All we ever do is say goodbye

Måndag den 28/2-11

Då har ni fått er svaren på frågorna. Därför har jag valt att inte uppdatera förrän nu. Kan ju hoppas på att ni är nöjda på något vänster, men ställ gärna fler frågor :)

Dagen gick fort med ett engelskaprov och ett tyskaprov, där båda gick riktigt bra! Sedan var vädret bara underbart, så dagen har verkligen varit fin. Elmira kom även förbi mig idag efter middagen för lite plugg, snack och GuitarHero spelande. Riktigt mysigt var det! :)

Nu snart ska jag hoppa i säng, känner att halsen har börjat svida lite. Kände inte peppen för att bli sjuk nu när det är så nära ett sportlov.
Svaren på frågorna.

Har vi en date snart?:$
Ja Linnea, det tycker jag att vi ska ha! Under sportlovet?=D

Vem av dina vänner är mest lik dig?
Det måste nog vara Elin Lindqvist. Hon har exakt samma humor som mig och jag vet inte hur många gånger vi har sagt samma sak vid samma tidpunkt. Vi brukar dessutom tänka likadant, så när någon säger det den andra tänker blir det bara obehagligt.

Vem av dina vänner är mest lik dig i sättet?
Måste väl säga Elin där också och anledning(arna) är de ovan.

Vad är det bästa med att heta Madelené?
Det är att man har ett namn ingen kan stava till(tro mig, mina vänner skriver hellre Madde än Madelené).


Har du ett par rosa vantar?
Ja det har jag faktiskt och de har jag stickat själv under syslöjden i åttan.

En rosa mössa?
Nej tyvär inte..

En lila tröja?
Jo, men den använder jag aldrig.

En grön halsduk?
Nej tyvär inte.

Favoritfärg?
Förut var blå min favoritfärg, men nu har jag ingen specifik. Gillar de flesta färgerna, men jag kan väl säga att typiska "skjort"-färger är rätt snygga ;)

Hur jobbigt är natur till en skala 1-10?
Det är till en viss del otroligt jobbigt. Så jobbigt att man mest utav allt skulle vilja ställa sig i skogen och skrika ut de värsta svordommarna som finns. Ändå känner jag varje dag(för det mesta) att jag vill till skolan, enbart för att jag har en riktigt fantastisk klass.


Är man dum i huvudet om man har ig i engelska b?
Nej det tycker jag inte alls. Alla är mer eller mindre bra på olika saker.

Har du någon rosa ögonskugga?
Jajjemen det har jag, men den använder jag inte. Använder inte ögonskugga över huvud taget.

Hur lång tid tar du dig på morgonen?
Min klocka ringer efter snoozen 06.54. Brukar vara klar en halvtimma efter det, mer eller mindre. Beroende på om vi har gympa eller inte.

Vad gör du hellre:
Aldrig mer blogga
/ Aldrig mer få träffa din bästa vän
Oskuld tills 40 / ha sex på en väldigt offentlig plats - kan jag faktiskt inte ge något klart svar på, haha.
Aldrig mer äta godis / gå upp 20 kg
Fiska / simma
Rita / leka
Spela sims
/ äta räkmacka

Är du singel? Älskar ditt hår<3
Tack så jättemycket! Nej det är jag inte :)

Är du och den där johan tillsammans? :D
Haha ja, jag och "den där Johan" är tillsammans. Den 26/2-11 blev det vi och jag är verkligen kär!

hur träffade du din pojkvän? :)
Han tog kontakt med mig på Facebook och vi började skriva med varandra, bytte msn och på den vägen ha det fortsatt. Vi går även på samma skola, så man har träffats ibland också :)

Hur kommer det sig att varje gång jag böjer på knäna så låter det som att grus gnider sig mot mina knäskålar? Är det fett som sprängs därinne? :S :D
Haha Johan! Jag tror att det kan bero på att du kanske var lite för oförsiktig som en yngre Johan? ;)

Vad äter du till frukost?
Jag är en sådan person som är otroligt tråkig då det kommer till frukost. Jag tar det som finns helt enkelt. Brukar räcka med en tekaka(som är min personliga favorit bland mjuka mackor) och ett glas mjölk. Kan vara därför jag är så ruskigt hungrig under dagarna.

Vilka fotobloggar läser du?
Jag läser inte jättemånga fotobloggar, bara en som jag följer intensivt. Hört talas om "Santapola"? ;)

Vilken är din favoritblogg?
Är det här jag ska vara lite egoistisk och säga min egen? Nämen helt ärligt har jag nog ingen stor favorit, finns dock många som jag verkligen gillar att följa.

Spara eller slösa?
Jag har alltid varit en som sparar. Tänker oftast över alla mina inköp om det kommer till lite större summor. Därför är den där Nikon D7000 inte i mitt våld ännu..

Gillar du att åka karusell?
Nej, jag är inget stort fan av karuseller faktiskt. Brukar oftast bli riktigt illamående, vilket jag hemskt gärna står över :)

Tror du på spöken?
Nej det gör jag inte. Har aldrig haft någon anledning att tro på dem antar jag.

I vilket program redigerar du dina bilder?
Jag redigerar mina bilder i Gimp 2, men skulle hemskt gärna vilja ha Photoshop.


Vad är din högsta dröm/önskan just nu?
Att orka med hela natur utan att gå in i väggen(bokstavligt talat).

Drömjobb?
Det var läkare under mina yngre dagar, men jag har insett nu att jag inte kommer att orka plugga vidare till läkare. Känns inte jättekul att spendera 7+ år av sitt liv. Något jag dock hemskt gärna vill jobba med är typ Psykolog eller Kurator.

Om du fick resa till ett land och stanna där i 1 månad, vilket skulle du välja och varför?
Skulle nog vara Tyskland eller England. Varför är för att förbättra språket i diverse länder och för att lära mig mer om deras kultur och levnadssätt.

Bo på landet eller i mitt i storstaden?
Som den sanna norrlänningen jag är, så tar jag att bo på landet ;)

Bada i hav eller sjö?
Skulle nog vara en sjö, varför vet jag inte.

Aldrig mer få sjunga eller aldrig mer få fota?
Det är en väldigt knepig fråga eftersom båda två ligger mig varmt om hjärtat och för att de helt enkelt får mig att må bra. Så jag måste nog vara tråkig och säga att jag måste få ha båda två i mitt liv, nu i alla fall.

Ska vi åka på något äventyr i sommar? :D
Det tycker jag absolut! Blir det en rundtur i Sverige eller? ;)

Har du någon förebild? I så fall vem och varför?
Har ingen direkt förebild, men det finns många som jag ser upp till. Lär väl låta fjäskigt om jag säger Barack Obama, men jag tycker att han har gjort det bra som första, "svarta" presidenten i ett land där det har varit lite krångel mellan "svarta" och "vita". Har gjort det bästa av situationen helt enkelt.

Har du något motto du lever efter?
Jag önskar att jag kunde göra det, för det finns verkligen många fina motton. Försökte att följa "Carpe Diem" ett tag, men det gav inte så jättemycket eftersom mina dagar oftast utgår ifrån plugg. Kan inte "fånga" det fina i det.

Vad tycker du om den där "Santapola" egentligen? ;)
Jag tycker att hon är en riktigt härlig, positiv och glad tjej som är sjukt duktig på att fotografera. Ett litet fan här! :D

Vad skulle du välja, aldrig få äta choklad eller aldrig få äta lakrits?
Det var en riktigt knepig fråga. Ska jag vara helt ärlig så är jag i dagens läge mer sugen på choklad, så just nu, in this very moment, säger jag "aldrig få äta lakrits".


Ibland är det svårt att komma på en bra rubrik

Jag har nu fått in massor med frågor och det gjorde mig verkligen glad. Trodde helt ärligt att denna frågestund skulle gå åt skogen, men det var många som valde att kommentera. Att jag idag även har slagit besökarrekord gjorde det hela ännu mer roligt! Skulle vara kul om några ville stanna kvar, så att jag kan få ett liite högre medelvärde på besökarna ;)

Jag har svarat på de frågorna jag har fått, men tänker ge er en sista chans att fråga. Visserligen kan ni ju ställa frågor annars också, men imorgon publicerar jag svaren på frågorna ni har kommenterat! :)


Kärleken kommer aldrig självmant

Kläderna luktar en blandning av olja och bensin. Håret är risigare än någonsin. Ryggen är nära på att rasa ihop. Tummen är tillfredställd. Allt detta beror helt på att denna dag hittills har varit riktigt bra! Kört skoter i sammanlagt tre timmar och OJ vad jag njöt! Även fast jag inte har någon värstingskoter så är det något att köra med kan jag lova er.

Började med att vi for till rävastugan där vi grillade lite innan vi begav oss vidare till innervik/yttervik. Var orolig hela resan eftersom mätaren låg på röd(far min hade ändå tankat i den 10 liter bensin). Så jag bad till någon slags gud att jag inte skulle fastna ute i ödemarken. Jag klarade mig dit, där vi körde runt lite, kastadesnöböllar och annat. Drog mig hemåt tidigare än Adam och Marcus och eftersom jag nu inte hade varit där och kört tidigare, så var det minst sagt spännande med en tankmätare som visade fel, tider att passa och köra på okända marker. Jag tog mig i alla fall hem, lagomt i tid, med mycket bensin kvar och med livet i behåll.

Nu är dock det roliga över. Ikväll ska jag sätta mig med engelskan, tyskan och svenskan. Två prov imorgon och ett prov på onsdag, Känner hur otroligt underbart sportlovet kommer att vara utan en massa plugg!

Kom ihåg frågestunden gott folk! Avslutas troligen ikväll!!
Lillavän jag kan se vad du tänker

Söndag den 27/2-11

Godmorgon! Kollade in statistiken nyss och det är banne mig lika mycket folk som brukar titta in på min blogg under en hel dag som nu har varit inne. Vart kommer alla ifrån? Är det massor av nyfikna skellefteåbor som kikar in på bloggen för att se hur läget är? Kul att ni kikar in i alla fall!

Idag blir det att fara ut med skotrarna och grabbarna. Linn är fortfarande sjuk, stackarn, så det blir jag och grabbarna som sagt. Blir nog riktigt bra det med! Klockan ett ska vi vara i rävabacken, så snart ska jag göra mig klar, försöka att få igång skotern och sedan dra mig ut på snön.

Ha en fantastisk dag!


If it means a lot to you

Jag kan inget annat säga än att denna kväll var en utav de bästa kvällarna i mitt liv. Johan Gustavsson, you rock my world! Finns liksom inte ord, så jag avslutar denna kväll med detta korta inlägg. Annars lär jag bara ordbajsa om saker som bara snurrar i huvudet, dvs rätt mycket saker.


Du står där och stirrar när lamporna tänds

Mina vänner, jag sitter nu här med ett par skor på fötterna. Då tänker ni kanske "Varför i hela friden har hon skor på sig inne för?" Jo det ska jag berätta för er. Idag har jag gjort ett inköp, ett bra inköp. Nämligen mitt första par av sorten Converse! Har alltid trånat efter dem, men idag slog jag slag i saken och köpte ett par gråa. Känner mig smygkär nästan. Jag som annars aldrig har haft någon som helst passion för skor känner nu hur hjärtat slår lite fortare än vanligt. Är det så "shopaholics" känner sig?

Hur som helst hade jag en riktigt trevlig stund på stan med Emma, Hanna och Felicia. Satt på Wayne's och fikade gofika, pratade och hade det mysigt :) Men ikväll ska jag bege mig till den saknade Johan. Galet hur man kan sakna någon så mycket!

Kom ihåg frågestunden gott folk!!
I just can't get enough

Lördag den 26/2-11

Godmorgon gott folk! Om en dryg halvtimma ska jag bege mig mot Felicia, därefter ska vi dra vidare där vi så småningom träffar upp Hanna och Emma för en fika. Var ett jäkla bra tag sedan jag träffade dem, så det blir nog toppen! Vad som mer är toppen är att dagens väder är strålande sol och plusgrader. Tror jag kommer att dö av värmeslag då jag går utanför dörren. Vi har trots allt haft kring -32 grader, så en liten skillnad är det ju. Märkte just nu att det är 13 grader i solen. Herregud, det är ju sommar!

Glöm förresten inte frågestunden nu! Inlägget är lite längre ner på bloggen, så fortsätt kommentera nu!


All I need is you


Let's get this started

Fredag den 25/2-11

Godkväll! Hade nästan hoppats på lite kommentarer, men det är bara några enstaka som känner för att kommentera. Som tur är har helgen bara börjat. Så jag hoppas innerligt att ni bara proppar in kommentarer över helgen!

Dagen har rullat på rätt bra. Som vanligt gjorde jag ingenting under FB eftersom jag nu har varit klar ett jäkla bra tag. Så det enda jag har gjort är att redigera lite bilder vi har tagit genom tiderna. Hade tänkt lägga upp några, men då skulle nog Maja och Daniel döda mig, hehe. Därefter hade vi en fysiklabb som jag verkligen inte gillade. Visserligen var den inte alls svår, bara skjuta bilar mot varandra och räkna ut rörelsemängden, men att sitta och dokumentera vartenda litet steg i ett Wordprogramm som vägrar sammarbeta gjorde mig en aning förbannad. Så jag och Elin satt, lite halvtjuriga, medan Alexander och Johanna höll modet uppe.

Därefter gjorde vi mattehemprovet vi har till kommande fredag. Gick riktigt bra. Gjorde det klart på kanske en och en halv timma(inräknat massor med snack, tjaffs om uppställningar osv). Jag och Elin begav oss sedan till Syven för att snacka om individuella valen. Känner mig rätt lost då det kommer till valen inför trean. Psykologi A och B är jag stensäker på, men ska jag ta FB B eller ska jag ta Etik och levnadsfrågor? Väljer jag det senare alternativet kommer hela trean bli ett enda stort frågeår med frågor man egentligen inte kan besvara. Turligt nog gillar jag ju faktiskt det :)

Ikväll var det tänkt att jag skulle vara med Linn, men hon har gått och blivit sjuk igen. Så det blir nog att ta det lugnt med mor min. Godis ska jag ha mig i alla fall ;)


Nästan ett år sedan! Gillar er brudar :)


Just give me time to find

Jag blev faktiskt förvånad att jag hade fått mig ett par frågor på bara några timmar. Har valt att inte visa kommentarerna. Dels för att jag kanske inte svarar på alla, men också för att det ska bli lite mer spännande för er. Ni ser inte vad de andra har kommenterat, så ni vet inte vad som är frågat och inte. Hur som helst tycker jag att ni ska fortsätta kommentera! Klicka här för att komma till inlägget!

Vet inte vad jag ska skriva mer i detta inlägg. Som ni vet har jag pluggat ikväll, som jag gör alla andra dagar i veckan. I helgen kommer det dock inte att bli något som helst plugg(även fast jag lär klämma in det någonstans). Jag är helt enkelt en businesswoman, så jag har en fullbokad helg. Vilket känns bra! Ska bli skönt att komma ifrån all grammatik, logaritmer och annat som hört till natur.

Fortsätt nu att ställa frågor!

 

Frågestund gott folk!


Nu tänkte jag starta en frågestund här i bloggen, som jag hade tänkt låta pågå under helgen. Mest för att jag tror och antar att jag inte kommer att få så många frågor. Så om jag håller på länge kanske någon tillslut ger med sig att kommentera!

Så fråga vad ni vill om allt och inget. Är ni för blyga för att våga skriva namnet? Ja då kan ni vara anonyma. Vilka frågor jag sedan svarar på beror helt på hur personliga de är. Så fråga på nu! :) Ingen fråga är för dum.

Kommer inte att publicera några utav frågorna förrän den dagen jag svarar på dem. Dvs. troligtvis söndag.

Why it's so hard for me

Torsdag den 24/2-11

Hallå! Ursäktar min sena uppdatering. Beror helt på att jag har varit sjukt stressad mellan skolan och sången. Såg någonting otroligt vackert ute då jag gick från bussen, så jag SPRANG upp för backen man annars ska passa sig riktigt noga för. Slängde in väskan och drog med mig kameran ut. Är man fotofantast så är man. Bilderna blev dock inte lika bra som bilderna jag kunde ha tagit i morse. På bussen satt jag bara och drömde mig ut till den kalla kylan och den underbara dimman som låg över vattnet. Det gjorde mig så underbart lycklig i själen :')

Dagen gick rätt fort eftersom vi inte gjorde allt för mycket under lektionerna för en gång skull. Hade våran sista lektion med våran historia/samhälls lärare. Lite sorgligt då han verkligen var riktigt bra, så man kan hoppas att "vikarien" är någorlunda bra. Resterande lektioner rullade på bra, lite tjaffs på engelskalektionen mellan oss brudar som jag tror alla var rätt less.

Nu ska jag ta tag i plugget. Ser fram emot helgen så jäkla mycket. Tror att den kommer att bli fantastisk!


I've heard it all before

Vad händer?! Har inte uppdaterat på mer än tolv timmar och folk bara rusar in på bloggen! Tror att min teori om att blogga mer sällan kanske ändå funkar? Hur detta nu går ihop. Om jag inte uppdaterar borde ju ingen kolla in, eller?

Har haft en helt okej dag idag! Det enda som var mer eller mindre positivt var väl skidorna som gick finemang. Ner för backar, upp för backar och ut i snön. Att vädret sedan var otroligt vackert gjorde mig på ett bra humör. Borde ha en kamera med mig 24/7, för vackert, det var det! Sedan skulle det sitta fint med några snygga fall från diverse klasskamrater.

Kvällen har jag till mesta del spenderat med min fina vän Filip. Blev mycket snack och sedan filmtittande. Vi såg "Dumma Mej" som verkligen var underbart gullig. Bra gjord var den också! Inte nog med det så åt vi popcorn! Vi åt dem dock före vi såg filmen, så det var ju lite annars, ingenting negativt då :)I need something to sing about

Onsdag den 23/2-11

Godmorgon vänner! Sitter just nu på fotografiska bilden och har ingenting att göra. Har varit klart nu under två lektioner. Så frågan är väl vad jag gör här egentligen? Skulle lika gärna kunna ligga hemma och sova. Skulle sitta rätt bra faktiskt. Idag har jag även världens "bad hair"-day. Eftersom jag hatar att duscha på mornarna, så får min klass stå ut med att mitt hår ser..rent äckligt ut.


Här har ni ett smakprov på vad jag håller på med på fotografiska bilden.


Everybody has got a hungry heart

Tisdag den 22/2-11

Hallå! Sitter här, lite halv nerkylen efter en prommis ner till OK. Antog att kylan skulle hålla sig nere vid -13 grader då jag gick dit, men solen kände för att gå ner. Så när vi sedan kom hem var det -23 grader. Kan säga att mitt huvud dog lite smått, men nu håller det på att värmas upp igen.

Dagen gick fort och smidigt. Hade bara fysik, matte och kemi idag eftersom NK:n blev inställt. Så 14.20 satt jag på bussen hem och snackade skotrar med Ville och Jonte. Jag har aldrig ansett att jag har varit bra på skotrar, men jag förstår ju pricipen med dem. När jag satt med dessa två grabbar var jag totalt lost, fattade absolut ingenting. Så jag försökte att se smart ut och log lite till svars då de hade avslutat någon mening om att ändra inställningarna på skotrarna så att hästkrafterna inte gick ner på 10.

Vi fick även veta idag att svenskaprovet vi skulle haft på torsdag är framflyttat till nästa onsdag. Så det jag har att göra ikväll är att börja så smått att plugga till tyskaprovet och engelskaverben. Alltså ingenting!
I've got my heart in the right place


I feel my temperature rising

Måndag den 21/2-11

Godkväll! Haft en bra dag? Kan säga att min var rätt..kass till en början med magont, huvudvärk och trötthet. Var helt säker på att jag hade fått mig en redig magsjuka, men icket, det gick över under dagen. Så dagen blev väl bättre och bättre allt eftersom. Fick tillbaka mitt kemiprov och det blev ett rätt skönt VG. Hade inte satsat något högre, så det kändes bra.

Fick mig även dagens skratt och dagens roliga. Sitter alltså med Viktor på bussen och han berättar om en film där en man och en kvinna har framställt en typ av människa med inslag av olika djurDNA.

Viktor: Den hade tre fingrar och en tumme *Tittar på sina fingrar, där han håller uppe två fingrar och en tumme. Sitter så länge och studerar fingrarna noga.* Nej, alltså vänta, tre fingrar var det ja!! Matten är inte så bra..hehe.
Jag: HAHAHAHA! *dör av skratt*

Detta mina vänner gjorde bussresan hem så otroligt mycket roligare. Låter kanske inte roligt just nu, men det var det, I promise!

Nu ska jag sätta mig med svenskan ett tag, sedan blir det nog ännu en tidig kväll för mig. Känner att jag inte vill dra på mig en förkylning nu.
Is heaven still open for me?

Söndag den 20/2-11

Hallå! Blogg.se funkade inte för mig på förmiddagen. Eller hela mitt internet dog, även fast jag hade full kontakt och mitt msn fungerade? Ja så det kan gå. Johan kom i alla fall förbi och det gjorde mig innerligt glad i hjärtat :) Såg på film och tittade på tv, otroligt mysigt!

Känner mig lite hängig nu. Tror det kan bero på för lite sömn och för mycket aktiviteter. Så ikväll blir det plugg och en riktigt tidig kväll.


En bild jag tog igår då jag var ute med skotern. Som jag skrev tidigare är det en aning svårt att ta kort då man har skoterhjälmen på sig. Så bilden är inte bland mina bästa så att säga.


It's so hard to breath so hard to see

Som jag skrev tidigare skulle jag vara ut skotern. Fanns massor med otroligt härligt puder, så snön den yrde och jag kände verkligen lyckan inom mig. Har dock fått en sk. "gastumme". Dvs. den värker lite efter att ständigt gasa en skoter under en timma. Hur som helst var det otroligt härligt. Tog även med mig kameran för att fota lite. Kan dock säga att det är riktigt knepigt att ta kort då man har på sig skoterhjälmen. Skärpan blir...sådär. Det enda positiva är väl att kameran luktar skoter, hehe.Här har ni min fina pärla :') Ni får dock ursäkta kvalitén, är som sagt svårt att fota med skoterhjälm på.

Efter skoterturen tog jag mig lite middag, duschade och begav mig ut i snöstormen för att köpa grädde till det kommande kladdkakebaket. Så när jag väl var där köpte jag ekologisk grädde. Alltså en prommis på x antal kilometer i snöstorm och sedan ekologisk grädde. Inte dåligt! Kladdkakan blev god och det tyckte Elmira och hennes pojkvän också. Vi försökte oss på att titta på Melodifestivalen, men det blir då bara sämre och sämre. Så vi slog igång en skräckfilm. Där satt Elmira och hennes pojkvän ihopkurade. Elmira hade sett filmen och han hade nerver av stål. I andra änden av soffan satt jag med händerna för ögonen med hjärtat i halsgropen. Jag blev utskrattad, men det bjöd jag på.

Nu ska jag snart bege mig mot sängen. Imorgon kommer Johan och så jag har längtat efter honom!

Baby turn the lights of

Lördag den 19/2-11

God förmiddag! Känner att min blogginspiration är som bortblåst. Har ingenting vettigt att komma med längre och ändå har jag en stabil grund på många besökare. Eller många för att vara mig, sjukt lite om det skulle vara för Kenza eller Kissie. Norrlänningar har inte så jätteglamourösa liv, inte enligt vissa andra i alla fall.

Har hunnit plugga i dryga två timmar. Hade tänkt fara ut och köra skoter nu snart och sedan ska jag hoppa in i duschen. Kvällen tillbringar jag @ Elmiras place där det blir bakning åter igen. Är det något jag är bra på så är det att bara kladdkaka, går liksom aldrig fel! Efter att ha bakat 15 kladdkakor, en kväll, under nian, för "företag för en dag", kan inget gå fel. Att jag dessutom fortfarande gillar kladdkaka är ett mysterium.

Det är jobbigt att sakna någon så som jag saknar dig!Mina fina fotovänner!


I can't explain

Fredag(Lördag) 19/2-11

Haha fin uppdatering! Har helt enkelt haft otroligt mycket för mig idag, som den business kvinnan jag är. Slutade 10.00, men satt kvar på skolan ett tag och pratade med min trevliga klass. Kände mig dock yr hela dagen, så att gå på stan en stund efter gjorde väl inte saken så mycket bättre. Dock lyckades jag hitta mig en vit skjorta som jag ska ha på "Beatles" - konserten. Därefter drog jag mig hemåt, läste svenska, tog mig lite mat i magen och övningskörde till musikskolan för att sedan sjunga mellan 16.00-18.30. Gick bra och jag fick även beröm för min sång!

Efter det blev jag upphämtad av Linnea som körde oss till Elin där även Jenny, Rebecka, Elin och Alle var! Efter ett tag kom även Filip förbi och vi startade vårat lilla "filmmaraton". Jag var dock så trött, som jag alltid är nu för tiden. Så vid nio höll jag på att somna. Hur tror ni då att jag kände mig vid kvar i ett då vi drog hem? Rätt sliten. Borde ju egentligen sova nu, men jag hade fått en kommentar. Så den ska jag svara på nedan :) Jag hade i alla fall en grymt trevlig kväll, var ett bra tag sedan jag träffade Elin och Linnea. Så det var riktigt roligt! :)

Anonym om Give me that peace and joy of your mind:
Hur gör du så att det blir tjockt mitt i texten i menyn där du skriver om dig själv? Skulle vilja veta hur man gör...

Svar: Om du vill göra texten tjock, så lägger du till < b > före ordet som ska bli tjockare och sedan < /b > efter ordet(eller meningen för den delen). Ta dock bort mellanrummen mellan de ovan. Skulle jag skriva ut dem så skulle "före ordet som ska bli tjockare och sedan" bli mörkare.


Give me that peace and joy of your mind

Det finns liksom inte ord - en fantastisk kväll! Även fast jag var en aning trött. Är alltid trött nu för tiden, borde ju kanske lägga mig lite tidigare? Kort inlägg, men det är enbart för att ni ska veta att jag lever!


What about if that was you?

Torsdag den 17/2-11

Jag skyndar mig att skriva ett inlägg, bara för att ni inte ska bli så oroliga för mig. Har haft en helt okej dag, skolless är man så humöret sjunker ju en aning. Sticker dock till Johan direkt efter sången och han får mig alltid på bättre humör! :) Blir en toppenkväll!


I'll go wherever you'll go

Jag satt ikväll och kollade genom lite bilder från i somras medan jag pluggade. Insåg då att jag denna sommar måste ha varit den sommaren jag var som mest brun. Visserligen berodde det till en rätt stor del på att jag var utomlands, men sommaren var ju inte så tokig heller. Skulle önska innerligt att jag kunde vara så brun nu. Känner mig som snövit, fast icke svarthårig och med lockar. Så en blandning med snövit och ett skogstroll kanske?En brunbränd Madde just före en löpartur, ja det var tider det. Lite svårt är det ju att springa nu när det är i genomsnitt -26 grader dagarna i ända.

Nu sängen!


This will be the first and the last time

Onsdag den 16/2-11

Fin uppdatering igår. Känner dock hur bloggen blir mer och mer oviktig. Hur intressant är det att läsa om mitt liv dagarna i ända och om detta ständiga pluggande? Inga kommentarer får jag heller. Vilka I-landsproblem jag har.

Dags att ta upp hur dagen har varit? Jo mina äpplen, den har varit rätt okej. Alla lektioner funkade fint och svenskaanalysen blev framflyttad, bra och dåligt på samma gång. Hade gärna gjort bort den så att säga. På matten ägde jag och Ramona, gick riktigt bra så att säga. Därefter hade vi gympa där vi fick prova på boxning. Mycket intressant och en GRYM träning! Mina ryggfiléer, som jag hade träningsvärk i sedan skoterturen är nu lika ömma som innan samt resterande delar av kroppen. Sedan jag slutade fotboll har jag verkligen gått ner mig, för vältränad, det är jag då verkligen inte!

Ikväll blir det plugg som gäller, som vanligt då. Kanske ska ta och sy in en skjorta också som börjar bli lite för stor :)


Say yes and I'll be your forever


You made it back to sleep again

Tisdag den 15/2-11

Jag sitter just nu och trånar efter en Nikon D7000.. Otroligt vacker, men då går den på 10.290 hela svenska kronor. Visserligen vet jag, om jag vill, att jag kan köpa den. Det är dock otroligt mycket pengar för en annars rätt fattig student. En riktig dröm är det! Känns som att jag snart kommer att trycka på den gröna knappen så att den åker hem i brevlådan!

Dagen har gått fint. Fysikprovet som jag kände en sådan stor ångest för, gick förvånansvärt bra! Känns bra att ha gjort bort det. Bara sju eller åtta prov kvar nu? Insåg idag att vi v.9 har fyra prov. Fint liv man har!
You make me so damn happy

Fysiken har som skrivet stått för hela min kväll. Jag tog dock några pauser och kollade genom äldre fotoalbum. Herregud hur man såg ut! Man var helt enkelt liten och hade ingen koll på hur vuxenlivet kom att se ut. Allt ifrån utseendefixering till hur du ska vara som person för att bli accepterad. Ja, det var rätt underbara tider den där barndomen ändå.

Jag fick även besök av Linn som gav mig en liten alla ♥ dag present! Lite choklad som jag älskar, haha kvinnan känner mig väl!

Sovmorgon imorgon som jag faktiskt borde utnyttja, har fysikprov direkt på morgonen. Jättekul, verkligen!


I'm so much stronger than before

Måndag den 14/2-11

Så är det den dagen då man åter igen känner sig som mest ensam. Dagen då alla par gullar som mest, medan jag sitter och tröstäter geléhjärtan jag fick av min mor och far. De ville väl helt enkelt inte att jag skulle bli allt för ledsen? Nämen jag tar inte denna dag så seriöst egentligen, kul att man får lite godis på en vardag kanske man skulle kunna säga? Kul med alla gulliga par i alla fall!

Fick tillbaka mitt engelskaprov idag och det resulterade i ett starkt VG med två poäng från MVG. Kan säga att det satt bra i min betygskista! Jag och engelska har liksom aldrig kommit överens, så att få detta betyg gjorde helt klart min dag! Har dock gått omkring och haft en riktig träningsvärk i ryggen. Ändå har jag inte gjort ett skit. Så detta beror helt på skoterturen i lördags. Kanske körde lite för mycket och lite för hårt? Elin försökte att ge mig någon slags massage, men det resulterade bara i att jag satt och höll inne ett skrik på NK:n. Jag gillar träningsvärk, men i mildare former.

Ikväll ska jag sitta framför fysiken som en pluggande nörden jag är. Provet imorgon ska verkligen inte gå åt skogen, även fast jag känner att det kommer att göra det..


So take a look at me now

Nu är väl den ultimata frågan: VAD HÄNDE?! Bara fem unika besökare från att vara ett nytt rekord. Vart kommer ni ifrån? Någon person som har länkat mig på någon blogg eller hittade ni hit bara genom att klicka runt? Kan säga att ni är varmt välkomna och jag hoppas att ni stannar. Även fast mitt liv inte är så glamouröst som Kissies.

Spenderade kvällen hemma hos Linn där vi tittade lite på tv, pratade och åt popcorn. Som jag alltid gör. Popcorn och tekakor är min kostcirkel, onyttig och bra. Visserligen kanske man inte skulle överleva på det, så en bra diet kanske?

Nu ska jag bege mig mot sängen. Vissa har inte sovmorgon imorgon som vissa andra teknikare har!


Let the snow fall

I miss you like all the time

Söndag den 13/2-11

God förmiddag! Solen skiner ute, men det är otroligt kallt ute! Hade tänkt fara ut på en skotersväng, kände dock inte för att bli sjuk. Så jag fick lov att slippa den. Istället har jag suttit och kämpat med fysiken som inte går alls. Insåg att det finns massor med formler i boken som våran vikarie inte har tagit upp. Kul för de i klassen som kanske inte har läst den stora, tjocka boken. Inte för att jag påstår att de inte skulle tänka tanken, men det brukar ju alltid finnas någon som kanske skippar att läsa den. Trots allt är den inte jättebra.

Men jag har inte pluggat riktigt hela dagen. Jag har även varit ute och fotat lite, samt försökt att ta kort på mig själv. Hur tror ni det gick? Inte så jättebra kan jag meddela. Hatar att stå framför kameran, så någon ny profilbild blev det ju inte. Roliga I-landsproblem man har.

Hade förresten en riktigt trevlig kväll igår med Sara och hennes systers hund som jag totalt sog för. Har nog inte sett något sötare! Blev att titta på melodifestivalen, köra runt lite i staden samt spela lite tv-spel. Kan väl säga att de enda skillsen som fanns kvar där var från alla timmar jag har spenderat framför snowboardspelet SSX.


I just want you for my own

Shiet! Kroppen värker, som att jag har tränat hela dagen. Vilket jag egentligen har gjort då jag har pluggat fysik(dåligt skämt), men att jag sedan har suttit på en skoter i två timmar kan nog påverka det där rätt mycket. Var så otroligt skönt att köra omkring. Även fast mätaren stod på de sista litrarna så körde jag järnet, till stan och till skelleftehamn. Körde som en galning gjorde jag väl också, eller lite i alla fall. Man måste spara på naturen som sagt, men nog var det underbart! Träffade även upp Ville, Alle, Victor, Simon, Olivia och Erica som var i rävabacken och åkte. Körde sedan hem med dem, mycket trevligt!Nu ska jag strax börja gå till bussen, spenderar som sagt kvällen med Sara och det blir nog toppen!


It must have been so bad

Lördag den 12/2-11

Sitter nu och är helt död i huvudet. Fast jag vet vad som väntar, om ett tag, då min pappa och lillebror kommer tillbaka, ska jag ut och köra lite skoter! Var ett jäkla bra tag sedan nu eftersom jag har haft så mycket plugg och skotern har varit paj. Svänger nog förbi några som är i rävabacken och åker. Är stället i Ursviken där alla skoternördar håller till, eller de som känner för att inte tokköra utan umgås med skoterfantaster. Blir nog riktigt bra!

Ikväll sticker jag sedan till Sara och spenderar kvällen där! Blir nog riktigt bra! :)


It's the first time I'll miss you

Är otroligt trött och slut i kroppen, så denna fredagnatt lägger jag mig före ett och det ska bli så otroligt skönt!! Bjuder på en bild från kvällens upptåg. ar väldigt dåligt ljus, så ISO-talet fick vara en aning högt. Därför bruset i bilden.
A song for your heart

Fredag den 11/2-11

Hallå! Sitter här helt död i huvudet och känner att denna kväll egentligen borde spenderas hemma under en filt med massor av popcorn. Jag blev dock tillfrågad av min vän Simon som spelar i Skellefteåbandet "Broken Tranquility" om jag ville dit och fota hans band. Så jag och Erixa ska förmodligen bege oss dit och titta. Känner faktiskt ingen större pepp just nu, men den kommer väl då timman är slagen! :) Ni skellefteåbor som läser min blogg kan ju gärna fara förbi Rockkarusellen på musikskolan och kolla!

På fotografiska bilden hade jag, Maja och Daniel inget att göra. Så vi gick till skolans källare och gjorde lite stopmotion-filmer. Mycket roligt måste jag säga! Därefter hade vi ett gigantiskt hål på 2½ timma där vi satt och tog det lugnt utanför biblioteket - som alltid. Kemilabb efter det där vi gjorde handkräm och lite andra mer seriösa labbar. Sedan hade vi fysiklabb, som gick ovanligt bra! Jag, Elin och Ghufran var klara först av alla. Inte ofta det händer!


I just want to hold you tight, like all the time.

Torsdag den 10/2-11

Är hemkommen efter en mycket trevlig och mysig kväll hos Johan! En mycket fin kille det där :) Nu snart ska jag bege mig mot sängen, otroligt trött är jag. Att jag sedan går fulldag imorgon gör inte saken så mycket bättre.

Inget värt inlägg det här känner jag? Ni vet att jag är vid liv i alla fall!


Would you like to spend the night with me?

Repet ikväll var minst sagt spännande. Blev sång med stora och små. Fick sitta bredvid två yngre flickor som kanske inte hade alla toner på plats. Såklart ska jag inte säga att jag var så mycket bättre, men det var svårt att hålla stämman då de sjöng för glatta livet. Vilket man ska göra! Hade i alla fall mycket trevligt och ser fram emot sången imorgon då vi ska nöta, nöta, nöta solot till konserten. Är riktigt nervös!

Om en stund ska jag bege mig mot sängen. Fick massor av sms från de i klassen att vi imorgon inte har någon historia. Vilket betyder att våran annars sex lektioner långa dag blir bara fyra lektioner lång. Vi har samma lärare i samhällskunskap och historia, så han har delat upp det. Dvs. han har historia x antal veckor och går sedan över till samhällskunskap. Så eftersom vi skulle haft samhälls och historia imorgon, så försvinner båda!Eftersom jag ändå slutar just före fyra, så vet jag inte om jag hinner in på datorn mellan skolan och sången. Ska sedan till Johan, så ni behöver inte bli oroliga att jag har tappat bort mig någonstans.


Try to do something good

Onsdag den 9/2-11

Hallå! Jag hann hem en liten stund, för snart får jag skjuts till stan där jag ska sjunga i drygt två timmar. Fick dock veta att Olivia ska dit, så då blir det ju lite roligare då det är någon jag känner i alla fall!

Dagen har gått fort och jag fick tillbaka mitt matteprov. Hör och häpna så fick jag 23/25 poäng! Gjorde mig riktigt glad i hjärtat. Dock fick jag ingen sol, så jag fick egentligen inte MVG. Vilket då känns rätt surt, men jag är glad att det gick så pass bra i alla fall! Gympan var även rolig där vi spelade badminton och jag är seriös då jag säger att vi provade spela på ALLA sätt. Vi satt ner, spelade baklänges, med fel hand och med racket mellan benen. En mycket rolig lektion som slutade med rundbadminton.


Proffset in action!


Bliss

Ikväll kom inte bara Olivia hit, även Linnea och Fellepelle. En mycket trevlig kväll med brudarna! Synd är väl att man inte ses så ofta och lika synd är det att vi inte har några bilder tillsammans. Eller jo, nog har jag massor på datorn, men skulle jag lägga upp någon här skulle jag vara rätt död.

Jag glömde ju att skriva om kemiprovet, det fruktade kemiprovet. Mina damer och herrar, det gick vägen, utan några som helst problem! Jag är förvånad, förbryllad, chockad och allt som hör till. Jag hade inställt mig på att jag skulle vara på gränsen till G, men nu känns det verkligen jättebra. Som att den stora stenen som tyngde mig bara försvann och gav med sig ett leende :)

Nu beger jag mig strax till sängen. Vet inte när det blir någon uppdatering imorgon. Ska på rep med sångeleverna samt orkestern imorgon mellan 18.00-20.00. Så om jag har tillgång till datorn mellan skolan och genrepet återstår att se.


You need to have something to give before you get

Tisdag den 8/2-11

Sitter nu och lyssnar på en gubbe med en riktigt härlig dialekt, lite pitemål skulle man kunna säga. Han pratar om Ursviken, inte dåligt alltså! Har ju fått höra det ena och det andra om Ursviken, men han talar gott om oss. På tal om Ursviken. Idag då jag stod och väntade på bussen, lyssnade jag som vanligt på musik. Plötsligt hör jag ett brummande likt en skoter. Plötsligt kommer fem skotrar körandes på vägen, som om det skulle vara någonting helt normalt. Det märks att man bor lite utanför schtaan så att säga.

Nu ska jag sätta mig med tyskan och plugga in lite glosor, sedan blir det fisk till middag! Därefter ska jag kanske vara med Olivia, beror på hur bussarna går och hur sent det blir. Tror hur som helst att det kan bli bra! :)

Dagens mening:
Madde, klipp inte av dig ditt hår. Annars ser jag inte vart jag ska gå när vi har lektion.


You're beautiful

Så denna kväll har jag spenderat två timmar av mitt liv till att läsa denna kemibok. Läst den om och om igen, banne mig att detta prov ska gå finemang! Vill bara få provet bortgjort, även fast det kan kännas sjukt jobbigt att lämna in det. Kemin har nog aldrig varit en sådan stor börda som det är just nu. Lite jobbigt är det faktiskt, men jag får se det som en aningen jobbig början. Resten ska gå bra :)

Jag har även suttit och suktat efter denna Nikon D7000. Som den fattiga student jag är så kändes 10.490 spänn en aningen mycket pengar för bara ett kamerahus. Visserligen har jag två objektiv som fungerar finfint på den, men kommer jag att kunna utvecklas mer med den kameran? Eller ska jag stanna kvar på den jag har och utveckla den med fler objektiv och en blixt för samma pris? Detta är jobbigt mina vänner, väldigt jobbigt. Inte nog med det så har jag en försäkring på 3 år på kameran jag har nu. Känns lite ovärt att köpa en ny, för att sedan sälja ett kamerahus som fortfarande är försäkrad?


Så här glad är jag över att plugga! Märker ni förresten att jag har en orange ton i mitt hår? Märks i alla dall alltid på alla bilder med blixt.

Jag hade borta min fjärrutlösare till kameran, men hoff poff var den framme igen. Trodde att något slags spöke hade bosatt sig i mitt rum eftersom saker allt eftersom försvinner. Så nu har jag hittat den i alla fall. Inte nog med det berättade Linn att jag hade min Skellefteåring hos henne - ännu en till sak "funnen".


Please lay down right beside me

Måndag den 7/2-11

Godkväll mina vänner! Jag sitter här, mätt i magen, men med en jäkla värk också. Att varken Ipren eller Alvedon hjälper gör inte saken bättre. Så jag får klara detta själv.

Dagen har faktiskt gått rätt fort, ingenting speciellt som har hänt egentligen. Så jag har inte alls mycket att berätta om. Ikväll ska jag i alla fall plugga på kemin en sista gång, sedan får det vara finito. Då sitter förhoppningsvis allt och jag är fit for fight!

Ha en fin kväll! :)


Paperweight - Joshua Radin & Schuyler Fisk
Såg denna film ikväll och fann då denna sång otroligt fin. Gitarrerna, sången, basen och fiolerna. Ja allt gör detta till en otroligt fin låt till en otroligt fin film!

Please leave your taste on my tongue

Eftersom magen inte har gett med sig. Ja, jag har ju inte magsjuka eller så. Jag har denna otroligt välkomna veckan som alla kvinnor har en gång i månaden. Lite jobbigt att tabletterna inte hjälper, så jag får uthärda det i alla fall.

Var tänkt att jag skulle vara med Filip idag, men jag var tvungen att skjuta upp det p.g.a. magen. Så ikväll har jag varit ute och gått en sväng med min bror, fotat den vackra månen samt bölat framför en sk. "gråtfilm"och tro mig, jag grät! Inte för att jag ville, men det kom och jag har, som ni kanske vet nu, väldigt lätt för att gråta till filmer. Så ja, där har ni anledningen.

Nu snart ska jag lägga mig och läsa genom kemiboken, sedan ska jag försöka att sova. Helgens nätter har minst sagt bestått av väldigt annorlunda drömmar, men många väldigt fina.

I always get this awesome feeling when you're around

Söndag den 6/2-11

God förmiddag! Sitter här och har en riktigt intensiv smärta i magen. Tur att jag vet vad det beror på, annars skulle jag bli riktigt rädd. Har proppat i mig med Ipren nu, så jag hoppas innerligt att smärtan försvinner inom en snar framtid.

Blev ingen särskilt bra uppdatering på bloggen igår, men jag kände att den fick ligga åt sidan. Hur som helst hade jag en riktigt trevlig kväll med Johan och hans vänner Johan, Alexander och Erik. Såg på melodifestivalen, som jag tycker blir sämre och sämre för varje år? Samt kollade runt på andra kanaler. Fick även visa mina skills i snooker. De måste ha trott att jag var galen i det, hehe. Fick även sällskap till bussen då det var dags att dra sig hemåt!

Nu under förmiddagen har jag pluggat kemi i en och en halv timma samt fotat liite. Hade även tänkt ta en tur med skotern, men tydligen hade batteriet bara lagt av, såå jag har fått stanna inne idag. Kanske lika bra så att magen kan lugna ner sig lite.
Only darkness every day

Har haft en riktigt fin dag med finaste Erica. Vid tolv kom hon förbi, vi packade mackor, bullar och den varma chokladen för att sedan gebe oss ut i spåret. Vi träffade på skoterförare också som säkerligen trodde att vi skulle på en långfärd. Hade en stor och brun väska på min rygg, så det såg verkligen ut som att vi var veteraner på skidorna. Hur som helst hade vi det riktigt trevligt med massor av prat och en mysig fikapaus. Vi åkte 5.5 km på mindre än en timma. Det är bra kämpat!Denna snygging åkte jag med idag!

Inte nog med att vi var ute och åkte skidor. Efter det satt vi och pratade så att klockan bara for iväg. Vid halv fyra tog hon bilen hem och jag drog mig ut för att skotta. Därefter lagade jag middag till mig och min bror. Gjort mycket nytta denna dag!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan beger jag mig nog mot Johans place :)


It's gonna be a bumpy ride

Lördag den 5/2-11

Godmorgon! Klockan är inte ens halv tolv och jag är fullt påklädd, redo för en tur med längdskidorna! Var ett otroligt bra tag sedan jag var ute och åkte skidor här vid mig, så det ska bli roligt. Erica kommer vid tolv. Då ska jag ha kokat varm choklad samt tagit fram det vi behöver. Ska försöka att få med mig kameran också på något sätt, är ju lite knepigt då man åker skidor att bära på en kameraväska.

Hoppas att ni får en superfin dag, för det ska jag ha!


I want to have you right beside me

Johan kom som sagt hit ikväll. Vi poppade oss lite popcorn, hällde upp julmust och efter några minuters kämpande med xbox:et gav det med sig och vi kunde börja se "Walk the Line". Har sett den ett x antal gånger, men jag kan fortfarande se den och inse hur fin den verkligen är. Hur som helst hade vi en mycket trevlig kväll :)

Nu ska jag snart bege mig mot sängen. Imorgon är jag och min bror hemma själva då mor och far beger sig till Jokkmokk på den stora marknaden. Så vi får se vad vi hittar på! Jag och Erica har tänkt fara ut på en skidtur om vädret tillåtet, så jag håller mina tummar och tår för det!En bild jag hittade i arkivet på min dator nyss. Från mitt första Piteå Summergames med laget med en vinst. Är jag som står i mitten med svart pannband, om jag minns helt rätt. Detta var trots allt i 8:an.


Ny design

Jag har nu fixat en design som jag faktiskt blev rätt nöjd med. Så nu vill jag hemskt gärna veta vad ni tycker! Lägg en kommentar, med eller utan namn och säg vad ni tycker. Varesig det är bra eller dålig kritik!

I'm crazy about ya

Fredag den 4/2-11

God förmiddag! Inte ofta jag kan skriva det på en vardag, så det gäller att passa på. Inte för att det är så mycket att komma med i och för sig.

Hur som helst har jag haft en riktigt skön dag med endast en lektion - FB. Där började vi med vårat lilla projektarbete. Så jag, Maja och Daniel begav oss ut för att hitta något intressant att fota i staden Skellefteå. Rätt svårt på morgonen i en öde stad. Visserligen kan man ta kort på de äldre, men det kändes inte jättepeppande. Så jag valde helt enkelt att ta kort på gatuskyltar. Har nu fyra bilder klara och vi har sex lektioner kvar att jobba med det? Kommer att kännas värt att fara på mornarna då jag är klar.

Därefter gick jag och Elin till subway och åt lunch, mycket mysigt! Sedan började mitt letande efter ett par jeans och en typ av topp. Så vi går förbi JC, som jag annars aldrig är inne på och hittar då ett par riktigt snygga jeans i min storlek. Inte nog med det så hittade jag en topp på Vero Moda också. Lite fattigare, men lite lyckligare. Om ni är sugna på att se vad jag köpte så kan ni kommentera :)

Ikväll ska jag vara med Johan. Vet inte vart eller när, men jag vet att det kommer att bli riktigt bra!
Devil in Disguise

Jag sitter här i min ensamhet och funderar på hur min nya design ska se ut. Ska jag ändra alla färger totalt? Ska jag ändra headern? Ska jag byta stilmall så att allt blir bakvänt? Är riktigt less på den jag har nu. Kul att gå in på min blogg och se den lite äldre bilden på mig rakt framför ögonen. Nja inte riktigt. Sitter och knåpar på något nu. Så i helgen hoppas jag kunna lansera något nytt och fräscht(haha låter lite mäktigt).

Ikväll har jag pluggat ännu mer kemi b och jag känner att jag har börjat greppa det här nu! Jag har alltid underskattat min kemibok eftersom jag inte har fattat någonting utav den då jag har läst den på skolan, men nu fattar jag. Med en tekopp i ena handen och pennan i den andra i lugn och ro hjälper min hjärna att tänka klart. Så detta kemiprov kanske inte blir så farligt ändå. Man kan alltid intala sig det, då känns det bättre.

Imorgon slutar vi 10.00. Då ska jag och Elin äta på stan, sedan får vi se om hon följer med mig då jag ska försöka att pigga upp garderoben lite. Har kollat på diverse hemsidor och känner mig mer sugen än någonsin på att hitta några snygga t-shirtar och jeans, men inte att glömma, mina älskade skjortor! Kan hoppas på att jag får med mig något i alla fall, omän det är något ynka..
Över hela denna jord sker katastrofer terrormord

Torsdag den 3/2-11

Jisses(Taget från Scooby Doo) vad det snöar ute! Helt galet! När jag stod och väntade på bussen hem från musikskolan höll jag på att blåsa iväg. Inte nog med det så var min älskade uppförsbacke inte att leka med då jag klev av bussen. Isfläckar under pudersnö uppskattas alltid, eller?

Min dag har varit helt okej. Torsdagar är inga dagar jag uppskattar. Speciellt inte då vissa slutar före tio då man just och pass har kommit igång. Det enda positiva var väl att engelskauppsatsen gick riktigt bra! Om man ville kunde man skriva om slutet till den boken vi har läst, så det gjorde jag och den var klar på en dryg halvtimma = sluta liiite tidigare.

Fick ett sms idag om att fara på någon spelning nästa vecka och fota lite. Blir alltid lika glad i hjärtat då folk frågar :) Vet dock inte om jag kan fara, men det återstår att se.


It tickles when I think about it

Nu ska ni få höra. Ikväll har jag och Alle gjort någoting förträffligt. Vi har nämligen gått en mil(antar jag eftersom det var riktigt riktigt RIKTIGT långt!)! Var tänkt att vi skulle ta den vanliga rundan, men Alle fick för sig att ta en "genväg" på ett skoterspår. Kan säga er att det var en senväg av dess like! Vi fick över öppna fält, skogar och kanske till och med vatten. Långt gick vi i alla fall tills vi till slut fick se civilisationen igen. Han klagade, klagade och klagade. Mina ben värkte också, men jag höll orden inom mig. Så han betedde sig nästan som en liten flicka i åttaårs åldern ;)

Nu hade jag tänkt lägga mig. Lär ju somna direkt jag landar på kudden, för slut, det är jag!


You feel like paradice

Onsdag den 2/2-11

Hallå! Hur är det med er? Jo tack, med mig är det bara bra! Känner att humöret nu är på topp igen och det minaa vänner, det känns bara toppen! att jag sedan har haft en superdag gör väl inte humöret nå sämre. Matteprovet gick nämligen riktigt bra. Fast, det brukar ha en tendens att sluta med raka motsatsen, i alla fall för mig då det gäller prov. Så jag får hoppas att detta är ett undantag. Inte nog med det så gjorde jag hela tre mål på skridskorna och jag som inte ens är bra på det? Jag ska dock inte ta åt mig äran. Hade ett superduktigt lag och jag tror att alla fick göra minst ett mål, så lite stolt blev man ju :') Nämen hela klassen var bra, så creds for you!

Eftersom matteprovet är bortgjort och engelskan inte riktigt går att plugga till då vi ska skriva en uppsats, så ska jag börja skriva upp lite kemi. Det provet kommer minst sagt att bli spännande, speciellt för att ingen i klassen fattar någonting.Bjuder på denna mycket fina bild på mig - happyface!


I just wanna dance

Spenderade som sagt kvällen @ Elmiras place där vi bakade kladdkaka till en början. Känns inte jättebra att jag kan receptet utantill. Tyder på att jag har bakat det allt för många gånger. Dock kan jag erkänna att jag har gjort 15 kladdkakor under en kväll och ja, det är sant! Under 9:an skulle vi ha "Företag för en dag" där vi valde att baka. Så vi gick ut samma dag och tog emot beställningar och då fick jag 15 kladdkakor att göra under en kväll. Kan säga att jag inte älskade kladdkaka efter den kvällen.

Okej, åter till ämnet. Jag fick beröm för kladdkakan, även fast det är rätt svårt att misslyckas med det? Därefter snackade vi om allt möjligt innan vi intog tag i plugget. I mer än en och en halv timma slog vi våra kloka huvuden ihop och klarade massor. Så lite klarare i skallen blev det! Tog med mig kameran också, så här har ni några bilder från kvällen.


Lägg för övrigt märke till att Elmira har skrivit upp alla starka syror på sin högra hand, så som HCL och "H2SO4, det är svavelsyra" som jag så fint brukar skriva. Vissa i min klass har faktiskt tackat mig för denna truddilutt!

Nu ska jag bege mig. Imorgon är matteprovet, men även skridskor som ligger mig så varmt om hjärtat!


Who's that guy?

Tisdag den 1/2-11

Första februari idag och det firade jag gott med en sovmorgon till åtta. Därefter hade jag en härlig mattelektion, en dryg fysiklektion och sedan en härligt lång lunch. Jag, Elin, Elmira, Carro och Filip hade minst sagt roligt på bänkarna där vi satt i minst en timma. Folk på skolan måste trott att jag var galen, för jag fick allt några skrattattacker och det behövdes verkligen.

Jag och Elin var dessutom helt flummiga på NK:n. Så som det brukar vara och det var härligt, även fast vi fick lite blickar mot oss. Man ska bjuda på sig själv och det var väl det vi gjorde..

Ikväll ska jag bege mig hem till Elmira där det väntas att bli en pluggstuga med även lite bak. Man måste få i sig lite socker då man pluggar. Så det blir nog riktigt riktigt trevligt!Jag gillar att jag ser ut som en kines eller japan på bilden, eller kanske en katt?

RSS 2.0