Brorson Alvin!

Världens sötaste brorson!

I love to hate you

Lördag den 30/7-11

Jag känner mig själv bra. När jag kom hem från Ville igår hade jag 38 graders feber. Kände inte peppen för att leva just då, men det gick vägen efter att ha sovit bort det mesta. Vaknade dock med världens huvudvärk och smärta i halsen, så jag fick lov att boka in dagens händelser som var att träffa upp Axel för att spela och sjunga lite.
Istället har jag bara tagit det lugnt. Tittat på "Brittan's nex TopModel 2007" som har gått på 3:an. Blir lite inspirerad som den galna fotografen jag är. Därefter bakade jag en rödvinbärspaj med maräng till mor och far då de har bröllopsdag. Så den blev precis klar tills de kom hem från sin middag. Pajen gick hem och den fick lov att bakas igen - Jackpott!
Hade i alla fall en superhärlig kväll igår med grabbarna där jag bokstavligen var ensam tjej då till och med Villes mor for bort för kvällen.  Så det var jag med ett dussintals grabbar där jag fick bl.a. visa mina gitarr och sångskills, sova på några stolar samt titta på film och bli tvingad att spela Halo.

All these words I don't just say

Fredag den 29/7-11

Godkväll! Sitter här och är helt öm i kroppen, tror att jag har någon förkylning på G, vilket inte kändes sådär superkul. Tjock i halsen är jag också, så vi får se hur detta slutar. Ska ha en lugn kväll med Ville, Pierre, Viktor och Adam. Blir filmkväll, vilket är det mesta jag orkar med just nu.
Som ni förstår kommer uppdateringen fortsätta att vara så här kass, men jag ska försöka att förbättra mig med att lägga upp lite fler bilder, liiite fler musikklipp och LIIITE fler fakta.

Now I have showed you what I'm made of

Onsdag den 27/7-11

Godnatt! Hur rullar livet på för er? För mig, rullar det på och börjar rulla neråt = rullar lätt = mår rätt bra! Har ikväll varit nere på kanot med Alle, Viktor, Ville och Linn. Spelade lite volleyboll i värmen så att, i alla fall jag, svettades som en...jag vet inte vad. Så direkt efter de två fartfyllda matcherna begav vi oss mot bryggorna för ett dopp i det blå, vilket var riktigt skönt och avsvalkande!
Har även idag övningskört för första gången med släp. Kört framåt och bakåt. Gick finemang och jag längtar verkligen tills jag tar körkortet. Vilket hallelujah moment det kommer att bli! Då har man det bortgjort, har det i handen helt enkelt. Nog skrivet om körkortet. Den mesta delen av detta dygn(förutom sovandet) har jag hjälpt far min med att sätta in en ny ytterdörr på vårt hus. Passade nästan in på texten "Jag kommer hem till dig, jag är en händig man" fast man byter ut man mot kvinna. Näe, jag ska nog avsluta detta inlägg. Natthumorn kommer smygande och jag vill inte flumma allt för mycket.

Can I become that kind of girl?

Tisdag den 26/7-11

God eftermiddag! Sitter nu och väntar på att tre störthärliga brudar ska komma förbi. Resterande del av familjen är nämligen och äter med bl.a. Felicias familj och några fler från kvarteret. Så ikväll är huset mitt och då blir det filmkväll här! Tror det kommer att bli en kanoners kväll!
Har för övrigt fastnat i ett beroende. Igår var Adam och Viktor envisa om att vi skulle spela sims 2, så blev fallet och jag blev fast. Så en dryg timma har jag suttit idag och spelat. Har dock även pluggat körkortsteori, spelat gitarr och glott på tv. En härlig dag dvs!

Usually I'll be gone before the morninglight

Måndag den 25/7-11

Godkväll läsare! Vet inte om jag kan säga att ni är fina då jag inte vet vilka det är som läser den(då ingen kommenterar*host*). Men, jag säger att ni är fina ändå!
Har ikväll haft besök av Adam, Viktor, Ville, Alle och Pierre. Såg på "I am number four" som enligt mig var riktigt bra! Var en trevlig kväll dessutom, blev dock inte så långvarit då de flesta hade jobb att gå upp till imorgon. Som vissa andra inte har, hehe.
Imorgon blir det att gå upp tidigare då jag ska eventuellt skriva in mig på en körskola. Far min vill att jag ska köra upp privat = inga körlektioner, men teorin är alltid bra att plugga extra mycket på. I alla fall så att man får se frågorna, så man vet hur man ska lägga upp pluggandet :)

Trästocksfestivalen del 1


Never say never

Söndag den 25/7-11

Godnatt! Gårkvällen var minst sagt fantastiskt härlig då vi träffade onyktra som nyktra människor på den annars omtalade "nyktra" festivalen Trästock. Fick mig nya bekantskaper, träffade gamla vänner samt fick dansa och skrika som aldrig förr. Kan säga att jag var svettig som en gris då jag skulle bege mig hemåt. Fick mig, trots det, ett flertal kramar från diverse vänner. Så jag ursäktar mig åter igen om ni blev dränkta.
Idag har jag umgåtts med mormor, morfar och farmor + familjen med gomiddag och mys på altanen. Kände att jag behövde det efter den minst sagt fartfyllda helgen. Såg sedan film med Emelie och Linn, gemytligt som alltid!

"Det är partaj om man är fler än två personer"

Lördag den 23/7-11

JÄKLAR vilken gårkväll det var säger jag bara! Massor med härligt folk, kramkalas med hundratal och trevliga människor att umgås med. Att musiken sedan var riktigt härlig(omän jag inte brukar lyssna på det vanligtvis) gjorde nog hela kvällen tillen toppenkväll. En slitenkrigare var jag då jag halv två entrade hemmet och nästan direkt slängde mig i sängen. Ikväll blir det åter igen trästocks och jag peppar redan! Tog endel kort också, så någon slags bildbomb kommer väl. Dock inte på människor jag träffat, mer på artisterna som spelade.

Don't call my name

Fredag den 22/7-11

Hallå underbara uppdatering! Eftersom det fortfarande är sommar så vet ni vad som gäller för min del(tydligen) och det är att inte känna någon som helst pepp inför att blogga.
Det har väl dock inte hänt så mycket i mitt liv som är värt att skrivas upp. Umgåtts med härliga människor, badat, spelat volleyboll, varit uppe halva nätterna och bara försökt att njuta av det sista sommarlovet i mitt liv. Känns konstigt att skriva, men nästa sommar har jag ju ingen skola att gå tillbaka till. Om jag nu inte väljer att fortsätta studera direkt efter, vilket jag inte har tänkt göra riktigt, som jag känner nu.
Ikväll blir det att dra till Trästocksfestivalen som fyller 20 år detta år. Känns rätt kul att Skellefteå kan vara så pass känt att i princip hela landet vet om det. Pratade även med min kusin idag (som jobbar där) och han pratade om något sammarbete med utlandet. SKOJ!

Photoshoot Emelie


Bilder jag inte visat tidigare på händelser under sommarlovet

Jag skulle vara duktig och sätta upp min bokhylla på ett annat ställe i mitt rum då jag möblerade om. Använde mina mattekunskaper och räknade ut exakt vart alla skruvar skulle vara, men såklart dör batteriet just då jag ska börja skruva. För övrigt ser det ut som att jag har bitsen i örat på bilden.
Jag och Emelie bakade kladdkaka, men tänkte göra den lite mer spicy, så vi tog även fram lite peppar, "Jägermix", Bearnaise sås och vaniljyoghurt.
När jag, Emelie och Linn var på bio fick jag och Emelie var sin älg av Linn. Orsaken var "Jag kom att tänka på dig då jag såg den Madde för att du är så norrländsk".
Tog denna bild genom att luta mig på en båt som var upptagen på land och låg upp och ned. Fick då kommentaren "Tänk dig att Madde skulle vara en kille, då skulle jag stoppa upp denna där bak" - Alexander Ruljeff.
Jag upptäckte min bror som somnade under ett utav våra träd då det var som varmast ute..fast ne, han agerade modell för en tävling jag är med i norran där man skulle ta en bild med temat "Ledig". Kan hålla tummarna för att man kommer till någon slags final i alla fall.
Jag har läst ut körkortsboken och är nu redo för ATT...läsa den igen. Ska kunna det likt receptet till kladdkakan. Nämen att det snart börjar närma sig min 18-års dag är inget faktum och jag längtar så fruktansvärt mycket. Få ta körkortet så att man har gjort bort det!

Why won't you answear me?

Tisdag den 19/7-11

Godeftermiddag! Hur står det till med er? Med mig är det bra, rullar på. Har varit duktig och städat hela huset då resterande del av familjen är i Haparanda på IKEA och handlar. Så jag kan hoppas på att de märker av det, är kul med överraskningar! Annars har jag varit riktigt usel på att städa..

Vet inte vad jag ska berätta mer. Emelie har varit här och vi har sett på film och bakat. Trevligt trevligt! :)

Photoshoot Emelie

Tamron 28-75mm/2.8

Can't you see what you want to see?

Måndag den 18/7-11

Den fina uppdateringen var det..ja..gick inte sådär jättebra va?
Är nyss hemkommen efter en date med Mr. Potter + Linn och Emelie. Känns jobbigt att lämna honom bakom sig då han har varit med en sedan man var liten. En del av uppväxten helt enkelt. Har till och med första filmen på VHS. Känns lite sådär nostalgiskt! Som ni kanske redan antog såg vi den sista delen av filmen och jag kan inget annat säga än att den var ruskigt bra! Har inte fattat att det var sista filmen än. Känns, konstigt..

Kubbspel @ kanotudden

Bilder tagna av mig, Emelie och Alle!

Poetisch

Lördag den 16/7-11

Godnatt! Sitter och spelar lite på gitarren, men är för en stund sedan hemkommen från Adam. Har spenderat kvällen nere på kanot där det vankades volleyboll och kubbspel samt gänghäng(om man nu kan skriva så). Blev dock rätt kyligt efter ett tag, även fast jag var förberedd med jeans och tjocktröja, så vi drog oss hem till Adam. Blev jag, Alle, Emelie och MH. Satt där och proppade lite onyttigheter medan vi pratade om allt möjligt. Riktigt trevligt måste jag säga!
Jag måste för övrigt säga att det är riktigt härligt att sitta vid datorn kring denna tid(som i skrivande stund är 02.04) och sedan höra någon utanför fönstret som visslar glatt efter en partykväll. Riktigt härligt att höra! Men nu ska jag bege mig mot sängen och ta mig lite sömn.

Klassfesten i bilder


See me with him is turning you on

Fredag den 15/7-11

Jag hade hoppats på att uppdateringen under sommarlovet skulle vara en aning bättre, men jag antar att det är bra att den är lite sämre. Då utnyttjar man sommarlovet - sitter alltså inte inne vid datorn och degar. Nog för att jag har gjort det också, men bloggen har väl inte riktigt legat på första plats i mina tankar. Så nu hade jag i alla fall tänkt skriva att jag lever och att jag inte har bränt mig i solen så att jag ser ut som en räka. Brownie är vad jag är nu, nog för att det finns de som är några nyanser mörkare än mig, men detta duger gott och väl för mig!
Så vad har jag gjort dessa dagar då? Jo, jag har umgåtts med mina fina vänner, fotat en hel del, stekt ute i solen, varit ute och sprungit och bara njutit av vad livet har att erbjuda för att låta lite poetisk. Kvällen bjuder också på trevligeheter i form av klassfest i Malins stuga. Tror att detta kan bli riktigt riktigt trevligt och jag tar med mig kameran förståss, som om jag inte skulle ta med den?
En oredigerad, men helt OK, helt REKO bild på min fina klass. Ni kan ju försöka att inte titta på mig(nu tittar ni på mig, eller hur?). Inte någon utav mina bästa hårdagar, men jag får bjuda på det helt enkelt!

Cykelturen till stan och tillbaka

Jag gillar hur jag står med mitt ben på sista bilden.

Come and join the party

Tisdag den 12/7-11

Gokväll! Sitter här vid datorn och är en aning öm i rumpan. Jag och Emelie var hurtiga och cyklade till och från stan, som då innebär drygt 2,2 mil. Inte illa alltså! Blir nog att köra på det hädanefter då man ska till stan. Bra träning och sedan sparar man tur och retur på 32 kronor! Var i alla fall riktigt trevligt och hittade mig ett par jeansshorts, fanns ett exemplar kvar i min storlek som det dessutom var halva priset på. Kan det vara ödet?
Hade för övrigt en trevlig kväll hos Filip igår. Såg "Red Riding Hood" som inte alls föll mig i smaken. Både jag och Filip var helt lost då det gällde handligen, så vi gissade oss fram och lyckades ändå klura ut slutet utan någon som helst grund. Sedan var det dags för det jobbiga avskedet. En lång kram och ett "Jag kommer att sakna dig fruktasvärt mycket" följt av "Hejdå Filip". Jag hade lovat mig själv att inte gråta och jag lyckades, men på cykeln hem kom tårarna. Ett helt jäkla år kommer han att vara borta!
Nu ska jag kila till Emelie. Det spöregnar för övrigt. Så jag tar mitt paraply och hörlurarna och traskar bortåt!

It's too late to apologize

Måndag den 11/7-11

Godkväll! Hur rullar livet på för er? Själv sitter jag och är tröttare än tröttast. Antar att det är sådant man får leva med då man sitter uppe till minst två på nätterna och vaknar av värmen i rummet. Jag ska dock inte klaga då jag själv sätter mig i den sitsen genom att hålla mig själv vaken med bildredigeringar och fortfarande sover med duntäcke även fast det är minst 30 grader i rummet.
Har idag varit och badat med Emelie på kanot. Riktigt härligt var det! Kunde dock varit lite mer sol då det blev en aning kyligt efter ett tag. Så vi cyklade hem, duschade var för sig och sedan kom Emelie hit och vi såg film. Nu sitter jag och redigerar lite bilder - ytterligare. Ska ikväll vara med Filip och det blir sista gången innan han sticker till USA som utbytesstudent för ett helt år. Jag kommer att sakna grabben så fruktansvärt mycket!
Detta kom förresten hem i brevlådan idag. Har beställt båda tvån CDON.COM och så jag har lyssnat på skivan. Även fast jag i princip kunde låtarna utan sedan tidigare är jag som besatt. Kanske mest för att jag faktiskt kan spela gitarren till och sjunga. Påstår inte att det låter vackert, men jag tycker om det.

We could build a rocket and fly too the moon


I didn't meen to break your heart

Söndag den 11/7-11

Jag börjar även detta inlägg med att gratulera min fina Rebecka som fyller 18 bast idag! GRATTIS BRUDEN!♥
Varför uppdateringen idag har varit så kass beror helt på att jag har varit upptagen i princip hela dagen. Emelie sov, som jag skrev i förra inlägget, över här. Blev en händelserik natt då vi kring halv ett gick ut till Alle och Markus(läs: de tvingade ut oss). Så vi stannade ute i den härliga natten i en timma innan vi insåg att vi kanske skulle bege oss tillbaka och fortsätta på filmtittandet så att vi skulle kunna lägga oss senare.
Vaknade kring tio av att min katt bokstavligen skrek och ville ut. Så jag slängde mig ur sängen efter ca sex timmars sömn. Därefter tog vi oss något i magen innan vi la oss ute i solen i ca två timmar. Fixade till mig och åkte sedan in till stan med mor min för att köpa present till Johanna och sedan träffa upp brudarna. Blev paketöppning, sallad vid bryggorna och planering inför den kommande fjällvandringen.
Åkte hem med Elmira och hoppade sedan på cykeln för att spela volleyboll med massor av härligt folk. Blev riktigt bra spel och efter en dryg timma paddlade vi kanot och körde kanotpolo. Hade dock inget ombyte och Pontus fann det väldigt intressant, han lyckades dock inte få ner mig i vattnet. Kanske var det för att jag skrek en aning då han kom i närheten och sköt sin kanot under min? Hur som helst har detta varit en riktigt fantastisk dag! Fruktansvärt fina vänner är vad jag har :)

I'm so-so-so-sorry

Lördag den 9/7-11

Jag vill börja med att tillägna detta inlägg till mina fina Johanna som fyller 18 idag! Grattis tjejen, vi syns imorgon! Så vad har hänt idag? Jo, jag trodde nämligen att jag skulle smälta bort i och med graderna på termometern ute. Vi hade 37.6 grader i solen och det är nog ingenting man är direkt van vid. I alla fall inte jag. Så när jag och mor min cyklade runt i Ursviken på diverse loppisar höll jag på att dränkas av mitt eget svett och ändå hade jag linne och shorts. Hade jag varit rebellisk och lite dummare i huvudet hade jag cyklat omkring naken - kanske.
När jag då sedan kom hem från cykelturen skyndade jag mig först för att öppna våran ena frys för att kyla ner kroppen. Därefter tog jag en handduk och en kylklabbe, lindade in klabben i handduken och la mig på soffan med paketet på huvudet. Man skulle kunna säga att jag upplevde himmelriket då. Mor min tog massor med kort på mig då jag låg där halverst död, inte OK på något sätt.
Igår spelade vi som sagt poker @ Adams place! Var trevligt att träffa pojkarna igen och jag lyckades ta mig till final, men förlorade mot Markus tillslut efter en hård kamp. Fick därefter(läs: blev tvungen) spela Halo Reach..tror jag det hette? Kan säga att alla fick sig ett gott skratt åt mina tre försök. Även jag skrattade, vilket kanske var lika bra då jag sög rätt hårt. Lyckades dock göra en HS och fyra kills på..ja då tre matcher som man tydligen kallar det. En toppentrevlig kväll helt enkelt!
Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska anlända. Hon sover över här, så vi får se vad vi hittar på. Blir nog toppen hur som haver!
Ser ni gott folk! Jag är inte lika blek som snövit längre, börjar gå mot browniehållet nu!

I want to be right back home with you

Fredag den 8/7-11

Okej, snabba puckar nu! Har varit och badat med Emelie idag. Vi har stekt, spelat volleyboll, tennis och badat. Mychet trevligt! Men nu ska jag kila vidare till Adam för att spela kort med honom, Ville och Markus. Blir nog riktigt bra! Var ju ett riktigt bra tag sedan sist, så nu satsar man såklart på att vinna! ;)
Fin färg med blått i håret och gult på dörren, men ni får leva med det! :)

Birds birds birds


I'm into you

Torsdag den 7/7-11

Guten Abend! Sitter nu i en skypekonversation med fyra grabbar som snackar Minecraft. Jag har aldrig spelat det spelet och tydligen pratar de om "Kartongmän" och "Svampsoppor". Kände inte riktigt för att börja spela det?
Har spenderat förmiddagen med Olivia. Haft en supermysig dag med fika och häng nere på kanotudden där vi fick besök av Alle och MH. Var tänkt att ta ett dopp, men inga badkläder vad medtagna av mig, så jag fick avstå det osedvanliga frästande erbjudandet.
Ikväll blir det nog också häng i stan med bruden ovan samt LB. Har inte träffat den andra kvinnan på evigheter, så det kommer att bli riktigt skoj. Blir häng nere vid bryggorna med något smarrigt att mummsa i sig. Inte nog med det så har EMELIE kommit hem och jag är mer än överlycklig!

I want to break it break it down

Onsdag den 6/7-11

Godkväll! Känner att bloggen blir lagd åt sidan och det är väl inget ni inte har upptäckt. Att besökarantalet fortfarande spirar i topp förvånar mig. Håller ni er alla inomhus dagar som dessa? Visserligen vet jag inte hur många det är från andra städer som läser min blogg(vilket jag tvekar på att någon gör), men idag har det ju varit kanoners väder! Så i alla fall JAG har utnyttjat tillfället och spenderat hela dagen ute och schtekt. Kommer fortsätta att hålla mig ute ikväll då det troligtvis blir volleyboll nere på kanot. Hade tänkt ta med mig kameran också. Samlar ihop bilder för att sedan framkalla dem och spara, som minnen inte bara på datorn.
Har nu nyss varit ute och fotat lite, så jag ska försöka att bege mig in i redigerarstadiet så att det kommer upp fler bilder på bloggen. Verkar ju vara det ni är mest intresserade av ändå så :)

You can give it to me when I need to come along

Tisdag den 5/7-11

Godeftermiddag! Är riktigt härligt ute idag och jag är glad som inte jobbar dagar som dessa. Även fast jag hade turen att jobba inne under min jobbperiod. Har hur som helst övningskört till burträsk idag till deras årliga marknad. Tyvärr var jag så seg så att både Carro och Elmira hann fara därifrån, skyller på att mina parents inte var nog snabba att fixa till sig hehe. Var i alla fall riktigt trevligt, även fast det var en aning varmt. Hade på mig min nya, svarta tunika/klänning jag köpte för någon dag sedan. Ni ser på min visningsbild en liten sneakpeak på den. Bara att kommentera om ni vill se hela :)
Har nu försökt att få upp en hylla som är i form av ett w+v=vvv, men eftersom jag är kvinna är det nog meningen att jag inte ska försöka att få upp den. Även fast jag faktiskt lyckades få upp den med noggranna beräkningar ;) Så nu är mitt rum så gott som klart. Dags att dammsuga HELA rummet, inklusive mig samt dammtorka och skura. Tror det behövs..

I get tired and upset

Måndag den 4/7-11

Jag sitter här och gråter av skratt medan jag skriver detta inlägg. Fick ett sms av en kompis som hade drömt en helt galen dröm om mig och då är jag helt seriös då jag skriver galen. Magrutor, here I come!
Lite svettig är jag också. Har nyss möblerat om i mitt rum och då har det blivit en stor förändring, då i princip allt i mitt rum har bytt plats. Bytt sida i rummet helt enkelt. Jag är nöjd och full av dammråttor så hela jag har transformerats till en enda stor dammråtta, men det är nog lugnt. Känner att jag inte egentligen orkar blogga, så detta får bli ett kort inlägg + två bilder på mig. Jag är ju ingen som egentligen gillar att stå framför kameran, bara bakom den. Att jag sedan inte är särskilt fotogenisk är en annan faktor, men här kommer två bilder på mig, som inte är superseriösa, men som blev helt OK, helt reko!

Gråter av skratt

Alltså, detta är ju min typ av natthumor. Kolla in denna och hela, slutet är ju bara fantastiskt. Sitte här och gråter av lycka! "Alla humlor blir räddade i HD"..ojoj.

Ta hand om dig - Garnier

Söndag den 3/7-11

Hallå! Jag lever och ursäktar för den dåliga uppdateringen i helgen. Har inte haft något som helst bloggsug och ändå är det folk som kikar in. Jag är stolt över er!
Så vad har jag gjort i helgen? Ska väl börja med fredagen då vi hade avslutning med jobbet då vi var på en liten strand. Badade och lekte lekar. Körde då Burträskbingo som, för er som aldrig har lekt det, går ut på att hitta de mest konstiga sakerna på tid för att få ihop så mycket osm möjligt vilket leder till poäng. Vi skulle då bl.a. fixa fyra kondomer och två äpplen bland de x antal sakerna vi fick i uppgift. Så vi gick runt i ett villeområde och insåg att familjer inte har äpplen hemma, men kondomer verkar de ha gott om minsann! Känns som att äpplen borde vara någonting man har hemma, men tydligen inte..?
På lördagen var jag, Filip, Linn och Viktor inne på Stadsfesten och kollade runt. Försökte att vinna de där gigantiska chokladkakorna som innehåller 20 mindre kakor. Mission failed, trevligt hade vi i alla fall. Fick även hem lite kläder, en jeansskjorta och..tro det eller ej, en klänning! Jag är ju verkligen ingen som brukar ha klänning på mig, men den fick följa med mig hem.
Kvällen senare for jag och Linn ut på en sk. "Mopperoadtrip" in till stan och köpte godis, for sedan hem till mig och fortsatte på vårat HP-maraton. Därefter for vi ut och träffade Alexander och Markus och umgicks ett tag innan vi for hem till mig och fortsatte på filmtittande.
Idag har jag hunnit med att övningsköra(som jag gjorde de föregående dagarna) och legat ute i solen och förbättrat brännan en aning.

It's like the deep blue sky, full of secrets

Tamron 28-75mm/2.8

RSS 2.0