Dagens roliga fakta


Cause you're doing it perfectly.

Fredag den 30/4-10

Så är den den sista april och vet ni vad? Jo det har varit världens snöstorm här i kalla skellefteå. Fast, en "riktig" snöstorm har det väl inte varit, men det har snöat mycket. I promise! Kändes inte jättepeppande då det är valborgs idag. Då ska det vara strålande väder hela dagen! Får hoppas att himlen öppnar sig och att sommarsolen kommer!

Skoldagen har varit rätt okej och allt gick snabbt. Hoff poff var det engelska, sista lektionen alltså. Vi fick tillbaka proven och jag blev riktigt glad över resultatet! Det gjorde såklart min fredag och kommer att göra hela min helg också! Gick sedan på stan och köpte lite nödvändigheter, sådant man alltid behöver ni vet.

Just nu sitter jag och lääängtar tills jag får mig mat i magen. Magen kurrar verkligen, kanske speciellt för att vi ska äta tacos ikväll? Hur som helst får jag försöka att hålla mig i minst en timma till..gahh!



Är som sagt valborgs ikväll. Så vad ska ni alla hitta på? Själv ska jag ut och grilla med några härliga människor, vilket lär bli superbra! :)


Om du sa, jag kommer alltid att älska dig.

Torsdag den 29/4-10

Jag vet verkligen inte hur jag ska börja mina inlägg längre. Fantasin är som bortblåst för tillfället.

Hade sovmorgon idag och jag kan säga såhär: DET BEHÖVDES! Kände verkligen hur glad jag var då jag klev upp på morgonen. Ingen huvudvärk, ingen säng som lockade och bara en mage som skrek efter mat. Som vanligt då. Tyskaprovet vi sedan hade gick riktigt bra. Vi skrev bl.a. en uppsats och det bara rullade på, alla ord, alla meningar och grammatiken kändes rätt okej, men jag ska inte säga att den var felfri. Den kan nog vara långt ifrån det.. Kemin och engelskan gick också bra, men gympan tog nog priset! Den var verkligen awesome. Vi spelade basket halva timmen och volleyboll halva. Vårat lag var riktigt bra och alla peppade varandra. He jer så he ska vá!

Kände att dagen verkligen var riktigt bra, men då vi satt på bussen så förstördes allt. Vi snackade om kommande vecka och vet ni vad? Jo, vi har fyra prov då.. Två nationella och två vanliga. Kände man peppen för att få helg? NJA inte direkt. Eller helgen är ju okej, men den går så pass fort så helt plötsligt är det ju en ny vecka.. Måste snacka med lärarna och fråga om vi kan flytta det.

Nu ikväll ska jag faktiskt inte göra ett jävla skit. Ska bara sitta och ta det lugnt, vila upp hjärnan inför sista dagen. Imorgon lär också bli riktigt bra med grillning på kvällen! Vad ska ni göra? :)


It's just to hard to explain.

Eftersom jag inte var på världens bästa humör idag så blev det inte någon jogging för mig med Elmira. Mådde inte alls bra, kändes som att jag skulle ramla ihop var 5:e minut. Det blev dock bättre då jag tog in en alvedon, så jag tränade lite fys hemma. Alltså situps, armhävningar, rygglyft, benböj, ja ni fattar. Så nu är jag väl så gott som slutkörd. Sömnen måste tas igen. Madde goes for a long night!

Btw! Bara 6 veckor kvar tills sommarlov!♥


We are the world

Som ett avbrott i pluggandet bestämde jag mig för att baka lite bullar. Blev dock rätt många, men man kan aldrig få för mycket av det goda, eller hur? ;)



Haha nu i efterhand låter texten jag skrev under rätt fjäskig och konstig, men nu får den stå där. Ni får försöka att tänka på någonting annat och skippa texten!

Nu ska jag så smått återgå till pluggandet!


Då hade också jag förvandlats till ett monster utan ord.

Onsdag den 28/4-10

Känner mig inte alls på humör idag för att blogga. Huvudet känns tungt och kroppen värker. Jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli förkyld, skulle inte sitta fint! Så det får bli ett kort inlägg.

Hade idag prov i kemi och det kändes riktigt bra! Kanske FÖR bra? Vi får se vad resultatet blir iallafall. Hoppas innerligt på ett riktigt bra betyg!

Nu ska jag ta mig någonting i magen och sedan plugga det sista inför tyskaprovet. Känner verkligen inte peppen för någonting just nu. TUR att vi har sovmorgon till halv elva imorgon, blir en tidig kväll för mig!


I say love it is a flower.

Vet ni vad vi gjorde på fysiken idag? Någonting som faktiskt var rätt nervkittlande, ja, jag försökte att vara rolig. Fast ni som inte var med på lektionen vet såklart inte vad det roliga i det hela var, så jag ska förklara för er.

Vi började med elektricitet idag. Pratade alltså om olika laddningar och försökte att förklara fenomentet med att få statiskt hår. Sedan kommer Jonas(läraren) på att vi skulle kunna ställa oss i en ring, hålla varandra i händerna för att sedan röra en slags boll som alstrar energi. Som då gör den som rör den positivt laddad eftersom den själv blir positivt laddad. Lite krångligt, men jag ska försöka att förklara på bästa sätt.

Iallafall så ställde vi oss i en ring och startade maskinen som skulle börja alstra elektriska partiklar från oss alla som stod i ringen. Efter ett tag stängde Jonas av den sakta och rörde sedan med fingret på diskhon som finns inne i klassrummet. Då ser man hur alla hoppar till, ögonen blir stora och alla börjar röra fingar och armar som om man hade fått elektrisk ström genom sig, vilket vi alla hade fått. En rätt cool upplevelse och jag kan säga er att stöten vi alla fick var inte särskilt liten, rätt stor skulle jag vilja påstå!



En riktigt cool bild på ett åsknedslag måste jag erkänna!


Me on my way to you.

Nu är jag hemma efter en timmas jobbig datakunskap. Fast i sin helhet är ju inte datakunskap ett jobbigt ämne, men excel måste jag faktiskt erkänna är drygt.. Till och med word är roligare än det!
Jag har aftonbladet som en startsida och titta vad jag hittade ------->
Visst är det helt gaalet?! Det är banne mig inte ens maj än! Ibland är det synd att man inte bor i stockholm.. Fast, det skulle faktiskt vara rätt jobbigt att ha det så pass varmt nu. Man skulle nog svettas ihjäl på skolan då.

Nu ska jag börja med plugget och sjunga lite för mig själv. Familjen är borta på Ica eller liknande, så då passar jag på att sjunga några truddilutter!


Durch dick und dünn

Tisdag den 27/4-10

Hallå! Sitter just nu och har tyska, tränar inför provet. Sedan har vi svenska och efter det är det meningen att vi ska sluta, men min datorgrupp ska ha datakunskap då, istället för på torsdag. Då får vi ett lång sovmorgon istället, det gillas! Blir dock så sent att jag nog inte hinner till träningen, får se hur bråttom det blir. Hoppas att ni har en fin dag!


That would be cool with me.

Jag kom att tänka på en sak ikväll. Kände mig lite sugen på en frukt, så jag öppnar kylskåpet och ser att vi har morötter. Hoppas innerligt på att de är goa och tar en(och ja, de var goa!). Man brukar ju säga att man blir brun av att äta morötter p.g.a. dess höga halt av färgämnet karoten. Så om man skulle äta riktigt många, skulle man lyckas få så pass mycket färg att det faktiskt syns? I sådana fall skulle man kunna satsa på det istället för att gå och sola i solarium, som förresten är väldigt hälsoskadligt. Om man skulle börja tidigt i januari och sedan äta kanske en per dag fram till April. Skulle man få fram ett resultat då? Måste nästan fråga min biologilärare om det. Skulle vara väldigt intressant att testa, även fast man skulle bli sjukt less på morötter efter ett tag, men nyttig är man iallafall!



Vad säger ni?

Detta kan man väl säga var dagens fundering. Kanske ska göra en sådan kategori? Faaast..det orkar jag nog inte. Får se!

Sovgott♥


Finger Eleven - I'll keep your memory vague



Jag hittade en riktigt fin låt av Finger Eleven på spotify(kärlek år spotify!), som är riktigt bra! Hans röst är sådär mystiskt skön att lyssna på och påminner starkt om sångaren i 30 seconds to mars och sångaren i 3 doors down. En låt som är helt klart värd att lyssna på!

Dagens roliga fakta


He jer baar å åk!

Jag undrar om många av mina besökare är de på min msn lista. Direkt jag loggar in på nya msn stiger besökarna upp mot skyn. Då kanske jag har någon slags hum, även fast min msn lista är rätt lång. Så jag har väl inte kommit jättelångt i min spaning på besökare.

Dagen har varit rätt chill med matte, gympa och sedan svenska. Gympan var otroligt rolig idag, kan ha berott på vikarien(så söt!). Lekar hela gympalektionen, det är så det ska vara! Eller, lite mer lekar iallafall och betydligt mindre prat. Våran ordinare gympalärare brukar nämligen vara duktig på att prata bort lektionstid..*suck*

Nu ska jag börja med pluggandet, kemi och tyska. Känner väl inte jättemycket pepp, men vad ska man göra? Snart bara sex veckor kvar innan vi slutar!


The way you look at me, make me feel special.

Måndag den 26/4-10

Ny vecka, åter igen. Känns för övrigt som att jag alltid börjar mina måndagsinlägg med "ny vecka, och ännu en ny skolvecka osv". Får försöka att använda min fantasi till att komma på någon udda början, någon gång.

Nu ska jag strax börja klä på mig för att sedan bege mig mot skolan, eller iallafall vänta på bussen. Är i stan kring kvart över elva, så då är jag på skolan vid tjugo över. Blir nog super. Bara tre lektioner idag!


Dagens roliga fakta


I do want your private number baby!

Förlåt för min urkassa uppdatering, men söndagar brukar inte vara särskilt innehållsrika. Det brukar oftast vara plugg eller annat tråkigt. Det var dock inte det idag! Början var helt okej, vädret utjämnade plugget så att det blev..neutraliserat(kemi där). Efter det lite BH och sedan stack jag till bergsbykiosken tillsammans med Victor. Där mötte vi upp Simon, Olivia och Erika. Ni kan nog gissa vad som hände där. Jo, jag köpte årets första mjukglass och JA den var lika go som alltid! Var även trevligt att träffa folket, fina människor det där. Sedan stack jag och Victor vidare till Adam där vi spelade spel och hade trevligt även där. Min första superba söndag på länge kan jag nog påstå! :) Eller..på ett väldigt långt tag iallafall.

Nu ska jag börja dra..TJI..nu trodde ni allt att jag skulle lägga mig, men det skulle jag inte. Vissa har ju sovmorgon till tolv imorgon. Känns som att jag är lite värd att skryta om det. Sovmornar på natur är väldigt sällsynta, iallafall för mig. Så jag ska sitta uppe ett tag till, eller iallafall ett litet tag.. Man ska kanske ta vara på sovtimmarna. Jag menar, hur värt är det att ha sovmorgon då man ändå är uppe längre? Det blir lika ovärt? Beror dock på hur länge man har också!

Vi tar det som ett..godnatt tal eller liknande.


Starkt och underbart!

Söndag den 25/4-10

Så är det söndag igen. Helgen är snart slut och ännu en vecka med skola på g. Vi börjar dock veckan med en sovmorgon till 12.00! Känns toppen! :)

Idag har jag hunnit vara ute och övningsköra igen, var ett tag sedan sist, så jag trodde att jag hade glömt bort allt, men det gick riktigt bra! Vet ni vad jag har lärt mig? Att starta i backe! Jag har gjort det tre gånger nu och jag blev så jäkla glad då jag klarade det första gången. Überbra! Jag är påväg att bli en fullfjädrad bilförare nu, men för tillfället har jag bara fjädrar på rumpan. Ni fattar? Jag kan ju inte allt, mycket kvar.. Som att fickparkera, hemska tanke!

Nu ska jag bege mig ut i solen och plugga kemi och tyska, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Vissa har ju sovmorgon imorgon ;)


Po-po-po-pokerface, po-po-pokerface!

Nu är jag hemma efter en väldigt trevlig pokerkväll hos Pierre tillsammans med Ida, Adam och Ville. Var väldigt trevligt måste jag säga, men kanske främst för att jag vann, över alla! Ja ni läste rätt, jag, oerfarne Madde, vann över Ville, Pierre, Adam och Ida. Kan säga att jag verkligen inte trodde det. Visserligen blev det ganska trögt i slutet kring kvart i ett, men tillslut gav Adam med sig och jag tog hem segern. Fast, jag kan inte skylla på mitt kunnande om kortspel, snarare på kortens placering i korthögen..



Nu ska jag bege mig mot sängen. Ögonen bara svider och svider och kroppen säger "Sov för fan Madde!". Så nu säger jag bara, godnatt vänner!♥


Is this the end of the world? If it is, I want a large fucking brownie!

Har just ätit lasagne och det var som vanligt underbart gott! Mamma är verkligen jätteduktig på att både laga mat och baka. Jag är stolt över dig kära mor!

Såg filmen 2012 hemma hos Linnea och jag måste säga att den gav mig några tankeställare. Först och främst på vulkanen som nu har fått utbrott, kanske någon start? Vilket jag egentligen inte tror, bara om den större vulkanen börjar välla ur sig lava. Vilket ledde till min andra fråga. Vad innehåller 90-talets populära lavalampor? Måste kolla upp det, främst för att massan inuti den kan både fara upp och ned.

Andra frågan(för er som inte har sett den, fortsätt inte att läsa!) som jag ställer mig är hur alla kunde klara sig i båten i slutet. Först och främst för att den var anpassad efter ett x antal platser, men att de sedan släppte in ett x antal människor också, vilket borde överstiga gränserna av mat och syre. Varför jag nämner syret är för att de i filmen, i slutet, säger att de äntligen kan gå ut i det fria, just för att syrenivåerna har blivit bra igen. Okej, maten kanske inte är det största problemet eftersom de bara är där inne i lite mindre än en månad, men det var VÄLDIGT många människor där.. Jag vet att jag är jobbig som analyserar filmer såhär, men eftersom denna film är baserad på vissa människors teorier var jag bara tvungen att kritisera den lite. Eller ja, som filmskaparna har gjort den, egentligen.




This used to be a funhouse.

Lördag den 24/4-10

God förmiddag! Har redan hunnit vara en sväng på stan. Hittade mig ett par nya innegympa skor, just för att mina förra blev stulna på idrotten. Ja det finns tydligen människor som vill ha utslitna, illaluktande, gympaskor?

Nu ska jag försöka att få tag i Linnea och Elin. Sticker nog förmodligen dit, senare ikväll blir et pokerkväll hos Pierre tror jag. Blir nog superbra! :)


Hold on

Kvällen blev inte riktigt som planerat, men det var nog lika bra. Har varit sjukt trött hela dagen, så jag skulle nog inte ha varit någon höjdare att vara med ikväll. Fast, då kanske min kvällshumor skulle börja spöka? Vem vet!

Har iallafall suttit och skrivit lite på min korta bok, eller väldigt långa novell ikväll. Inspirationen bara kom till mig och hoff poff har jag skrivit lite mer än ett och ett halvt kapitel. Har även fått bra respons av några som har läst den, vilket jag tackar och bockar för! :)



Här är förresten t-shirten jag köpte på stan idag. Det är tur att jag har min kusin som har ögon som en..örn. Hon hittade den bland rea plaggen och gissa vad den gick för?

T-shirt från Gina tricot, 99:- 49:-!

Inte dåligt må jag säga. Så där sparade man en 50 lapp. Vet ni vad som står på den förresten? "To be or not to be". Ett väldigt fint citat om jag ska vara ärlig.

Nu snart beger jag mig mot sängen. Ha en fortsatt fin fredagskväll!


Martin Stenmarck - Sjumilakliv



Detta är en låt jag egentligen borde vara fett less på med tanke på mitt projektarbete förra terminen, men den dök upp helt plötsligt på min Spotifylista och jag kunde inte sluta lyssna. Texten är otroligt fin och hans röst är verkligen underbar!

Dagens roliga fakta


I can tell by the look of your reflektion.

Fredag den 23/4-10

ÄNTLIGEN HELG! Känns überskönt att äntligen ha helg. Fast än veckan har gått fortare än någonsin.

Idag hade vi det hemska matte B provet, som för övrigt inte alls var särskilt svårt. Var dock lite stort, på så sätt att vi fick två timmar på oss att göra det. Blev klar efter drygt en och en halv timma och jag kan säga att man var helt död i huvudet då. Tur att biologilektionerna aldrig är särskilt jobbiga. Ett utav de få ämnena man inte använder miniräknaren på. Min miniräknare höll förresten på att dö under provet. Så jag använde den bara i nödfall och då menar jag i NÖDFALL. Så det blev mycket huvudräkning kan jag lova..

Nog pratat om det! Hade det jättetrevligt med min kusin på stan idag. Vi satt först och fikade på Wayne's och snackade. Efter det begav vi oss ut på t-shirt jakt, som inte varade särskilt länge eftersom jag OCH hon hittade en t-shirt som passade perfekt nästan direkt. Kan lägga in en bild senare ikväll.

har nu nyss varit ute med moppen, för första gången i år och det är alltid lika roligt! Om det blir så att jag är med Linnea och Elin ikväll så tar jag nog moppen dit. Super!


The eyes is your souls mirror.

Var på träning ikväll, på grusplanen. Inte det bästa stället på, men vad ska man göra? Bra gick det iallafall, både med träningen och med löpningen!

Kom att tänka på en händelse som skedde idag. Jag, Elin och Emelie ska gå och ta ut pengar under våran långa lunchrast. Eftersom jag tar ut mina pengar på SEB så måste jag gå över busstationen för att ta mig dit, om man går från Balder vill säga. Hur som helst går vi där och ser att en rätt fet, vit bil, stannar utanför ett hus och vem kliver inte ut från bilen om inte Justin Timberlake?! Jag ba, OH MY GOD! Näe, skämt! Nämen det var faktiskt Brolle Jr som klev ut ur bilen. Glad som vanligt och han log även då han gick förbi oss, som kanske var två meter(!!!). Han skulle möta upp sin tjej som kom med någon buss, fråga mig inte vars ifrån. Hur som helst var det en riktig upplevese i mitt annars rätt tråkiga vardagsliv! :)

Imorgon är det fredag, vilket betyder att det sedan är helg och att jag sluter übertidigt! Ska dock träffa upp min kära kusin för att ta en fika och prata lite. Var ett bra tag sedan vi sågs, så det ska bli roligt. Ska även kolla om jag kan hitta mig någon t-shirt. Har egentligen fulla garderoben, men alla är sådana man bara har hemma och på sommaren då ingen ser en. Så jag måste hitta en "skol t-shirt". Låter riktigt knasigt, men några kanske känner igen sig? Hoppas jag..



Jag har lagt märke till att de flesta utav mina bilder består av ögon. Svartvita, färgade och en blandning. Bilder på mina ögon, min lillebrors ögon, kattens ögon, ja ni märker ju. Varför? Jo, jag tycker att ögon är någonting utav det finaste som finns hos en människa. Det berättar rätt mycket om en person, såklart inte allt, men väldigt mycket. Endel är mjuka och vänliga, endel mer bestämda. You get it? Ögonen brukar kunna berätta mer om en person än vad själva kroppsspråket gör.

Med detta lilla "tal" så avslutar jag dagen. Ha en fortsatt fin kväll läsare ♥


Muse - Uprising



Ännu en låt av de otroligt duktiga medlemarna i bandet Muse. Denna låt är från deras senaste album "The Resistance", som för övrigt innehåller väldigt bra låtar. Lyssna på låten och njut mina vänner. Inte bara för att det är ett utav världens bästa band, onej! Hehe..

I will always remember, that late afternoon.

Jag är hemma från dagens rabbalder, vilket egentligen inte var särskilt mycket eller jobbigt. Datakunskap, tyska, kemi, biologi och gympa. Fem lektioner endast. Kanske mycket för endel och rätt mycket för oss också, men det fungerar ändå. Dessa lektioner är inte så jobbiga, så man överlever.

Nu ska jag sätta mig och plugga, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda!


If you could only see me.

Torsdag den 22/4-10

Har just haft datakunskap, men nu ska vi bege oss till Kaplan. Ha en fin dag alla läsare!


This won't break your heart.

Fattade ni någonting med förra inlägget? Inte jag heller egentligen. Var bara en spontangrej jag la in. Ni som nu gick på det(som jag för gud skull hoppas att ni ine gjorde!) måste jag berätta att det var ett skämt. Måndagens biologilabb gick ut på att gissa sig fram till vilken människoart varje skalle var, sjukt, men sant. Vi gjorde även andra småsaker, som hade med skelett att göra. Pretty interesting, men ack så svårt. Man fick verkligen använda sina innersta hjänceller för att klara av de mest kluriga frågorna. Såklart klarade jag och Joel det galant!

Näe nog om utdöda släktingar. Kvällen har egentligen bestått av..ingenting. Har pluggat lite tyska, men ingenting mer än så. Känner att matten sitter som en smäck och kemin börjar jag med först imorgon. Så jag har knepat och knåpat på min "bok" som jag skriver. Fantasin har inte funnits tillänglig, så jag har inte kunnat fortsätta på den förrän ikväll. Blev dock inte mycket skrivet, men några stycken blev det allt!

Fast jag har även gjort en till sak. Plattade nämligen mitt annars lockiga hår och insåg då att mitt hår har blivit längre, väldigt mycket längre. Kan inte minnas sist jag hade så långt hår. Om jag nu har haft så långt hår vill säga. Det lockar ju upp sig rätt mycket..



Här har ni en bild på det. Man ser inte jättemycket, men det är någonting iallafall.

Nu ska jag bege mig mot sängen. Somnade förresten vid den här tiden förra natten. Känner mig riktigt stolt!


En vanlig biologilabb



Behöver jag säga mer?

I'll keep your memory vague

Onsdag den 21/4-10

Jag börjar detta inlägg med att åter igen säga grattis till min fina vän Carolina som fyller hela 17 år idag! Shiet, alla bara "växer" ifrån mig, medans jag står kvar på 16 års sträcket ett sjukt bra tag till..*suck*. Hur som helst så hoppas jag att du, Carro, får en superbra fortsättning på födelsedagen!




Förutom Carros födelsedag, har dagen varit rätt hyffsat bra! Matten gick super, Kemin likaså och Engelskan. Så just nu är jag på ett väldans bra humör! Även fast jag vet att kvällen dels kommer att bestå av plugg.


I don't care if you really care, as long as you don't go.

Nu är jag hemma, duschad och mätt på en god macka! Träningen gick faktiskt helt okej och vädret var som vanligt strålande. Så man blev väl rätt peppad av det, men nu är jag trött, helt död. Det beror nog på mina sjukt dåliga nätter. Sover dåligt och ligger vaken flera timmar p.g.a. alldeles för konstiga drömmar. Inte så att jag blir vettskrämd, men ni vet då man drömmer något som man sedan inte kan sluta tänka på? Så har det varit för mig tre nätter i rad nu. Känns inte bra inför skolveckan, som för övrigt snart är slut. Redan onsdag imorgon?!

Pluggandet kan nog också ha en bidragande effekt till min trötthet. Matten och fysiken har varit dagens huvudämnen. Har sedan kollat genom min svenskarecension smått. Är väldigt svårt att förbereda sig inför en muntlig bokrecension. Man kan inte direkt förbereda sig. Istället får man gå på magkänslan och ha små stödord till hjälp. Wish me luck!

Ska försöka göra en tidig kväll, så detta blir nog det sista inlägget för dagen. Som för övrigt var det andra för dagen också.


Ain't no river wild enough.

Tisdag den 20/4-10

Hallå! Jag har lite bråttom, så jag hinner inte skriva allt för mycket. Har träning ikväll från 5-6. Så det är liiite tajt om tid, men jag ska lyckas få ihop ett någorlunda inlägg!

Idag har dagen varit helt okej. Vädret har varit riktigt bra och man känner verkligen hur sommaren kommer med stormsteg. Lektionerna går så mycket fortare då solen lyser, fråga mig inte varför. Kanske för att man blir på så bra humör eller för att man bara vill hem, hem, HEM!

Nu måste jag fortsätta att byta om. Skriver kanske ett inlägg till idag p.g.a. mycket läxor. Ta hand om er!




I must have been love!

Adam kom förbi en stund ikväll, vilket var väldigt trevligt! :) Uppskattades verkligen, så att man inte sitter och pluggar hela kvällen lång.. Jag måste dock ha varit en aning tråkig eftersom nattens sömn inte har varit den bästa. Därför blir detta ett kort och gott inlägg från mig!




No matter how many breaths that you took but still couldn't breathe.



Titta vad jag hittade på pappas dator. En väldigt gammal teckning jag gjorde i..åttan kanske? Bilden är till och med tagen med min gamla, rosa, nokia *snyft*. Känner att mina skissar talanger har försvunnit för tillfället. Kan just och pass rita en sträckgubbe fint(hur man nu gör det?). Hur som helst blev jag rätt paff och glad att jag hittade den. Tur att pappas dator finns ibland!


Älskat utan gränser, älskat utan sorg.

Måndag den 19/4-10

En ny början på en ny vecka! Kan säga att denna dag var perfekt då man har sovit dåligt på natten och verkligen inte orkar med en jobbig början. Just för att den innehöll två labbar, matte och bad. Inte särskilt jobbiga lektioner, så skönt var det! Vi hade ju även besök av små åttorna idag. Riktigt söta brudar det där! Nej, jag är inte pervers eller homosexuell. Just för att de inte fattade ett skit och att de ändå tyckte att det var intressant.

Badet var också väldigt roligt. Kanske var det för vikarien eller så var det för att våran klass i allmänhet är awesome? Jag säger att det var båda delarna! Sedan slutade vi lagomt till att hinna med fem över tre bussen. Så då var man hemma ca. en timma tidigare än vad man brukar. Annars skulle jag, Sofia och Elmira just nu stå och stressa ihjäl oss för att hinna med fem över fyra bussen.

Känns som att fortsättningen av dagen kommer att bli riktigt bra och KANSKE hela veckan. Fast det kan jag svara på nu att det inte kommer att vara så, just p.g.a. all läxa och plugg.



Ville om Dagens roliga fakta:

Fail Madde, energi kan inte skapas eller förstöras, bara omvandlas i olika former ;)

Svar: Vem sa att energin skapades? ;) Det var bara om man kunde samla ihop tillräckligt mycket fisar så att man kunde utnyttja energin. Då skulle den vara lika kraftig som en atombomb^^


There's nothing wrong with you.

Joggingturen med Elmira idag gick riktigt bra! Även fast tröttheten var nådd, så blev det en lång runda + tre intervaller. Måste medge att vi var riktigt duktiga, som alltid! Är paff att all trötthet försvann då jag sprang. Klockan är nu just före kvart i elva och ögonlocken har inte börjats stänga ner. En joggingtur brukar ju ta ut det mesta, men då kanske jag somnar direkt jag lägger huvudet på kudden?

Vilket jag borde göra nu faktiskt! Sovgott!


Hos dig är jag underbar.

Bokrecensionen är gjord, matten är gjord och svenskareportaget(fixering) är gjord. Så nu är jag så gott som fri från läxor. Visserligen har vi tyska, men den börjar jag med imorgon. Vet ni vad som händer på måndag förresten?! Jo vi slutar nämligen tidigare, FETT mycket tidgare! Vi har bad efter matten, så då ska vi gå till edda. Egentligen ska vi gå tillbaka och ha svenska, men hon skulle på en kurs. Så vi slutar kring halv tre. Det är inte dåligt för en NV elev må jag säga! Vi skulle även få besök av några små åttor som ska se hur det är att gå naturvetenskapsprogrammet. Echt spannend! Hoppas att de finner någonting intressant iallafall..

Vädret blev faktiskt inte så bra som jag hade hoppats på. Redan vid tolv smög små moln in, som snabbt blev stora och vipps var det mulet ute. Så jag höll mig faktiskt inne och har gjort det hela dagen. Nej jag är inte lat, ska faktiskt ut och springa med Elmira senare ikväll. Närmare bestämmt kring sju. Blir nog vanliga rundan skulle jag förmoda. Blir nog super :)


Kate Voegele - Hallelujah



Jag upptäckte den här låten för många år sedan, men hade totalt glömt bort den. Så för en liten stund sedan hörde jag låten på radion och kom direkt att tänka på denna! Hennes röst är unik och man får verkligen gåshud då hon kommer upp i de höga tonerna. Njut mina vänner, njut!

Everytime we touch

Söndag den 18/4-10

Så är det slut på även denna vecka. Vi glider nu sakta, men säkert, in till v.16. Vilket betyder att det är ca. 7½ vecka kvar innan vi får sommarlov. Jag säger bara: UNDERBART! Inte nog med det så har solen hittat tillbaka till Ursviken. Himlen är fri från moln och solen skiner riktigt härligt. Dock är det småkyligt ute, men det blir nog bättre framåt eftermiddagen. Såklart ska jag behöva sitta inne och plugga till matteprovet och den muntliga svenskaredovisningen.. Ska försöka att sätta mig ute en stund iallafall. Ska inte ägna hela dagen åt plugg iallafall!

Vad ska ni hitta på idag fina läsare? :)


Don't speak, I know what you're thinking.

Nu är jag hemma, helskinnad åter igen. Hade en jättetrevlig kväll hemma hos Victor med han och Adam! Vi såg som vanligt på film och på skräckisar, as usual. Denna gång var det faktiskt två riktigt hyffsade filmer! De spårade inte allt för mycket och man hängde med rätt så bra.



Jag orkar inte skriva någon recension, så här har ni de två filmerna med en aning..beskrivning? Nja, det vill jag inte heller påstå. Ni får komma på någonting själva!

Nu väntar sängen!


This is my life my friend.

Har börjat smått på min bokrecension. Har alltså gjort en mindmap, just för att det passar mig bäst då jag ska prata muntligt! Är dock inte klar. Ska lägga ner mer energi på det imorgon.

Blev så att Victor och Frans också hängde på ikväll. Så vi ska troligtvis vara hos Victor. Vet inte då jag sticker, men det blir förmodligen kring halv sju. Ska leta fram min cykel också samt pumpa den :)

vad ska ni hitta på ikväll?


It's cold around me, the night is young.

Lördag den 17/4-10

Mina vänner, det snöar ute! Jag som trodde att våren officiellt hade kommit till Ursviken, men ack vad jag tog fel! Solen lyste dock tidigt imorse, vid halv nio, men vid tio då jag gick upp, var snön på ingång. Kändes rätt surt faktiskt! For dock in till stan med hela familjen faktiskt. Blev att jag övningskörde till anderstorp och från stan hem. Gick faktiskt riktigt bra och nu har jag börjat med femmans växel, på riktigt! Då jag körde på snabbleden blev det dock rätt nervöst, men pappa var lugnande, så vi tog oss hem helskinnade!

På stan hittade jag en bikini trots allt efter noga letande i varje butik. Cubus var dagens räddare!



Bikini BH från Cubus, 129:-

Nu idag blir det att smått börja på den muntliga bokrecensionen, sedan blir det att vara med Adam ikväll :)


Knights of Cydonia

I afton har jag hunnit att övningsköra, först till bergsbyn för att sedan ta vägen över örviken tillbaka. Så idag har jag kört 70, vilket är stora framsteg för mig som annars kör vid 50. Fast roligt var det, som alltid!

Resten av kvällen har jag inte gjort allt för mycket. Bara vilat och spelat lite GH, heh. Mitt liv är tråkigt, I know. But we are waiting for better times, right? Imorgon hoppas jag att dagen blir mer händelserik. Till stan måste jag iallafall! Varesig jag åker med mamma in eller måste springa dit. Okej, stryk det sista.

Såg förresten på Talang 2010 ikväll. Egentligen är det inget programm jag intresserar mig för, men eftersom min kväll var lika händelserik som en vanlig vinterdag på mount everest, så blev det intryckt på mitt "smockade" schema. Vilket i sig var riktigt bra, just för att det var tre framföranden som gjorde mig häpen, glad och förbluffad.



Först ut har vi en kille som gör en otrolig uppvisning. Han dansar alltså robotdans och gör det med stelhet, precis så som det ska vara! Det kan även komma en viss överraskning under framträdandet..



Som 2:a har vi en trollkarl. "Ahh en trollkarl. Samma gamla vanliga trolleritrick" tänker ni säkert, men om jag får säga vad jag tycker så är det långt ifrån ett vanligt trolleritrick. Han gör det med stil och man blir verkligen irriterad på honom, just för att man inte fattar ett skit!



Sist, och möjligtvis minst ut, är åttaåriga Daniel som spelar fiol. Barn brukar vara duktiga på många saker, men han förbluffade mig verkligen. Speciellt då han bara har spelat fiol TVÅ ynka år. Fiol är ju, som många andra instrument, väldigt svårt att lära sig, så han har kämpat och det är hårt och mycket!

Enjoy it mina små äpplen! Själv ska jag lägga mig nu. Ögonlocken stänger snart, så det är bäst att jag lägger mig innan jag somnar på ett mindre trevligt ställe.


Dagens roliga fakta


We will be victorious!

Fredag den 16/4-10

Hallå! Så är det äntligen helg och jag har längtat, även fast det känns som att det lika gärna kunde ha varit måndag. Fast det är bara helt enkelt underbart, speciellt med tanke på att vädret är så gryyyymmmttt awesome! Eller som min vän filip säger : Kalawesome!

Gick på stan en stund idag efter skolan eftersom vi som vanligt slutade 13.05. Kollade där efter en bikini, men icket att jag skulle hitta någon! Så imorgon ska jag in till stan igen och se om jag lyckas hitta någon då jag har en väska som väger liiite mindre än ett ton.


Sometimes it feels like a lesson.

Bloggen är tråkig, jag är tråkig, allt är tråkigt. Kvällen blev inte riktigt så bra som jag trodde, just p.g.a. min smärtande huvudvärk och min sömnbrist. Så nu kära vänner säger jag tack för idag och på återseende imorgon!


Well you treat me just like another stranger.

Nu har jag lyckats landa hemma i pappas sköna kontorsstol. Visserligen är den lite nött, men det gör ju hela grejen. Den är "insatt". Dock är hans dator inte den bästa, spotify laggar nämligen då man har uppe msn och internet samtidigt. Inte särskilt bra! Till och med min bärbara har bättre prestanda, men jag ska inte klaga. Pappas dator har en basförstärkare, vilket min dator inte har, så det är det positiva med att sitta här.

..fast det lär inte vara länge. Ska börja på engelskaplugget nu, sedan har jag faktiskt tänkt unna mig en liten tid framför GH. Var ett väldans tag sedan nu!


So please stop explaining, don't tell me cause it hurts.

Torsdag den 15/4-10

Godmorgon! Sitter här och har datakunskap, men ska alldeles strax sticka till Kaplan för att ha tyska. Vädret är lika strålande som det var igår och det är verkligen underbart!

Hoppas att ni får en fin dag♥


Someday we'll know why the sky is blue.

Kvällen har bestått av plugg, som ni säkert kunde gissa er till, men även en lång prommis runt Ursviken. Jag måste erkänna att Ursviken är en underbart fint samhälle, speciellt på kvällarna! Det får mig att tänka på sommarkvällarna, som nästan aldrig blir mörka. Näe nog om drömmandet. Tog en bild då jag kom till kanotudden, som alltid är lika fin.



Syns ganska klart att bilden är tagen av min mobilkamera, men det är den enda bilden jag har att erbjuda. Så ni får leva med den usla kvalitén.

Imorgon är det torsdag, alltså bara två dagar kvar till helgen. Veckan har gått helt gaaaalet fort! Eller vad säger ni?

Nu, sängen mina vänner.


Did the Captain of the Titanic cry?

Onsdag den 14/4-10

Vädret ute är fortfarande underbart skönt! I solen är det kring +16 grader och i skuggan kring +10 grader. Det är ju helt sjukt!? Det är nästan som en tidig sommardag. Jag tror att årets vår kommer att vara kort, just för att det är så varmt ute och det gör faktiskt ingenting.

Idag har dagen gått väldigt fort, varför vet jag inte eftersom onsdagar alltid brukar vara sådär långa och tråkiga, men idag gick det på ett ögonblick! Kan ha berott på att vi idag under engelskalektionen fick besök av en ung kille från england. Han var här för att besöka sin tjej, som han av en slump träffade på hemsidan www.omegle.com. Vilken otrolig slump att han träffade henne där! Detta var andra gången han var i Sverige och hälsade på henne och nog var han allt en gullig pojk. Där står han, generad och blyg och ska berätta om sig själv inför 30 stycken svenskar, som medans har ställt ett x antal frågor. Våran klass var dessutom inte den första, han hade tydligen träffat många klasser före oss. Good work dude!

Slutade också en kvart tidigare idag, så jag tog mig hem en aning tidigare än vanligt. Vilket ledde till att sitta ute och plugga i den sköna solen. Så nu har jag pluggat engelska och tyska. Återstående är matten, men den ska jag kirra snabbt. Sedan beger jag mig ut och går en stund. Ska höra om eventuellt Elmira vill hänga på. :)


Lips of an angel

Känner mig redigt trött i huvudet nu efter mer än tre timmars plugg. Därbland engelska, matte och tyska. Engelskan tog självfallet den längsta tiden p.g.a. alla de 370 glosorna vi har. Just för att jag lär mig bäst genom att skriva dem, resten kan ni nog lätt räkna ut? Tog grymt lång tid att skriva alla. Blev dock förvånad över att jag bland dessa kunde 345 stycken. Alltså bara 25 till som jag behöver banka in i skallen. Det ska jag nog kirra!

Nu hade jag faktiskt tänkt lägga mig och sova. Är så sjukt trött, så några minuters längre sömn skulle verkligen inte skada.


Dagens roliga fakta


In the sound of drums.

Tisdag den 13/4-10

Hallå! Idag har vädret varit underbart skönt, redan från morgonen då solens strålar lyste upp mitt rum. Underbart är ordet! Det var länge sedan jag faktiskt längtade efter att gå till bussen. Invigde även min skinnjacka - alltså första gången för i år. Dock blåste det lite, men det har aldrig skadat.

Dagen gick i sig helt okej. På sista lektionen hade vi en liten tävling om vilkgen grupp som kunde argumentera om ett ämne bäst. Våran grupp vann och därmed fick vi var sin bakelse från hotel och resturangarna. Riktigt smarrigt var det!

Varför jag inte har hunnit uppdatera förrän nu är p.g.a. plugg. Direkt jag kom hem satte jag mig framför matten och gjorde klar halva, sedan började jag byta om inför träning, men fick en grym huvudvärk. Så pappa sa att jag fick stanna hemma. Vet inte om det gjorde saken bättre eftersom jag istället har suttit och pluggat engelska och tyskaord som en galning.

..vilket jag nu ska återgå till.

Dagens roliga fakta


I feel so much stronger now.

Förlåt att bloggen är så tråkig och shiet, men för tillfället är mitt liv..inte tråkigt direkt, men händelselöst. Så jag ska försöka att lägga upp musik och dagens fakta så länge tills någonting mer intressant händer.

Så ikväll då? Engelskaplugg och en skön prommis. Hade tänkt ta lite kort, men solen hann gå in bakom några moln som kikade fram såhär på kvällskvisten. Så det får bli någon annan gång. Nu i skrivande stund kom jag också på att jag fick "Fotografisk bild A" som tillvalsämne tills 2:an! Känner verkligen peppen för det! Blev överlycklig då Maja i min klass berättade det, som även fick sig "in" där. Blir nog toppen!

Slänger in dagens fakta innan jag lägger mig. Sovgott fina läsare♥

I want you to show me.

Måndag den 12/4-10

Hola äpplen små! Vädret är helt fantastiskt ute och jag vill bara ut, ut, UT, men då man går natur får man inte allt i livet. Blir att sitta och plugga engelskaglosor. Fast, jag skulle kunna sätta mig ute också? Jag funderar iallafall starkt på det!

Idag har det varit en rätt..jobbig dag p.g.a. mitt sjukt dåliga humör, iallafall efter innebandy. Fasen vad jag suger på innebandy, inte ett enda rätt kan jag intyga! Tur att gympaläraren snackade betyg med alla så att han inte såg mina otroliga "skills".

På bussresan hem snackade jag, Linn, Filip och Sofia om hur j*vla gott det skulle vara med en mjukglass från bergsbykiosken(för er som inte känner till dem så är de ENORMA OCH GODA). Så där satt jag och halverst dregglade över en väldigt god glass. Tänker på det vägen hem och när jag sedan kommer hem står maten på bordet OCH en till sak, jo GLASS! Är mamma tankeläsare eller? Där står det en glassbytta och pannkaka på bordet och bara väntar på mig. Himmlen!

Nu ska jag sluta babbla om mina i-landsproblem och ägna mig åt engelskan.

I wanna dance with somebody

Så är vi inne på sista lovdagen. Eller egentligen är det ju inte lov utan helg. Det "riktiga" lovet var ju mån-fre, men man ska inte vara petig.

Ikväll har jag som sagt varit ute och sprungit med Elmira, trevligt som vanligt. Körde även plankan för första gången och shiet vad jobbigt det var! Speciellt då man har sprungit en rätt lång bit också, men jag klarade en minut och jag är väl rätt stolt över det, tror jag? Vet inte hur länge man brukar "stå" plankan egentligen..

Det är en sak jag har velat berätta för er ett tag, men jag har väntat med det tills nu. Så here it comes:

Jag ska börja blogga hos Blondinbella! Eller? Nja, inte direkt. Ska nämligen utomlands till sommaren. Okej, det är ingen big deal, men det är någonting man kan överraska med iallafall. Vi far den 23 juni och kommer hem kring den 7 juli. Resemål? Bulgarien! Detta är någonting jag har sett fram emot ett bra tag och gör det fortfarande.

Näe nu ska jag packa gympaväskan och så smått lägga mig för att sova.




Dagens roliga fakta


Listen to your heart

Jag ursäktar min dåliga uppdatering, men min dag har som ni kanske förstår varit rätt chill och lugn. Har som sagt solat, vilket har ingett RESULTAT! Det är väl det jag har gjort idag? Ska börja med engelskan nu och sedan sticker jag ut på en joggingtur med Elmira kring sju. Blir nog toppen!


Someday we'll know if love can move a mountain.

Söndag den 11/4-10

Så är det söndag och solen strålar verkligen utanför fönstret. Underbart är ordet! Synd att det är sista dagen av lovet dock, kunde ha varit såhär bra väder de föregående dagarna också, men jag ska inte klaga. Vi fick en dag med strålande sol iallafall!

Så nu sticker jag ut och solar ett väldans bra tag. Efter det blir det engelskaläxa och sedan blir det nog en eventuell joggingtur.


It must have been love

Så är jag hemma från en kväll tillbringad med Adam och Linn. Trevligt som vanligt! Blev lite kortspel, tv tittande och snack. Ytterst roligt!

Som jag skrev i något inlägg tidigare idag hade jag "idag" tänkt lägga mig tidigare och nu är klockan..kvart i ett? Jag håller verkligen mina löften allt för dåligt!

Godnatt mina vänner!


We had a fight, we cried and ran away.

Lovet har gått väldigt fort! Kändes som att det var nyss alla lärarna sa "Ha ett bra påsklov allihopa så syns vi om en vecka!". Jo tjenare, i övermorgon är vi alla tillbaka till skolan, men nog har jag saknat klassen lite! Så jättedåligt är det väl inte. Sedan att det är plusgrader ute nu gör ju att man inte behöver stå ute och frysa medans man väntar på bussen. Bara massor med plus, MEN ett väldigt stor minus. Alla kurser man ska tenta av och alla prov som kommer. Fast vi har inte jättemånga prov inbokade, kanske fyra stycker, som då inte är tentor. Kanske var många prov ändå..?

Har idag varit ute och övningskört, tog mig till och med in till bergsbyn och jag har börjat att köra på 4:an nu! Fast jag har fortfarande problem med 3:an, brukar lyckas få in 5:an där.., men jag ska allt ta taget om den! Pappa ville t.o.m. att jag skulle köra INNE i stan. NEJ sa jag direkt! Jag har inte tänkt köra omkring där och göra bort mig inför hela skellefteås befolkning. Det vill jag vänta med ett tag tills jag åtminstonde har kört ett bra tag till!



I will win this challenge!


Dagens roliga fakta


Det brinner en eld som du har tänt.

Lördag den 10/4-10

Guten morget! Wie geht's? Bei mir ist es gut! Har dock inte sovit särskilt länge i natt heller. Blev att jag stannade uppe liiite för länge även i natt, måste nog försöka lägga mig tidigt ikväll.

Jag har gjort bort engelskaläxan för idag, så just nu känner jag mig helt fri. Får se vad dagen har att erbjuda. Är sugen på att samla ihop nå folk och se film eller hitta på någonting annat roligt. Får se vad som händer!

Nu ska jag sticka ner och se på reprisen av Talang!


När kärleken föds

Har haft en jättetrevlig kväll tillsammans med Adam, Linn och Victor. Blev filmkväll as usual, vilket brukar bli riktigt najs och det blev det ju också! Vi såg "Yesman" och min gamla goding "Senseless". Antalet gånger jag har sett den vet jag inte, men nog är det över 20 iallafall. Ändå är den lika bra varje gång?

Nu har jag tänkt dra mig mot sängen. Är sjukt trött och har varit det sedan 9 kanske? Skulle vara pinsamt att somna hemma hos sig själv då man har besök, heh.


I tought I told you

Hmm..jag vet inte hur jag ska tolka eran frånvaro med kommentarer.. Blev inte designen bra? Blev färgen helt åt skogen?! Kom igen, någon slags respons borde jag väl få? *snyft*

Har även idag varit ute och övningskört och det börjar ge rätt mycket resultat. För två gånger sedan fick ja motorstopp stup i kvarten, nu kan jag starta i en lätt nedförsbacke(läs LÄTT=nästan ingen lutning alls) och köra på 3:ans växel. Känner mig ändå rätt duktig om jag ska vara ärlig^^

Nu ska jag fortsätta att stöka bort det sista här på övervåningen. Sedan blir det mat och hoff poff så är allt folk här!


I'm looking for a lifeline

Vad tycker ni nu om bloggen? Jag har gjort själva inläggen "större" samt endel andra småförändringar. Så nu är det bara att komma med kritik!



Jag har även gjort bildformatet större. Här har ni ett smakprov(ja visst är jag rolig?).


Well it's time to rock n roll!

Fredag den 9/4-10

Godmorgon! Eller god förmiddag kanske? Hoppas att ni iallafall har sovit gott, för det har jag. Läste ut boken inatt och det kändes sjukt skönt. Bort med all gammelsvenska och in med nya spänningsromaner och kriminalromaner igen!

Jag har faktiskt hunnit träna på engelskan redan. Nu ska jag bara storstäda mitt rum och kolla genom tyskan. Adam och Linn kommer nämligen hit ikväll för att se film. Blir nog super! Så nu är det bara att ta fram hårhandskarna och skrämma iväg alla dammråttor.

Vad tycker ni om förändringen btw?


Without you tonight.

Nu är det så att jag är sjukt less på att ha en svart och småtråkig blogg. Man blir ju helt depp då man kollar in den! Såå jag har provat mig fram till en vit bakgrund till bloggen. Har såklart inte färdigställt stilmallen utan bara gjort en förhandsvisning.



Nu, upp till er. Det är bara att kommentera och säga vad ni tycker. Jag hoppas verkligen att ni tycker till och säger vad ni tycker, positivt som negativt!


I'm gonna let it shine

Ikväll har jag varit ute och joggat med Elmira som var trevligt, men såklart jobbigt. Kände att en del av min kondis hade försvunnit, så det var väl lite EXTRA jobbigt. Dock bestämde vi att eventuellt fara ut och springa på söndag igen. Vad gör man inte för att få upp kondisen igen? Att stå i mål ger en inte någon direkt kondition, mer benmuskler och rygg samt magmuskler, men någon kondition kan man inte hitta åt där inte! Så den får man allt jobba upp själv ^^

Skulle egentligen vara med Elmira och Sofia ikväll också, men mamma och pappa ville ha mig hemma. Så jag fick lov att stanna hemma och ta det lugnt. Var nog lika bra eftersom jag höll på somna i soffan vid..halv nio?



Kände att mina föregående inlägg var rätt tråkiga utan bilder eller dylikt, så här får ni en bild från sommaren.


Du är det bästa som har hänt.

Såja, jag ursäktar min dåliga uppdatering idag.

Övningskörningen gick riktigt bra idag och jag körde faktiskt hela vägen hem till Linnea! Vilket innebar att jag körde på en större väg med mer trafik(som för tillfället inte var så mycket). Motorstopp fick jag inte heller! Okej där ljög jag, men jag fick bara det EN gång! Det var dessutom just i en kurva, heh. Tur att Ursviken inte är särskilt trafikfarligt, annars skulle miljontals människor tuta på mig och klaga.



Här har ni mig om fem år. En duktig bilförare med en snygg ferarri!


Your love is so wounderful

Torsdag den 8/4-10

Godmorgon! Ett snabbt inlägg. Ska fixa till mig lite, sedan sticker jag till Linnea, MEN först ska jag och pappa ut och övningsköra. Ska alltså köra till henne, eller iallafall en bit. Skulle gissa på att det tar, en månad?

Önska mig lycka till!


The way we fight, those times I cry.

Är just hemkommen efter en trevlig filmkväll hos Victor. Blev jag, Victor och hans kompis samt Adam. Fast..kan man kalla det filmkväll? Nja, vi såg inte direkt många filmer, så det var väl en helt vanlig kväll I guess!

På hemvägen, som blev kring tolv, regnade det faktiskt ute. Var rätt länge sedan sist, visst? Det duggade ganska mycket och vet ni vad, jo jag tyckte om det! Jag känner verkligen hur beredd jag är på sommaren och vad den har att erbjuda.



Ser ni vad dggregnet ÄVEN gör med mitt hår? Jo min platta lugg har blivit lockig och det har bara blivit..allmänt stort. Haha strunta i facet..

Imorgon börjar verkligheten om. Nej, skolan börjar inte om då, men plugget gör det. Vi har engelskaprov kommande vecka med ett x antal glosor(läs det som 300+) som vi ska kunna samt en tyskaläxa. Kände inte peppen, men vad ska man göra? Inte länge kvar till sommarlovet nu iallafall och jag PEPPAR för fulla muggar för att göra bort alla kurser vi ska tenta av för att sedan slippa allt!


He just like, "Hey dude, what's up?!"

Så var man hemma från en shopptingtur i schtän med Linn. Var riktigt trevligt, även fast båda två var trötta av ingen anledning alls. Antar att det blir så då man har lov, sover längre och blir lättare trött. Även fast skolan brukar ta ut sin del av energin.

Blev att jag köpte, tre saker, som var väldigt billiga må jag säga. De två första var lite småtjaffs från glitter, ni vet klämmor och snoddar. Sådant som på något konstigt sätt alltid brukar komma bort. Hur man än försöker att lägga de på samma plats. Fick de för en billig peng också, som egentligen inte var en riktig peng. Fick nämligen ett rabattkort på 25 spänn där då jag köpte mammas present, så jag fick ett par klämmor och snoddar för 24 svenska kronor. Såå jag slösade ingenting alls! Okej kortet, men det spelar ingen roll..



Blus från Gina Tricot, 149:-

Ja kan även visa en bild på byxorna jag köpte i torsdags då jag gick på stan med Linn och Emelie.



Chinos från Vero Moda, 260:-

Och ska jag vara helt ärlig så jag har bara förlorat 72 spänn idag. Just p.g.a. att min kära farmor gav mig 100 :- idag då hon kom för att äta middag här. Jag gillar dig farmor, mycket!


Working 9 to 5

Onsdag den 7/4-10

Godmorgon små äpplen! Nu sticker jag strax ner till busshållplatsen för att sedan träffa Linn. Blir superbra! Ska försöka att hitta mig några vår/sommarkläder, eller iallafall toppar och blusar och kanske, KANSKE, en skjorta♥

Grattis än en gång till Sofia! Hoppas att du får en fin dag :)


You can see my heart beating.

Så är jag hemma från fotbollsträningen som gick helt okej. Kändes att jag inte hade tränat på ett tag, men det är bara att jobba upp! Övningskörningen gick ju faktiskt också riktigt bra, förutom de x antal gångerna jag fick motorstopp, heh. Kopplingen och jag är väl inte bästa vänner, ÄN, men jag ska nog hitta våran gemensamma punkt snart!

Vad som OCKSÅ gick bra var sprutan jag tog idag. På bara en minut var den tagen och klar, inget mer med det. Inte tog den mer ont heller som min kära vän Jenny sa ;) Oroade mig nästan lite i onödan där. Fast vi är ju alla olika. Av andra sprutan kände jag mig helt..avdomnad. Hade ingen känsel i hela armen under första och andra dagen, sedan kom den tillbaka. Med känsel menar jag då om man rörde armen. Såklart skulle jag känna av det om någon skulle hugga av mig den xD

Nu är det inte alls länge kvar innan min fina vän Sofia fyller år, så jag säger grattis till dig nu och hoppas att du får en riktigt fin födelsedag!♥

Och för att vara ännu mer random, med alla olika saker jag skriver om just nu, så ska jag väl tillägga att jag imorgon far in till stan med saknade Linn!♥ Ska försöka att hitta mig några nya sommarkläder, samt byta mina chinos jag köpte i torsdags till en mindre storlek.

Nu säger jag godnatt till er och hoppas att ni får en fortsatt fin tisdagskväll!




It's gonna be you and me.

Nu är det så, mina kära vänner, att jag ska ut och övningsköra. Både jag och pappa har fått tillstånd att övningsköra, så nu är det bara att fara ut i trafiken och köra loss...eller så inte. Har övningskört en gång och det gick väl..ganska bra ändå! Fast nu ska vi köra på gatan, stanna, starta, växla, ja ni vet, det grundläggande. Jag känner verkligen nervositeten inom mig. Jag kommer att bli förbannad, jag kommer att tjura, men jag ska klara det!

Önska mig lycka till kära läsare! :O



Akta er ursvikenbor, för här kommer jag!


You treat me just like a stranger.

Tisdag den 6/4-10

Godmorgon! Är allt bra med er idag? med mig är det faktiskt helt okej, smått trött, men jag ska inte klaga. Idag bär det av till vårdcentralen för att ta den sista Gardasil-sprutan. Ni som är gamla läsare vet ju om att jag nu under ca. ett år har tagit två sprutor hittills som förebygger livmoderhalscanser. Så idag blir det den sista och slutgiltiga! Endel har sagt att den sista brukar kännas mest och det hoppas jag inte. Förra sprutan gjorde min högra arm smått bortdomnad. Jag har även träning ikväll, så det kändes inte alls bra att skippa den p.g.a. sprutsmärtor.

Jag hoppas bara att jag inte skrämmer sjuksköterskan som ska ta min spruta. Ser nämligen ut som ett riktigt troll idag med håret som står åt alla olika håll, men med en stor och depserat hårknut på huvudet. Trött är jag också..heh. En zombie kanske?

Förressten! Glöm inte bort att kommentera det föregående inlägget där jag har lagt upp en ny header.


You and me, we could have a bad romance.



Vad tycker ni om den här headern? Satt och knåpade ihop en rätt enkel header eftersom jag inte är ute efter så mycket avancerat (och för att jag inte lyckats få ihop det med Gimp..).

Ska jag byta eller ha kvar den gamla?


Nothing closer than this.

Vad roligt att besökarantalet växer nu igen. Låg ju där i botten kring 15 stycken då jag var borta hos mormor och morfar, men nu har den jobbat sig uppåt med en härlig fart. Det gillar jag! :)

Det som INTE gillas är att Skellefteå förlorade ikväll mot HV71 i sudden. Kändes fett surt då de satte 2-3 målet.., men jag måste berömma Hadelöv för hans enorma prestation. Han höll verkligen igen så gott som det gick. Helt klart matchens spelare.

Nu ska jag nog börja dra mig mot sängen, eller så sitter jag uppe ett tag till. Jag tror att det väger mer mot att vara nattuggla.


This will never be like it once was.

Nyss for min syster hem och imorgon sticker hon tillbaka till stockholm. Var en riktigt trevlig eftermiddag med spel, prat och hockeytittande. Jag tror aldrig att det har varit så spännande förut. Puckar hit och puckar dit. Utvisningar hit och utvisningar dit. HEMSKT! Hela familjen skrek då någon blev utvisad samt då skellefteå gjorde mål. Antar att människor som gick förbi utanför huset trodde att någon blev mordhotad. För det skreks verkligen, JÄTTEMYCKET!

Nu ska jag sticka ner till tv:n och följa första sudden perioden. VINN NU SKELLEFTEÅ, VINN!




Vi hittar alltid svaren, i botten av oss själva.

Måndag den 5/4-10

Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det väl..inte så bra. Känner mig depp och allmänt sur. Ingenting jag har tänkt ta upp här i bloggen iallafall, känns för privat.

Ska försöka att se dagen lite positivt med tanke på att min syster kommer idag. Vet inte vilken tid, men kanske kring ett. Så stannar hon och hennes kille här tills kvällen, blir nog bra.

Ett tråkigt inlägg, jag vet. Live with it.


Dagens roliga fakta


Helt plötsligt fanns en jord, en himmel blå.

Nu har jag och Elmira varit ute på en riktigt härlig prommis med en underbar solnedgång. Lät nästan lite romatiskt där va? Hur som helst var det riktigt trevligt att vara ute och gå efter helgens alla onyttigheter.



Här är en bild jag tog med kameran nere vid kanotudden. Var verkligen otroligt fint ute!

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt samt packa ur väskan. Imorgon kommer nämligen min kära syster och hennes kille förbi på fika och middag. Var ett VÄLDIGT långt tag sedan sist, så det blir nog super!

Vad ska jag göra? Helvete..


Don't you care about me anymore?



Har nu gjort en ny design till min vän Malins blogg. Hon gjorde en helt ny, så här har ni hennes nya blogg med hennes nya, fräscha, design. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Nu sticker jag och Elmira ut i det fina vädret.


Påsklovets bilder











Påsklov ♥

Söndag den 4/4-10

Ska jag vara helt ärlig blev jag smått ledsen då bara en hade önskat mig en glad påsk. Jag hade faktiskt förväntat mig att någon fler skulle våga kommentera, men det kanske berodde på att jag skulle vara borta hela helgen? Hur som helst blev jag iaf lite småledsen..

..meeen det ska vi inte spilla ner mer tid på. Min helg har varit totalt AWESOME med skoterkörande, en liten släktträff och annat roligt. Sedan har ju vädret varit underbart också. Det har alltså varit en riktigt skön påsk. Tog inte särskilt många bilder, men jag kan lägga upp några efter middagen för att sammanfatta lite iallafall.

Vet ni vad? Jag har faktiskt lyckats bli (dock ytterst lite) brun! En bra start inför sommaren, som just nu klampar in och smälter bort snön som ligger på marken. Känns überskönt!


"Hur kan man inte tycka att han är söt?" sa Carro förtvivlat.

Torsdag den 1/4-10

APRIL APRIL! Har ni blivit lurade idag? Intejag än så länge, även fast Joel försökte. Han berättade dock att han skulle luras igår, så ja..det blev inte så lyckat.

Just nu sitter jag kvar efter skolanoch gör lite matte med Johanna, ELin och Carro. Jag är dock klar, så jag väntar bara på att Emelie ska höra av sig, då sticker jag. Sedan far jag på kvällen till mormor och morfar som planerat. Blir nog superbra.

Nu ska jag lämna över datorn till Johanna.


RSS 2.0