Veckorna går

Min uppdatering har varit ganska kass idag, men det beror helt på att min dag har varit rätt slapp. Har inte gjort särskilt mycket mer än att skotta. Blev två gånger sammanlagt. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. var ganska skönt ändå. Blir ju som en riktigt bra träning det med. Är rätt lemmen i armarna och benen, så lite träningsvärk har jag allt fått ;)

Så får man åter igen peppa inför skola imorgon. Sista veckan inför lovet, som för övrigt bara är en vecka. Så den lär väl gå lika fort som skolveckorna? Fast man ska inte klaga. Vi har ju sedan påsklovet v.14 efter det. Så vi går ju bara tre veckor efter sportlovet. Inte illa pinkat!

Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa lite. Ha en fortsatt trevlig kväll nattugglor :)


Hä ska vá norrland!



Norrlandsguldreklamerna är ju underbara, men detta är ändå min favorit bland alla godbitar ;)


GRATTIS BLOGGEN 2 ÅR!

Söndag den 28/2-10

Fortfarande ingen som har vågat sig på att gissa vad som händer idag. Tycker att det är synd eftersom jag berättade det för..en månad sedan kanske?

Det är nämligen så att min blogg fyller 2 år idag!
Så, jag tänkte lägga in det första inlägget som skrevs på denna blogg. Here you go!

"Nu äntligen så är det sportlov,finaly!
Men ändå så har man inte hunnit längta,veckorna har gått så rasande fort så man inte hinner med.
Men nu är den ändå här så det ska bli skönt att få sova ut och återhämta sig!
Själv för mig så blir det inte så mycket vila,i helgen blir det att sova och kanske gå på stan med felle :)
Sen i veckan så kommer kusinen och vi ska då också gå på stan. Sen blir det att fara upp till mormor & morfar och sen fotbollen.ÅÅH vad jag längtar till fotbollen.Jag har varit sjuk i två veckor med förkylning nu så det ska bli så kul att få rädda några bollar,HAHA!

Ha det så bra,kram Madde!"

Jag kan väl säga såhär. Min svenska har blivit bättre, samt mitt sätt att skriva på. Det måste ni väl hålla med om?

Idag har jag varit ute och skottat i lite mer än en timma. Här är det snöstorm för tillfället, så istället för träning kommer jag under dagen att skotta lite smått. Har gjort första skottningen nu, sedan lär det väl bli efter maten också antar jag.

Vad ska ni göra idag? :)


I can't say I'm sorry.

Hockeyn med Carro ikväll var riktigt trevlig, rolig och framför allt spännande! Började med att Timrå låg över med målen, att de alltid låg över med ett mål, för det mesta. Ändå spelar både Skellefteå och Timrå väldigt jämt. Skottskillnaden låg i princip hela tiden på samma siffra fram till 3:e perioden. Där börjar det bli en viss skillnad. Då ligger SAIK under med 3-4 när Jimmie Ericsson lyckas redusera till 4-4. Så slutar den perioden och det blir sudden death. Spelet blir snabbt mycket hårdare, men SAIK lyckas göra mål, ingen mindre än Jimmie Ericsson. Vi vinner alltså två poäng. Vilket var mycket bättre än ett poäng om det skulle ha blivit oavgjort.

Efter matchen var det Fans corner. Som då innebär att två av spelarna, som har spelat under matchen, pratar om den spelade matchen samt skriver autografer. Jag hade VÄLDIGT tur som följde med just ikväll, för ingen mindre än David Rundblad var där. Lite utav en favorit för mig alltså. Så då fick jag hans autograf och av Yared Hagos som också var där.



Jag tog faktiskt med mig kameran. Så jag lyckades knäppa några bilder iallafall^^

For sedan förbi min kusin efter matchen. Var ett tag sedan vi sågs, så det var trevligt, även fast det bara blev en kort stund. Tog sedan bussen hem. Efter det har jag bara suttit och tittat på tv, OS.

Nu hade jag tänkt sitta vid datorn en stund till innan jag lägger mig. Imorgon får ni veta vad som händer just imorgon(hah).


Skellefteå AIK

Lördag den 27/2-10

Har ni kommit på vad som händer imorgon? Ingen verkar vilja gissa ens. Kom igen nu va?

Sov lite mer än tio timmar inatt, vilket var riktigt skönt! Kände mig väldigt utvilad då jag vaknade vid elva. Ska försöka att sova länge kommande natt också. Vill ladda upp batterierna inför kommande vecka, som är den sista innan vi får sportlov!

Om lite mindre än två timmar ska jag träffa upp Carro vid Skellefteå Kraft Arena för att titta På Skellefteå AIK då de spöar Timrå(som jag iallafall hoppas på). Ska bli superkul eftersom jag aldrig har varit på en hockeymatch förut, inte en sådan stor alltså. Känns konstigt att jag inte har varit på en SAIK match förrän idag. Jag menar, vi har varit med i Elitserien ett tag nu. Borde ha lyckats pallra mig dit för ett tag sedan.. Hur som helst var det roligt att Carro bjöd med mig :)



Skellefteås stolthet!


Filmkväll

Är nu hemma efter en skön och avslappnad kväll med Emelie och Linn. Var riktigt trevligt att träffa både Linn och Emelie, som det var ett grymt bra tag sedan man såg. Vi hyrde först film på hemmakväll, köpte godis samt dricka där också(Tack Emelies pappa!). Filmerna vi såg var följande:


Vi såg först "The Ugly Truth" som är en riktigt rolig film med mycket skratt och pinsamheter. En film jag starkt rekommenderar!

Den andra vi såg var "John Tucker Must Die" som också var en riktigt rolig film. Var ganska likadan genre som föregående film har. Det var dock inte som att "se om filmen", men nog fanns det vissa likheter. Båda var iallafall sjukt bra. Så jag rekommenderar er att se dem!

Måste bara observera att andra filmen som har en..kvinnokropp som filmfodral inte innehåller sådant. Man kan ana någonting sådant då man ser fodralet, men det innehåller någonting annat. I promise! Alltså inte allt för barnförbjuden :)

Nu snart ska jag lägga mig. Blir väl att sitta uppe ett tag till. Det är trots allt helg!


I'm burning...hot.

Fredag den 26/2-10

Om två dagar

Börjar med att ge er en..kluring. Vad händer egentligen på söndag? Det är bara att gissa på! :)

Idag har det varit en kortdag, vilket gillas starkt! Dock inte brandlarmet som helt plötsligt utlöstes. Vi tänkte först att det bara var någonting någon hade slagit på, men dörrar började spärras igen. Så vi gick och tog på oss jackor för att sedan bege oss ut i kylan. Jag säger bara : TUR ATT JAG TOG JACKAN! för det var förbannat kallt ute. Stackars Carro och Ramona fick gå ut i bara t-shirt och leggings. Huvva vad kallt det måste ha varit för dem. Så några i klassen samlades runt Ramona och värmde hon medans jag delade min jacka med Carro. Så småningom kom Elin, Sofia och Johanna också! Vet inte hur länge vi stod där, men i en kvart kanske? Blev grymt kallt mot slutet kan jag lova!

Varför brandlarmet slog igång? Jo, några på Balderskolan har no något slags projectarbete. Så endel sålde våfflor och endel sålde sockervadd. Mumms! (fick smaka av några, heh). Så det kan ha varit det som slog igång larmet. Tycker grymt synd om dem eftersom de lär få betala för utryckningen av brandbilar. Ja det kom alltså brandbilar till skolan..

Efter brandalarmet hade vi engelska och sedan slutade vi. 5 över ett alltså. INTE PJÅKIGT! Så nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ikväll blir det att vara med Linn och Emelie förmodligen.


Muse - Supermassive Black Hole



Min absoluta favoritlåt! Upptäckte den genom filmen Twilight, som jag sedan har eggat som fan(Var nästan tvungen där..). Eftersom jag älskar Muse och deras störtsköna musik lägger jag nu upp en, utav många låtar, från dem. Förmodligen lär det komma fler låtar också.

Like a record baby.

Så är det åter igen kväll(Känns som jag börjar varje kvällsinlägg med den frasen, fast skriven på andra sätt. Har jag rätt eller?). Har bara tagit det lugnt ikväll, alltså suttit framför datorn och sett på tv. Kollade på damernas stafett och damernas curling. Ganska intressant och roligt att titta på. Känner mig som en gammal tant i 50 års åldern nu, men..jag får leva med det tills helgen är slut. Då slutar nämligen OS också.

En person som jag är sjukt imponerad på är Charlotte Kalla. I dagens stafett tar Olsson in och lägger sig i ledningen med några sekunders försprång. Sedan kommer..hmm..kommer inte ihåg vad hon heter. Hur som helst är hon påverkad över förkylningen som går i skidlandslaget, så hon var väl inte i toppform. Så då hon kommer i mål ligger hon ca en minut efter. Så är det Kallas tur att åka. Även hon har varit drabbad av förkylningen och vad gör hon inte? Jo hon tar in hela 40 SEKUNDER på den ledande..norskan? Hur som helst så gör hon ett SUPER lopp! Även fast hon nydligen har varit sjuk. Väldigt starkt gjort av henne. Sedan var det bara synd att sista tjejen inte orkar med de som ligger längst fram och hamnar tillslut på en 5:e plats. Vilket jag inte tyckte att vi förtjänade, men de gjorde sitt bästa. Så man ska inte klaga. Själv skulle jag just och pass kunna ta mig upp för de otroligt branta backarna de stakar upp för..

(Texten ovan kanske blev konstig, men det hela beror på att jag är trött..)

Nog med skrivandet för ikväll. Nu väntar sängen.


Se upp sa den blinde.

Hallå! Allt bra med er? Med mig är det helt okej, som vanligt då. Att gå till Kaplan idag var ingen höjdare. Var dessutom på ett ruskigt dåligt humör också. Så förlåt Carro att du fick stå ut med mig hela vägen dit..

Vi hade Bandy på idrotten idag. Riktigt roligt, även fast jag verkligen suger i bandy. Fick dock inte bollen särskilt mycket eftersom vi spelade alla i klassen på samma plan=smockat kring bollen. Var dock riktigt roligt :)

Igår gjorde jag snabbt en design till Jenny.



Så blev det alltså. Gjorde en ny header och bakgrund. Får se om vi kirrar text och annat sedan. Vad tycker ni om designen? Klicka på bilden för att komma till Jennys blogg. Annars klickar ni här.


Powerpointredovisning

Torsdag den 25/2-10

Hallå! Sitter just nu och har datakunskap. Har redovisat min powerpoint och den var verkligen inte så bra som jag trodde att den skulle va. Alla är så sjukt duktiga :O Så, mitt var väl..just och pass okej.

I morse var det -26 grader ute. LIITE bättre än gårdagen, men fortfarande kallt. Så vi ska åter igen ta oss till och från Kaplan.


I'll give it to someone special.

Så är onsdagen slut. Som vanligt har veckan bara rusat förbi. Torsdag imorgon, vilket betyder att det bara är EN dag kvar innan vi har helg igen. Känns super!

Ikväll har jag gjort klart ett tyskaförhör som ska in imorgon, eller egentligen nästa vecka, men då är det bortgjort. Man ska allts ågöra ett eget, för att då kunna skriva meningar på tyska osv. En hyffsat rolig inlämningsuppgift. Annorlunda, men väldigt givande! Har även gjort klar engelskan, så nu har jag faktiskt ingen läxa. Eller jo, fysiken..*suck*. Får ta tag i den imorgon. Sången är nämligen även denna gång inställd, varför känns ganska privat. Så det får ni inte veta, tyvärr.

Nu ska jag snart lägga mig. Ska bara läsa tyskaboken, sedan väntar sängen och mina konstiga drömmar jag drömmer nu för tiden..



En trött Madde som nu säger godnatt!


Stone Sour - Through glass



Stone Sour är ett väldigt bra band, som har väldigt många låtar, men denna. Ja denna är helt underbar! Den kommer i fortsättningen att ligga längst upp på bloggen. Där "Don't Speak - No Doubt" för tillfället nu ligger.


Guess what?

Onsdag den 24/2-10

"You and me, we could have a bad romance"

Den låten spelas just nu på mitt älskade Spotify! Jag skulle inte kunna leva utan musik. Direkt jag kommer hem klickar jag igång radion eller spotify på pappas dator(som har en basförstärakre, me love!). Någon annan som är sjukt gaaalen i musik? Antar att det är ganska många, men för att luska ut vilka som läser min blogg(ja jag skrev faktiskt min onda plan där) så tänkte jag att ni kanske skulle kunna skriva erat namn och tre låtar ni bara inte kan lyssna på? Skulle vara riktigt roligt och intressant :)

Idag har dagen bara flytit på. Fick tillbaka två prov idag och visst ska jag lyckas? Båda proven med ett respektive 1/2 fel från MVG. Blir man smått pisst? OJA! Men jag får försöka att se det som ett MVG-. De säger ju att gränserna inte är så skarpa..heh. Annars gick väl dagen helt okej. Som den alltid gör. Tur att man har en bra klass iallafall!

Ikväll blir det att göra lite engelska, sedan ska jag plugga grammatik samt läsa ut tyskaboken(jag läser alltså ingen tjock tyskabok). Sedan ska jag nog bara chilla och spela GH. Som jag för övrigt spelar mycket utan att skriva det i bloggen. Ni skulle nog tro att jag nördade sönder det isf..


Vem kan stoppa mig när jag bara flyger fram?

Jag är förbannat trött. Känner verkligen hur pluggandet drar ur en sina sista krafter. Hungrig blir jag också! Jag ätit två mackor och en banan ikväll. ÄNDÅ ska magen kurra och ha sig. Den får dock stå ut tills imorgon. Kan inte gå omkring och småäta hela dagarna. Då kommer jag snart att rulla fram!

Har ikväll varit ute och gått med Elmira. Ja ni läste rätt, vi har varit ute och gått, i kylan ja! Hos mig var det mellan -26 och -27 grader. Så det blev overallen på..erm..nästan. Täckisarna och vinterjackan flög på samt en tjock halsduk för ansiktet. Vi såg bokstavligen ut som, ja vad skulle man kunna kalla det? Snögubbar med i decimeter tjockt snölager på ögonfransarna, låter det bra? Får ni bilden framför er? Bra ;)

På tal om energi. På fysiken i måndags räknade vi ut hur många gånger man skulle orka lyfta en 55 kg tung människa upp i luften och sedan hur fort man skulle kunna kasta iväg den stackars människan, om man åt/drack en viss..sak? Vi fick alltså fram att vi skulle orka lyfta den 740 upp från marken ca 1 meter. Sedan skulle vi orka kasta iväg denna person med utgångshastigheten 120m/s. Gissa vad man skulle dricka? Jo, 2 dl apelsinsaft(som då ska spädas). Visst låter det sjukt konstigt?! Rent teoretiskt skulle det fungera, men om det går att genomföra praktiskt är väl en helt annan femma..

Nu, sängen mina äpplen!


Slipknot - Snuff



Jag som vanligtvis inte lyssnar på Slipknot hittade den här låten som är riktigt fin! Om du ser det här Linnéa lär du bli galen.

Att göra bort sig bäst på en buss.

Tisdag den 23/2-10

Hallå äpplen! Hur är det med er? Med mig är det lite bättre än igår, men det är fortfarande helt okej. Alltså inte så bra som det brukar.

Idag har det varit RIKTIGT kallt! När jag gick till bussen i morse så var det -25 grader. Då kände man inte peppen för att gå fram och tillbaka till kaplan kan jag säga, men what to do? Tog mig iallafall till skolan utan att frysa fast i marken. Resten av dagen har varit..helt okej. Det gick dock ruskigt fort och nu sitter jag här i leggings och tjocktröja. Überskönt!

Vill ni veta vad som hände på bussen idag? (På tal om ingenting). Jo, jag, Sofia, Linnea och Elin sitter och pratar, i den väldigt packade bussen. När vi kommer till Bergsbyn försvinner kanske 2/5 av bussen. Så då kunde man iallafall se varandra då man snackade. Så småningom stiger Linnea och Elin av. Min tur att kliva av snart alltså. SÅ jag och Sofia fortsätter att snacka. Bussen stannar på busshållplatsen före min. Jag säger hejdå till Linn som också sitter på bussen innan vi fortsätter att snacka. Sedan inser jag att jag ska av. Så jag ställer mig fort upp (sitter alltså i en buss som har platser efter "längden". Två stycken vid utgångsdörren) och trycker på stoppknappen för att sedan snabbt sätta mig. Såklart glömmer jag bort att stolarna "åker" upp då man ställer sig upp. Så jag sätter mig nästan på golvet. Sofia börjar tokskratta, som jag också gjorde. Hoppas innerligt att inte hela bussen såg det eftersom våra platser var ganska centrala. En helkul grej! Visserligen lite pinsamt att göra bort sig, men det är någonting man också ska göra! ;)


You know I'm mad.

Jag är sjukt trött idag. Kan bero på att det är måndag och jag har pluggat j*vel. Som ni ser är jag inte på bättre humör heller. Så jag ska skynda mig att borta tänderna för att sedan krypa ner i sängen.

Tack och hej, leverpastej!


tävling



Jag är nu med i en tävling. Där man inte behöver röster för att vinna. Ägaren av bloggen utser vinnaren. Så det som gäller för mig är att lägga in detta inlägg och hoppas på att vinna. Önska mig lycka till! :)

P.S! Om man inte kommer in på bloggen så klickar du här : http://anapanda.webblogg.se/2010/february/tavling.html?_tmp=dc570adb1adf6791c68fc02dbf675888cde60bf8


N'Sync - It's gonna be me



En gammal, men ack så bra låt från N'Sync. Där även en ung Justin Timberlake medverkar.

I'm just a girl, lucky me.

Måndag den 22/2-10

Blogg.se ska ALLTID, varje söndagkväll, lagga sönder. Blir så frustrerad! Speciellt då jag hade någonting speciellt att skriva igår, men som jag inte kommer ihåg idag. Det enda jag kommer ihåg är att det var någonting viktigt. Inte heller kan jag kommentera bloggar nu. "Gateway Offline", så fan heller! Yes, jag är på dåligt humör idag! Så ni som har kommenterat min blogg och börjar undra om jag dissar er - Det gör jag inte!

Såå vad har jag gjort idag? Jo, gått skola, som gick ganska fort. Fysik och kemi labb, sedan lunch, efter det matte, gympa och svenska. En ganska hyffsad dag? Nu ska jag sätta mig med svenskan och lääsa, läääsa och åter igen lääääsa!

Ja, jag är fortfarande på pisst humör.


yeeh



Två bilder från gårkvällen. Två av många flummiga bilder.. Här kan ni även se mitt nyklippta hår. Som kanske inte syns så väl.



Dagens roliga fakta


Taylor Swift - You belong with me



En riktigt söt musikvideo!

So just pull the trigger

Söndag den 21/2-10

Godmorgon! Här sitter jag och sjunger medans katten är som gaalen. Jag vet inte vad som har tagit åt honom. Varje gång jag sjunger, på engelska, ska han kramas som aldrig förr. Får sjukt stora pupiller och ska slå med tassarna. Inte så att han slår för att klösas, utan slår för att..ja..jag vet inte. Väldigt konstigt är det iallafall!

Nu snart ska jag börja med svenskan, som jag egentligen skulle ha börjat med för ett tag sedan, men..jag ska snart ta itu med den!


Sådant folk inte tänker på.

Jag ursäktar min dåliga uppdatering idag. Har inte känt för att sitta vid datorn, så jag antar att jag skyller på det.

Har ikväll varit med Elmira. Vi har sett på melodifestivalen samt filmen "Catwoman". En riktigt skön kväll med mycket skratt. :)

Glömde att berätta en sak igår angående musikalen. Vi satt ganska långt fram på den vänstra sidan(om man skulle stå på scenen vill säga). Så vi såg väl rätt mycket. Eftersom vi var där i god tid så satt vi och kollade runt på de platser som snabbt blev upptagna av människor. Vi började sedan märka att folk halkade på vissa ställen, de försvann alltså helt plötsligt, men kom sig snabbt upp på benen igen. Tydligen hade de inte täckt över all is(som vanligtvis är i arenan), så på kanterna var det stora isfläckar som folk inte såg. Man tittar inte så gärna ner i marken då man ska leta åt platser. Helt plötsligt halkar en 60-årig kvinna. Först tänkte man "Hon halkade väl lika hårt som de andra", men hon ställde sig inte upp. Det blev snabbt en folksamling runt henne. Män sprang omkring och ringde ambulansen. En riktigt otäck upplevelse! Eftersom det var en stor musikal fanns såklart ambulansmän redan där om någonting skulle hända. Så de var snabbt på plats för att hjälpa henne. Som tur var slog hon (förhoppningsvis) bara i huvudet i isen. Hon satt alltså och tittade på föreställningen, men åkte sedan in på sjukhuset. Som jag tolkade det hela.

En ganska jobbig och konstig situation. Jag tycker att de skulle ha täckt över hela isen istället för att bara täcka där folk satt. Isen var alltså efter kanterna, där de kanske antog att folk inte skulle gå allt för mycket.l Mycket dåligt gjort av de, sådant ska inte förekomma! Tänk om det skulle ha hänt någonting värre? Huvva, hemska tanke..

Med det avslutar jag lördagen(som egentligen är söndag nu) och önskar er en fortsatt trevlig natt. Sov sedan gott också^^


New Cellphone

Lördag den 20/2-10

Förra inlägget berättade att jag hade 63 unika läsare i förrgår. Helt otroligt! Jag som alltid hade trott att jag skulle ligga kring 30, men så har det sakta men säkert gått uppåt. Så i förrgår hade jag sjukt många fler än jag brukar ha, 10 mer än vanligt ungefär. Superroligt! :)

Var idag och kollade på den mer miljönänliga mobilen. Gissa vad som hände? Jo en liten mobil fick följa med mig hem, så nu ligger den här bredvid datorn så fin. Den kostade kring 1300:- på Elgiganten, så det sved lite, men jag hade sparat ett tag. Så det var helt klart värt det!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Nu på dagen ska jag iallafall plugga lite svenska. Sedan får vi se vad som händer ikväll^^



Här har vi den. Visst är den väl fin?


Ojoj!



Buddy Holly The Musical

Kvällen har varit riktigt spännande och rolig. Var som sagt och såg på Buddy Holly Musikalen. Som var riktigt bra! Trodde först att det skulle bli massor av musik, men det blev inte bara det. Mycket humor, sång(såklart) och teater. En häftig upplevelse med sjukt bra musik. Framförd mest av den berömda Brolle Jr, som är sjukt duktig på att sjunga. Han har verkligen det där rätta "soundet".



..sedan kan jag inte neka att han är grymt snygg heller.

Fick dock en grym huvudvärk under konserten, som jag faktiskt inte tror berodde på musiken, utan förkylningen och allt plugg den senaste tiden. Blir lite sömn och mycket plugg. Vilket inte blir så bra i slutändan.

Imorgon blir det att eventuellt fara upp till stan och kolla på mobilen som jag nämnde för ett tag sedan. Den nuvarande verkar vara inne på sina sista år nu. Vilket inte är så konstigt. Den har varit med ett tag nu.

Sovgott fina läsare :)


Vi norrlänningar är väl för söta?


Nyklippt

Fredag den 19/2-10

Så är det ÄNTLIGEN helg! Har längtat och längtat, även fast det har gått med en rasande fart. Bara två veckor kvar nu innan sportlovet är, men om dessa veckor har gått fort. Hur fort lär inte sportlovet gå då?

Hade idag matteprovet som jag så länge har pluggat på. Gick det bra då? Jomen visst, det gjorde det faktiskt! Var dock en uppgift som var klurig, så den..skrev jag bara någonting på, men annars gick det riktigt bra! Sedan flöt dagen på snabbt. Engelskan var en utav höjdpunkterna då vi skulle prata om situationer då vi hade gjort bort oss. Vissa saker var ju helt klockrena! När engelskan sedan var slut packade jag ihop det jag behövde med mig hem och sedan gick jag på stan en kort stund innan jag skulle klippa mig hos min kusin. Resultatet? Blev riktigt nöjd! Sparade lite mer längd den här gången, men klippte upp det riktigt rejält! Så nu är mitt hår liiite mindre risigt iallafall :)

Snart vankas det pizza, mumms! Sedan blir det att fara på Buddy Holly musikalen ikväll som är i Skellefteå Kraft Arena. Blir nog en superduper kväll :)


Så underbart!

Åhh jag blev så glad då jag loggade in och såg att jag hade 7 NYA kommentarer! Man kan verkligen inte få nog av kommentarer. Ni är så fina allihopa! Allt berömm för headern och bloggen, blir ju nästan tårögd :) Stort tack till er alla!

Ikväll har jag pluggat matte, så gott som det går kan man väl säga. Har även tittat på tv, som de flesta kvällarna går åt till. Ingenting jag klagar på heller, är grymt skönt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka att sova. Imorgon blir det kortdag samt frissan. GUD vad skönt det skka bli att få klippa bort utväxten. Inte så att jag har färgat håret, men utväxten från det uppklippta alltså^^

Sovgott fina läsare! :)


Dagens roliga fakta


Måns Zelmerlöw - Hope And Glory



Måns Zelmerlöw är en duktig artist. Denna låt måste vara en utav hans bästa, speciellt då den är akustisk!

It's over

Torsdag den 18/2-10

Hallå äpplen små! Har en liiiten bättre dag idag, men inte är det mycket. Kan bero på att förkylningen nu är Nästan så gott som borta. Har dock kvar lite snor i näsan. Fräscht, I know!

Dagen gick hyffsat bra. Var dock sjukt kallt ute, så trippen till Kaplan var som vanligt inte så uppskattad, men vad ska man göra ? Jo klä sig jävligt varmt och prommenera dig, oavsett kylan(som för övrigt var kallare än -20 grader..). Vi fick även veta kemiprovet och jag lyckades kamma hem ett VG+! På de tre kapitlerna som var svårast. Helt otroligt. Blev riktigt nöjd över mig själv där! :) Vilket kanske gjorde mig på bättre humör också.

Nu blir det att plugga till matteprovet, som egentligen är ganska omöjligt att plugga till. Man ska ju bara räkna?


There's a choise we are making.

Känner mig bättre ikväll. Både med humöret och förkylningen. Tror att jag fick en kraftig, men snabb släng av förkylningen, som jag nu hoppas kan gå över fort. Är inte så roligt att gå omkring och snörvla hela dagarna i ända.

Glömde berätta att vi idag skulle vara i små grupper och få respons på våra noveller vi skrev. Jag fick i princip ingen kritik, vilket måste ha betytt att jag hade skrivit det riktigt bra ändå. Eller? Känner mig iallafall riktigt nöjd över den. Vi fick dock ta hem den för att "finslipa den", så jag ska väl se om jag kan hitta någonting jag skulle vilja ändra på.

Nu ska jag lägga mig och sooovaaa. En lång dag väntar imorgon.


Åter igen en ny header?

Jag satt och pulade. Ja så säger våran fysik/matte lärare då vi ska 'klura' vidare på några uppgifter. Inte särskilt snyggt att höra, eller fräsch för den delen. Skulle inte förvåna mig om någon liten människa skulle kommentera "Man hör det man vill höra" nu, bara för att retas. Dock är jag förberedd, så bringt it on ;) Oj, kom ifrån ämnet. har iallafall suttit och gjort en ny header, som är mer sommrig. Endel har kommenterat att de vill ha lite mer sommar här på bloggen. Så här har ni en jag har fixat och trixat med.

Vad tycker ni?




Ett mästerverk!



Metallica är så underbara! Speciellt denna verision där de har tagit med fler instrumet, så som bl.a fiol. Lyssna och njut gott folk!


It was a time, when the world was a happy place to be.

Onsdag den 17/2-10

Idag har mitt humör varit..väldigt dåligt och har varit det de senaste dagarna. Så just nu känner jag ingen pepp för att blogga. Jag skriver förmodligen senare ikväll, annars vet ni att jag inte är död iallafall.

värdelöst


så var det med den friska perioden.

Jo det är ju så att jag är sjuk, eller förkyld. Glömde berätta det i förra inlägget, så jag mår inte särskilt bra just nu. Tror att den grymma träningvärken kan bero på att jag har ett virus/bakterie i kroppen. Man brukar ju annars också få ont i kroppen då man är sjuk, så därför kanske denna förbannade träningsvärken kommer att sitta i ett tag till. Välkommen tant Madde!

Lyckades ändå få ihop novellen ikväll. Blev faktiskt riktigt nöjd över den, även fast jag suger på att skriva i nutid. Dåtid är det jag är mer bra på, om man kan säga så. Lät smått knäppt, men så är det. Väldigt stor skillnad mellan dåtid och nutid, tänk efter själva vetja!

Nu hade jag tänkt försöka lägga mig och sova. När jag är sjuk brukar jag alltid lyckas ligga vaken ett tag innan jag somnar. Så om man börjar nu kanske jag lyckas somna vid elva? Då ska jag nog ha tur!


Hjälp till Haiti



Så underbart fin! Jag blir sjukt glad då artister kan ta sig tid att genomföra det här. Otroligt fint, blir tårögd då jag hör det. 3.14 har en VÄLDIGT speciell röst måste jag bara få tillägga!

Förbannat!

Tisdag den 16/2-10

Hallå! Ursäktar min dåliga uppdatering igår, men blogg.se ville verkligen inte fungera för mig. Man kom in på förstasidan, men när man sedan kopplas vidare till publishme.se så blev allt fucked up! Ursäkta mitt språk också, heh.

Gårdagen, eller kvällen rättare sagt, var en ren plåga. Dock inte från början då Charlotte Kalla vann 10 km sprint! Hon är så otroligt duktig både fysiskt pch psykiskt. Hennes första OS-tävling och hon vinner guld. Helt otroligt! Detta var dock inte plågan, den kom efteråt. Jag kunde nämligen knappt gå. Benen var som förlamade. Så jag bad pappa, alltså verkligen BAD pappa, att massera mina vader, lår och rygg. Jag var verkligen hur stel som helst. Så när han började och kom åt de ömma punkterna föll många tårar, men ändå var det skönt! Det blev ju nämligen bättre efteråt, men under tiden..ja..huvva säger jag bara. Detta måste vara den värsta träningsvärken jag någonsin haft!

Det var gårdagen det. Idag har smärtan varit lika olidlig som igår. Jag känner att trappor är det värsta jag vet just nu. Varje gång vi skulle upp/ner så fick jag hålla i mig i räcket och sedan "lyfta" ner mig. Inte okej! Inte nog med det, vi skulle ju gå till Kaplan idag för att ha tyska, ännu mindre okej! Fick dock veta mitt resultat på provet, som var MVG! Så det gjorde mig glad^^..tills vi skulle gå tillbaka igen.

Jag överlevde ju dagen ändå, vilket jag nästan inte trodde att jag skulle göra. Så nu ska jag fortsätta skriva på en novell vi håller på med på Svenskan. Jag som älskar att skriva har lyckats få ihop en hyffsat bra början, som jag nu ska fortsätta med ikväll hade jag tänkt!



Här har vi våran skiddrottning!


Så går det då man lägger näsan i snön.

Måndag den 15/2-10

God afton! Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det..inte särskilt bra. Vaknade i morse med världens träningvärk i ben, armar, mage och ja..huvudet var nog den enda kroppsdelen jag inte hade träningsvärk i. Jag höll nästan inte på att ta mig ner för trappen, det gjorde så förbannat ont i låren. Vilket inte blev någonting bättre av att gå i skolan upp och ned för trappor..

Hade hål idag efter biologilabben. Så vi satt som vanligt och snackade. Vi kom då in på prao och alla började prata om vad de hade gjort. Jag, Carro, Emelie och Joel hade alla fyra praoat på ett sjukhus. Så det blev ju genast ett gemensamt ämne. Då berättar Joel någonting som fick mig att gapa av skratt och fick Carro att gråta. Magen värkte och skrattet lät. Det var nästan plågsamt. Om jag hade kunnat skulle jag ha legat på golvet och vridit mig i plågor, men jag lyckades hålla mig borta från det.

På gympan hade vi sedan snörugby. Så alla i princip var väl peppad på gympa. Jag menar, vem vill inte knuffa omkull sina klasskamrater i snön? Eller till och med hoppa på dem? Så vi började och nästan omedelbart får jag tag i bollen = massor av folk över mig. Så där ligger jag med snö fulla ansiktet och i tröjan. Kallt, blött och obehagligt, men på något sätt väldigt roligt. Jag lyckades iallafall ta mig upp tillslut. Spelet fortsätter och folk blir nerknuffade så som träd rasar i stormar. Snön flög och folk blev mosade. Ändå tyckte vi alla att det var kul! Knuffade till och med ned Caro två gånger, utan någon som helt orsak. Jag tyckte väl inte att hon var tillräckligt snöig antar jag. När lektionen sedan var slut såg vi alla ut som snögubbar då vi vandrade in mot omklädningsrummen, som fort blev blöta och luktade blöt hund. Fast det var helt klart någonting utav det roligaste vi har gjort på idrotten, så fem Madde stjärnor får den!

Nu ska jag bara ta det lugnt och KANSKE göra lite matte. Har snart gjort klar alla repeteringsuppgifter, så det enda som återstår är att kolla genom alla begrepp.


I hate to say goodbye

Jag kan fortfarande inte fatta att även denna vecka är slut! Dagarna bara springer förbi och jag har börjat inse att man måste ta vara på var dag som går. Det var inte länge sedan jag började gymnasiet, ELLER högstadiet. Haha gamla goa tider, eller hur var det? Fast nog kan jag erkänna att jag saknar vissa från den gamla klassen, men inte alla, heh.

Jag ska sluta spekulera och istället fortsätta på en "bok" jag håller på att skriva. Det går sakta men säkert frammåt, men jag har fått många positiva kommentarer om den!

 


Alla hjärtans dag

Söndag den 14/2-10

Så är det alla hjärtans dag! Jag ursäktar min dåliga uppdatering, men jag har haft rätt mycket att göra nu under dagen. Som jag nu smått ska berätta om, även fast det inte är särskilt intressant.

Hade träning först mellan kvart i ett och halv tre, som började med jogging. GRYMT jobbigt! Även fast vi sprang mindre än förra gången var jag verkligen helt slut i benen då den riktiga träningen började. Benen darrade och värkte. Träningen i sig gick helt okej, kände i slutet att orken började ta slut, men man fick ta sig genom det också.

När jag kom hem hade mormor och morfar kommit till oss, så jag umgicks med dem och hade trevligt! Fick även 100:- av dem! Inte dåligt må jag säga :) Så nu ska jag köpa geléhjärtan så att det står härliga till, eller så sparar jag pengarna till klippningen på fredag? We'll see!

Nu ska jag göra lite matte, prov på fredag. Så jag ska göra några uppgifter, sedan ta det lugnt.



Till er fina läsare!



Owl City - Fireflies


Så är helgen snart slut

Vad roligt att ni gillade mina jeans! Är alltid lika kul att få kommentarer, så fortsätt gärna att kommentera! :)

Kvällen har spenderats hemma. Det var nog det bästa jag kunde göra av kvällen. Känner mig sjukt slut så jag ska nog lägga mig tidigt ikväll också. Jag låter som en gammal tant som lägger sig tidigt och är tråkig. Dock kan man inte göra så mycket mer av situationen om man är trött. Jag tittade iallafall på melodifestivalen, som enligt mig..är helt okej. Förra lördagen var det helt klart bättre, men jag tycker att det har börjat bli sämre och sämre med åren. Dock känns det som en tradition att titta på, så då är det bara att sätta sig framför tv:n och inte hoppas på allt för mycket. När det var slut tittade jag på Skidskytte sprinten, som gick..sådär för Sverige. När jag slutade titta låg Helena Jonsson på 7:e plats och då hade inte ens alla börjat, så hon KAN ha halkat ned, vad vet jag.

Imorgon blir det fotbollsträning som jag peppar till! Vädret skulle visst bli lika fint imorgon som det har varit idag. Perfekt då vi ska ut och springa i en halvtimma före själva träningen börjar :)



Bjussar på en bild från sommaren -09.


Det bränner i plånisen.

Kom hem från stan just efter tre och hittade där ett par SJUKT snygga jeans. Hittade dem till och med på H&M, där jag aldrig brukar hitta riktigt snygga jeans, men idag, ja idag hittade jag dem.



Ja ni ser ovan att lappen sitter kvar. Om, ni nu inte hade hittat den..tur för er.

Jeansen köpte jag osm sagt på H&M för 399:-, sved lite i plånboken, men det var värt det!



The sun is shining, like you.

Lördag den 13/2-10

Godmorgon! Jag lyckades sova riktigt länge inatt, lite mer än tio timmar. Vilket var riktigt skönt :) Vaknade dock av min fina kisse som kraffsade på min dörr vid halv åtta. Så jag släppte in honom, men lika snabbt som han kom in ville han ut. Så jag "slängde" ut honom för att sedan gå tillbaka till sängen och sova. Blev faktiskt förvånad att jag lyckades somna om till just efter tio.

Just nu väntar jag på att mamma ska bli klar, sedan sticker vi in till stan och kollar runt lite. Blir nog riktigt bra! :)


Ha en fin kväll!

Efter att ha spenderat kvällen framför Let's dance ska jag nu bege mig mot sängen för att sedan vakna upp och se vad lördagen erbjuder. Jag har ingenting planerat. Är det bra väder far jag kanske in till stan och kollar runt. Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag lägga mig, väldigt tidigt och försöka att sova ut. Ha en fortsatt fin kväll :)


My lovely guitar!

I all hast då jag städade rummet såg jag min fina gitarr i hörnet på min sackosäck. Kom på mig själv med att det var ett VÄLDIGT bra tag sedan jag spelade. Så jag tog fram den, kollade i min sångbok och letade åt någon passande låt. Insåg sedan att jag faktiskt har lärt mig att ta ut noter från musikkursen förra året, så istället för att ta ackord tog jag noter - som ett fingerspel ungefär. Så nu är jag helt fast. Sitter här i min ensamhet och plonkar på min gitarr, vilket jag älskar!



Gammal kärlek rostar inte som man brukar säga.


No Doubt - It's my life


Don't speak.

Fredag den 12/2-10

Hola! Så är ännu en vecka slut och det känns lika skönt som vanligt, men nu måste det nästan vara lite mer speciellt. Just för att vi har haft kemiprov, tyskaprov och en fysikinlämnningsuppgift. Man känner sig riktigt duktig faktiskt och jag måste nästan säga att jag är rätt stolt över mig själv osm har orkat med det. Man känner dock nu att det har tagit på krafterna. Jag är verkligen sjukt trött! Så det blir nog förmodligen att stanna hemma ikväll och bara vila OCH lägga mig tidigt!

Skriver mer senare!


Goodnight sweetheart well it's time to go

Ögonlocken är tunga, benen skakar, hela kroppen skakar, koncentrationen är på noll. Detta måste betyda att jag så snart som möjligt måste lägga mig och sova. En dag kvar, sedan är det helg. Jag fattar verkligen inte hur dagarna kan gå så jäkla fort. Snart är det väl sommar mitt i allt?! Inte nog med det så drömmer jag om fysik på nätterna. OM FYSIK?! Jag har börjat bli påverkad av skolan märker jag och det är inte på ett bra sätt. Hur kan man drömma om fysik? Jag fattar det inte, huvva säger jag bara!

Nu är klockan över halv, och som ni vet ska jag inte sitta vid datorn till längre än halv (A) Så godnatt :)


Jag är givmild

Torsdag den 11/2-10

Hallå vänner! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, smått hungrig bara. Jag har på något sätt börjat bli mer hungrig på sistonde, kanske beror på dålig skolmat? Vad vet jag. Hur som helst är jag småsugen på någonting hela tiden(nej jag är inte gravid), vill alltså småäta, men det ska jag icket göra. Det ska man hålla sig från.

Just nu sitter jag och är smått orolig över fysiken som ska lämnas in. Var relativt klar med den, så jag tog den till skolan för att gå genom den med några i klassen. Så ska jag vara duktig att glömma den där också, där den egentligen hör hemma. Så nu sitter jag här och funderar om jag hinner att göra någonting på den innan den ska lämnas in.. Jag hoppas att jag hinner.

Nu ska jag fortsätta med engelskan som jag tog ett litet avbrott ifrån.



Bjussar på denna bild som jag även lagt upp till min header.


Have patience

Har varit och tittat på Elmiras träning nu, mitt i allt. Trevligt var det dock! Träffade även på Ville och Pierre som var där och tränade deras "småttingar"(lag) före Elmiras träning började. Så det var också trevligt :)

Tyskaprov imorgon. Känner mig ändå hyffsat peppad för det. Känns som att det kommer att gå bra! Bloggen är tråkig nu, I know. Har bara ingenting speciellt att berätta om just nu. Så ha tålamod mina damer och herrar!


Stökigt!

Onsdag den 10/2-10

Hallå!

Idag hade vi det fruktade kemiprovet. När hon lämnade provet kände jag "Shit, det här kommer att gå åt helvette!", men jag lyckades lugna mig och lyckades svara på allt. Så jag hoppas att jag får ett hyffsat bra betyg iallafall.



När jag tittar på bilden kan jag verkligen inte fatta att jag förstår det mesta utav det. Helt sjukt!

Juste! Skulle lägga upp bilder från prommisen med Elmira igår!


    

Var ruskigt skönt att vara ute och gå med min vinterjacka som är tjock och alldeles mysig! Var även roligt att vara ute och gå med Elmira såklart :)

Nu ska jag sluta skriva och börja på fysiken och plugga på tyskan..

                                   

Näe nu känner jag att blodet kokar.

Blogg.se är helkonstigt nu. Så jag ska försöka fatta mig kort, annars försvinner allt man har skrivit. Visserligen kan jag kopiera det, men..det får duga såhär! Inte kan jag heller lägga upp några bilder från ikväll då jag och Elmira var ute och gick. Lika bra att avsluta här!



Är det säsong för blå nu eller?



En VÄLDIGT redigerad bild på mig. Ville få fram de blåa ögonen som jag fick på bilden. Har annars en blandning av grön och blå/säsongsögon typ.


Hilf mir bitte!

Tisdag den 9/2-10

Det kändes grymt konstigt att börja om skolan på en tisdag. Jag som brukar ha gympa på måndagar tyckte att väskan var ovanligt tom(även fast den var full av tyska och fysikböcker). Skoldagen var även ovanligt kort. Vanligtvis brukar jag gå till fyra idag, men slutade tjugofem i 3, som alla andra tisdagar. Jag har nog helt enkelt inte insett att det är tisdag idag och onsdag imorgon.. Vilket betyder kemiprov.

Det påminner mig också om att jag borde sätta mig och plugga hårt som satan på ALLT! Läsa genom boken, fatta vad vi egentligen håller på med. Sedan ska jag även fortsätta på fysiken.

Wish me luck!


När den inte vill, så vill den verkligen inte!

Jag är förvånad att jag faktiskt lyckades komma riktigt långt i fysiken. Annars brukar det gå käpprätt åt helvete, men inte denna gång! Fast, imorgon lär det väl gå skit, bara för att det gick bra nu ikväll. Ingenting ovanligt..

Busade med min lillebror ikväll och fick världens skrattattack. Magen krampade och inte nog med det hade jag en grym träningsvärk i den innan. Så där låg jag, på golvet och skrattade medans jag grät av smärta. Ja gott folk, det kan inte ha varit en snygg syn direkt.

Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa på min underbara bok. Man kan verkligen inte sluta läsa den då man har börjat. Därför brukar endel kvällar bli till nätter. Menas alltså att jag läser liiite för länge.

Godnatt fina läsare!

Går tydligen inte att lägga in bilder för tillfället. Så ni får nöja er med ett hederligt, skrivet, küsse!

Küsse


Ut i backen och åk!

Dagen har varit riktigt härlig med grillning, åkning i backen, snö och en massa skoj. Jag och Linn har sprungit upp för olika backar hela dagen och det tog på benen, I promise! Nu kan jag knappt gå utan att det gör gaaalet ont.

Blir ett kort inlägg. Ska fortsätta på fysiken nu, kändes inte lockande, men det är någonting som måste göras.


Jag kommer med solsken till dig!

Måndag den 8/2-10

Godmorgon! Solen strålar inte lika mycket som den gjorde igår, men den syns allt bakom den moltäckta himlen.

Nu strax ska vi fara och hämta upp Linn, sedan blir det att fara och åka i rävabacken tillsammans med henne, Rebecka och Felicia. Linnea och Elin kunde inte hänga på, vilket var synd, men det blir nog roligt ändå :)

Kommer väl hem före middagen och efter det ska jag börja med fysikprovet vi fick hem. Som en hemuppgift som våran fysiklärare ska sätta betyg på. Jag ska också plugga på tyskan och kemin *suck*



En bild från lördagen hos Elmira. En del utav fruktsalladen som var delicious!


En memoar..

Nu värker benen, mer än någonsin! När jag skulle gå hem från Linnea ikväll kände jag att uppförsback(arna) inte var att leka med. Vaderna krampade, ja båda benen krampade. Känner att jag inte har tränat på ett tag.

Var som sagt med Linnea och Elin ikväll. Riktigt trevligt! Såg på filmen "En Geishas memoarer" som jag tycker var en grymt bra film. Någon jag absolut rekommenderar!



Nu ska jag lägga mig strax. Blir att fara till backen och åka imorgon om vädret tillåter. Vilket jag hoppas att det gör!


träningsvärk

Hallå! Träningen idag gick faktiskt riktigt bra! Började med att jogga för att sedan övergå till intervalllöpning. Jag blev grymt förvånad att jag orkade med så pass mycket då jag senast var ute och sprang...förra året? Det var så länge sedan att jag inte ens minns det. Kan inte vara bra.. Sedan hade vi fotbollsträning och den gick också riktigt bra. Vårat gäng är otroligt härliga :)

Så nu är man helt slut i benen. Känner redan nu att jag har fått träningsvärk, så hur lär inte det bli imorgon? Pain from hell I think..

Ikväll vet jag inte vad som händer, men det löser sig nog.


Åh vilken härlig dag

Söndag den 7/2-10

Godmorgon! Solen skiner genom fönstret och jag blir på väldigt bra humör känner jag! Jag hoppas att det är lika bra väder imorgon, hade tänkt planera att fara med några kompisar och åka i en gigantisk backe. Får kolla på vädret på nätet eller dylikt. Håller tummarna iallafall!

Snart är det träning på G. Den börjar kvart i två med att jogga i lite mer än en halvtimma. Kan säga att min kondis har inte blivit det den har varit. Just p.g.a sjukdom och grymt kallt väder. Så jag lär väl hamna någonstans längst bak, men det skadar inte. Bara jag får röra på mig blir jag glad.

Nu ska jag återgå till pluggandet av kemi och tyska..


Ja hon är flickan från det blå.

Det är alltid lika kul att logga in på bloggen och se nya kommentarer. Väller in kanske de inte gör, men att någon över huvud taget vågar kommentera gör mig väldigt glad. Låter kanske konstigt, men det beror väl helt på att mina inlägg inte riktigt går att kommentera. Vad ska man kommentera på "Idag har skoldagen varit bra osv..". Ska man då skriva "Nämen vad bra att den har varit bra! :)". Visserligen blir jag ju bara glad om någon skulle skriva det, men jag förstår er helt och hållet då ni inte kommenterar. Får ju ändå bekräftat att iallafall 50 stycken unika läsare läser min blogg. Så det är väl på sätt och vis någon slags bekräftelse som jag sa innan^^

Ikväll var jag hos Elmira och hade riktigt trevligt tillsammans med Ramona och Carro. Dock kom Carro lite sent, så jag lyckades inte knäppa någon bild på henne innan jag for(kameran=död). Vi åt middag, snackade, dansade, gjorde fruktsallad och annat tjoffs. Mycket trevligt måste jag säga. Bilder kan jag lägga in imorgon, det orkar jag inte med ikväll.

Nu snart ska jag lägga mig. Försöker att få tillbaka så mycket förlorad sömn som möjligt, så ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll!






Bild



Här är en bild jag tog idag som jag faktiskt blev väldigt nöjd över.

sömn

Lördag den 6/2-10

Godmorgon! I natt har jag verkligen fått sova ut. Somnade vid halv ett och vaknade halv elva. Tio timmar alltså! Känner att jag måste försöka få tillbaka all förlorad sömn som försvinner under veckorna. Så nu har jag väl fått tillbaka lite iallafall.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska sätta mig och plugga snart, sedan ska jag ut och ta några kort hade jag tänkt. Efter det får vi se om jag sticker till Elmira och äter middag där samt ser på melodifestivalen. Det återstår att se.

Har förresten beställt en klippning hos min kusin om två veckor. Känns skönt att få klippa upp håret igen, utväxten börjar bli allt för lång. Sedan är det gaaanska så risigt också!

Ha en trevlig lördag alla fina läsare :)


Ny design eller inte?



Har nu fixat till den ena bilden eftersom några hade kommenterat att det var skummt med en Anka där. Så jag la in en annan bild samt fixade med en annan bakgrund. SÅ vad tycker ni, ska jag byta eller inte? :)


Klassfest numero..drei?

Fredag den 5/2-10

"I was so high I did not recognize, the fire burning in her eyes."

Dagens låt kanske man skulle kunna kalla den där? Egentligen spelades den bara nyss upp på Spotify, men vi kan ta den som dagens låt även fast jag har hört mer än miljoner utav låtar idag och ikväll.

Började med en relativt vanlig skoldag, förutom att vi hade kemi istället för biologi. Känner att jag börjar fatta kemin nu, lär dock bli mycket plugg imorgon på dagen eftersom jag inte har hunnit kolla genom den idag. Klassfesten ni vet. Slutade som vanligt just efter ett, så då prommenerade vi till Hemmakväll(som förövrigt bara är ungerfär, 20 meter från Balder) och köpte godis. Sedan följde vi Elmira till polisen för att kolla upp hennes pass. Efter det åkte vi med Elins pappa hem till Elin. Där kollade vi genom skolkatalogen, från topp till tå. Man märkte nya människor man aldrig sett förut. Ganska roligt faktiskt^^ Åt sedan tacos till middag, vilket var delicious! Efter det, klassfesten!

Den började väl och ja, vad ska man säga? Nog var den rolig alltid, med tårtbak och annat. Orkar dock inte beskriva den mer mer ord än en rolig kväll. Känner att ögonlocken håller på att slutas. Så jag ska nog själv sluta skriva och slänga mig i sängen snart.




trötter

Torsdag den 4/2-10

Känner mig inte på blogghumör, men jag får väl försöka att få till ett hyffsat bra inlägg för er.

Skoldagen var riktigt bra idag! Även fast vi skulle gå till Kaplan, som gick riktigt fort. Jag och Elin har nog börjat gå ruskigt fort. För nog går vi fortare och fortare till och från Kaplan, vilket dock kan variera beroende på vädret. Hade även skidor på gympan idag. Vilket gillas starkt! Åkte med Joel och Carro och jag lyckades hålla mig på skidorna denna gång! Den omtalade backen var inte så uppåkt, så det var mestadels pudersnö, vilket är lättare att åka på. Så jag känner mig hyffsat stolt. Dock ramlade Joel och Carro, men de var duktiga ändå^^

Efter skolan åt jag middag och sedan stack jag till musikskolan för att sjunga. Efter det har jag pluggat engelskaglosor tills nu. Lite mer än en timma ungefär. Så nu är jag sjukt trött. Blir nog ingen kemi ikväll, ska istället hoppa in i duschen och sedan fika något. Sedan ska jag lägga mig tidigt!

Detta blir nog dagens enda inlägg, just för att jag är så trött. Uppdateringen imorgon lär också bli dålig eftersom det är klassfest. Så jag följer med Elin hem med bussen, sedan skjutsar hennes mamma upp oss till stan igen. Blir nog riktigt trevligt :)




Gå inte själva på kvällarna.

Man känner verkligen hur allt pluggande tar kål på en. Samt att provdagar verkligen tär på krafterna. Jag har varit trött i princip hela dagen, mer eller mindre. Vilket iofs redan började på morgonen, som också började som ett helvete, men det orkar jag inte ta upp. Så jag ska försöka få ihop ett snabbt inlägg innan jag lägger mig. Som ikväll ska bli tidigt!

Var ute och gick ikväll. Otroligt skönt må jag säga! Gick själv, men hade min underbara musik med mig. Som nu för tillfället bor i min urgamla mp3. Har lyckats få in många härliga låtar, men har även kvar några äldre. Endel förstår jag inte ens att jag har lyssnat på. Hur kan jag ha haft en sådan dålig musiksmak?!

Har även gjort engelska och tyska ikväll, före jag var ute och gick. Efter prommisen satt jag mgi framför tv:n och kollade runt. Såg på Efterlyst och ett ämne fastnade direkt. Mordet på Nancy! Det fick verkligen en stor inverkan på mig. Ni som inte har hört talas om det ska få en snabb resumé på det hela:

Hon har varit på en födelsedagsfest hos en kompis. Hon lämnar festen tidigare än de andra, kring ett på natten ungefär. På något sätt känner hon sig förföljd eller rädd, så hon ringer till hennes kompis för att ha någon att prata med under vägen hem. EFter ett tag hör hennes kompis "Vem är du? Vad vill du?" Sedan är luren död. Kompisen ringer till Nancys bror som skyndar sig att ringa till polisen. Nancy har då blivit överfallen och slagen till döds. Hjärnan slutade alltså att fungera, men de kunde hålla henne vid liv genom en respirator. Så att familjen fick ta farväl.

Det fick mig att tänka till. Tänk om det skulle kunna hända mig då jag är ute och går själv? Jag som dessutom alltis lyssnar på musik hör inte om det kommer någon bakom mig. Jag får i fortsättningen försöka att ha med mig någon. Visserligen har det inte hänt någonting så allvarligt här i Ursviken på många år, men någon gång kan det alltid hända. Vad jag vill säga till er är att ta hand om er och gå inte själva ute på kvällarna.




Dagens bild


Det där med betygssnacket..

Onsdag den 3/2-10

Tjollahopp. Hur är det med mina små äpplen? Med mig är det bara bra, är dock smått trött, men man blir det efter mycket pluggande och prov. Så det är ingenting ovanligt.

Hade biologiprovet idag och det gick faktiskt jättebra! Jag ska dock inte ta ut allt i förskott, men än så länge känns det riktigt bra. Så jag hoppas att det står MVG på provet då jag får det tillbaka. Det skulle vara underbart :) Fick även veta på svenskan idag att jag hade VG+/MVG- i betyg, vilket gjorde mig ännu mer glad. Fick till och med masssssor med beröm över min muntliga redovisning som jag hade före jul. Vilket jag inte alls trodde. Känns riktigt bra :)

Fick veta nu att det bir köttfärspaj till middag. Dagen blir bara bättre och bättre!


2 and 1/2 men

Fortsätt gärna att kommentera på föregående blogginlägg! Det är två tappra människor som har vågat kommentera, nu väntar jag bara på att ni andra 48 ska ta och kommentera någonting. Det är trots allt ni som ska läsa den. Då vill man väl se någonting man tycker om då man klickar in på sidan, eller hur?

Biologin sitter som fastsvetsad nu i huvudet. Jag ska banne mig få ett till MVG i biologi, det har jag bestämt mig för. Detta var dock inte lika svårt, så jag ska nog kunna klara det utan några större problem. Var även ute och gick med Elmira ikväll. Riktigt trevligt och lagomt kallt ute. Vi bestämde oss nästan för att börja vara ute och gå på tisdagar. Så vi får väl försöka att hålla det tills fotbollsträningarna börjar på tisdagar. Det kommer dock att börja i mars, så vi kommer att hålla på ett tag känner jag. Ska även försöka få mig ut att springa någon gång då vädret tillåter.

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig för att sista gången kolla genom biologin.



Måste bara tillägga att 2 and 1/2 men är en underbart bra serie. De två avsnitten som är på 6:an varje kväll förgyller mina vardagar. Ja, det betyder alltså att jag i princip varje kväll tittar på det.


Ny header?

Jag har gjort ännu en ny header, men som vanligt frågar jag alltid er om åsikter. Så skriv gärna en kommentar. Ni får vara Anonyma om ni vill, för mig spelar det absolut ingen roll!




En annan slags cover



Titta vad jag hittade på Fokis blogg! Hur gullig är han inte på en skala från ett till tio?


Snöoväder

Tisdag den 2/2-10

Guten Abend! Imorse ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen. Kände att jag bara ville sova mååånga måånga timmar till, men skolan kallade. Så det var bara att kliva upp ur sängen för att sedan väcka min lillebror.

Idag har inte vädret varit nådigt! Snön yrde verkligen då jag stod och väntade på bussen imorse. Man såg knappt bilarna som körde förbi en, ja så farligt var det! Dock var det inte så jättekallt, vilket var ett stort plus! Idag var det bara kring -11 grader + de grader som "tillkommer" då det blåser ute. Så trippen idag tur och retur till kaplan var inte särskilt omtyckt. Fast det är den nog aldrig. Antingen fryser man ihjäl på vägen eller så svettas man sjukt mycket så att man är dränkt i svett då man kommer fram till skolan. Gissa vad Jag väljer? Att frysa, faktiskt.

Nu snart är maten klar, sedan ska jag plugga biologi. Efter det blir det att eventuellt fara ut och gå med Elmira.



(Bilden tagen från Google)


Rihanna - Russian Roulette


I'm an actress you know!

Måndag den 1/2-10

Nu tänker ni säkert "Vad i helsike gör hon inne nu, träningen?!". Det är nämligen så att jag ska sluta fotboll.. Näe jag bara skojar. Någonting jag däremot har bestämt är att jag inte ska fara på träningarna som är idag. Det blir för stressigt för att komma hem, äta, byta om och sedan bege sig till träningen. Känner mig bara stressad hela dagen. Så jag kommer nu framöver att fara på träningarna som är på söndagar. Sedan kommer vi så småningom att ha träningar på tisdagar, som jag då ska börja fara på. Känns som ett bra beslut. Dock känner jag mig rastlös, vill röra på mig. Sa till Elmira att jag skulle fara ut och springa ikväll, men när jag sedan insåg att det var -23 grader ute ändrades mitt beslut väldigt drastiskt.

Idag hade vi "teater" på skolan, vilket var riktigt underhållande. Alla grupper(förutom våran) var riktigt bra! Credz till Carro och Ramona som hade finsk accent då de pratade. Good work girls! Våran pjäs, ja vad ska jag säga om den? Vi lyckades få till någonting iallafall, men inte var det mycket. Kan ha berott på att vi fick en sjukt svår text som vi skulle agera utifrån. Jag skyller på det, heh.

Nu ikväll blir det att träna på biologin samt tyskan. Blir nog finfint. Om jag känner att jag orkar och vill sticker jag nog ut på en prommis också, men vi får se vad som händer.



Kylan biter hårt i våra små äppelkinder, det är något som är säkert!


RSS 2.0