hoppas jag att han gör mål=)

Baket gick också bra. Nu luktar det chokladsnittar i hela huset! Tog kort på dem, men jag lägger in bilderna senare. Nu ska jag fixa till mig lite, sedan kommer Linn över. Vi sticker först till konsum och sedan får vi se vars vindarna för oss.Har saknat dig tjejen^

Küsse

Bara 12 dagar kvar nu.

Lördag den 12/12-09

Nu har hälften utav tiden fram till jul. SJUKT fort har den gått också! Börjar känna lite press på mig att jag inte har köpt alla julklapparna än..gaah. Får fara in till stan imorgon med mamma och se om jag hittar någonting.

Blir ingen träning för mig idag, som ni kanske förstår. Dock känns foten bättre idag än igår, så jag kanske kan fara ut och springa imorgon? Nu ska jag i alla fall fara på en hockeymatch. Det är min lillebrors. Sedan hade jag tänkt baka någonting gott. Resten utav dagen får vi se vad som händer.

Küsse

Och vinnaren är..

Städningen blev klar vid halv åtta ikväll. Skönt att få det bortstökat! Sedan känner man sig alltid så duktig efteråt. Speciellt då jag städade hela övervåningen. Satte mig sedan framför tv:n och började kolla på Idol. Adam frågade om vi skulle hitta på något, så jag stack till honom och såg på Idol, spelade spel och såg på film. Riktigt trevligt var det=) Blev dock en ANING svartsjuk på honom. Han ska till Thailand på onsdag och stannar där tills efter nyår.. Så när han kommer hem är han brun som en pepparkaka och själv är man vit som ett lakan(Y). Sedan vill man ju alltid utomlands såklart=)

Vi såg ju som jag sa på Idol. Var riktigt spännande i slutet då vinnaren skulle utses. Hade nästan på känn att Erik skulle vinna. Han är verkligen otroligt duktig!Blev ingen nedräknings bild idag. Kände att jag inte kunde lägga in den i samma inlägg som bilden ovan. Skulle bara bli jobbigt att läsa, men imorgon fortsätter nedräkningen ;)

Küsse

30 Seconds To Mars - The Kill


Dancing when you'r cleaning.

Alltid då jag kommer hem brukar jag ta av mig mina jeans/chinos eller vad jag nu har för slags byxor för att sedan gå omkring i långkallingar. Eller egentligen har jag inte dessa "originalkallingar" utan leggings eftersom det är lättare att ha jeans på sig då. Det är verkligen ruskigt skönt att bara gå omkring i leggings, tjocktröja och tjocksockar. Jag rekommenderar att ni provar, ni som nu inte har provat.

Nu hade jag tänkt städa mitt rum, som det var år sedan jag städade. Kläder ligger huller om buller, min älskade gran är dammig, ja nu behövs det en städnig. Så nu ska jag klicka igång Spotify för att sedan gå till städandet och dansa loss. Så som de gör i gamla go´a hollywoodfilmer.

Küsse


ett rent helvete

Fredag den 11/12-09

Så är det helg igen. Känns helt underbart skönt! Dock blir det plugg i helgen igen som ni vet, tenta av matten, men det ska nog gå det med^^

Skolan idag har varit ett rent helvete. Fast så farligt var det nog inte, syftade mer på min fot som ömmade 24/7. Förutom att det gör ont då jag går så gör det ÄNNU mer ont då jag går i trappor. Nästan så att det gör ondast då jag sitter stilla. Då kommer smärtan smygandes och spränger i foten. Nicht so herrlisch..

Ikväll blir det att städa rummet och se på Idol. Nu måste man ju nästan kolla. Även fast jag nästan alltid har sett på det så känns finalen nästan viktigast, eller?

Küsse

Dagens roliga fakta


Fotens alla hundra delar.Pappa säger att jag eventuellt kan ha brytit ett ben i foten. Dock finns det ingenting att göra åt det eftersom det finns tiotal med ben i foten. Man kan inte gipsa foten för att det ska läka eftersom benen sitter ihop så mycket. Dock är det bara någonting vi spekulerar i, det behöver inte vara så. Foten har btw två feta blåmärken på sig(Y) Så jag får försöka att leva med detta nu. Blir nog ingen träning på lördag antar jag, vilket känns surt. Så jag ska väl försöka få mig ut och springa så fort som möjligt.

Kan dessutom inte fatta att det är exakt två veckor kvar tills det är jul! JULAFTON?! Gahh..jag som forfarande bara har köpt tre julklappar.. Detta känns inte bra! MÅSTE verkligen köpa dem nu!

Küsse


Min fot är en blå historia.

Torsdag den 10/12-09

Som ni redan vet om har jag haft sång, därför är min uppdatering dålig, as always! Kändes lite ledsamt att dagens sånglektion var den sista, men vi börjar ju om efter jul. Det längtar jag till!

Skolan idag gick hyffsat bra. Gjorde dock illa mig grymt mycket då vi spelade brassefotboll på gympan idag. Först gick det riktigt bra och magen krampade av skratt. Min klass är fan oslagbar! Hur som helst råkar jag och Oscar sparka på bollen samtidigt(brassefotboll=fotboll med en liten trickboll utan skor och små mål) och på något sätt lyckas han träffa min fot så att den smärtar till. Grymt mycket! Tänkte dock inte mer på det, är ganska van att bli skadad som ni kanske vet. Vi fortsätter att spela, sedan går vi över till pingis och sedan tillbaka till brassefotbollen. Då börjar jag känna i foten, men tänker inte mer på det. Byter snabbt om och springer till bussen med Elmira. Foten började spränga i skon och när jag klev av bussen så kunde jag knappt gå. Var lite småläskigt.. Så nu är den blå och uppsvullen, vad om har hänt vet jag absolut inte :S

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan spela lite GHWT. Har INGEN läxa idag!! Bara att plugga inför matteproven nästa vecka. Tenta av Matte A ni vet..

Küsse

Picture
Küsse

Var ligger landet där man böjer människor?Imorgon är det exakt två veckor kvar tills det är julafton. SJUKT konstigt känns det. Speciellt då snön håller på att försvinna, igen! Detta är nog den första väldigt konstiga vintern jag har varit med om. Visserligen har jag varit med om -30 grader också, men det är inte samma sak. På vintern SKA det vara KALLT och SNÖIGT!

Imorgon ska vi snacka om en bok på engelskan. Jag känner mig ändå peppad för det. Älskar att prata på engelska, även fast min engelska kanske inte är den bästa. Jag hoppas min lärare kommer att stå ut med mig, höhö.

Tittade på några bilder från konserten igår och min hållning har blivit sjukt ful. Jag ser ut som en böjd banan. MÅSTE börja sitta mer rakt, måste, måste, måste!

Küsse

Är man gammal och grå måste man vara snäll också.

Onsdag den 9/12-09

Ojj, haha. Har haft blogg.se uppe i mer än en timma utan att skriva något inlägg. Jag började på tyskaläxan istället och nu när jag skulle leta åt en bild märkte jag att jag var inne på bloggen. Trodde redan att jag hade uppdaterat den.

Hade musikprov idag och det gick väl riktigt bra. Hörövningen var dock lite halvsvår, men jag kirrade det! Vad ska jag mer skriva? Har väl inte hänt så mycket mer som ni kan finna intressant. Uppdaterar nog senare ikväll, för just nu har jag verkligen inte tid.

Küsse

konsert

Tisdag den 8/12-09ÄNTLIGEN lite lugn och ro. Har haft fullt upp i princip hela dagen. Så jag ska berätta den lite kortfattat.
Hade fysikprov idag, annars har det väl inte hänt någonting särskilt. Bara att våran svenskalärare är..ja, inga kommentarer p.g.a vissa saker. Konstig mening, I know. Slutade sedan, gick med Filip till bussen. Träffade Magnus som jag snackade med tills Linn kom. Vi köpte några klubbor och väntade på att bussen in till a-torp skulle gå. Snackade med LB och WW. Hoppade på bussen och var på a-torps skolan vid tio i fyra. Bytte om till lite mer juliga kläder och sjöng. Köpote mat på x-ett och åt oss lite småfeta. Lyssnade på de andra som repade och sedan var själva konserten klockan sju. For hem och pluggade inför musikprovet som är imorgon.

Jag orkar verkligen inte vara noga med att skriva. Jag har sjukt ont i huvudet och har haft det hela dagen, så ni får leva med denna korta sammanfattning.

Nu väntar banne mig sängen på mig. Om jag inte lägger mig nu, ja då är jag rätt så död imorgon på skolan.

Damn boy!

Küsse

Jag är nörd, jag vet!

Måste bara få skryta lite såhär på måndagskvällen. Hade handboll på gympan idag och vem gör ett mål? JO JAG! Sedan gjorde jag tre sk. assist. Kände mig lite småstolt faktiskt då mina skott verkligen är dåliga.

Kemilabben idag var också ruskigt kul! Man skulle alltså mäta en sk. molmassa. Går inte in någonting mer på det, experimentet var det intressanta. Man skulle då ta saltsyra, hälla i det i ett provrör som man sedan..ärsch jag lägger in en fin bild jag gjorde på paint istället!Haha ja egentligen lär ni ju inte fatta någonting utav detta, men mycket bubbel blev det. Då man släppte ned magnesiumtråden i saltsyran vill säga. Jag är nörd, I know!

SÄNGEN!

Küsse

Dagens roliga fakta


Hehe whooppsss

Måndag den 7/12-09Nu är jag hemma efter en väldigt hektisk dag. Skolan i sig gick riktigt bra. Var dock lite stressigt att hinna med allt. Gick som tur var med Filip till musikskolan idag, han är allt en trevlig prick :) Sedan på musikskolan skiljdes vi åt och efter ett tag kom Linn. Gud vad jag saknar den flickan! Hur som helst sjöng vi och det gick riktigt bra. For hem med bussen och skrattade med Linn. Jag var alldeles för hungrig för att orka vara seriös, speciellt då bussen var PROPPFULL. Så vi stod upp, eller i alla fall jag och var oseriösa. Heh..

Nu måste jag sluta skriva och vara social med min kära och älskade fysikbok! Prov imorgon och det kommer att gå åt h*elvete! Sedan har vi ett slags "prov" på massor utav tyskaglosor på trosdag. Känner verkligen inte peppen för det.. JUSTE, MUSIKPROVET OCKSÅ! Ajja, jag ska nog få det att funka!

Küsse

Ett inlägg med många olika ämnen.Förbannat vad jag har träningsvärk i rumpan! Ja helt ärligt kan jag just och pass sitta ner utan att det gör ont, måste nästan halvligga. Vilket inte är jätteskönt, speciellt då man ska äta eller gå på toa för den delen.. Haha låter helt sjukt!

Imorgon lär uppdateringen bli kass. Direkt efter skolan(måste dock sluta en halvtimma före.) ska jag upp till musikskolan och öva inför konserten som är på tisdag. Så jag lär väl vara hemma vid sex någon gång. Då ska jag käka och sedan plugga fysik. Skulle eventuellt ut och gå med Rebecka på kvällen också, får dock se om jag hinner med det. Vi kanske hinner det någon annan dag?

Min mobil är förresten jättekonstig. Den blippar(så som det låter då man har en mobil för nära en radio då man får ett meddelande t.ex.) i kanske fem minuter, utan att ta emot någonting. Igår kväll fick jag inga sms (jag är inte direkt en mobilfjortis, men det var sms jag skulle ha fått svar på, som jag då väntade på) och sedan på morgonen kom alla meddelandena på samma gång. Helt konstigt! Har ni också problem med era mobiler, eller är det min mobil som är helt fucked up?

Küsse


Tänk vad GHWT kan göra med en?

Mitt pluggande idag har gått hyffsat bra. Jag hatar fysik! Gahh.. Fysikprovet på tisdag kommer att gå åt h*lvete, I promise! Fattar inte varför folk frågar mig om hjälp, då jag just och pass fattar det själv. Tydligen är jag bra på fysik enligt vissa..

Medans jag pluggade spelade jag också GHWT. Måste nästan skryta och säga att jag spelar på Hard nu!^^ Har spelat på medium ett längre tag nu, men nu kan jag faktiskt spela nästan vilken låt som helst på hard. Dock inte utan att jag missar någon, men så att jag inte failar. Hittade också två, eller tre, riktigt härliga låtar där. Så här har ni!En stört skön låt från svenska bandet Kent. Visste inte att låten fanns över huvud taget. Kan dock bero på att den inte finns med på något album, bara som singel.Denna låt är från Coldplays första skiva. Hade aldrig hört låten före den kom upp på en "konsert" på GHWT. Grymt härlig låt!Sedan har vi ett utav mina absoluta favoriter, Muse! Visserligen är inte denna låt en utav de bästa, men bra är den alltid. Ursäktar för den dåliga videon, eller det dåliga ljudet. Låten fanns inte med bara lyrics.

Byter ämne tvärt. Jag funderar på att färga mitt hår brunt igen. Vad tycker ni? Ska jag färga det eller ha kvar min gamla hårfärg? Kan inte lägga in någon bild eftersom jag..inte hittar någon bild på mig själv i brunt hår. Konstigt..

Küsse

sjukt fort

Söndag den 6/12-09

Visst går helgerna sjukt fort! Lika fort som veckorna går.. Känns lite synd, för då lär ju jullovet gå fort också.

Som vanligt kommer söndagen att gå åt plugg. Kände inte peppen för det, men vad ska man göra?

Küsse

Inga tråkiga kvällar här inte.

Blev inte så att jag var hemma och tjurade ikväll. For istället till Adam och var med han och Ville. Vi såg film och hade riktigt trevligt. Fina grabbar det där :)

Nu hade jag tänkt lägga mig. Imorgon blir det att plugga inför fysikprovet och musikprovet. Känner inte peppen för det, men det är nu slutspurten. Vi har kvar fyra prov innan vi får jullov. Ska tenta av matte A v. 51 och det består utav två prov. Så man kan räkna det som just det, två prov.

Sista inlägget för den här kvällen, godnatt kära läsare.

Küsse

Twilight skämtHahaha jag blir lycklig!

Küsse

Madness

Träningen gick åt h*lvete, så nu är hela kvällen förstörd. Näe kanske inte helt förstörd, men jag lär ju vara ganska depp. Fast vad ger det att sura över det? Blir inte bättre direkt.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Elmira frågade mig om jag vill hänga med någerst, men vi får se om jag hänger på. För tillfället vill jag bara sitta i min säng och sura en stund.

Küsse


julklappsköp

Lördag den 5/12-09Jag är helt slut i benen! Har gått på stan från halv elva till omkring ett. Visserligen är det bara två och en halv timma, men med min träningsvärk blev det bara värre. Träffade Elin och hennes kompis Julia där också. Riktigt trevligt var det! Vi fikade på på Wayne's och tog det lugnt, mysigt värre! Kunde dock inte stanna länge eftersom jag var tvungen att fara hem, träningen ni vet. Nu vet jag dock inte hur jag ska ta mig dit, har ingen skjuts, så vi får se hur det blir med det. Annars får jag fara ut och springa i snöstormen(Y)

Hittade förresten tre julklappar på stan idag. Då kan man bocka av de från listan. Är dock kvar mer än hälften, så det blir väl att stanna på stan till veckan för att köpa resterande julklappar. Har försökt att lägga upp en slags budget så att inte alls för mycket pengar ska försvinna. Hittade massor med saker på stan, men jag visste inte vad jag skulle köpa till vem och för hur mycket. Julklapps köp är gaaalet jobbigt!

Har ni något tips på vad man kan ge i julklapp? :)

Küsse
Mjåå

Har träningsvärk nå nanting(som vi säger här i norrland, eller i alla fall jag). Ryggen smärtar, benen smärtar, vaderna smärtar, men jag ska inte klaga. Träningsvärk är NÄSTAN det bästa som finns! Dock är det ingenting man kan leva med, blir jobbigt i längden antar jag.

Kvällen har spenderats med Victor och Frans. Var ritktigt trevligt, som vanligt =) Gjorde inte alls särskilt mycket, men trevligt var det ändå.

Imorgon blir det in till stan och köpa julklappar. Ska då eventuellt träffa upp Elin och hennes kompis för att fika, vi får dock se hur det blir. Träning imorgon klockan fyra, så man måste hinna hem för att byta om också.

Nu hade jag tänkt lägga mig.Tandborstad och klar. Nu väntar sängen!

Küsse

Då man är trött, eller som man säger, övertrött.

HAHHAHAHAHH JAG BLIR LYCKLIG!

http://www.youtube.com/watch?v=JY4Xk9kxDkE&NR=1

Kolla på länken. Man kunde inte bädda in den så.., men NJUT NU!

Küsse

Din sko

Fredag den 4/11-09Nu är skolan slut, nästan. Bara två veckor kvar, sedan är det jullov. Känns grymt skönt!

Skoldagen idag var rätt lugn, ingenting speciellt som hände direkt. Bara att vi hade två lektioner med fysik. Jag och fysik som inte ens går ihop.. Lektionerna gick ändå fortare än jag trodde. Vilket då är ett plus(Y)

Efter skolan gick jag och Elmira på stan en stund. Skulle kolla om ett par skor. Jag hittade då ett grymt snyggt par skor på Din Sko för 399:-! Jag köpte dem, men ska känna efter om jag kan ha dem. Mina fötter är lite speciella, så jag kan inte alltid ha alla skor. Jag får skavsår, vilket man får utav de flesta skor som är nya, men skavsåren försvinner inte utan fortsätter i all evighet..typ. Så jag ska gå med dem i kväll och försöka vänja mig. Annars lämnar jag tillbaka dem imorgon då jag ska in till stan. Ska in med mamma för att köpa julklappar. Så ikväll blir det att skriva en julklappslista^^Här har vi då en sko, hoppas ni fattar att andra skon ser likadan ut. Vad tycker ni? Ska jag ha kvar dem eller?

Küsse


Att vara kändis eller inte.

Fysiken är gjord, engelskan lika så. Trött är jag, så det ska bli skönt med helg imorgon. Ska dock stanna kvar på stan en stund och kolla om ett par skor. Blir en julklapp om jag hittar några isf, så jag behöver inte betala dem själv. Ska spara pengar nu så att jag har pengar till julklappar, så det är därför.

Hittade förresten en bild på en blogg, tyckte att jag skulle dela med mig av den till er också.Jag tycker faktiskt synd om kändisar ibland.. Speciellt då sådana bilder blir tagna..

Näe nu hade jag tänkt lägga mig och sova. Sista dagen imorgon innan det blir helg som sagt!

Küsse

om vi alla vore prinsessor.

Torsdag den 3/12-09Jag kan inte fatta att det redan är torsdag! Känns helskummt! Imorgon blir det helg medans det blir två veckor kvar av skolan, alltså tio skoldagar. Som jag har sagt tidigare så har denna termin gått ruskigt fort!

Skolan idag ha varit riktigt skön då vi bara har haft tre riktiga lektioner. På datakunskapen har vi börjat med powerpoint. Vi fick börja med att göra animerade julkort. Riktigt skojjigt faktiskt! Sedan fick vi ge oss ut i den kalla kylan, tror det var -11. Fast det kan ha varit varmare i stan, i Ursviken var det så kallt i alla fall. Hur som helst så gick tyskan fint då vi håller på med ett grupparbete, alltså man får i princip göra vad man vill! Lunch efter det och sedan bio med klassen. Vi såg filmen "Prinsessa" som var riktigt bra och ganska underhållande. Sprang sedan till gympan, hade cirkelgympa och sedan sprang man(nästan) till bussen. Hem och åt mat och sedan sång.

Nu ska jag börja på fysiken, again. Dock håller vi på med någonting som jag fattar, så det känns skönt! :)

Vad ska man säga?

Küsse

Jag såg mamma kyssa tomten jag.Förlåt att jag inte har uppdaterat så bra idag. Har varit fullt upp för min del, som ni redan vet. Känner mig ganska duktig. Fattar fysiken( jag och fysik = ingen bra kombo..) och tyskan är bara allmänt lätt. Så nu känns det bra! Sedan att morgondagen blir ganska lugn gör det hela bättre. Vi har först datakunskap, språk, se på bio med klassen och sedan idrott. Några utav de roligaste ämnena dessutom! (Y)

Nu ska jag läsa, sedan sängen!

Küsse

Så SJUKT fort!

Onsdag den 2/12-09

Jag har verkligen inte fattat att det är 22 dagar kvar till julafton. 22 DAGAR! Tiden går verkligen sjukt fort! Speciellt nu då man har börjat gymnasiet, min åsikt å sido. Man har inte ens börjat länga efter julen, bara snön (A)  Julklappar har jag inte heller hunnit köpa, dock  p.g.a skolan. Så i helgen ska jag in till stan och börja julhandla. Känns som ett väldigt stor måste nu!

Hinner inte blogga så mycket mer. Nu måste jag sätta mig med fysiken och tyskan.

Küsse

Julnedräkningen har börjat!Där kom det!^ Ingenting märkvärdigt som jag skrev tidigare, men det är alltid någonting i alla fall!

Nu hade jag tänkt lägga mig. Börjar bli trött, så det ska bli skönt att få sova. Kan ni fatta att det redan är onsdag imorgon? Det kan inte jag, just för att jag har måndag idag..

Uppdateringen imorgon blir inte så jättemärkvärdig. Ska in till stan med mamma och kolla om lite julklappar. Så vi kommer hem vid halv sju. Då blir det att plugga fysik och tyska.

Küsse

Hungrig som en varg

Jag är hungrig, väldigt hungrig. Ska nog fika snart, som vanligt. Kanske tar mig något te. Känner mig på något sätt väldigt lillgammal, som en kär vän också har sagt till mig :) Ska man ta det som någonting bra eller någonting dåligt? För man vill ju vara ung så länge som möjligt..

Biologiplugget och tyskaplugget har gått riktigt bra. Det var dock ingenting stor eller jobbigt, så jag har spelat lite GHWT.

Näe jag kan verkligen inte få någonting vettigt ur mig. Magen kurrar verkligen jättemycket! Så nu ska jag ta mig en macka.

Küsse

Man ska lita på vintern, den sviker aldrig.

Tisdag den 1/12-09

Julen är räddad! FINALY! Jag vaknade upp som vanligt på morgonen, var dock inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara. Somnade vid halv två, fråga mig inte varför.. I alla fall går jag ner, säger godmorgon till min lillebror och tittar sedan ut genom fönstret. DET ÄR SNÖ! Inte lite heller. Kan säga att jag var glad hela vägen till skolan, även fast bussen var SMOCKAD full.

Hade tänkt börja detta inlägg med att lägga in en nedräkning, men jag sitter vid pappas dator nu. Så ni får väl kika in senare ;) Är egentligen ingenting märkvärdigt. Bara någonting kul, som gör bloggen mer..färglad. Eller någonting åt det hållet.

Skolan idag gick annars hyffsat bra. Är bara halvsur på våran mattelärare som inte berättade att svenskan skulle vara inställd. Så där satt vi i tjugo minuter innan vi gick därifrån. Man kunde alltså ha varit hemma före två! Men icket, man måste ta den som går tjugo över istället. Aja, jag ska inte klaga. Bussar till Ursviken gå ju stup i kvarten så..

Nu ska jag göra biologiläxa och tyska.

Küsse

RSS 2.0